Boston School of Modern Languages

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Boston School of Modern Nyelvek (BSML) egy magán nyelv intézmény egész évben intenzív és félintenzív angol nyelvű programs.We vannak Amerika első és legtekintélyesebb angol nyelviskola. 1925 óta, már képzett több ezer diák és a szakemberek a világ minden tájáról. Mi vagyunk az iskola választás diákok keres egy utat a program, hogy átmenet egy amerikai középiskolai, főiskolai, illetve egyetemi és a szakemberek szeretnének javítsák képzettségüket a globális környezetben. Függetlenül attól, hogy mit keres, BSML felkészülni az egyetemi és karrier siker.

BSML kiemelkedő hírnevét és jelentős számú diákjaink hozzánk szájról szájra. Mi is egyedülálló kínál a diákok az oktatási és kulturális élményt nem található meg más angol nyelvű iskolák és programok. Büszkék vagyunk arra, fenntartása tartós kapcsolatok diákjaink, akik közül sokan visszatérnek, hogy tanulmányozzák újra velünk, és üdvözölték a második, harmadik és negyedik generáció a családok öregdiák tanulni velünk. Mottónk: "ANGOL! Ismerje meg, Éljen úgy, Szerelem ... az BSML!"

Főbb jellemzők

Több mint 90 éves tapasztalattal tanítás angol ezer nemzetközi diákok számára. Gyönyörű történelmi gránit épület található, egy lakóövezetben szomszédos Harvard Egyetem Arborétum. Kiváló lakhatási lehetőségeket sétatávolságra az iskolába. Focus orientált tananyag speciális osztályok Általános tudományos, üzleti és Teszt előkészítése tanfolyamok. ETS hivatalos TOEFL oldalon. A diákok is igénybe vehet a hivatalos teszt közvetlenül az iskola. Heti üzleti és társadalmi esemény házigazdája a szakértő tanárok és a vezetők. Rugalmas időbeosztás. A diákok kezdődik minden hétfőn. Az egész évben nyitva. Személyre szabott figyelmet és szolgáltatások. Napi társadalmi tevékenység. Learning garantált a kiváló módszer. Mi fog működni a diák, hogy segítsen nekik elérni angol tanulás céljait - csak meg kell csinálni a részét.

Helyszínek

Boston

Address
814 South Street,
Boston,
Massachusetts 02131

02131 Boston, Massachusetts, Amerikai Egyesült Államok