Cal Poly English Language Institute

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Cal Poly English Language Institute (CPELI) specializálódott Angol mint második nyelv (ESL) utasítás és a tudományos felkészülés a nemzetközi diákok, akik tervezik, hogy folytassák a felsőoktatás Egyesült Államok. a eSL program áll, öt szintű oktatás, kezdőtől a haladóig. A tanfolyamok célja, hogy fejlessze a nyelvi és a tanulási készségek szükségesek a sikerhez egy amerikai főiskola vagy egyetem. Amellett, hogy a teljes idejű intenzív angol program, Intézetünk, együttműködve a Cal Poly Pomona College of the Extended UniversityIs kínál a rövid távú szakmai képzési programokat, valamint a Angol és amerikai kultúra Camps. Arra törekszünk, hogy növeljük a használati különféle lehetőségeket a diákok a gyakorlat, amit tanulnak, mind a beszélgetés ClubÉs informális kulturális beállításokat, mint például kirándulások múzeumok, koncertek, fesztiválok és sportesemények. Meggyőződésünk, hogy egy diák tanul "csinál", és támadják naponta új anyagok és új ötleteket.

Úgy véljük, elengedhetetlen, hogy ezeken túlmenő nyelvtudással utasíthatjuk diákjaink a kultúra az osztályteremben. Ez a kultúra áll, hogyan kell tanulni, hogyan kell egy teszt, hogyan kell használni a számítógépet, hogyan kell a kutatás és megszervezi ötletek és hogyan kell viselkedni az egyetemi környezetben. A taktika, amit tanítani azon alapulnak, amit mi magunk is tapasztaljuk a diákok és milyen professzorok Cal Poly Pomona megkövetelik a diákok. Ezért diákjaink alapvető számítógépes képzés, TOEFL előkészítő, És a hitel-hordozó osztályok felső szinten a diákok. Meggyőződésünk, hogy a nemzetközi diák teljesen felkészült az egyetemi tanulmányok nélkül ezek tudományos ismeretek. Csakis kombinációja szilárd nyelvi készségek és a felelős tudományos ismeretek, hogy egy diák a siker eléréséhez.

-On CPELI a hangsúly a hallgató, így a személyzet tagjai mindig rendelkezésre áll, hogy a diákok a lakhatás, az egészségügyi biztosítás, a bevándorlási törvényeket, regisztrációs követelmények, és az egyetemen elhelyezést. Tehát, kérem, jöjjön és csatlakozzon hozzánk. Mi már évek óta készül a diákok az egyetemi tanulmány 1991 óta, és mi szeretnénk, ha részt vesz a Cal Poly English Language Institute. Célunk, hogy segítsen elérni a célt.

Helyszínek

Pomona

Cal Poly English Language Institute

Address
3801 W. Temple Ave., Bldg. 86
CA 91768 Pomona, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
+1 909.869.4814