Computer Systems Institute

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Miért CSI?

Program Variety

A legtöbb iskola csak ajánlani ESL. Mi nem vagyunk a legtöbb iskola. Amellett, hogy miután három szintje ESL kínálunk Skill Építőipari Academic ESL programok. Ezek a programok kiváló diákok, akik keresik szert a magasabb szintű oktatás.

Hasznos International kórház dolgozóival

Tudjuk, milyen nehéz alkalmazni, hogy legyen egy nemzetközi diák. A kórház dolgozóival, magasan képzett az F-1-folyamat segít az elejétől a végéig, a kitöltésével papírmunkát, és ütemezési osztályok.

Lehetőséget Szakmai tapasztalat

A alapvető eleme a Skill Building Programok a diákok, hogy kiegészítse tantermi tanulás externships. Ehhez a nemzetközi diákok kiadott munkavállalási engedély révén CPT (tantervi gyakorlati képzés).

Megfizethető Tandíj

Van elég stressz a tanulás, hogyan fér bele egy új kultúrát. Pénzügyek ne adjunk hozzá. Ahhoz, hogy az élet könnyebb a diákok, azt próbálja meg a tandíjat megfizethető. ESL program kezdődik csak $ 3,600 tandíj a 33 hét.

Több helyen - Chicago és Boston

Van egyetemen két, az Egyesült Államok "legnagyobb városa. Ez a diákok a képességét, hogy megismerjék az amerikai kultúrát oly módon, hogy nem lehet tanítani az osztályban.

Minőségi Szolgáltatások

Osztálytermi környezet fontos része a tanulási folyamatnak. Mi biztosítjuk szoba elég nagy ahhoz, hogy kényelmesen elfér a osztálylétszámok, és felkészíti őket a up-to-date technológia.

Commuter barát

A Chicago, Charlestown, és Skokie egyetemen keresztül érhetők el tömegközlekedési. Lombard és Worcester hallgatói parkoló áll rendelkezésre. Minden egyetemen, autóval könnyen a megfelelő belvárosok Chicago és Boston.

Helyszínek

Chicago

Address
Chicago Campus
29 E Madison St

IL 60602 Chicago, Illinois, Amerikai Egyesült Államok

Worcester

Address
Worcester Campus
10 Mechanic Street

MA 01608 Worcester, Massachusetts, Amerikai Egyesült Államok

lombardiai

Address
Lombard Campus
477 E Butterfield Rd

IL 60148 lombardiai, Illinois, Amerikai Egyesült Államok

Boston

Address
Charlestown Campus
529 Main Street

MA 02129 Boston, Massachusetts, Amerikai Egyesült Államok

Skokie

Address
Skokie Campus
8930 Gross Point Road

IL 60077 Skokie, Illinois, Amerikai Egyesült Államok