Brooklyn Education Innovation Network (BE.IN)

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Mintegy Brooklyn Oktatási Innovációs Hálózat (BE.IN) A Brooklyn Oktatás Innovation Network (BE.IN) szolgál a helyi tehetségek vezeték összekötő diákok az ipar és a közösség segítségével szakmai, munkahelyek, rendezvények, és a programozás. Alapítva 2014-ben a Belvárosi Brooklyn partnerség, a támogatást a város New York, BE.IN küldetése, hogy elősegítse a tagállamok közötti együttműködés intézményeket, hogy bővítsék és gazdagítsák tudományos programok ösztönzik a méretgazdaságosság révén megosztott szolgáltatások, bővíteni és ösztönözze közösségi szolgáltatások és az üzemanyag a gazdasági növekedés, hogy egy mágnes, hogy felhívja a legjobb diákok és a tanárok, hogy tanulmányozza, vizsgálja meg, élő, gyakornok, és a munka Brooklyn.

BE.IN is működik, hogy egy közösségi érzés között a több mint 11.000 oktatók és dolgozók a tíz tagszervezetek, csatlakoztassa a terület 66.000 főiskolai hallgatók szakmai és a munkahelyek, és a helyi vállalkozások segítésére forrás a tehetséget, hogy töltse ki szakmai és egyetemi foltok jobb a saját kertjében - Brooklyn. A Brooklyn Oktatási Innovációs Hálózat jelenleg 10 db tagintézmény:

Berkeley College Brooklyn Law School Empire State College (SUNY) LIU Brooklyn Medgar Evers College (CUNY) New York City College of Technology (CUNY) New York-i Egyetem Pratt Institute Szent Ferenc Kollégium Szent József Kollégium

BE.IN szabályozza a Igazgatósága álló főiskola, egyetem, valamint a jogi egyetemi elnökök. A napi tevékenységek irányítását az ügyvezető igazgató irányításával tizennégy munkabizottságok és a Belvárosi Brooklyn partnerség. Emellett BE.IN van folyamatban fejlődő külső tanácsadó bizottság által vezetett Robert Walsh, az egykori New York Small Business Services biztos. A külső bizottság valós idejű visszajelzést BE.IN tagintézmények befolyásolása érdekében tantervfejlesztés és karrier előkészítése.

BE.IN siker Az elmúlt évben, BE.IN hozzájárult a munkaerő fejlesztési igényeinek Downtown Brooklyn innovációs cégek sokoldalú módon, beleértve, de nem kizárólagosan:

Dolgozott több mint 230 innovációs foglalkoztató vállalkozások, állatorvos, és elhelyezni a diákok és öregdiákok a munkahelyek és szakmai. Feltéve tagintézmények több mint 6000 munkahely és szakmai lehetőségeket kapható NYC keresztül munkát fórumon kiküldetés, információs, és közvetlen kapcsolat a cégek. Connected innovatív vállalkozások, hogy szükségünk van a tehetség, hogy Downtown Brooklyn főiskolák és egyetemek révén összejövetelek, e-kommunikáció, és újra összejövetel. Konzervatív kiegyenlített több mint 1000 diák, hogy a munkahelyek és a szakmai. Irányítását és felügyeletét a Brooklyn Tech Triangle Gyakornoki Program (BTTIP), együttműködve a New York-i City College of Technology és NYC Tech Talent Pipeline. Kifejlesztett egy szakmai sablon kisvállalkozások és induló hogy BE.IN lenne koordinálására és menedzselésére. Kutatott és terjeszteni munkahelyek és a szakmai a Brooklyn Tech háromszög.

Közötti szakadék áthidalása Downtown Brooklyn innovációs start-up cégek és a felsőoktatási intézmények prioritása volt BE.IN. A létfontosságú darab BE.IN küldetése, hogy támogassa nevében innovatív vállalkozások további fejlesztése és bővítése BE.IN tanulók készségeinek és képességeinek, hogy megfeleljen az igényeinek NYC növekvő innovációs gazdaság. Ez a fejlesztés magában foglalja az ajánlott változtatásokat tanterv alapján munkáltatói visszajelzések és a megnövekedett szakmai fejlődési lehetőségeket a diákok számára. Annak tekintetében, hogy a szakmai fejlődés a Downtown Brooklyn főiskolai hallgatók, BE. IN jelenleg végrehajtja, vagy folyamatban van a végrehajtó számos program és rendezvény, többek között:

BE.INnovative Symposium, egy hétig tartó vállalkozói csúcstalálkozó középpontjában összekötő kreatív, tudományos, és a helyi ipar közösségek közösen vezetett kar és az ipar panelek, open office túrák, és a mentori hackathon hogy arra irányul, hogy jelentős helyi kérdések. BE.INnovative Meet-up, hogy csatlakozni oktatók, alkalmazottak és a diákok innovatív vállalkozások számára a karrier és a gyakornok feltárása. BE.INnovative vezetők, amely a hallgatók vezetői műhelyek, lehetőséget, hogy megfeleljen választott és köztisztviselők, és részt venni a különleges események és programok. BE.INnovative Professional Development Workshop sorozat alapján iparág-specifikus visszajelzést. BE.INnovative közösségi szolgáltatás események, programok, hogy növelje a diákok részvételét Brooklyn. BE.INnovative csomagtartó táborok összpontosító vállalkozás, a kreativitás, és az alapvető kódolást. BE.INnovative Fellowship Program a diákok oktatása a vállalkozás, az innováció és a kreativitás, és keresztezi a hagyományos tudományágak és iparágak.

Helyszínek

New York

BE.IN