Citrus College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Ünneplő több mint 90 év szolgálati, Citrus College található Glendora a lábainál a San Gabriel-hegység, mintegy huszonöt mérföldre északkeletre nagyvárosi Los Angeles. A főiskola a különbséget, hogy a legrégibb Community College Los Angeles megyében, és az ötödik legrégebbi az állam.

Citrus College-ben alakult, 1915-ben vezetése alatt Dr. Floyd S. Hayden, Aki segített a főiskolán mozgalom California. 1915-től 1961-ben a főiskola működött a Citrus Unió High School District.

Júliusban 1961-ben a Citrus Community College District jött létre, hogy tartalmazza a Azusa és Glendora egységes iskolai körzetek. 1967-ben a kerületi kiterjesztették a Claremont, Duarte és Monrovia iskolai körzetek.

Ma, Citrus College foglal egy 104 hektáros campus. A főiskola jelenleg egy nagy lehetőség bővítési projekt, amely meg fogja változtatni a kinézetét a campus. A főiskolai beiratkozott 27 diák 1915-ben, és jelenleg a főiskola szolgál több mint 11.000 diák.

Osztályok kínálnak a 16 hetes naptár (ősszel és tavasszal félév), Valamint a különböző nem hagyományos ütemezési lehetőségeket - hat hetes téli intersession, esténként, késői kezdés és már vége, nyári ülés, és a választható osztály formátumban, mint például a távoktatás online kurzusok és távoktatás integrált osztályok.

Mission Statement

Citrus College kiváló minőségű oktatást, amely felhatalmazza a diákok számára a globális versenyben, és hogy hozzájáruljon a gazdasági növekedéshez a mai társadalomban.

Elkötelezettek vagyunk, hogy megerősítse a különböző oktatási közösségi és kulturális tanulási környezet, amely támogatja a diákok sikere a törekvés tudományos kiválóság, a gazdasági lehetőségek, és a személyes teljesítmény.

Akkreditációs

Citrus College által akkreditált Nyugati Szövetsége iskolák és kollégiumok (WASC). A számos szakmai tagságok közé tartozik a American Association of Közösségi főiskolák (szerződéskötésre jogosult) és a Community College League of California (CCLC).

Helyszínek

Los Angeles

Address
1000 West Foothill Boulevard
Glendora

91740 Los Angeles, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok