Hivatalos Leírás

Gazdag örökség, a növekedés és a lehetőséget.

Colorado State University-Pueblo fészkelt egy történelmileg és kulturálisan gazdag közösség több mint 100.000 ember, található, a déli része az állam közel a lábainál a Sziklás-hegység, csak egy rövid autóútra a Denver és Colorado Springs.

Az állam földrajz és látnivalók létre egy izgalmas környezetet erre pezsgő egyetemi campus. CSU-Pueblo 5000 diák jól megélnek a kis tanított világszínvonalú oktatók. A tanórán kívül tudjuk támogatni egy izgalmas, kalandos és társadalmi környezet gazdag kultúra, atlétika, és minden szépségét a Pikes Peak régió kínál. És több mint 300 napsütéses nap egy évben, az emberek itt van egy egészséges szeretet a szabadban.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Colorado State University Pueblo

Colorado State University-Pueblo büszke arra, hogy a magas minőségű on-campus intenzív angol program ésszerű költségek mellett. ... [+]

Colorado State University-Pueblo büszke arra, hogy a magas minőségű on-campus intenzív angol program ésszerű költségek mellett.

A ELI foglalkoztat interaktív módszer a tanulás tudományos angol környezetben elkötelezett a hallgatói sikert.

Tantermi oktatás 20-25 óra hetente, tapasztalt oktatók ESL. Egy tevékenység ütemezett minden pénteken a félév során. Extra bemutató ülések ingyenesen elérhető kérésre.

Minden előny adott rendes egyetemi hallgatók számára elérhető ELI résztvevők, többek között az összes tanulói tevékenységek, lakhatási lehetőségek, és a hozzáférést a könyvtár, számítógépes laborok, és szabadidős létesítmények.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Puebló
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul

CSU International Students

Welcome to CSU