Hivatalos Leírás

Üdvözlet! Mint az elnök a Bellevue College, Örömömre szolgál, hogy vették a fáradságot, hogy látogasson el honlapunkra, és megismerhetik a csodálatos főiskolai, található egy gyönyörű erdős campus szívében Bellevue. BC-ben alakult, közel 50 évvel ezelőtt részeként a mozgalom, hogy megfizethető és hozzáférhető oktatási polgárainak az Eastside és környékén, és büszkék vagyunk arra, hogy továbbra is ezt a hagyományt ma.

Bellevue College elnöke

BC a harmadik legnagyobb felsőoktatási intézménye, a Washington államban. Mi vagyunk a diák-központú, nyílt hozzáférésű intézmény, amely nagyon nagy hangsúlyt fektetünk a kiváló oktatási és kis létszámú csoportok. Tavaly egy rendkívül sokszínű 37.000 diák választotta BC teljesíteni a különböző oktatási és szakmai célokat.

A legtöbb diák beiratkozik egy hat transzfer programok - ezek befejezni az első két évben az oktatási ide, majd tegyük egy egyetemi befejezni a bachelor diplomával. Mi küldjön több átviteli diákok a University of Washington, mint bármely más közösségi vagy műszaki főiskola az állam.

Egy másik csoport a BC hallgatók karrier-orientált - kínálunk közel 100 szakmai és technikai programok nagy kereslet karrier terén, hogy felkészítse a diákokat a munkahelyek a ma és a holnap lehetőségeit.

Mások úgy dönt, BC angolul tanulni, vagy javítani az alapvető készségek; átállni tudásukat a Worker átképzési programok; továbbra is az oktatás, hogy előre pályafutásuk egy Továbbképző osztály; vagy keresni főiskolai hitel, miközben még a középiskolában a Running Start program. Keményen dolgozunk, hogy biztosítsa BC van felszerelve, hogy megfeleljen az igényeinek a diákok számára a jövőben. Az elkövetkező két évben, azt várjuk, hogy adjunk további négy főiskolai diplomát, amellett, hogy a három program már kínálunk. Mi vagyunk a folyamatban fejlődő új kelet-Campus Issaquah, hogy majd mi osztályok könnyebben elérhető, hogy az emberek a kelet-King County. És azt tervezzük, hogy megtörje földön egy state-of-the-art létesítmény ad otthont az egyre növekvő Health Sciences programok, oktatják az embereket a munkahelyek az egészségügyi szektorban.

Miután feltárása ezt a weboldalt, kérlek benneteket, hogy látogassa meg a campus hamarosan, így láthatja a saját szemével, mitől Bellevue College olyan különleges. Akkor a menetrend a campus tour, találkozzon egy tudományos tanácsadó, illetve megvitatni a karriered céljait egy tanácsadóval. Vagy, ha távol él campus, vagy inkább egy rugalmas ütemezés, többet megtudni az átfogó online kínálatát. Ismét köszönöm, hogy időt, hogy többet tudjon Bellevue College, és remélem, hogy kihasználják a csodálatos lehetőséget kínálunk.

Dave szabály elnök, Bellevue Főiskola

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

Társdiploma

Bellevue College

Ez a program kiváló tanulmányi lehetőségek a diákok, hogy belépjen a szántóföldi számviteli keresztül végzettség és bizonyítvány programok. Jóváírásokat a bizonyítvány vo ... [+]

Ez a program kiváló tanulmányi lehetőségek a diákok, hogy belépjen a szántóföldi számviteli keresztül végzettség és bizonyítvány programok. Jóváírásokat a bizonyítvány vonatkozik a szak.

Rövid ismertető

A társult Applied Science-T számviteli mértékű egyesíti a műszaki képzéshez szükséges munkát előkészítése és főiskolai szintű általános oktatási tanfolyamok. Ezek fok tervezték a kettős célt szolgálja, azonnali foglalkoztatás és felkészülés a junior évben a Washington állam bachelor of alkalmazott tudomány (BAS) szak. Az AAS-T számviteli diplomát ad egy erős háttérrel a számviteli, a hallgatók felkészítése a széles karrier lehetőségek a könyvelés területén. Az MTA a lehetőséget, hogy keresnek két nemzeti minősítések, valamint számos beépített program igazolások, a kamat pedig a mértéke.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Bellevue
Szeptember 2019
Campus
Bővebben magyarul
Bellevue College

Tanfolyamok köthető előfeltételek és extraszűz követelmények ... [+]

Tanfolyamok köthető előfeltételek és extraszűz követelményeknek. Associate Foglalkozás-Arts diploma Certificate of Achievement in Foglalkozási & Life Skills

Belépő a PROGRAM

A Foglalkozási és Life Skills Associate in Arts fokozatot egy szelektív-felvételi programot. Ahhoz, hogy a befogadás a program, a diákok kell követni konkrét felvételi irányelveket.

ÉRTÉKELÉS

OLS használ egy osztályozási rendszert, amely méri a teljesítménymutatók közvetlenül kapcsolódó 21st Century Skills és a Bellevue College elismert tanfolyam eredmények. Minden kurzus a OLS osztályozzák Pass / Fail.

Szakmai

A szakmai tapasztalat OLS célja, hogy a biztonságos és praktikus környezetet a diákok, hogy dolgozzon ki egy mélyebb megértését, a foglalkozási és interperszonális készségeket tanultak.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Bellevue
Szeptember 2019
Campus
Bővebben magyarul
Bellevue College

A következő fokozatot követelmények az üzleti diákokat, hogy adja át a résztvevő 4 évre szóló intézmény a Washington államban. ... [+]

A következő fokozatot követelmények az üzleti diákokat, hogy adja át a résztvevő 4 évre szóló intézmény a Washington államban.

Bellevue COLLEGE általános oktatási követelmények

Általános képzési követelmények A társult Business Degree Planning munkalap tartalmazza az összes konkrét diplomát, és persze a követelmény információkat Bellevue College. Ha azt tervezi, hogy a teljes mértékben teljes mértékben online kurzusok, a következő van szó, amelyeket teljesíteni érettségi követelmények.

Minden Bellevue College fok is magában foglalhatja az on-campus és online tudományos hitel tanfolyamok.

Előfordult már szerzett főiskolai hitelek egy másik iskolában előtt részt vett BC? Lehet, hogy jogosult lenne e hitelek vagy alkalmazni őket, hogy megfeleljen BC természetesen előfeltétele.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Bellevue
Szeptember 2019
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul

Bellevue College Information

Office of International Education at Bellevue College

BC Celebrates the 12th Man!