American Language Academy

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Rólunk

Az ALA-nál hinni vagyunk abban, hogy te és a te sikered. Ezért minden diák az ALA család legfontosabb és elismert része. A magasan képzett tanárok és a professzionális diákszolgálat munkatársaink gondoskodó, gondozó és támogató hálózata kiváló oktatási környezetet biztosít, amely lehetővé teszi a célok elérését. Az osztálytermi méretünket kicsire tartjuk, így a tanárok maximálisan személyes figyelmet fordíthatnak minden diákra.

Minden programunk a tanulási igényeket szem előtt tartva tervezi. Tanítási filozófiánk a nyelvtanulás és a tanítás legújabb elméletei és kutatási alapú megközelítései alapján készült, amelyek arra összpontosítanak, hogy sok sikeres tanulási eredményt biztosítanak minden hallgató számára.

MIÉRT VÁLASSZON AZ USÁT

 • Az Egyesült Államokban az összes ALA-egyetemet az Egyesült Államok Oktatási Minisztériuma tanúsítja, és a Bizottság az angol nyelvi program akkreditációjával akkreditálta
 • A szövetségi törvény értelmében felhatalmazást kapunk a nem-bevándorló diákok felvételére és az I-20. Formanyomtatvány kiadására az F-1 vízummal rendelkező hallgatók számára.
 • Az ALA az Intenzív Angol Tanulmányokra specializálódott az alapító, az akadémiai és a fejlett szinteken.
 • Az ALA Egyetem partnerei az ALA 5-ös szintű tanfolyamának végzősök számára Pathway (NO TOEFL vagy ILETS teszt) biztosítanak.
 • Az ALA Egyetem partnerei az ALA-hoz beiratkozott hallgatók feltételes belépési levelét adják ki.
 • Az ALA ingyenes egyetemi tanácsadást nyújt a diákjainak
 • Az ALA magasan képzett anyanyelvi tanárai vannak BA / MA / Ph.D TESOL fokozattal, sokéves tapasztalattal.
 • Az ALA kis, változatos és interaktív osztályokkal rendelkezik
 • Az ALA kulturális tevékenységeket, kirándulásokat és társadalmi eseményeket kínál.
  * Néhány amerikai családi Homestay lehetőség áll rendelkezésre

Küldetés

"A küldetésünk az, hogy a legjobb tanulási tapasztalatokat és támogatást nyújtsuk az angol tanulónak, hogy megfeleljen tanulási igényeinek tudományos, szakmai és társadalmi célokra.

Az ígéretünk

Az ALA vezetősége megígéri, hogy minden diáknak megadja az ESL-oktatás legjobb értékét és minőségét a világban. Köszönjük a lehetőséget a bizalom megszerzéséhez.

A mi Pathway

Az ALA az Ön Pathway a tudományos vagy karriercélok sikerének. Számos lehetőségünk van az angol nyelvű célok eléréséhez. Különböző programokat kínálunk az Ön igényeinek megfelelően. Tanulhat teljes vagy részmunkaidőben, az USA központjában vagy az Online távoktatásban.

Kezdje a jövőt az ALA-val.

American Language Academy ACCREDITATION

American Language Academy akkreditálta az angol nyelvi program akkreditációját a 2018. április és 2028 április közötti időszakra, és beleegyezik abba, hogy fenntartja az angol nyelvű programok és intézmények CEA szabványait. A CEA-t az Egyesült Államok Oktatási Minisztériuma elismeri, mint az Egyesült Államokban elismert akkreditáló ügynökséget az angol nyelvű programok és intézmények számára. 703) 665-3400, További információ: www.cea-accredit.org
Miért tanulhat egy akkreditált iskolában?
 • Legyen biztos benne, hogy megkapja a legjobb minőségű oktatást és szolgáltatást a legjobb tanulási tapasztalatokért
 • Van egy tantervünk, amelynek középpontjában a diákok tanulási igényeinek kielégítése áll. s
 • Hatékony rendszert tartunk fenn a diákok előrehaladásának értékelésére a kurzusok kezdeti elhelyezésétől a szinttől a szintig történő promócióig.
 • Tapasztaltunk, amerikai anyanyelvű, professzionális karot, amely elkötelezett a tanítás iránt.
 • Rendelkezünk és adminisztratív személyzettel rendelkezünk, hogy kiváló tanulási környezetet biztosítsunk.
 • A hallgatói szolgáltatások széles skáláját biztosítjuk az orientációtól; akadémiai vízum, bevándorlási és lakhatási tanácsadás; valamint társadalmi, szabadidős és kulturális tevékenységek

Helyszínek

Greensboro