Arizona Culinary Institute

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Arizona Culinary Institute programját úgy tervezték, hogy hatékonyan használja ki idejét és erőforrásait. Egy friss közvélemény-kutatásban az Arizona Culinary Institute végzettjeinek 76% -a 8 hónap alatt vagy rövidebb idő alatt teljesítette a programot!

"Azta! Csak 8 hónap? Hogy lehetséges ez? megkérdezheti. Filozófiánk egyszerű. A diákok akkor tanulnak a leghatékonyabban, ha kis csoportban vannak, kényelmes környezetben, és tapasztalt oktatóktól kapnak személyes figyelmet. Csapatunk sokszínű és kiegyensúlyozott szakácsoktatókból áll, akik valós tapasztalatokkal és valódi szenvedéllyel járnak a tanítás iránt.

Egy másik ok, amiért az Arizona Culinary Institute más, a hallgatóink gyakorlati tanulási tapasztalata. Mivel sok iskola pénzt takarít meg az osztálytermi vagy online formátum felé, diákjainkat ott tartjuk a konyhában, ahol tartoznak. Indítsd el a főzés iránti szenvedélyedet úgy, hogy megpróbálsz megtanulni próbán és tévedésből, valamint személyes útmutatásokkal, ahelyett, hogy otthon átöntenél egy tankönyvet.

Helyszínek

Scottsdale

Address
North 114th Street,10585
85259 Scottsdale, Arizona, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: