Carteret Community College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Carteret Community College az egész életen át tartó tanulás lehetőségeit kínálja magas színvonalú hagyományos és távoktatási oktatással, képzéssel, támogatással és gazdagítással Carteret megye és Észak-Karolina keleti részén élő polgárok életminőségének javítása céljából.

A helyi üzleti és ipari igényekre reagálva a Főiskola foglalkozási képzési programokat kínál, beleértve az idegenforgalom, a tengeri foglalkozások, valamint a jogi és üzleti szakmák támogatását.

A főiskola hozzájárul a helyi polgárok személyes, társadalmi és kulturális növekedéséhez, és az érdeklődő hallgatók számára tanfolyamokat biztosít, amelyek átkerülnek az idősebb intézményekbe.

A Főiskola elkötelezett a nyitott ajtók filozófiája, a hallgatók tanulása és sikere mellett. Elismeri, hogy egyes személyeknek fejleszteniük kell tudományos készségeiket, mielőtt elérhetik oktatási céljaikat. Ezért a Főiskola fenntartja a kötelező akadémiai képességek tesztelésének és elhelyezésének rendszerét, amely lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy hatékony tanulmányi készségeket szerezzenek a választott tanulmányi programok megkezdése előtt.

Helyszínek

Morehead City

Address
Arendell Street,3505
28557 Morehead City, Észak-Karolina, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: