Read the Official Description

Rólunk

Az ALA-nál hinni vagyunk abban, hogy te és a te sikered. Ezért minden diák az ALA család legfontosabb és elismert része. A magasan képzett tanárok és a professzionális diákszolgálat munkatársaink gondoskodó, gondozó és támogató hálózata kiváló oktatási környezetet biztosít, amely lehetővé teszi a célok elérését. Az osztálytermi méretünket kicsire tartjuk, így a tanárok maximálisan személyes figyelmet fordíthatnak minden diákra.

Minden programunk a tanulási igényeket szem előtt tartva tervezi. Tanítási filozófiánk a nyelvtanulás és a tanítás legújabb elméletei és kutatási alapú megközelítései alapján készült, amelyek arra összpontosítanak, hogy sok sikeres tanulási eredményt biztosítanak minden hallgató számára.

MIÉRT VÁLASSZON AZ USÁT

 • Az Egyesült Államok valamennyi ALA-campusát a CEA akkreditálja.
 • A szövetségi törvény értelmében felhatalmazást kapunk a nem-bevándorló diákok felvételére és az I-20. Formanyomtatvány kiadására az F-1 vízummal rendelkező hallgatók számára.
 • Az ALA az intenzív akadémiai angol - előkészítő, akadémiai és továbbképző szakemberek számára specializálódott hét különböző szinten.
 • ALA Egyetem partnerei olyan Pathway (lemondást TOEFL teszt) a diplomások ALA 5. szint természetesen.
 • Az ALA Egyetem partnerei az ALA beiratkozott és képzett diákjainak feltételes betétlevelet adnak ki.
 • Az ALA partnerei a Global Student Exchange-lel (GSE), amelyek segítenek a diákoknak a GSE 80 magán-beszállás és napközi középiskola bármelyikében való részvételére 28 államban. A középiskolai partnerek biztosítják a feltételes betéteket a képzett diákok számára.
 • Az ALA rendelkezik képzett tanárokkal a BA / MA / Ph.D TESOL fokozattal, sokéves tapasztalattal rendelkezik.
 • Az ALA kis, sokszínű és interaktív osztályokat tartalmaz.
 • Az ALA kulturális tevékenységeket, terepjárókat és társadalmi eseményeket kínál.
  * Néhány ALA campusban amerikai családi házirend áll rendelkezésre.

Küldetés

"A küldetésünk az, hogy a legjobb tanulási tapasztalatokat és támogatást nyújtsuk az angol tanulónak, hogy megfeleljen tanulási igényeinek tudományos, szakmai és társadalmi célokra.

Az ígéretünk

A legjobb érték és az angol legjobb minőség mint második nyelvű oktatás

Az ALA vezetősége megígéri, hogy minden diáknak megadja az ESL-oktatás legjobb értékét és minőségét a világban. Köszönjük a lehetőséget a bizalom megszerzéséhez.

A mi Pathway

Az Pathway a sikerhez

Számos lehetőségünk van az angol nyelvű célok eléréséhez. Különböző programokat kínálunk az Ön igényeinek megfelelően. Teljes időben vagy részmunkaidőben tanulmányozhatja az Egyesült Államok központjában vagy a Sky Campus online távoktatásban.

Kezdje a jövőjét az ALA-val. Mi lehetünk a Pathway to success.

American Language Academy ACCREDITATION

American Language Academy a Bizottság akkreditálja az angol nyelvű program akkreditációjáról a 2018 április áprilisa és 2028 áprilisa között, és vállalja, hogy fenntartja az angol nyelvű programok és intézmények CEA szabványait. A CEA-t az Egyesült Államok Oktatási Minisztériuma elismerte, mint az Egyesült Államokban működő angol nyelvű programok és intézmények nemzeti elismert akkreditációs ügynöksége. Az akkreditációról további információkért kérjük, forduljon a CEA, a 1001 N. Fairfax Street, Suite 630, Alexandria, VA 22314, ( 703) 665-3400, www.cea-accredit.org.

Online tanfolyamok Akkreditáció: A CEA akkreditált ALA Intensive English Program Levels 1-3 és English for Academic Purpose Program Levels 1-3.

Miért tanulhat egy akkreditált iskolában?

 • Legyen biztos abban, hogy kiváló minőségű oktatást és szolgáltatást kap

Az akkreditált iskolába járás segít abban, hogy bízol abban, hogy magas színvonalú tanulási élményt nyújt.

 • Diákok tanulási igényeinek kielégítése

Van egy olyan tananyagunk, amely a diákok felmérése szerinti igényeinek kielégítésére koncentrál.

 • A hallgatók értékelésére szolgáló rendszer

Hatékony rendszert tartunk fenn a hallgatóknak a tanfolyamok kezdeti elhelyezésére és a szintről szintre való átmenetre.

 • Tapasztalt kar

Tapasztalt, szakmailag képzett oktatói karban tartjuk a tanítást.

 • Kiváló tanulási környezet

Rendelkezünk olyan létesítményekkel és adminisztratív erőforrásokkal, amelyek kiváló tanulási környezetet biztosítanak.

 • Széleskörű hallgatói szolgáltatások

A tanulói szolgáltatások széles skáláját kínáljuk - a folyamatban lévő orientáció; akadémiai vízum és bevándorlási tanácsadás; és a szociális, rekreációs és kulturális tevékenységek

További információ: www.cea-accredit.org

Programs taught in:
Angol

Az intézmény további kínálata:


American Language Academy

American Language Academy Intenzív Angol Programja (IEP) célja, hogy a legjobb tanulási tapasztalatokat és támogatást nyújtsa az angol tanulóknak, hogy kielégítsék igénye ... [+]

A programról

American Language Academy Intenzív Angol Programja (IEP) célja, hogy a legjobb tanulási tapasztalatokat és támogatást nyújtsa az angol tanulóknak, hogy kielégítsék igényeiket a tudományos célokra. Az ALA 7 intenzív angol nyelvű oktatást kínál: az angol nyelvtudás, az alapítvány angolja (1-3. Fokozat), az akadémiai angol (4-5. Szint) és a felsőfokú angol nyelv (6. szint). Az összes hét tanfolyam, a Bevezetés angolról az Advanced Academic English 6. szintre, az Intenzív Angol Program része. A hallgatók az 5. szint sikeres befejezésekor diplomázódnak.

IEP-jünk specializálódott az angol nyelvű oktatás nyújtására olyan diákok számára, akik egyetemi vagy főiskolán kívánnak részt venni egyetemi és posztgraduális tanulmányaik során. Az ALA számos kiváló egyetemmel és egyetemmel rendelkezik az Egyesült Államokban. Az ALA biztosítja a nemzetközi hallgatók számára az egyetemi egyetemeken az egyetemi egyetemeken való egyetemi és diplomás programok beindítását az IEP befejezése után. Partnereink egyetértenek abban, hogy az 5. szint felsõfokú végzettsége kielégíti az angol nyelvtudás követelményeit a TOEFL, az IELTS vagy más szabványos angol nyelvvizsga helyett. Az ALA diploma-bizonyítvány biztosítja az intézmény számára, hogy a hallgató rendelkezik az egyetemi szintű sikerhez szükséges angol nyelvtudással.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Greensboro
September 2019
Campus
On-line
Bővebben magyarul
American Language Academy

Az angol nyelvtanulási program (EAP) az American Language Academy intenzív angol nyelvű programjának (IEP) ekvivalensének felel meg. Az EAP célja, hogy a legjobb tanulási ... [+]

A programról

Az angol nyelvtanulási program (EAP) az American Language Academy intenzív angol nyelvű programjának (IEP) ekvivalensének felel meg. Az EAP célja, hogy a legjobb tanulási tapasztalatokat és támogatást nyújtsa az angol tanulóknak, hogy kielégítsék igényeiket tudományos vagy szakmai céljaikra. Ez a program olyan angol nyelvtanulók számára készült, akik nem tudnak elkötelezni az angol nyelvtanulás teljes idejű programját.

Az EAP specializálódott az angol nyelvű oktatás nyújtására olyan diákok számára, akik egyetemi hallgatóknak vagy egyetemistáknak szeretnének részt venni az egyetemi és a posztgraduális tanulmányaik során. Az ALA English for Academic Purpose program érettségi bizonyítványa biztosítja, hogy a hallgatók rendelkezzenek az egyetemi szintű sikerhez szükséges angol nyelvtudással.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Greensboro
September 2019
Campus
On-line
Bővebben magyarul