Hivatalos Leírás

Iskolánk arra törekszik, hogy a hallgatókat magas színvonalú nyelvoktatással segítse a hallgatóknak a céljaik elérésében. A 2007-ben alapított ACE jelenleg Koreában található, Los Angelesben, amely szomszédos Los Angeles belvárosában, Hollywoodban, Santa Monicában és Glendale-ban található. Az egyetemen öt osztályból és egy számítógépes laborból áll, hogy további forrásokat biztosítson a tanulók oktatási igényeinek kielégítésére.

Pontosabban, az ACE küldetése:

hogy a diákok magas színvonalú angol nyelvű oktatást végezzenek, beleértve a tesztelőkészítést egy diákközpontú tanulási környezetben, amellyel javíthatják angol nyelvüket és a tudományos, szakmai és személyes tevékenységükhöz szükséges készségeket.

Az ACE számos, a diákok számára kitűzött célok közül néhányan:

  • Annak érdekében, hogy angol nyelvű oktatási programokat, beleértve a tesztelőkészítést, amely oktatási szempontból megbízható, naprakész, magas színvonalú és bizonyíthatóan hatékony.
  • A magasan képzett és motivált oktatók számára, akik arra ösztönzik a hallgatókat, hogy javítsák angol nyelvüket és tesztelési készségüket.
  • A hallgatói központú, pozitív és jól felszerelt tanulási környezet fenntartása, beleértve a megfelelő hallgatói szolgáltatásokat a magas hallgatói elégedettség érdekében.
  • Rendszeres, hatékony és mérhető értékelési rendszereket vezetni a hallgatók számára tudományos, szakmai és személyes céljaik eléréséhez.
  • Döntőközpontú stratégiai üzleti tervek létrehozása a kiváló minőségű angol nyelvű oktatáshoz, beleértve a tesztelőkészítést is.
  • Az egyenlő tanulási lehetőségek biztosítása az életkor, faj, etnikai származás, nem, szexuális orientáció vagy vallás alapján.
Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Adams College of English

Az ESL Beszélgetés Intermediate Conversation Management és Accent Reduction (CML) kurzus célja, hogy a hallgatók képesek legyenek kommunikációs képességeket demonstrálni ... [+]

ESL beszélgetés közbenső

Hétfőtől péntekig 1:10 - 5: 10

Kedd, szombat 8:30 - 17:10, péntek 1:10 - 5: 10

Az ESL Beszélgetés Intermediate Conversation Management és Accent Reduction (CML) kurzus célja, hogy a hallgatók képesek legyenek kommunikációs képességeket demonstrálni az akcentuscsökkentési elveken, valamint az eszmék, vélemények és tények kifejező kommunikációs stratégiákon keresztül, amelyek a tantervben szereplő témákon alapulnak.

Az ESL beszélgetés közbenső idióma tanfolyam célja, hogy a diákok az idiómákat és informális kifejezéseket használják az angol beszélgetésben. Az osztálytermi oktatás révén a cél az, hogy a diákok képesek legyenek magabiztosan felismerni, gyakorolni és demonstrálni az idiómák és az informális beszéd kompetens használatát az angol beszélgetésekbe naponta.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Los Angeles
Nyílt Beiratkozás
Angol
Nappali
4 - 44 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Adams College of English

Az ESL Kezdõ Reading, Vocabulary, Grammar (RVG) kurzus célja az alapvető olvasás, írás, szókincs és nyelvtani készségek fejlesztése. Ez a kurzus bemutatja a diákokat az o ... [+]

ESL kezdete

Hétfőtől péntekig 9:00 - 12:36

Az ESL Kezdõ Reading, Vocabulary, Grammar (RVG) kurzus célja az alapvető olvasás, írás, szókincs és nyelvtani készségek fejlesztése. Ez a kurzus bemutatja a diákokat az olvasási értelmi gyakorlatok megértéséhez és az alapvető íráskészség fejlesztéséhez. Ez a tanfolyam célja továbbá a hallgatói szókincs bővítése és a nyelvtani struktúrák elismerése. Ez a kurzus bemutatja és fejleszti a hallgatói képességeit annak bemutatására, hogy milyen kezdeti ESL készségek szükségesek a progresszióhoz az ESL programon keresztül az ACE-n keresztül.

Az ESL kezdeti hallgatólagos, beszélő, beszélgetési (LSC) kurzus célja az alapvető hallgatás, beszéd, kiejtési készségek fejlesztése és alkalmazása az angol kommunikációs képességek erősítésére és bemutatására. Ez a kurzus célja a diákoknak, hogy különböző témákkal kommunikáljanak, kifejezéseket, szókincset, kiejtési technikákat és megfelelő nyelvtant szólaljanak meg, valamint fejlesszék az információ meghallgatásának képességét.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Los Angeles
Nyílt Beiratkozás
Angol
Nappali
4 - 44 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Adams College of English

A TOEFL iBT tesztelőkészítő tanfolyam célja, hogy felkészítse a tanulókat a TOEFL iBT tesztek elvégzésére, és végül a hivatalos TOEFL iBT tesztre egy akkreditált kollégiu ... [+]

Hétfőtől péntekig 9: 00-13: 00

A TOEFL iBT tesztelőkészítő tanfolyam célja, hogy felkészítse a tanulókat a TOEFL iBT tesztek elvégzésére, és végül a hivatalos TOEFL iBT tesztre egy akkreditált kollégium felvételére vagy átvitelére, amely megköveteli a diákoktól, hogy olyan TOEFL teszt pontszámot nyújtsanak, amely megfelel az adott követelményeknek az oktatási intézménybe való beiratkozáshoz.

Ez a tesztelőkészítő kurzus bemutatja, fejleszti, javítja és demonstrálja a TOEFL iBT tesztjének olvasását, írását, hallgatását és beszédeit. A hallgatók a gyakorlati vizsga során teljesítik a TOEFL iBT teszt nyelvi készségeit. Ez a kurzus biztosítja a hallgatóknak a TOEFL iBT teszthez kielégítő pontszámok eléréséhez szükséges bizalmat és nyelvi funkciókat.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Los Angeles
Nyílt Beiratkozás
Angol
Nappali
4 - 44 hetek
Campus
Bővebben magyarul