Read the Official Description

A mai világban a nyelvi szolgáltatások döntő szerepet játszanak a nemzetközi üzleti életben, az oktatásban és a kommunikációban. Híd a világ vezető ezen a téren, több mint 25 éves tapasztalattal átalakítja életét és szervezetek támogatása révén a kultúrák közötti kommunikáció és a nyelvi kompetenciákat.

híd

Intenzív angol programok

Tanuljon angolul a híd, a világ egyik vezető angol nyelvű oktatás, több mint 25 éves tapasztalattal. A Bridge általános angol és üzleti angol nyelvű programokat kínál az Egyesült Államokban, Argentínában és Chilében, és akadémiai angol utakat programokat kínál az Egyesült Államokban hét helyszínen, köztük hat egyetemi egyetemi központot is.
Amikor átlépünk az egyik nyelvi központunk ajtaján, a Bridge család részévé válik. Minden évben több ezer vendég diákok a világ minden tájáról, a szállítás remek nyelvű oktatás. Függetlenül attól, hogy egy diák, üzleti vezetői vagy turista kínálunk sokféle angol nyelvtanfolyamot kifejezetten az Ön igényeinek. Mi is segíteni a nemzetközi diákok megtalálják és felkészüljenek a graduális és posztgraduális képzési programok az Egyesült Államokban. A 80 teljes munkaidős alkalmazottak és 350 tanár változékony csoportot alkotnak a nemzetiségek és kultúrák, és értik a nyelvtanulás fontosságát és a kulturális kompetencia.

Tanárképző programok

A BridgeTEFL® a Bridge tanárképző részlege és a legnagyobb TEFL / TESOL tanfolyam az Egyesült Államokban. A BridgeTEFL minden évben több mint 4000 diákot állít elő, hogy otthon és külföldön elsajátítsa az angol nyelvet. Számos EFL / ESL tanári tanúsítási programot kínálunk, többek között:

  • A híd IDELT ™, intenzív, 140 órás helyszíni programja Denverben, Buenos Airesben és Santiago-ban.
  • A Cambridge CELTA, Denver, CO
  • Online TEFL tanúsítvány, köztük a 150 órás Bridge IDELT Online ™
  • TEFL tanfolyamok világszerte Bridge® partner iskolákkal
  • Támogatóan külföldön tanítanak olyan programokat, amelyek a TEFL tanúsításán túlmutatnak, és személyre szabott munkaközvetítői segítséget nyújtanak, vagy akár előre elkészített fizetett oktatási elhelyezést is kínálnak.

Akkreditációnkat

A akkreditációk és kapcsolatot tart az alábbi szervezetek biztosítják, hogy továbbra is biztosítja az angol nyelv tanulását a legnagyobb kaliberű.

  • Az ACCET, a továbbképzést és képzési akkreditációs tanácsot akkreditáljuk. Ez azt jelenti, hogy időszakosan szigorú felülvizsgálati folyamatot tesznek annak biztosítására, hogy létesítményeink, osztályaink, anyagaink és személyzetünk megfeleljen a legmagasabb minőségi előírásoknak.
  • Mi az angolUSA, az Amerikai Intenzív Angol Programok Egyesülete, vagyis az Egyesült Államok legjobb angol iskoláinak kiválasztott csoportjához tartoznak.
  • Bridge engedélyezett szövetségi törvény szerint, hogy beiratkozik a nem-bevándorló idegen diákok.
  • A Bridge Education Group tagja a StudyColorado-nak, a Colorado állam kezdeményezésének és a Colorado üzleti közösségnek, hogy támogassa az államot mint tanulmányi célpontot.
  • A Bridge tagja az American International Recruitment Councilnak (AIRC), és elkötelezett aziránt, hogy kövesse az AIRC legjobb gyakorlatairól szóló irányelveit.
Programs taught in:
Angol

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Bridge Education Group

BridgeTEFL a tanárképző részlege híd és a legnagyobb szolgáltató a TEFL / TESOL kurzusok az Egyesült Államokban. A közel 30 éves tapasztalattal a képzés tanároknak és okt ... [+]

Mintegy BridgeTEFL

BridgeTEFL a tanárképző részlege híd és a legnagyobb szolgáltató a TEFL / TESOL kurzusok az Egyesült Államokban. A közel 30 éves tapasztalattal a képzés tanároknak és oktatási nyelvként az egész világon, tartjuk magunkat igazi szakértők az iparban. A zászlóshajó TEFL / TESOL tanfolyamok, a híd IDELT és a IDELT Online, elismerik a főiskolai hitel, egy végrendelet, hogy a tudományos szigor.

A TEFLOnline.com tanfolyam ugyanazokat az alapanyagokat tartalmazza, mint BridgeTEFL helyszíni tanárképzési programjaink, de a világ bármely pontjáról és a saját tempójában is elvégezhető.

Program áttekintés... [-]
Amerikai Egyesült Államok Denver Chile Santiago
Nyílt Beiratkozás
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Bridge Education Group

Program áttekintése Program követelmények Tanfolyamok Természetesen kiemeli: Természetesen kiemeli: Természetesen kiemeli: Angol Szaknyelv ... [+]

Program áttekintése Program követelmények Tanfolyamok

Természetesen kiemeli:

Természetesen kiemeli:

Természetesen kiemeli:

Angol Szaknyelv

[-]
Amerikai Egyesült Államok Denver Argentína Buenos Aires Chile Santiago  + 2 Több
September 2019
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Bridge Education Group

Diákként az Általános Angol Program, akkor összpontosítani interaktív, társalgási angol helyett tanár előadások. A tanárok korlátozhatják magukat beszélő nem több, mint e ... [+]

Megtanulják gyakorlati angol nyelvtudás, miközben éli életét az Egyesült Államokban.

Cél és célok

Diákként az Általános Angol Program, akkor összpontosítani interaktív, társalgási angol helyett tanár előadások. A tanárok korlátozhatják magukat beszélő nem több, mint egyharmada az osztály időt annak érdekében, hogy ösztönözze az Ön és osztálytársai társalogni angolul. Az interaktív leckéket tisztázni nyelvtan használatát, újakat szókincs és élesíteni a olvasási stratégiák, mindig hangsúlyt a szóbeli kommunikáció. Lesz fejleszteni a szóbeli angol nyelvtudás, gyorsan és a lehető leghatékonyabban.

Program áttekintése ... [-]
Amerikai Egyesült Államok Denver Argentína Buenos Aires Chile Santiago  + 2 Több
Nyílt Beiratkozás
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Bridge Education Group

A Bridge élő és tanulni angol programja kifejezetten az amerikai családoknál élő au pair-k számára készült. A Live & Learn English nemcsak az angol nyelvtudás tökélet ... [+]

A Bridge élő és tanulni angol programja kifejezetten az amerikai családoknál élő au pair-k számára készült. A sikeres au pair fontos része az a tény, hogy hatékonyan kommunikál és megfelelően kommunikál a befogadó családdal és a közösség tagjaival. A Live & Learn English nemcsak az angol nyelvtudás tökéletesítésére, hanem az amerikai élet és kultúra jobb megismerésére, valamint az Egyesült Államok megítéléseire is.

Néhány példa a tanfolyamokra:

Amerikai film, amely lehetővé teszi, hogy fedezze fel az amerikai kultúra segítségével a média a film. Megtekintheti a filmeket az osztályban, és részt vehet az osztálybeszélget... [-]
Amerikai Egyesült Államok Denver
September 2019
Részidős oktatás
6 hetek
Campus
Bővebben magyarul

Undergraduate Pathway

Bridge Education Group

A BridgePathways Academic English program egy átfogó, mélyreható kurzus célja, hogy segítségével sikerül az amerikai egyetemi tanteremben. ... [+]

A BridgePathways Academic English program egy átfogó, mélyreható kurzus célja, hogy segítségével sikerül az amerikai egyetemi tanteremben.

Diákként a BridgePathways Academic English programot, akkor megszerzi a szükséges angol nyelvtudás, hogy sikerül egy akadémiai környezetben. A tananyag célja, hogy segítsen fejleszteni az angol nyelvvizsga a négy kommunikatív készség- olvasás, írás, beszéd, és listening- miközben erősíti a tanulási készségek és stratégiák.

BridgePathways használja a Közös Európai Referenciakeret (KER) meghatározásakor angol nyelvtudás szintjét.

A tanítási módszer arra ösztönzi a diákokat, hogy váljon az önálló tanulásra és arra gondolni independently.Learning hogyan kell tanulni az egyik legfontosabb készség szüksége lesz, ha folytatja a diplomát egy amerikai egyetemen.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Denver Grand Junction Philadelphia Argentína Buenos Aires Chile Santiago  + 4 Több
September 2019
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Bridge Education Group

BridgePathways a BridgeEnglish Denver található Mile High City of Denver, Colorado. Denver a legnagyobb város és a főváros Colorado, szívében az Egyesült Államokban. ... [+]

Tények

Alapított: 1986

Hely: Denver, CO

Kínált programok: Akadémiai angol, üzleti angol, Általános angol, a vizsgálat előkészítése, tini programok.

Akkreditáció: IALC, ACCET, AAIEP, Cambridge ESOL, IELTS Ausztráliában Diák- és Cserelátogatási Program (SEVP)

Tagjai: NAFSA, a National Association of Foreign Student Advisors; TESOL, tanárok angol beszélők más nyelvek; és COTESOL, a Colorado leányvállalata TESOL.

Közeli: Rocky Mountain Nemzeti Park, a híres síközpontok, mint Loveland, Aspen és Vail, Garden of the Gods.

Áttekintés

BridgePathways a BridgeEnglish Denver található Mile High City of Denver, Colorado. Denver a legnagyobb város és a főváros Colorado, szívében az Egyesült Államokban. Több mint 2,5 millió ember a Denver körzetében nemzetközi diákok élvezhetik a barát egy kisebb város és a látnivalók és szórakozási egy nagyobb városban.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Denver
Nyílt Beiratkozás
Nappali
8 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Bridge Education Group

A Bridge Advantage A vezető az oktatás területén, bízhat-híd, hogy a vezető, az ügyvédje és partnere az ebben lifechanging élményt. ... [+]

A Bridge Advantage

A Bridge Advantage A vezető az oktatás területén, bízhat-híd, hogy a vezető, az ügyvédje és partnere az ebben lifechanging élményt.

Miért Bridge?

Közvetlen belépés ÉS feltételes részvételi

Diploma-kereső diákok kérheti közvetlen belépés vagy feltételes részvételi mind a graduális és posztgraduális szinten.

NO TOEFL SZÜKSÉGES

Sikeres elvégzése után az intenzív angol Program egyetemi partnerekkel megadja diplomások TOEFL / IELTS hagyását.

ÖSZTÖNDÍJ

Bridge egyetemi partnerei on-campus ESL tanfolyamok fok-kereső diákok. Gyorsan elmerülhet egyetemi élet.

AZ EGYETEMEN

Bridge egyetemi partnerek versenyképes ösztöndíjakat nemzetközi... [-]

Amerikai Egyesült Államok Denver Philadelphia Grand Junction Argentína Buenos Aires Chile Santiago  + 4 Több
September 2019
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul