Columbia West College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Most már tudjuk, hogy van egy csomó kérdést választott a nyelviskola - és jogosan. Nyilvánvalóan szeretnénk egy iskola, amely egyesíti a minőségi programok és oktatás, segítőkész hallgatói szolgáltatások és szakértői kar egy meleg és vonzó környezetben. De ami a legfontosabb, azt szeretnénk, egy iskola, hogy veszi az időt, hogy megértsék, és segít Önnek elsajátítani az angol nyelvet, így elérje a céljait. Egyéb nyelviskolák tehet hasonló ígéreteket.

Szóval mi teszi Columbia West College különbözik az összes többi?

Az első és legfontosabb, megértem a nehézségeket, hogy te néző, mint egy angol nyelven tanuló, mert én is átmentem őket magam, amikor jött az Egyesült Államokban több mint három évtizeddel ezelőtt. Én nagyon ismeri a pánikszerű érzés kap, amikor egy amerikai mondja neked valamit angolul, hogy nem érted. Pontosan tudom, milyen idegesítő lehet, ha nem tudja kifejezni magát egyértelműen az angol. És megértem, hogy habozás angolul beszélni szabadon, mert attól tartanak, hogy esetleg valami rosszat mondtam, és zavarba hozni magát. Szóval, elkezdtem ezt az iskolát, amely segítséget nyújt a diákok, mint te. És mert én már leküzdeni ezeket az akadályokat, és segített, így sok diák, hogy nem ugyanaz, amit a Columbia West College megérteni a kihívásokat te néző, és tudja, hogy tud sikereket elérni.

Nem csak, hogy tisztában vagyunk azzal, ha nagyon személyes és egyedi miért akarnak tanulni angolul. Az Ön igényei, a célok és vágyak különbözik mindenki másé, és azt akarjuk, hogy tegye meg a tanösvény, amely illeszkedik, amit el akarsz érni. Columbia West College van itt, hogy segítsen elérni a célokat, mert egy szigorú tanterv, tapasztalt tanárok és a "diák jött az első" környezet, amely az utazás során.

Így bármi is a célok - tovább a képzés, hogy magát jobban eladható a munkáltatók, vagy egyszerűen csak jól érzik magukat és magabiztos beszélt egy amerikai, egy oktatási Columbia West College szolgálhat a kulcsa annak, hogy álmai. A legfontosabb, hogy izgatottak vagyunk, hogy megismerjenek téged. Így megy előre, és az álom nagy. Segítünk Önnek, hogy az álmaid valóra. Alig várjuk, hogy segítsen írni a sikertörténet.

Legmelegebb tekintetében, Dr. Samuel N. Lee elnök, Columbia West College

Helyszínek

Los Angeles

Address
3435 Wilshire Blvd., Suite 1700 Los Angeles, CA 90010
Los Angeles, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok