Hivatalos Leírás

Avel Flight School A FAA rész 141 és az FAA rész 65 jóváhagyott repülési képzési szervezet képzés pilóták a világ minden tájáról. Büszkék vagyunk arra is, hogy azt mondják, hogy képesek vagyunk, hogy a vonat veteránok által finanszírozott Department of Veterans Affairs, mint mi VA jóvá is. Avel Flight School között néhány kiválasztott járat iskolák, amelyek szintén SEVIS engedélyezte a Bevándorlási és Customs Enforcement, Department of Homeland Security, hogy a vonat a nemzetközi hallgatók.

Szerelve a legkorszerűbb repülőgép, repülés szimulátorok, tantermek és létesítmények, Avel Flight School fenntartja a nagyon magas biztonsági előírások meghaladó Federal Aviation Administration (FAA) és a Nemzetközi Polgári Repülési Szervezet (ICAO) követelményeknek.

Avel Flight School található DuPage Airport, West Chicago, , USA, A másik ág Chennai, India vendéglátás az ázsiai szubkontinensen.

Célunk, hogy világszínvonalú képzést a legújabb technológiák és trendek a repülésben, hogy magas kaliberű pilóták. Egyes kurzusok kínálunk közé Private Pilot License, kereskedelmi pilóta szakszolgálati engedély, Instrument Rating, repülést oktató értékelése, Single és Multi-Engine Értékelések, repülők / Flight diszpécser Course.

-On Avel Flight School biztonsága a mi legnagyobb prioritást. Minden repülőgép kiváló biztonsági nyilvántartás és tartja fenn FAA hitelesített szakmai mechanika. A barátságos adminisztratív személyzet, tapasztalt vezető repülést oktató és a magasan képzett oktatók, akkor megkapja a legmagasabb minőségi repülési képzést, és egy fantasztikus tanulási élményt velünk.

-On Avel Flight School, Akkor fejezze be a repülési képzési időben és a költségvetés. Sőt, akkor a tapasztalatok páratlan képzési és előny a mi kiterjedt támogatási rendszer. Csatlakozz a repülés ma iskola és hogy az álmaid valóra!

Avel Flight School Chicago, Illinois, USA széles választékát kínálja a repülési képzési programokat. Ha keres a legjobb Flight Training in Chicago, Illinois, USA vagy Pilótaiskola vagy Pilótaképzés, akkor jön a jó helyen.

Nemzetközi diákok -On Avel Flight SchoolKínálunk repülési képzés a nemzetközi diákok számára. A tanfolyamok célja, hogy megfeleljen a nemzetközi tanulói igények és azok polgári repülési hatóság követelményeinek.

Célunk, hogy biztonságos, kiváló minőségű repülési képzés szakmai és baráti környezetben. Arra törekszünk, hogy az idejét nálunk kényelmes és sima, így törekedni kell az álma válik egy profi pilóta.

A befogadási eljárások tettek egyszerű, hogy könnyen a nemzetközi diákok beiratkozott járatunk iskolában. Tudjon meg többet a felvételi eljárást.

Kínálunk több kísérleti képzés lehetőség célja, hogy megfeleljen a követelményeknek, és igényeit a nemzetközi diákok és segíti az elhelyezkedés is.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Avel Flight School

A kereskedelmi pilóta szakszolgálati engedély lehetővé teszi, hogy repülni egy repülőgép kártérítési vagy kölcsönözni. Ez is a minimális engedélyezési követelmény foglalk ... [+]

A kereskedelmi pilóta szakszolgálati engedély lehetővé teszi, hogy repülni egy repülőgép kártérítési vagy kölcsönözni. Ez is a minimális engedélyezési követelmény foglalkoztatás, mint a pilóta, vagy lesz a repülés oktató. Kereskedelmi pilóta is lehet fizetni bizonyos típusú műveletek, mint például transzparens vontatás, mezőgazdasági alkalmazások, és a fényképezés.

Minimum követelmények szerezni Commercial Pilot License Legalább 18 éves életkor Legyen képes olvasni, beszélni, írni és érti az angol nyelvet folyékonyan. Tartsa a Private Pilot License. Szerezzen legalább egy másodosztályú orvosi igazolást repülési orvosszakértő Pass számítógépes repüléssel kapcsolatos ismereteit teszt Felhalmozódnak, és jelentkezzen egy meghatározott mennyiségű képzés és tapasztalat része szerinti 61., 14. cím a Szövetségi Törvénykönyv (CFR) szakasz 61,129. Pass szóbeli vizsga és repülési teszt által irányított FAA ellenőr vagy kijelölt vizsgáztató ... [-]
Amerikai Egyesült Államok West Chicago India Chennai
Szeptember 2020
Angol
Nappali
6 - 8 hónap
Campus
Bővebben magyarul
Avel Flight School

Eszköz Értékelés szükséges egy pilóta is alá műszeres repülési szabályok (IFR). Ilyen körülmények között a pilóta nem tudja használni külső vizuális referenciák navigáció ... [+]

Eszköz Értékelés szükséges egy pilóta is alá műszeres repülési szabályok (IFR). Ilyen körülmények között a pilóta nem tudja használni külső vizuális referenciák navigációs és repül a repülőgép csak alapul az eszközök a pilótafülkében. Ez minősítés is követelmény a foglalkoztatás, mint egy profi pilóta és előfeltétele a kereskedelmi pilóta szakszolgálati engedély (ATPL).

Minimum követelmények megszerzéséhez Instrument Rating Legyen legalább 17 éves kor Legyen képes olvasni, beszélni, írni és érti az angol nyelvet folyékonyan. Tartsa a Private Pilot License. Szerezzen legalább egy harmadik osztályú orvosi igazolást repülési orvosszakértő Pass számítógépes repüléssel kapcsolatos ismereteit teszt Felhalmozódnak, és jelentkezzen egy meghatározott mennyiségű képzés és tapasztalat része szerinti 61., 14. cím a Szövetségi Törvénykönyv (CFR) rész 61,65. Pass szóbeli vizsga és repülési teszt által irányított FAA ellenőr vagy kijelölt vizsgáztató ... [-]
Amerikai Egyesült Államok West Chicago India Chennai
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 - 6 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Avel Flight School

A Private Pilot License lehetővé teszi, hogy a parancsnoknak meg egy repülőgép bármilyen nem kereskedelmi célra. Ez egyben az első lépés szerzés a kereskedelmi pilóta sza ... [+]

A Private Pilot License lehetővé teszi, hogy a parancsnoknak meg egy repülőgép bármilyen nem kereskedelmi célra. Ez egyben az első lépés szerzés a kereskedelmi pilóta szakszolgálati engedély, valamint később egy légitársaság munkát. A sok privilages a Private Pilot License, akkor is működhet jótékonysági járatok bizonyos korlátozások, és részt vehet a hasonló tevékenységek, mint például az Angel Flight, Civil Air Patrol és még sokan mások.

Minimum követelmények szerezni Private Pilot License Legyen legalább 17 éves kor Legyen képes olvasni, beszélni, írni és érti az angol nyelvet folyékonyan. Szerezzen legalább egy harmadik osztályú orvosi igazolást repülési orvosszakértő Pass számítógépes repüléssel kapcsolatos ismereteit teszt Felhalmozódnak, és jelentkezzen egy meghatározott mennyiségű képzés és tapasztalat része szerinti 61., 14. cím a Szövetségi Törvénykönyv (CFR) szakasz 61,109. Pass szóbeli vizsga és repülési teszt által irányított FAA ellenőr vagy kijelölt vizsgáztató ... [-]
Amerikai Egyesült Államok West Chicago India Chennai
Szeptember 2020
Angol
Nappali
6 - 8 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Avel Flight School

A légitársaság diszpécser is ismert Flight diszpécser vagy a repülési tiszt az egyik legjobban fizetett és izgalmas munkahely a légi közlekedési ágazatban. Minden légitár ... [+]

A légitársaság diszpécser is ismert Flight diszpécser vagy a repülési tiszt az egyik legjobban fizetett és izgalmas munkahely a légi közlekedési ágazatban. Minden légitársaság igényel repülőgép diszpécserek, csakúgy, mint a pilóták repülési műveleteket. Az FAA repülők Diszpécser tanúsítvány, a karrierlehetőségek nyit világszerte!

Érettségi után származó Avel Flight School és elsajátítása a FAA repülők Diszpécser tanúsítvány, akkor készen áll a munka egy légitársaság, megosztása parancsot döntéseket egy légitársaság kapitánya.

Néhány felelősség és munkaköri leírás egy Flight Diszpécser következők:

Felelős tervező és az előrehaladás nyomon követése, a repülés utazás Diszpécser jogilag felelős a repülés biztonságát együtt a pilóta A hatóság, hogy késedelem átirányítani vagy megszünteti a járatot A legtöbb kereskedelmi műveletek egyaránt szükség a repülés diszpécser és parancsnokpilótát kombinált engedélyezésére és kiadja a repülés A repülés diszpécser köteles bizonyítani széles körű ismeretekkel a repülés hasonló a kapitány egy repülőgép, aki olyan kereskedelmi pilóta szakszolgálati engedély, amely a legmagasabb pilótaengedéllyel elérhető. ... [-]
Amerikai Egyesült Államok West Chicago India Chennai
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 - 4 hetek
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul

IFR Flight In The Multi Engine At Avel Flight School.