California Language Academy

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A California Language Academy-en családi tulajdonban lévő és működtetett, butik, nyelvi iskola vagyunk, amely minden diákunkat, munkatársunkat és partnereinket, mint a család egy részét kezeli. Küldetésünk és szenvedélyünk, hogy személyre szabott, intim és érdekes angol osztályokat biztosítsunk.

58649_Skjermbilde2017-10-17kl.11.37.47.png

A Kaliforniai Nyelvi Akadémia azzal a gondolattal jött létre, hogy a nyelv él és élénk. Meg kell győződnie annak érdekében, hogy teljes mértékben megértsék és megértsék. Kínálunk részmunkaidős és teljes munkaidős angol osztályok Los Angeles és San Diego. A Kaliforniai Nyelvi Akadémián szenvedélyesek vagyunk, hogy megismerjük minden egyes embert, aki végigjárja az ajtóinkat, és elmegyünk a módjától, hogy meleg és személyre szabott tantermi élményt hozzunk létre. Ez teszi minket másra! Bízunk benne, hogy személyesen meghívjuk Önt a szórakoztató és egyedülálló Kaliforniai Nyelv Akadémia családunkra!

Miért van a CLA?

59074_location.png Van két gyönyörű dél-kaliforniai helyszín Los Angelesben és San Diegóban, amelyek éttermek, bevásárlások, látnivalók és strandok közelében találhatók.
59076_intimateexperience.png A diákok nem csak egy szám, hanem családjuk része. A tanárok és a személyzet szeretné megismerni Önt. Kisebb osztályméretünk legfeljebb 10 hallgató / osztály személyre szabott figyelem.
59075_studentservice.png Teljes mértékben akkreditáltunk egy dedikált hallgatói szolgáltatási menedzserrel, aki segítséget nyújt a diákok vízumai, lakhatása, tevékenységei, és így kényelmes és hiteles tapasztalatai vannak.
59077_customizedsyllabi.png A tanórák hallgatói középpontba kerülnek, és legalább havonta egyszer kívül valósulnak meg a valós alkalmazáshoz. Fun a nap!
59078_accreditationandawards.png A CLA-t a Star Awards 2017 Legjobb Nyelviskolájára jelölték Észak-Amerikában, és a diákjaink 99% -a javasolja barátainknak és családjuknak.
59080_idealclassromenvironment.png Az osztályméretek kicsiek és nagyon változatosak ahhoz, hogy az egyes tanulók egyedi szükségleteire koncentráljanak. Több mint 45 országból származó diákok rendelkeznek kiváló nemzetiségi keverékkel.
59079_bluebackground.png "Korábban más iskolákba mentem, de soha nem éreztem így! Soha nem éreztem magam, hogy egy nagy család tagja lettem! Mindenki olyan barátságos és meleg, és ez az egész út annyira szórakoztató volt! Az én homestayom, Meggie, tökéletes és Roland annyira vicces! Nem akarok haza menni. "

58636_Skjermbilde2017-10-17kl.11.40.36.png

Helyszínek

Los Angeles

Address
8632 S. Sepulveda Blvd, Suite # 205
California 90045 Los Angeles, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok

San Diego

Address
1133 Sixth Street
California 92101 San Diego, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok