Hivatalos Leírás

Mintegy Brooklyn Oktatási Innovációs Hálózat (BE.IN) A Brooklyn Oktatás Innovation Network (BE.IN) szolgál a helyi tehetségek vezeték összekötő diákok az ipar és a közösség segítségével szakmai, munkahelyek, rendezvények, és a programozás. Alapítva 2014-ben a Belvárosi Brooklyn partnerség, a támogatást a város New York, BE.IN küldetése, hogy elősegítse a tagállamok közötti együttműködés intézményeket, hogy bővítsék és gazdagítsák tudományos programok ösztönzik a méretgazdaságosság révén megosztott szolgáltatások, bővíteni és ösztönözze közösségi szolgáltatások és az üzemanyag a gazdasági növekedés, hogy egy mágnes, hogy felhívja a legjobb diákok és a tanárok, hogy tanulmányozza, vizsgálja meg, élő, gyakornok, és a munka Brooklyn.

BE.IN is működik, hogy egy közösségi érzés között a több mint 11.000 oktatók és dolgozók a tíz tagszervezetek, csatlakoztassa a terület 66.000 főiskolai hallgatók szakmai és a munkahelyek, és a helyi vállalkozások segítésére forrás a tehetséget, hogy töltse ki szakmai és egyetemi foltok jobb a saját kertjében - Brooklyn. A Brooklyn Oktatási Innovációs Hálózat jelenleg 10 db tagintézmény:

Berkeley College Brooklyn Law School Empire State College (SUNY) LIU Brooklyn Medgar Evers College (CUNY) New York City College of Technology (CUNY) New York-i Egyetem Pratt Institute Szent Ferenc Kollégium Szent József Kollégium

BE.IN szabályozza a Igazgatósága álló főiskola, egyetem, valamint a jogi egyetemi elnökök. A napi tevékenységek irányítását az ügyvezető igazgató irányításával tizennégy munkabizottságok és a Belvárosi Brooklyn partnerség. Emellett BE.IN van folyamatban fejlődő külső tanácsadó bizottság által vezetett Robert Walsh, az egykori New York Small Business Services biztos. A külső bizottság valós idejű visszajelzést BE.IN tagintézmények befolyásolása érdekében tantervfejlesztés és karrier előkészítése.

BE.IN siker Az elmúlt évben, BE.IN hozzájárult a munkaerő fejlesztési igényeinek Downtown Brooklyn innovációs cégek sokoldalú módon, beleértve, de nem kizárólagosan:

Dolgozott több mint 230 innovációs foglalkoztató vállalkozások, állatorvos, és elhelyezni a diákok és öregdiákok a munkahelyek és szakmai. Feltéve tagintézmények több mint 6000 munkahely és szakmai lehetőségeket kapható NYC keresztül munkát fórumon kiküldetés, információs, és közvetlen kapcsolat a cégek. Connected innovatív vállalkozások, hogy szükségünk van a tehetség, hogy Downtown Brooklyn főiskolák és egyetemek révén összejövetelek, e-kommunikáció, és újra összejövetel. Konzervatív kiegyenlített több mint 1000 diák, hogy a munkahelyek és a szakmai. Irányítását és felügyeletét a Brooklyn Tech Triangle Gyakornoki Program (BTTIP), együttműködve a New York-i City College of Technology és NYC Tech Talent Pipeline. Kifejlesztett egy szakmai sablon kisvállalkozások és induló hogy BE.IN lenne koordinálására és menedzselésére. Kutatott és terjeszteni munkahelyek és a szakmai a Brooklyn Tech háromszög.

Közötti szakadék áthidalása Downtown Brooklyn innovációs start-up cégek és a felsőoktatási intézmények prioritása volt BE.IN. A létfontosságú darab BE.IN küldetése, hogy támogassa nevében innovatív vállalkozások további fejlesztése és bővítése BE.IN tanulók készségeinek és képességeinek, hogy megfeleljen az igényeinek NYC növekvő innovációs gazdaság. Ez a fejlesztés magában foglalja az ajánlott változtatásokat tanterv alapján munkáltatói visszajelzések és a megnövekedett szakmai fejlődési lehetőségeket a diákok számára. Annak tekintetében, hogy a szakmai fejlődés a Downtown Brooklyn főiskolai hallgatók, BE. IN jelenleg végrehajtja, vagy folyamatban van a végrehajtó számos program és rendezvény, többek között:

BE.INnovative Symposium, egy hétig tartó vállalkozói csúcstalálkozó középpontjában összekötő kreatív, tudományos, és a helyi ipar közösségek közösen vezetett kar és az ipar panelek, open office túrák, és a mentori hackathon hogy arra irányul, hogy jelentős helyi kérdések. BE.INnovative Meet-up, hogy csatlakozni oktatók, alkalmazottak és a diákok innovatív vállalkozások számára a karrier és a gyakornok feltárása. BE.INnovative vezetők, amely a hallgatók vezetői műhelyek, lehetőséget, hogy megfeleljen választott és köztisztviselők, és részt venni a különleges események és programok. BE.INnovative Professional Development Workshop sorozat alapján iparág-specifikus visszajelzést. BE.INnovative közösségi szolgáltatás események, programok, hogy növelje a diákok részvételét Brooklyn. BE.INnovative csomagtartó táborok összpontosító vállalkozás, a kreativitás, és az alapvető kódolást. BE.INnovative Fellowship Program a diákok oktatása a vállalkozás, az innováció és a kreativitás, és keresztezi a hagyományos tudományágak és iparágak.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Brooklyn Education Innovation Network (BE.IN)

Brooklyn egyik központja az innováció. Töltsön hathetes Brooklyn megismerése innováció és a vállalkozások a Brooklyn Oktatási Innovation Network (BE.IN) és néhány, a legi ... [+]

Program leírása: Brooklyn egyik központja az innováció. Töltsön hathetes Brooklyn megismerése innováció és a vállalkozások a Brooklyn Oktatás Innovation Network (BE.IN) és néhány, a leginnovatívabb induló cégek az Egyesült Államokban. Brooklyn feltalálók úgy vélik, hogy az innováció nem történik meg a légüres térben ez az eredmény a részt fejében különböző háttérrel dolgoznak együtt, hogy kreatív megoldásokat. Több mint 1500 induló a Brooklyn Tech Triangle, Brooklyn a cél az új és a növekvő vállalatok számára. Tanuljon top oktatók BE.IN tag egyetemek hallani vezető vállalkozók egész New York City, hogy azok hogyan elindult, látogasson sikeres cégek, amelyek nőtt egy kis személyzet egy nagyvállalat, és töltsön hat hét árnyék cégek és tanulás a napot to-napra műveleteket. ... [-]
Amerikai Egyesült Államok New York
Kérj Információt
Angol
Nappali
6 hetek
Campus
Bővebben magyarul