Avel Flight School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Avel Flight School A FAA rész 141 és az FAA rész 65 jóváhagyott repülési képzési szervezet képzés pilóták a világ minden tájáról. Büszkék vagyunk arra is, hogy azt mondják, hogy képesek vagyunk, hogy a vonat veteránok által finanszírozott Department of Veterans Affairs, mint mi VA jóvá is. Avel Flight School között néhány kiválasztott járat iskolák, amelyek szintén SEVIS engedélyezte a Bevándorlási és Customs Enforcement, Department of Homeland Security, hogy a vonat a nemzetközi hallgatók.

Szerelve a legkorszerűbb repülőgép, repülés szimulátorok, tantermek és létesítmények, Avel Flight School fenntartja a nagyon magas biztonsági előírások meghaladó Federal Aviation Administration (FAA) és a Nemzetközi Polgári Repülési Szervezet (ICAO) követelményeknek.

Avel Flight School található DuPage Airport, West Chicago, , USA, A másik ág Chennai, India vendéglátás az ázsiai szubkontinensen.

Célunk, hogy világszínvonalú képzést a legújabb technológiák és trendek a repülésben, hogy magas kaliberű pilóták. Egyes kurzusok kínálunk közé Private Pilot License, kereskedelmi pilóta szakszolgálati engedély, Instrument Rating, repülést oktató értékelése, Single és Multi-Engine Értékelések, repülők / Flight diszpécser Course.

-On Avel Flight School biztonsága a mi legnagyobb prioritást. Minden repülőgép kiváló biztonsági nyilvántartás és tartja fenn FAA hitelesített szakmai mechanika. A barátságos adminisztratív személyzet, tapasztalt vezető repülést oktató és a magasan képzett oktatók, akkor megkapja a legmagasabb minőségi repülési képzést, és egy fantasztikus tanulási élményt velünk.

-On Avel Flight School, Akkor fejezze be a repülési képzési időben és a költségvetés. Sőt, akkor a tapasztalatok páratlan képzési és előny a mi kiterjedt támogatási rendszer. Csatlakozz a repülés ma iskola és hogy az álmaid valóra!

Avel Flight School Chicago, Illinois, USA széles választékát kínálja a repülési képzési programokat. Ha keres a legjobb Flight Training in Chicago, Illinois, USA vagy Pilótaiskola vagy Pilótaképzés, akkor jön a jó helyen.

Nemzetközi diákok -On Avel Flight SchoolKínálunk repülési képzés a nemzetközi diákok számára. A tanfolyamok célja, hogy megfeleljen a nemzetközi tanulói igények és azok polgári repülési hatóság követelményeinek.

Célunk, hogy biztonságos, kiváló minőségű repülési képzés szakmai és baráti környezetben. Arra törekszünk, hogy az idejét nálunk kényelmes és sima, így törekedni kell az álma válik egy profi pilóta.

A befogadási eljárások tettek egyszerű, hogy könnyen a nemzetközi diákok beiratkozott járatunk iskolában. Tudjon meg többet a felvételi eljárást.

Kínálunk több kísérleti képzés lehetőség célja, hogy megfeleljen a követelményeknek, és igényeit a nemzetközi diákok és segíti az elhelyezkedés is.

Helyszínek

West Chicago

Avel Flight School / Flight Dispatcher School in Chicago, Illinois, USA

Address
Avel Flight School,
DuPage Airport,
3N040 Powis Road

60185 West Chicago, Illinois, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
+1 847-466-5161

Chennai

Address
Old No. 20, No. 18, 1st Floor, Anna Nagar West End Colony Street, New Colony
600050 Chennai, Tamil Nadu, India