Hivatalos Leírás

Több mint 23 éve, Capstone College, korábban Adelante Karrier Intézet óta nyújt karrierorientáltak oktatási programok gyorsan növekvő iparágban, beleértve az egészségügyi ellátás, az üzleti és a fűtés / légkondicionálás kereskedik. Mi az elkötelezett, hogy segítse a diákok felismerjék karrier álmok és egyre őket munka kész és a munkaerő, amilyen gyorsan csak lehetséges. Az egyik védjegye Capstone College a mi történelmünk, személyre szabott figyelmet és nagyon támogató ferde környezetben. Büszkék vagyunk arra, hogy teljesítse a legmagasabb szintű oktatás és képessé a hallgatók a tudás, a munkahely-specifikus készségek és munkafolyamataikon várható a munkáltatók, annak érdekében, hogy gyorsan és sikeresen vált alkalmazott az általuk választott pályára.

A misszió Capstone College kínál karrier-orientált oktatás és szakmai képzés területén, a támogató szolgáltatások és az élethosszig tartó oktatás szükséges ahhoz, hogy a diákok, hogy lesz sikeres vállalkozók az általuk választott területen, és elérni a legmagasabb lehetséges. A tanítás a diákok a készségek és ismeretek szükségesek az ipar, és a munka viselkedés várható a munkáltatók, akkor képessé a diákokat, hogy sikeresen folytassa az egyéni karrier célok. Ez lehetővé teszi számukra, hogy szerves része a közösség és a pozitív hozzájáruló a társadalom, amelyben élnek.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Oklevél

Capstone College

A HVAC technikus Program célja, hogy a hallgatók az alapvető ismereteket, készségeket, munkavégzési szokások, és a gyakorlati alkalmazások HVAC / R rendszerek szükségesek ... [+]

Program leírás

A HVAC technikus Program célja, hogy a hallgatók az alapvető ismereteket, készségeket, munkavégzési szokások, és a gyakorlati alkalmazások HVAC / R rendszerek szükségesek a belépő szintű foglalkoztatás a mai HVAC / R iparág. A HVAC technikus program felkészíti a diákokat, hogy hatékonyan végre és specializálódtak a telepítése, karbantartása és szervizelése HVAC / R rendszerek a nagy kereslet HVAC / R iparág.

Program Küldetés és célkitűzések

A misszió és célja a HVAC technikus Program célja, hogy a hallgatók a képzés fűtés, szellőzés, klíma és hűtőrendszerek beleértve a biztonsági eljárások szerszámok használata és vizsgáló berendezések, az alapvető elektromos áram, elektromos alkatrészek, elméleti és gyakorlati alkalmazásai fűtés, szellőzés, klíma, és hűtőrendszerek, fémlemez telepítés, rajzok, forrasztás és forrasztás, karbantartási és javítási, hibaelhárítási, javítási és szerelési HVAC / R rendszerek. A diákok fogják biztosítani a képzés és a gyakorlati alkalmazások az alapvető HVAC / R folyamatok egy valós, gyakorlati laboratóriumi környezetben ugyanazon berendezés által használt üzleti és ipari, valamint hogy képes legyen hatékonyan elvégzi a belépő szintű feladatokat szükséges a HVAC / R ipar.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Pasadena
Szeptember 2020
Angol
Nappali
36 hetek
Campus
Bővebben magyarul

HVAC Technician - HVAC School