Hivatalos Leírás

Bristow Akadémia

Bristow Akadémia egyike a világ legnagyobb kereskedelmi helikopter képzési szolgáltatók, a globális vevőkör, amely átfogja több mint 120 országban. Végez több mint 45.000 gyakorló repülés órát évente a flotta több mint 50 repülőgép. Az Akadémia főépületben van a Titusville, Florida. További képzési lehetőségek találhatók: Carson City, Nevada, és Gloucester, Anglia.

Bristow Akadémia által akkreditált Akkreditáló Bizottság Karrier iskolák és kollégiumok (ACCSC). ACCSC elismert akkreditációs ügynökség a US Department of Education. ACCSC akkreditáció elősegíti az intézményi elszámoltathatóság rendszeresen és átfogóan értékelő intézmények alapján megállapított kritériumok keresztül színvonalú oktatás. Mint ACCSC akkreditált intézmény, Bristow Akadémia elkötelezett folyamatos értékelését és javítását oktatás minőségének és a folyamatos fejlesztés.

Szakosodott "ab initio" képzés, Bristow Akadémia filozófiája az, hogy mit tanul az ember először, az egyik tanul a legjobban. A vezetők a Bristow Akadémia képzésének megerősítésére szervezet azáltal biztonsági kiválóság szerves része minden tevékenység. Már a kezdet kezdetén, a biztonság a legfontosabb az összes képzési programok, és együtt, egy továbbfejlesztett hangsúlyt szakmai és elméleti ismereteket. Ez a megközelítés fejleszti jövő repülés vezetőket elültették az alapot a szokásos viselkedés, amely elősegíti a szakmai fejlődés, folyamatos fejlesztés, és a továbbfejlesztett személyes normákat azok egész karrierjét.

Ennek Bristow Akadémia hallgatója, akkor előnyös egy kivételes képzési környezet, amely egyesíti a szakmai teljes idejű repülési és földi oktatók nagy, modern flotta gondosan karbantartott helikopterek.

Bristow Akadémia diplomások élvezze a sikeres, jutalmazása pályára a tengeri olaj- és gázipari, kutatás és mentés, a katonai műveleteket, a bűnüldözés, csővezeték és a közüzemi szolgáltatások, tűzoltás, média, turizmus, mezőgazdasági és egyéb forgó légi küldetéseket.

Hálózatot támogató szolgáltatások

A regisztráció az érettségi, és azon túl, akkor kapnak szakértői útmutatást és tanácsot. A képzés megkezdése előtt, Bristow Academy személyzet nyújt gyakorlati segítséget a áthelyezés követelményeknek. Az egész képzés kínálunk források és útmutatást a célja, hogy az oktatás zökkenőmentes és sikeres.

Pályaorientációs és elhelyezkedés segítséget segít megérteni a jelenlegi piaci és hogyan kell leszállni olyan helyzetbe, hogy a legjobban kihasználja a képességeit. A széles körű hálózati Bristow Akadémia öregdiák értékes forrása a támogatás az érettségi után.

A Bristow Academy gépparkja VFR- IFR- és NVG felszerelt repülőgép:

Sikorsky 300CBi Robinson R22 Bell 206 JetRanger AS355 Twin Squirrel Robinson R44 AgustaWestland 109E

repülési képzés

Bristow Akadémia biztosítja a kereskedelmi és katonai repülés képzési programokat, amelyek testreszabott, hogy megfeleljen az egyedi igények csoportos szerződés ügyfelek. Katonai programot oktatását magja igen tapasztalt volt katonai oktató pilóták (IP), sok Különleges Műveleti és harci repülő élményt.

Bristow Akadémia által jóváhagyott Federal Aviation Administration (FAA), az Európai Repülésbiztonsági Ügynökség (EASA), Department of Homeland Security (kiadásának F-1 és M-1 tanuló vízum), valamint a Veterans Administration (képzési veteránok, tartalékosok, és más jogosult személyeknek címének rendelkezései 38, US Code).

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Bristow Academy

Bristow Akadémia EASA integrált kereskedelmi pilóta szakszolgálati engedély (CPL-H) program célja a diákok, akik szerezni a foglalkoztatás az európai repülés piacon. ... [+]

Bristow Akadémia EASA integrált kereskedelmi pilóta szakszolgálati engedély (CPL-H) program célja a diákok, akik szerezni a foglalkoztatás az európai repülés piacon.

Ez a program megfelel a minimális követelmény a 135 óra repülési képzést, hogy megfeleljen a repülési élmény követelményeinek EASA Part FCL 1178/2011 1. melléklet, 3. és 4. függelékben. Osztályok indul januárban, májusban és szeptemberben, és van korlátozva 14 a diákok minden osztályban.

Tanúsítvány

FAA Private Pilot License (PPL) EASA Commercial Pilot License (CPL-H)

DURATION

12 hónap

Kb. repülési órák

138,5

* Ez az átlagos időtartama alatt a program. Tényleges időtartama alapul tanulók egyéni alkalmasság. ... [-]

Amerikai Egyesült Államok Titusville Egyesült Királyság Chesterfield
Szeptember 2020
Angol
Nappali
12 hónap
Campus
Bővebben magyarul
Bristow Academy

Bristow Akadémia kombinált FAA / EASA Professional Pilot program biztosítja a teljes európai hitelesítési kombinálásával EASA CPL (H) képzés FAA képzési összetevők. Ez a ... [+]

Bristow Akadémia kombinált FAA / EASA Professional Pilot program biztosítja a teljes európai hitelesítési kombinálásával EASA CPL (H) képzés FAA képzési összetevők. Ez a tanfolyam jóváhagyott alkalmazása egy év utáni befejezése Választható Gyakorlati képzés (OPT).

Tanúsítvány

FAA Private Pilot License (PPL) FAA Commercial Pilot License (CPL) FAA Instrument Rating (IR) EASA Commercial Pilot License (CPL-H) FAA Certified repülést oktató (CFI) FAA Certified repülést oktató eszköz (CFII)

DURATION

20 hónappal

Kb. repülési órák

216,2

* Ez az átlagos időtartama alatt a program. Tényleges időtartama alapul tanulók egyéni alkalmasság. ... [-]

Amerikai Egyesült Államok Titusville Egyesült Királyság Chesterfield
Szeptember 2020
Angol
Nappali
20 hónap
Campus
Bővebben magyarul
Bristow Academy

Bristow Akadémia FAA Professional Pilot Program egy átfogó tanterv földi és repülési képzés célja, hogy fejlessze a diákok a szakmai pilóták. Hitelesített repülési oktató ... [+]

Bristow Akadémia FAA Professional Pilot Program egy átfogó tanterv földi és repülési képzés célja, hogy fejlessze a diákok a szakmai pilóták. Hitelesített repülési oktató (CFI) és igazolt repülést oktató eszköz (CFII) állnak rendelkezésre, mint kiegészítő elemek. Ez a program, összefüggésben az Elsőfokú Bíróság, CFII tanfolyamok, jóváhagyták alkalmazása egy év utáni befejezése Választható Gyakorlati képzés (OPT).

Tanúsítvány

FAA Private Pilot License (PPL) R44 Transition FAA Instrument Rating (IR) FAA Commercial Pilot License (CPL)

DURATION

10 hónap

Kb. repülési órák

151,5

* Ez az átlagos időtartama alatt a program. Tényleges időtartama alapul tanulók egyéni alkalmasság. ... [-]

Amerikai Egyesült Államok Titusville Egyesült Királyság Chesterfield
Szeptember 2020
Angol
Nappali
10 hónap
Campus
Bővebben magyarul