Hivatalos Leírás

Miért CSI?

Program Variety

A legtöbb iskola csak ajánlani ESL. Mi nem vagyunk a legtöbb iskola. Amellett, hogy miután három szintje ESL kínálunk Skill Építőipari Academic ESL programok. Ezek a programok kiváló diákok, akik keresik szert a magasabb szintű oktatás.

Hasznos International kórház dolgozóival

Tudjuk, milyen nehéz alkalmazni, hogy legyen egy nemzetközi diák. A kórház dolgozóival, magasan képzett az F-1-folyamat segít az elejétől a végéig, a kitöltésével papírmunkát, és ütemezési osztályok.

Lehetőséget Szakmai tapasztalat

A alapvető eleme a Skill Building Programok a diákok, hogy kiegészítse tantermi tanulás externships. Ehhez a nemzetközi diákok kiadott munkavállalási engedély révén CPT (tantervi gyakorlati képzés).

Megfizethető Tandíj

Van elég stressz a tanulás, hogyan fér bele egy új kultúrát. Pénzügyek ne adjunk hozzá. Ahhoz, hogy az élet könnyebb a diákok, azt próbálja meg a tandíjat megfizethető. ESL program kezdődik csak $ 3,600 tandíj a 33 hét.

Több helyen - Chicago és Boston

Van egyetemen két, az Egyesült Államok "legnagyobb városa. Ez a diákok a képességét, hogy megismerjék az amerikai kultúrát oly módon, hogy nem lehet tanítani az osztályban.

Minőségi Szolgáltatások

Osztálytermi környezet fontos része a tanulási folyamatnak. Mi biztosítjuk szoba elég nagy ahhoz, hogy kényelmesen elfér a osztálylétszámok, és felkészíti őket a up-to-date technológia.

Commuter barát

A Chicago, Charlestown, és Skokie egyetemen keresztül érhetők el tömegközlekedési. Lombard és Worcester hallgatói parkoló áll rendelkezésre. Minden egyetemen, autóval könnyen a megfelelő belvárosok Chicago és Boston.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Computer Systems Institute

Computer Systems Intézet Akadémiai ESL programok célja a diákok, akik rendkívül jártas vagy közeledik folyékonyan angolul. Ezek a kurzusok közé szókincsbővítést révén olv ... [+]

Akadémiai ESL Programok

Computer Systems Intézet Akadémiai ESL programok célja a diákok, akik rendkívül jártas vagy közeledik folyékonyan angolul. Ezek a kurzusok közé szókincsbővítést révén olvasás és osztálytermi vita mellett a fejlesztés tudományos írás készség és kommunikációs készség szükséges részvétel amerikai főiskolai tantermek; Akadémiai ESL felkészíti a diákokat, hogy tanulmányozzák a többségi osztályban anyanyelvűekkel fejlesztik a képességeiket, hogy a kritikus véleményeket a tudományos vita, hogy olvassa el figyelmesen, és írni hatékonyan. Ezek a kurzusok segítik a diákok szükséges készségek fejlesztésének a nyelvi alapú vizsgák szükséges a felvételi egyetemi programot.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Chicago lombardiai Boston Skokie Worcester  + 2 Több
Nyílt Beiratkozás
Angol
Nappali
11 - 33 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Computer Systems Institute

CSI ESL programokat kínál fókuszált tantermi és a számítógép alapú angol mint második nyelv képzés. A programok három témakörben: 1.Vocabulary és beszélgetés, 2.Writing é ... [+]

Angol mint második nyelv (ESL) programok

CSI ESL programokat kínál fókuszált tantermi és a számítógép alapú angol mint második nyelv képzés. A programok három témakörben: 1. Szókincs és a társalgás 2. Írás és nyelvtan 3. Olvasási stratégiák javításával írásban, hallgat, és olvasott szöveg értése készségeket, minden ESL programok célja, hogy segítsen felkészíteni a tanulókat a részvétel amerikai főiskolai és egyetemi kurzusok.

CSI Ajánlatok oktató által vezetett előadások, oktató által vezetett laborok, számítógép-alapú anyagok, és a projekt-alapú tanulás ülés. Ez a módszer lehetővé teszi a diákok tanulni angolul, és elérjék céljaikat hatékonyabban.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Chicago Worcester lombardiai Boston Skokie  + 2 Több
Nyílt Beiratkozás
Angol
Nappali
11 - 33 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Computer Systems Institute

Computer Systems Intézet Skill Building programok egy utat a diákok szert szakmai ismeretek szükségesek az üzleti világban. Minden program egy speciális, gyors tempójú, r ... [+]

Készségfejlesztés Programok

Computer Systems Intézet Skill Building programok egy utat a diákok szert szakmai ismeretek szükségesek az üzleti világban. Minden program egy speciális, gyors tempójú, rugalmas, és tudományosan szigorú tanulmányok. Diákok kiegészítése tantermi előadás externships különböző ipari szektorban.

Minden program négy egyetemi negyede (44 akadémiai hét) hosszúságú, és magában foglalja a externships szerves részeként a tanulás. Ezek a programok nem jogosultak IV finanszírozás (pénzügyi támogatás).

Ügyfélszolgálati Specialista Program - 1 év / 44 hét

Tandíj - 4700 $ évente, vagy 1175 $ per negyedévben

... [-]
Amerikai Egyesült Államok Chicago Worcester lombardiai Boston Skokie  + 2 Több
Nyílt Beiratkozás
Angol
Nappali
11 - 44 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Computer Systems Institute

Szenvedélyes számítógépek? Van az élvonalbeli technológia amit izgat téged? Ha igen, akkor lehet, hogy tökéletes egyik Computer Science (CS) programok. ... [+]

Computer Science (CS) Alapítvány Program

Computer Systems Intézet Computer Science (CS) Alapítvány Program biztosít a hallgatók jelentős tudományos háttérrel és ipar-alapú tanúsítványok hogy segítsen felkészíteni őket a siker a számítástechnikában kapcsolatos szakmákban. Azáltal, hogy több gyakorlati képzés elméleti ismereteket, a CS Alapítvány Program ad a diákok a szükséges készségeket, hogy sikerül ezen a gyorsan fejlődő ágazat.

Az e program célkitűzéseit a (1), hogy a diákok egy alapítvány a számítógép-tudomány, hogy tudják hasznosítani a törekvés a további vizsgálatot; (2) hogy felkészítse a tanulókat a belépő szintű foglalkoztatás; és (3), hogy felkészítse a tanulókat a ISTQB minősítést. Pályakezdő CS Alapítvány program lesz a szakmai ismeretek számítógépes rendszerek, programtervezés, elektromos és elektronikus áramkörök, manuális tesztelés, és tesztautomatizálási hogy lehet alkalmazni a gazdasági, informatikai, és az egészségügy. Ezek a programok nem jogosultak IV finanszírozás (pénzügyi támogatás).... [-]

Amerikai Egyesült Államok Chicago Skokie Worcester lombardiai Boston  + 2 Több
Szeptember 2020
Angol
Nappali
1 - 1 év
Campus
Bővebben magyarul