Brookdale Community College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A kollégiumról

Brookdale Community College egy nyilvános közösségi főiskola New Jersey-ben. Fő campusunk Lincroftban található, és számos helyünk van Monmouth megye nagyobb részein. A ikonikus Jersey Shore part közelében, gyönyörű strandjainkkal fekszik. A népszerű úticélok, például New York City, Philadelphia és Washington DC csak busszal vagy vonattal elérhetők.

Nyílt felvételi lehetőségek, ESL / nemzetközi hallgatói támogatás, biztonságos campus környezet és könnyű transzferek az egyetemekhez teszik a Brookdale-t nagyszerű helynek a nemzetközi hallgatók számára az amerikai főiskolai tapasztalatok megkezdésére.

A Brookdale 90 fokos és tanúsító programokat kínál, amelyeket felsorolunk a főiskolai katalógusunkban: http://catalog.brookdalecc.edu/

Minden diákot arra buzdítunk, hogy vegyen részt több mint 50 hallgatóklubban, számos campus-rendezvényen, vendég előadásokon, kirándulásokon és előadásokon, amelyeket az élénk hallgatói osztályon keresztül kínálunk. Csodálatos atlétikai programot kínálunk számos sportágban a nemzeti bajnoki csapatokkal is.

119274_IMG_2187.JPG

A Brookdale diákszolgáltatások széles skáláját is kínálja, ideértve a gyakorlati és vezetői fejlesztési lehetőségeket, a karrier előkészítését, a tudományos tanácsadást, az ingyenes oktatást, a személyes tanácsadást és a fogyatékkal élő hallgatók támogatását.

119283_95-recommend-1000x380-L.jpg

Vessen egy pillantást a campusunkra fentről a Fly High videóban.

További információ és jelentkezés a www.brookdalecc.edu webhelyen található.

Helyszínek

Middletown

Address
Newman Springs Road,765
07738 Middletown, New Jersey, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok