Adams College of English

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Iskolánk arra törekszik, hogy a hallgatókat magas színvonalú nyelvoktatással segítse a hallgatóknak a céljaik elérésében. A 2007-ben alapított ACE jelenleg Koreában található, Los Angelesben, amely szomszédos Los Angeles belvárosában, Hollywoodban, Santa Monicában és Glendale-ban található. Az egyetemen öt osztályból és egy számítógépes laborból áll, hogy további forrásokat biztosítson a tanulók oktatási igényeinek kielégítésére.

Pontosabban, az ACE küldetése:

hogy a diákok magas színvonalú angol nyelvű oktatást végezzenek, beleértve a tesztelőkészítést egy diákközpontú tanulási környezetben, amellyel javíthatják angol nyelvüket és a tudományos, szakmai és személyes tevékenységükhöz szükséges készségeket.

Az ACE számos, a diákok számára kitűzött célok közül néhányan:

  • Annak érdekében, hogy angol nyelvű oktatási programokat, beleértve a tesztelőkészítést, amely oktatási szempontból megbízható, naprakész, magas színvonalú és bizonyíthatóan hatékony.
  • A magasan képzett és motivált oktatók számára, akik arra ösztönzik a hallgatókat, hogy javítsák angol nyelvüket és tesztelési készségüket.
  • A hallgatói központú, pozitív és jól felszerelt tanulási környezet fenntartása, beleértve a megfelelő hallgatói szolgáltatásokat a magas hallgatói elégedettség érdekében.
  • Rendszeres, hatékony és mérhető értékelési rendszereket vezetni a hallgatók számára tudományos, szakmai és személyes céljaik eléréséhez.
  • Döntőközpontú stratégiai üzleti tervek létrehozása a kiváló minőségű angol nyelvű oktatáshoz, beleértve a tesztelőkészítést is.
  • Az egyenlő tanulási lehetőségek biztosítása az életkor, faj, etnikai származás, nem, szexuális orientáció vagy vallás alapján.

Helyszínek

Los Angeles

Address
3700 Wilshire Blvd. Suite 985
CA 90010 Los Angeles, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok