Community College of Philadelphia

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Miért minket válasszon?

Mivel utad lehetőségek Itt kezdődik

Üdvözöljük a Community College of Philadelphia, ahol több mint 685.000 egyének sor az utat a lehetőségek 1965 óta. Mi szolgálja a sokszínű népesség diák, a közelmúlt érettségizettek kezdve itt az úton, egy diplomát, hogy a felnőttek szeretnének változtatni karrier. A főépületben vagy bármelyik a három regionális központok belül Philadelphia, kínáljuk a kényelmet a diákok kell, hogy illeszkedjen osztályok saját időbeosztás.

Arra törekszünk, hogy felhatalmazza a közösség az oktatás, az egyik egyén egy időben. Több mint 90 százaléka a mi diplomások továbbra is a térségben, és erősíti a helyi gazdaságot. Az a célunk, hogy készítsen Philadelphians egy új karrier vagy átutalással négyéves főiskolai, hogy azok elérjék az oktatási és karrier célok.

Transzfer lehetőségek

Community College of Philadelphia megkönnyíti az Ön számára, hogy át hiteleket, hogy egy négy éves főiskolai és mentse a tandíj dollár, köszönhetően a kettős Felvételi partnerségek és transzfer program megállapodásokat.

Transfer partnerségek

Tölteni az első két évben itt, és keresd meg a diplomát kevesebb - sokkal kevesebb. A transzfer partnerségek, az úgynevezett kettős Felvételi megállapodások, 12 főiskola és egyetem a régió, hogy könnyen át egy másik egyetemre, miután megszerezte a társult diplomát itt. Plusz, ezek a partnerségek közé nagy ösztöndíj lehetőségeket!

További Transfer megállapodások

Fedezze fel a sok más megállapodásokra van érvényben számos főiskola és egyetem szerte a régióban és azon túl. Bármi legyen is a transzfer célokat lehet, segítünk odaér.

Előnyei Dual Felvételi

Menteni a tandíj a keresőképesség a társult diplomát itt, mielőtt át Ne fizessen jelentkezési díj vagy büntetéseket, ha úgy dönt, hogy nem vesz részt Juss ösztöndíjak és talán egyéb megtakarítások Vételi támogató szolgáltatások itt, valamint az átutalás főiskolai választás Ismerje meg a program követelményeit, hogy fenn a helyét az átadás főiskolán Adja meg a kiválasztott egyetemre junior állapot

Karrier lehetőségek

Community College of Philadelphia megadja a szükséges eszközöket, hogy sikerül a mai munkaerő. A programok felkészülni a nagy kereslet, fenntartható iparágak jellemzője, hogy a jó bérek, a foglalkoztatás stabilitás és a haladás. Akkor előnyös a gyakorlati tapasztalat, a szóbeli és írásbeli kommunikációs készség fejlesztése, és a kritikus gondolkodás gyakorlatokat. Minden program tanítják kis osztályok külön kar, így a személyes figyelmet, amit megérdemel. És sok program alakú, és növeli a részt vevő szakemberek a helyi vállalkozások, akik biztosítják, hogy minden tanulni releváns és hasznos.

College Sikertörténet

Mivel megnyitja kapuit 1965-ben, Community College of Philadelphia vált szerves része a város, amely hozzáférést biztosít a felsőoktatás és a szakképzés a sokszínű szervezet a hallgatók, akik be a regionális munkaerő és támogassa a helyi gazdaságot. A Kollégium élvezte sok sikert és mérföldkövek az út mentén. Segítségével a közösség és a diákok, mi továbbra is biztosítja a minőségi oktatás kereső személyek egyaránt jobb foglalkoztatás és a jobb életminőség.

Nemzetközi diákok

Community College of Philadelphia számos előnnyel jár, hogy a diákok a világ minden tájáról, akik jelenleg több mint 50 országban. Itt felfedezni egy gondoskodó, személyre szabott környezet miközben éli az izgalom, a kultúra és a lehetőséget, egy világszínvonalú város, amely egyensúlyt teremt a történelem a modern felszereltséggel.

A Kollégium társult fok adó intézmény, amely több mint 70 fok és bizonyítvány programok. Mi vagyunk a legnagyobb mértékben, nyújtó intézmény a Philadelphia, de a mi intim tantermi környezet lehetővé teszi a kar, hogy az Ön személyre szabott figyelmet. Tanácsadóink itt válaszolni a kérdéseket és aggályokat, valamint segít alkalmazkodni az élet az Egyesült Államokban.

Minden hallgató egy különleges része a College közösség. Tapasztalt személyzet minden tőlük telhetőt, hogy segítsen, hogy az átállás az Egyesült Államok, Philadelphia és a testület eddig sikeres volt.

Miért International Students minket válasszon

Költséghatékony, Minőségi oktatás

Community College of Philadelphia kedvező árú oktatás és elkészíti Önnek a karrier, vagy átutalással négyéves főiskola vagy egyetem. Számos nemzetközi diákok választhatnak, hogy keresni egy társult diplomát, mielőtt át egy négyéves főiskolai, hogy elég idő, hogy megszokja a főiskolai életet, keresni főiskolai hitelek és pénzt takarít meg.

Kis létszámú csoportok

Az Akadémia átlagos osztálylétszám 22 fő, ami azt jelenti, hogy több időt kari lehet tölteni veled. Oktatóink érdekli Önt, és aktív szerepet vállal fejleszteni a erősségeit és céljait.

személyre szabott figyelmet

Minden hallgató egy különleges része a College közösség. Mi segít megérteni, hogyan lehet regisztrálni osztályok és megtalálja az utat körül campus. Az Akadémia főépületben kezelhető méretű, és ez kényelmesen elérhető tömegközlekedéssel. Tapasztalt személyzet segít, hogy az átállás az Egyesült Államok, Philadelphia és a testület eddig sikeres volt.

Angol mint második nyelv (ESL) Program

Ez hasznos lehet az Ön számára, hogy hajtson végre néhány angol osztályok érdekében egyre kényelmesebb a nyelvet. Miután kivette a szintfelmérés és megvitatása az eredményeket egy tanácsadóval, mi segítünk kiválasztani osztályok, amely a legjobban megfeleljen az Ön igényeinek. A ESL program javítani fogja az angol nyelvtudás, és lehetővé teszi, hogy a legtöbbet hozza ki a tapasztalat az Egyesült Államokban.

A nemzetközi közösség

Community College of Philadelphia egy sokszínű és kulturálisan gazdag a hallgatói létszám, több mint 150 nemzetközi diák több mint 50 különböző országból, valamint a regionális hallgatók képviselt számos etnikai háttérrel. Lehet csatlakozni az International Student Organization, amely azt tervezi, kirándulások és egyéb tevékenységek köré a testület. Hogy megünnepelje az éves nemzetközi fesztivál kiteszi a College közösség más kultúrák. Film fesztiválok és rendezvények jellemző sajátos nemzetiségi is sor kerülhet az év során.

Valami mindig történik az egyetemen. Tetszik sportolni, vagy diákklubokban több a stílus?

Tucatnyi módon vegyenek részt, és megfeleljenek az új emberek a főiskolán. Kínálunk különböző sport a férfiak és nők, továbbá a több mint 40 diák klubok és szervezetek.

ideális hely

Közelében található a város szívében, közel a Philadelphia Museum kerület, Fő Campus könnyen megközelíthető vonattal, busszal vagy autóval, és gyalog is könnyen között az épületek. A Kollégium három regionális központ északkeleti, északnyugati és nyugati Philadelphia, továbbá a különböző szomszédos oldalak, a legjobban szolgálja a hallgatók.

Philadelphia között helyezkedik el, New York és Washington DC-ben, az egyik legnagyobb történelmi városok, és az ötödik legnagyobb, az Egyesült Államokban. Itt a második legnagyobb város a keleti parton, mind a Függetlenségi Nyilatkozat és az Alkotmány, az Egyesült Államok volt írva. Amellett, hogy rendkívül gazdag kulturális tevékenységek, Philadelphia is kínál világszínvonalú konyha, egy kivételes színházi és művészeti negyedében, és a pezsgő éjszakai élet. Akár érdekel feltárása a múltban tapasztalt a szabadban, vagy részt vesz a szakmai sportesemény, izgalmas régió sok mindent kínál Önnek.

Helyszínek

Philadelphia

Address
1700 Spring Garden Street
19130 Philadelphia, Pennsylvania, Amerikai Egyesült Államok