Hivatalos Leírás

Igazgatójának levelét

Üdvözlet, és várjuk, hogy a kétnyelvű oktatás Intézet (BEI). Már a szerény kezdetek 1982-ben, BEI vált az egyik az állam legfontosabb nyelvi és kulturális képzési központok. A minden tekintetben részt veszünk egyének támogatása szerezhet és megérteni más nyelvek és kultúrák. Az emberek egy olyan intézet nagy, így akár egy diák, tanár, munkatárs, diplomás, cég, szomszéd, vagy látogató, az érdeklődés és lelkesedés értékelik és értékelik. Ez a mi közös erőfeszítéseket, azonban, hogy a mai napon, hogy az intézet ilyen élénk hely, hogy tanulmányozza, hogy megtanulják, hogy a munka, és hogy új életre barátok.

Mint tudjuk, a világ egyre kisebb. Mi lehet csatlakozni másokkal szerte a világon az egy gombnyomással. Sokkal fontosabb, mint valaha, a nyelvek nem csak kommunikációs eszköz, hanem olyan eszközök is, és a készségek és csatlakoztatásához dolgozó kollégáink. Itt BEI, elsősorban összeköti az embereket.

Elvárjuk kar, hogy nagy a tanárok, és a személyzet, hogy könyörületes, szolgáltatás-orientált, és mindenek felett, a hatékony segítők. Ők testesítik meg a szellem a nagylelkűség és optimista és fáradhatatlan hozzáállás annyira elterjedt itt. Továbbá kínálunk diákjaink változatos, mégis szorosan összefonódott közösség és state-of-the-art technológia, amely biztosítja számukra a lehető legszélesebb körben gyorsított nyelvtanulás, mégis koncentrált ahhoz, hogy elérjék minőségi eredmények.

Nagy örömömre szolgál, hogy üdvözöljük Önt BEI. Munkatársaink és kari örömmel üdvözli ezt a lehetőséget, hogy veled és hogy segítsek elérése a nyelvi célokat és feladatokat. Talán téged, mint te kezdeni a nyelvet útra. Mi lesz támogatja Önt végig az utat.
Üdvözlettel, Gordana Arnautovic igazgató, BEI

Miért BEI?

BEI óta nyújt minőségi multikulturális oktatás az egyének, csoportok, és a kormányzati szolgáltatás programok Houston területen több mint huszonöt éve.

Mint az egyik a kevés akkreditált nyelviskolák Houston, továbbra is építeni a szerepe, mint a vezető multi-kulturális kommunikáció révén változatos projektek kezdve Menekültügyi oktatási programok Intenzív angol Program, és egy idegen nyelv Program.

BEI küldetése, hogy hozzanak létre egyedi tanulási tapasztalatokat megvalósításában, kommunikáció megértése a kultúrák környezetben hatékony globális partneri, a befogadás, önismeret, és az innovatív termékek és szolgáltatások.

Ahhoz, hogy küldetésünket, a BEI kar és a személyzet fenntartja az alábbi elvek elfogadta a Principles of etikai ACCET akkreditált intézmények.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Bilingual Education Institute

... [+]

BEI intenzív angol Program nyújt minőségi oktatást, hogy a diákok, motiválja őket, hogy elérjék a területeken az oktatók, az üzleti, valamint a helyi és globális közösségekben. Ezeken a területeken a hallgatók képessé válnak a kommunikáció és a nyelvtanulás. A tananyag célja, hogy fejlessze a diákok teljes nyelvi tapasztalat. Mi integrálja nyelvtan, szövegértés, beszéd, olvasás, írás, szókincs, kifejezések, kiejtés, és az amerikai kultúra. A tevékenységek és szövegek alapulnak reális tárgyak találhatók intézmények magasabb tanulás.

AJÁNLUNK: Reggel Intenzív angol Program Hétfőtől péntekig 8:30-12:30 Lab Menetrend: Hétfő péntek (01:00-5: 12:00) Költség: $ 1,750.00 (nem tartalmazza anyagokból vagy regisztráció) ... [-]
Amerikai Egyesült Államok Houston
Angol
Részidős oktatás
7 hetek
Campus
Bővebben magyarul