Allegheny College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Ról ről

Allegheny College vonzza a felső hallgatókat a szokatlan érdekek, készségek és tehetségek kombinációival, köztük olyanokat is, akiket nem tudtak. Alleghenyben meghívjuk diákjainkat, hogy ne korlátozzák magukat - hanem inkább az összes érdekük feltárására.

Minden alleghenyi diák vesz részt a tudás minden részlegében - a humán, a természettudományi és a társadalomtudományi szekcióban -, aki egy nagy és egy kiskorú (a főbb osztályukon kívül) kijelentette második évük végéig.

A hallgatók ötvözik érdekeiket, és kibővítik koncentrációikat egy üzletágon túl, kifejlesztve a nagy globális piacon nagy igényű nagyképű gondolkodást.

Küldetésünk

Az Allegheny egyetemista lakossági oktatás fiatal felnőtteknek készít sikeres, értelmes életet a diákok szellemi, erkölcsi és társadalmi fejlődésének elősegítésével és a személyes és polgári felelősségvállalás ösztönzésével. Az Allegheny oktatói és oktatói magas tudományos színvonalat és elkötelezettséget jelentenek a tudás cseréjével, a tanulás támogató megközelítésével. A diplomások felkészültek arra, hogy kritikusan és kreatívan gondolkodjanak, írjanak világosan, meggyőzően beszéljenek és találkozzanak a kihívásokkal egy változatos, összekapcsolt világban.

Közösségi nyilatkozat

Az Allegheny diákok és alkalmazottak elkötelezték magukat egy inkluzív, tiszteletteljes és biztonságos lakóhelyi tanulási közösség megteremtésében, amely a rasszizmussal, szexizmussal, heteroszexizmussal, vallási fanatizmussal és a zaklatás és megkülönböztetés más formáival aktívan szembeszáll és támad. Bátorítjuk az egyéni növekedést azáltal, hogy előmozdítjuk az eszmecserét egy olyan környezetben, amely értékeli a sokszínűséget, a bizalmat és az egyenlőséget. Annak érdekében, hogy a közös tanulási tapasztalatokon való részvétel mindenki számára biztosítva legyen, Allegheny megerősíti elkötelezettségét a szólásszabadság és a véleménynyilvánítás szabadsága elve mellett, ugyanakkor előmozdítja a felelősséget és az elszámoltathatóságot ezen szabadságok gyakorlása során. Ez a nyilatkozat nem helyettesíti a meglévő személyzeti szabályzatokat és magatartási kódexeket.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Health Alapképzés » Megjelenítés Alapképzés »

Képzések
Kapcsolat

Allegheny College

Honlap https://sites.allegheny.edu
Telefon (814) 332-3357