College of Marin

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Üdvözöljük a College of Marin

Alapítva 1926-ban College of Marin az egyik 113 nyilvános közösségi főiskolák Kaliforniában. Vannak két campus, hogy Önt a gyönyörű Marin megyében. A Kentfield Campus található, körülbelül 11 percre északra a Golden Gate-híd 835 College Avenue Kentfield. Az Indian Valley Campus található percre látványos 333 hektáros telek az Ignacio Boulevard Novato, CA.

Akkreditációs

College of Marin által akkreditált Akkreditáló Bizottság a közösségi és Junior Főiskolák, és a nyugati Szövetsége iskolák és kollégiumok, intézményi akkreditációs testület által elismert Tanács Felsőoktatási Akkreditációs és a US Department of Education.

Tanuló élet

Körülbelül 13.000 diák beiratkozik évente az Akadémia számos kiemelkedő hitel, noncredit, és a közösségi oktatási osztályok. A Kollégium szerzett hírnevet, mint a minőségi oktatási intézmény, amely egy utat a teljesítmény és a siker a diákok minden korosztály és az élet minden területén.

Annak érdekében, hogy a hallgatók a lehetőséget, amelyekre szükségük van, és annak biztosítása érdekében, hogy a diákok elérjék a meghatározott célok és célkitűzések, a College kínál Associate of Arts and Associate of Science fokozatot program. College of Marin részt vesz garantált belépőjegyek konkrét University of California egyetemen. Minden évben számos nemzetközi hallgatók, akik tanulmányaikat College of Marin sikeresen át berkeley UCLA, és UC Davis, többek között. Ezen túlmenően, a College van Transfer Center, amely munkatársai a célja, hogy segítse a hallgatók kutatási átadása és a felvételi követelményeket.

A Főiskola biztosítja harminchárom karrier műszaki oktatási programok (HTE), valamint a biztosító alapvető készségek, Angol mint második nyelv (ESL) az oktatás, és a közösségi oktatási osztályok. Az Akadémia CTE programok biztosítják a szükséges készségeket a siker a globálisan versenyképes munkaerő környezetben. Függetlenül attól, hogy a cél a szakmai előmenetel, karrier változás, vagy belépő a munkaerő először, College of Marin széles választékát kínálja a programokat, hogy a tanulók sikerrel.

egyetemi szervezeti egységek

College of Marin elkötelezettségét oktatási kiválóság gyökerezik, amelyek méltányos lehetőségeket, és elősegítik a siker minden tagja számára a sokszínű közösség azáltal áttölteni a négyéves főiskolák és egyetemek, egyetemi diplomák és bizonyítványok, angol mint második nyelv és az élethosszig tartó tanulás.

Mi jelenleg a tanulmányi programok a következő megyékben:

Allied Health Sciences Magatartástudományi Intézet információs rendszerek Karrier Műszaki Oktatás Komunikáció Tanácsadás (Counseling) Kisgyermekkori nevelés és Child Development Angol / Humán / Filozófia Fine / Visual Arts Élet és Földtudományi matematika Előadóművészet Testnevelés, kineziológia, és az atlétikai FIZIKAI TUDOMÁNYOK Társadalomtudomány Világ nyelvek és kultúrák

Helyszínek

Kentfield

College of Marin - Kentfield Campus

Address
835 College Avenue, Kentfield, CA 94904
94904 Kentfield, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
+1 415-457-8811

Novato

College of Marin - Indian Valley Campus

Address
1800 Ignacio Boulevard, Novato, CA 94949
Novato, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
+1 415-457-8811