Bay State School Of Technology

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Üdvözöljük a Bay State School of Technology

Bay State School of Technology (BSST), Inc. az egyik régió egyik vezető műszaki szakképző iskolák, felkészülés a férfiak és a nők számára számos izgalmas gyakorlati karrier, az elektromos munka gépek javítása.

Abban BSST, hiszünk, személyre szabott oktatás. Mi osztályok kicsik. Diákjaink tanulhatnak -Mi tanítunk a reggel, a gyakorlatban a mi labs délután. Oktatóink több évtizedes sikeres szakmai tapasztalattal.

BSST kínál gyorsított, átfogó képzést: készülékek javítása és az alapvető villamos energia; számítógépek; háztartási hűtők, fűtés, szellőzés, légkondicionálás (HVAC); hűtő, légkondicionáló, kereskedelmi HVACR és az elektronika. Ajánlunk egy online kurzus alapvető villamos energia és egynapos freon helyreállítási szemináriumot követően egy EPA tanúsítási vizsgálat.

Akár keres az első munkahely, vagy újra belépnek a munkaerőpiacra csinál valami újat, mi lehet akkor képzett és készen áll a kifizetődő munkát kevesebb mint egy év. Ha tetszik az önálló munkavégzésre, problémamegoldásra és segítik az embereket, a technikai karrier lehet az Ön számára. Hadd Bay State School of Technology készíteni, hogy legyen a legjobb!

BSST kínál gyorsított, átfogó képzés: készülékek javításával és alapvető villamosenergia-tanfolyamok; számítógépek hálózati tanfolyamok; háztartási hűtők tanfolyamok, (fűtés, szellőzés, légkondicionálás) HVAC tanfolyamok; hűtő, légkondicionáló, kereskedelmi HVACR tanfolyamok és elektronikai tanfolyamok.

Helyszínek

Kanton

Address
Bay State School of Technology,
225 Turnpike St (Route 138),
Canton

02021 Kanton, Massachusetts, Amerikai Egyesült Államok