CBT College - Miami

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A diákok, akik kívül élnek Egyesült Államok (USA) és szeretnék keresni egy diplomát egy főiskolán, hogy fekszik az egyik legdinamikusabb és kulturálisan sokszínű város a világon, CBT Főiskola a tökéletes illeszkedés az Ön számára.

CBT College egy országosan akkreditált és nemzetközileg elismert főiskola az USA-ban öt egyetemen egész Nagy-Miami, a legnépesebb város Floridában. Mind az Akadémia egyetemen csak pár percre Miami híres csillogó fehér homokos strandok.

Továbbá, CBT College kínál nemzetközi hallgatók egy remek oktatás, valamint a lehetőséget, hogy tapasztalatokat szerezzenek a pályára, hogy nagy az igény az egész világon.

CBT College van egy hatalmas különféle fok veszik, hogy minden egyén érdeke vagy az ütemtervet. Válassza ki, hogy a teljes mértékben a mi School of Business, School of Technology, School of Allied Health, School of Modern Arts vagy a Nyelviskola. Alkalmazott oktatási megközelítés és kezét a képzés, felkészítse a diákokat, hogy legyen meghatározó alakja a globális piacon.

CBT College kínál a diákok:

15: 1 tanuló a tanár arány. 5 helyszín szívében Miami. Pénzügyi támogatás (Azok számára, akik jogosultak). Karrier Services támogatni alatt és a diploma megszerzése után.

Története CBT Főiskola

A College of Business and Technology (CBT College) 1988-ban alakult, Fernando Llerena és Gladys Llerena. CBT College elismerte 2000-ben, a Nagy Miami Kereskedelmi Kamara egyik Top 100 spanyol vállalkozások Floridában. 2002-ben CBT College kezdett kínál társult képzési programok és megváltozott akkreditációt ACICS (Akkreditáló Tanács független főiskolák és iskolák) annak érdekében, hogy folytassa a magasabb iskolai végzettséggel. CBT egy nonprofit, magán, kétéves Karrier Főiskola kínál Associate szakon az üzleti, az egészségügy, a technológia és az építőipar dagad, mint az előző fokozatot nem-programok. 2005-ben, CBT Főiskola nyitott két ága campusok Miami és Hialeah és a 2008-as év, CBT nyitott fióktelepet Cutler Bay. 2010-ben, CBT megnyílik egy West Kendall ága. A CBT Főiskola által akkreditált Akkreditáló Tanács független főiskolák és iskolák (ACICS) nyerte diploma és tudományos munkatárs fok. CBT is engedélyezett a Bizottság által a Független Oktatás (CIE) és tanúsította az Egyesült Államok Oktatási Minisztériuma. Emellett CBT szabályozása alatt a floridai Statewide számozási rendszer, amely megkönnyíti az átadása képzések közötti részt vevő intézmények. Ajánlólevél Mint egy 21 éves egyedülálló anya, ez eddig nagyon nehéz számomra bűvészkedni iskola, munka, és én 2 éves fiam. Szerencsére CBT már nagy segítség dolgozik velem abban, hogy a társaim közgazdász diplomát. Az előnye, miután a tanárok segítsen megérteni egyes tantárgyak és a rugalmas ütemezés, kaptam segítséget, hogy én mindig szükség ahhoz, hogy a dolgok folyik. Elmentem osztály éjjel dolgozott a nap folyamán és most végre végzős ebben a hónapban! Minden a kemény munka és elkötelezettség már teljesen megéri minden időmet! Köszönjük CBT College!

-Eliexa Leon, diploma AD in Business Administration (Class 2010) ____ Desde km llegada egy este País decidí estudiar para tener una mejor calidad de vida para mi y Mi Familia. Ingresé a CBT College para ser Técnico de Aire Acondicionado la CUAL Gracias a los profesores ő aprendido todo lo relacionado egy ESTA Industria y nekem siento preparado para empezar egy trabajar como técnico. También decidí incorporarme en las clases de Inglés (ESL) bekezdés continuar km desarrollo Académico. Me siento satisfecho con la Preparación y dedicación de los profesores y del colectivo de los trabajadores de CBT los CUAL han sido de Gran ayuda en mi Preparación Académica. Ahora, mi hijo y km Sobrino ingresaron también a CBT Despues de ver mis resultados.

-Reinaldo Izquierdo, Graduate Diploma in / C Tech (spanyol Program) és a jelenleg beiratkozott az ESL programot. ____ Köszönjük CBT, hogy nekem a készségek és ismeretek szükségem lesz egy Certified Medical Coder és Biller. CBT egy figyelemre méltó főiskolán. Attól a pillanattól kezdve megérkeztem, fogadta a szakszemélyzet, hogy felajánlotta nekem útmutatást és tanácsot. Az osztályok kicsi, így kapunk több személyes figyelmet, mint te a legtöbb főiskolák. A professzorok találkoztam voltak nagy tudású és rendkívül hozzáférhető és terepen egyaránt egyetemen. Egész ezt az utat, találkoztam sok csodálatos személyeket, akik jelentősen gazdagította az életem. Tudtam szerezhet a foglalkoztatás egy nagyon kiemelkedő orvosok hivatal köszönhető, hogy a szakértelem és a gyakorlati képzésre kaptam. Én kétségtelenül ajánlom CBT, mint a főiskolai választás.

-Maria Gomez, Graduate Diploma in Medical Coding és számlázás ____ Szia a nevem Gloria. Saját tapasztalat CBT Főiskola volt kifizetődő. Még az én nyelvi akadályok ellenére az osztályok kioktattak angol oktatók segítettek spanyol, amelynek eredményeképpen a tanulmányaim sikeres. A Medical Assistant Persze többnyire tetszettek anatómiája és phlebotomia minősége miatt az osztályteremben kezét megközelítés.

-Gloria Velasquez, AD Orvosi segítése ____ Elkezdtem szedni a Orvosi segítése programot, majd úgy döntött, hogy továbbra is a tanulmányaimat, és keresni egy társult diplomát. Mivel a hallgató a CBT Főiskola nyitott egy csomó lehetőséget, hogy bővítse a tanulmányaimat további elkészítésére nekem a technológiai jövőben. Különben is kapok egy jó oktatás, nem kell messzire menni, mert CBT főiskolai igaza van az én környékemen, és egy olyan tantervet egyenlő, ha nem jobb, mint bármely jelentős főiskolán. Úgy döntött, hogy menjen vissza az egyetemre került a nehezén, egyre és lépést tartani minden olyan tevékenységet már egy élménnyé. Nem tudom elhinni, én ezt nem tette meg előbb. Köszönet minden tanár és a személyzet számára a kemény munka és a segítséget az általuk nyújtott.

-Roselynd Winfield, AD Orvosi segítése ____ Gracias a CBT llevo 2 ans trabajando y progresando en mi presente empleo. Primero, nekem gradué de Aire Acondicionado y Refrigeración (Asociado) teniendo en cuenta la calidad de la Escuela, los profesores, y todo el személyes colectivo, Volvi nuevamente a la Escuela para estudiar km Asociado en Electricidad. De ESTA forma is conseguido expandir mis conocimientos en este Rama. Mientras Tenga la oportunidad de estudiar y superarme, siempre pensaré en CBT como la forma de salir Adelante y progresar en este País.

-Manuel Silva, diploma AD A / C technológia & AD Elektromosság Technology

Helyszínek

Miami

CBT College of Business & Technology

Address
Main Campus,
8700 W. Flagler St,
Suite 420

33174 Miami, Florida, Amerikai Egyesült Államok