Bristow Academy

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Bristow Akadémia

Bristow Akadémia egyike a világ legnagyobb kereskedelmi helikopter képzési szolgáltatók, a globális vevőkör, amely átfogja több mint 120 országban. Végez több mint 45.000 gyakorló repülés órát évente a flotta több mint 50 repülőgép. Az Akadémia főépületben van a Titusville, Florida. További képzési lehetőségek találhatók: Carson City, Nevada, és Gloucester, Anglia.

Bristow Akadémia által akkreditált Akkreditáló Bizottság Karrier iskolák és kollégiumok (ACCSC). ACCSC elismert akkreditációs ügynökség a US Department of Education. ACCSC akkreditáció elősegíti az intézményi elszámoltathatóság rendszeresen és átfogóan értékelő intézmények alapján megállapított kritériumok keresztül színvonalú oktatás. Mint ACCSC akkreditált intézmény, Bristow Akadémia elkötelezett folyamatos értékelését és javítását oktatás minőségének és a folyamatos fejlesztés.

Szakosodott "ab initio" képzés, Bristow Akadémia filozófiája az, hogy mit tanul az ember először, az egyik tanul a legjobban. A vezetők a Bristow Akadémia képzésének megerősítésére szervezet azáltal biztonsági kiválóság szerves része minden tevékenység. Már a kezdet kezdetén, a biztonság a legfontosabb az összes képzési programok, és együtt, egy továbbfejlesztett hangsúlyt szakmai és elméleti ismereteket. Ez a megközelítés fejleszti jövő repülés vezetőket elültették az alapot a szokásos viselkedés, amely elősegíti a szakmai fejlődés, folyamatos fejlesztés, és a továbbfejlesztett személyes normákat azok egész karrierjét.

Ennek Bristow Akadémia hallgatója, akkor előnyös egy kivételes képzési környezet, amely egyesíti a szakmai teljes idejű repülési és földi oktatók nagy, modern flotta gondosan karbantartott helikopterek.

Bristow Akadémia diplomások élvezze a sikeres, jutalmazása pályára a tengeri olaj- és gázipari, kutatás és mentés, a katonai műveleteket, a bűnüldözés, csővezeték és a közüzemi szolgáltatások, tűzoltás, média, turizmus, mezőgazdasági és egyéb forgó légi küldetéseket.

Hálózatot támogató szolgáltatások

A regisztráció az érettségi, és azon túl, akkor kapnak szakértői útmutatást és tanácsot. A képzés megkezdése előtt, Bristow Academy személyzet nyújt gyakorlati segítséget a áthelyezés követelményeknek. Az egész képzés kínálunk források és útmutatást a célja, hogy az oktatás zökkenőmentes és sikeres.

Pályaorientációs és elhelyezkedés segítséget segít megérteni a jelenlegi piaci és hogyan kell leszállni olyan helyzetbe, hogy a legjobban kihasználja a képességeit. A széles körű hálózati Bristow Akadémia öregdiák értékes forrása a támogatás az érettségi után.

A Bristow Academy gépparkja VFR- IFR- és NVG felszerelt repülőgép:

Sikorsky 300CBi Robinson R22 Bell 206 JetRanger AS355 Twin Squirrel Robinson R44 AgustaWestland 109E

repülési képzés

Bristow Akadémia biztosítja a kereskedelmi és katonai repülés képzési programokat, amelyek testreszabott, hogy megfeleljen az egyedi igények csoportos szerződés ügyfelek. Katonai programot oktatását magja igen tapasztalt volt katonai oktató pilóták (IP), sok Különleges Műveleti és harci repülő élményt.

Bristow Akadémia által jóváhagyott Federal Aviation Administration (FAA), az Európai Repülésbiztonsági Ügynökség (EASA), Department of Homeland Security (kiadásának F-1 és M-1 tanuló vízum), valamint a Veterans Administration (képzési veteránok, tartalékosok, és más jogosult személyeknek címének rendelkezései 38, US Code).

Helyszínek

Titusville

Bristow Academy

Address
365 Golden Knights Blvd

32780 Titusville, Florida, Amerikai Egyesült Államok

Chesterfield

Address
Gloucestershire Airport Cheltenham

GL51 6SR Chesterfield, Anglia, Egyesült Királyság