Bellevue College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Üdvözlet! Mint az elnök a Bellevue College, Örömömre szolgál, hogy vették a fáradságot, hogy látogasson el honlapunkra, és megismerhetik a csodálatos főiskolai, található egy gyönyörű erdős campus szívében Bellevue. BC-ben alakult, közel 50 évvel ezelőtt részeként a mozgalom, hogy megfizethető és hozzáférhető oktatási polgárainak az Eastside és környékén, és büszkék vagyunk arra, hogy továbbra is ezt a hagyományt ma.

Bellevue College elnöke

BC a harmadik legnagyobb felsőoktatási intézménye, a Washington államban. Mi vagyunk a diák-központú, nyílt hozzáférésű intézmény, amely nagyon nagy hangsúlyt fektetünk a kiváló oktatási és kis létszámú csoportok. Tavaly egy rendkívül sokszínű 37.000 diák választotta BC teljesíteni a különböző oktatási és szakmai célokat.

A legtöbb diák beiratkozik egy hat transzfer programok - ezek befejezni az első két évben az oktatási ide, majd tegyük egy egyetemi befejezni a bachelor diplomával. Mi küldjön több átviteli diákok a University of Washington, mint bármely más közösségi vagy műszaki főiskola az állam.

Egy másik csoport a BC hallgatók karrier-orientált - kínálunk közel 100 szakmai és technikai programok nagy kereslet karrier terén, hogy felkészítse a diákokat a munkahelyek a ma és a holnap lehetőségeit.

Mások úgy dönt, BC angolul tanulni, vagy javítani az alapvető készségek; átállni tudásukat a Worker átképzési programok; továbbra is az oktatás, hogy előre pályafutásuk egy Továbbképző osztály; vagy keresni főiskolai hitel, miközben még a középiskolában a Running Start program. Keményen dolgozunk, hogy biztosítsa BC van felszerelve, hogy megfeleljen az igényeinek a diákok számára a jövőben. Az elkövetkező két évben, azt várjuk, hogy adjunk további négy főiskolai diplomát, amellett, hogy a három program már kínálunk. Mi vagyunk a folyamatban fejlődő új kelet-Campus Issaquah, hogy majd mi osztályok könnyebben elérhető, hogy az emberek a kelet-King County. És azt tervezzük, hogy megtörje földön egy state-of-the-art létesítmény ad otthont az egyre növekvő Health Sciences programok, oktatják az embereket a munkahelyek az egészségügyi szektorban.

Miután feltárása ezt a weboldalt, kérlek benneteket, hogy látogassa meg a campus hamarosan, így láthatja a saját szemével, mitől Bellevue College olyan különleges. Akkor a menetrend a campus tour, találkozzon egy tudományos tanácsadó, illetve megvitatni a karriered céljait egy tanácsadóval. Vagy, ha távol él campus, vagy inkább egy rugalmas ütemezés, többet megtudni az átfogó online kínálatát. Ismét köszönöm, hogy időt, hogy többet tudjon Bellevue College, és remélem, hogy kihasználják a csodálatos lehetőséget kínálunk.

Dave szabály elnök, Bellevue Főiskola

Helyszínek

Bellevue

Bellevue College

Address
3000 Landerholm Circle SE Bellevue, WA 98007-6406
Bellevue, Washington, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
+1 425-564-1000