Hivatalos Leírás

Miért minket válasszon?

Mivel utad lehetőségek Itt kezdődik

Üdvözöljük a Community College of Philadelphia, ahol több mint 685.000 egyének sor az utat a lehetőségek 1965 óta. Mi szolgálja a sokszínű népesség diák, a közelmúlt érettségizettek kezdve itt az úton, egy diplomát, hogy a felnőttek szeretnének változtatni karrier. A főépületben vagy bármelyik a három regionális központok belül Philadelphia, kínáljuk a kényelmet a diákok kell, hogy illeszkedjen osztályok saját időbeosztás.

Arra törekszünk, hogy felhatalmazza a közösség az oktatás, az egyik egyén egy időben. Több mint 90 százaléka a mi diplomások továbbra is a térségben, és erősíti a helyi gazdaságot. Az a célunk, hogy készítsen Philadelphians egy új karrier vagy átutalással négyéves főiskolai, hogy azok elérjék az oktatási és karrier célok.

Transzfer lehetőségek

Community College of Philadelphia megkönnyíti az Ön számára, hogy át hiteleket, hogy egy négy éves főiskolai és mentse a tandíj dollár, köszönhetően a kettős Felvételi partnerségek és transzfer program megállapodásokat.

Transfer partnerségek

Tölteni az első két évben itt, és keresd meg a diplomát kevesebb - sokkal kevesebb. A transzfer partnerségek, az úgynevezett kettős Felvételi megállapodások, 12 főiskola és egyetem a régió, hogy könnyen át egy másik egyetemre, miután megszerezte a társult diplomát itt. Plusz, ezek a partnerségek közé nagy ösztöndíj lehetőségeket!

További Transfer megállapodások

Fedezze fel a sok más megállapodásokra van érvényben számos főiskola és egyetem szerte a régióban és azon túl. Bármi legyen is a transzfer célokat lehet, segítünk odaér.

Előnyei Dual Felvételi

Menteni a tandíj a keresőképesség a társult diplomát itt, mielőtt át Ne fizessen jelentkezési díj vagy büntetéseket, ha úgy dönt, hogy nem vesz részt Juss ösztöndíjak és talán egyéb megtakarítások Vételi támogató szolgáltatások itt, valamint az átutalás főiskolai választás Ismerje meg a program követelményeit, hogy fenn a helyét az átadás főiskolán Adja meg a kiválasztott egyetemre junior állapot

Karrier lehetőségek

Community College of Philadelphia megadja a szükséges eszközöket, hogy sikerül a mai munkaerő. A programok felkészülni a nagy kereslet, fenntartható iparágak jellemzője, hogy a jó bérek, a foglalkoztatás stabilitás és a haladás. Akkor előnyös a gyakorlati tapasztalat, a szóbeli és írásbeli kommunikációs készség fejlesztése, és a kritikus gondolkodás gyakorlatokat. Minden program tanítják kis osztályok külön kar, így a személyes figyelmet, amit megérdemel. És sok program alakú, és növeli a részt vevő szakemberek a helyi vállalkozások, akik biztosítják, hogy minden tanulni releváns és hasznos.

College Sikertörténet

Mivel megnyitja kapuit 1965-ben, Community College of Philadelphia vált szerves része a város, amely hozzáférést biztosít a felsőoktatás és a szakképzés a sokszínű szervezet a hallgatók, akik be a regionális munkaerő és támogassa a helyi gazdaságot. A Kollégium élvezte sok sikert és mérföldkövek az út mentén. Segítségével a közösség és a diákok, mi továbbra is biztosítja a minőségi oktatás kereső személyek egyaránt jobb foglalkoztatás és a jobb életminőség.

Nemzetközi diákok

Community College of Philadelphia számos előnnyel jár, hogy a diákok a világ minden tájáról, akik jelenleg több mint 50 országban. Itt felfedezni egy gondoskodó, személyre szabott környezet miközben éli az izgalom, a kultúra és a lehetőséget, egy világszínvonalú város, amely egyensúlyt teremt a történelem a modern felszereltséggel.

A Kollégium társult fok adó intézmény, amely több mint 70 fok és bizonyítvány programok. Mi vagyunk a legnagyobb mértékben, nyújtó intézmény a Philadelphia, de a mi intim tantermi környezet lehetővé teszi a kar, hogy az Ön személyre szabott figyelmet. Tanácsadóink itt válaszolni a kérdéseket és aggályokat, valamint segít alkalmazkodni az élet az Egyesült Államokban.

Minden hallgató egy különleges része a College közösség. Tapasztalt személyzet minden tőlük telhetőt, hogy segítsen, hogy az átállás az Egyesült Államok, Philadelphia és a testület eddig sikeres volt.

Miért International Students minket válasszon

Költséghatékony, Minőségi oktatás

Community College of Philadelphia kedvező árú oktatás és elkészíti Önnek a karrier, vagy átutalással négyéves főiskola vagy egyetem. Számos nemzetközi diákok választhatnak, hogy keresni egy társult diplomát, mielőtt át egy négyéves főiskolai, hogy elég idő, hogy megszokja a főiskolai életet, keresni főiskolai hitelek és pénzt takarít meg.

Kis létszámú csoportok

Az Akadémia átlagos osztálylétszám 22 fő, ami azt jelenti, hogy több időt kari lehet tölteni veled. Oktatóink érdekli Önt, és aktív szerepet vállal fejleszteni a erősségeit és céljait.

személyre szabott figyelmet

Minden hallgató egy különleges része a College közösség. Mi segít megérteni, hogyan lehet regisztrálni osztályok és megtalálja az utat körül campus. Az Akadémia főépületben kezelhető méretű, és ez kényelmesen elérhető tömegközlekedéssel. Tapasztalt személyzet segít, hogy az átállás az Egyesült Államok, Philadelphia és a testület eddig sikeres volt.

Angol mint második nyelv (ESL) Program

Ez hasznos lehet az Ön számára, hogy hajtson végre néhány angol osztályok érdekében egyre kényelmesebb a nyelvet. Miután kivette a szintfelmérés és megvitatása az eredményeket egy tanácsadóval, mi segítünk kiválasztani osztályok, amely a legjobban megfeleljen az Ön igényeinek. A ESL program javítani fogja az angol nyelvtudás, és lehetővé teszi, hogy a legtöbbet hozza ki a tapasztalat az Egyesült Államokban.

A nemzetközi közösség

Community College of Philadelphia egy sokszínű és kulturálisan gazdag a hallgatói létszám, több mint 150 nemzetközi diák több mint 50 különböző országból, valamint a regionális hallgatók képviselt számos etnikai háttérrel. Lehet csatlakozni az International Student Organization, amely azt tervezi, kirándulások és egyéb tevékenységek köré a testület. Hogy megünnepelje az éves nemzetközi fesztivál kiteszi a College közösség más kultúrák. Film fesztiválok és rendezvények jellemző sajátos nemzetiségi is sor kerülhet az év során.

Valami mindig történik az egyetemen. Tetszik sportolni, vagy diákklubokban több a stílus?

Tucatnyi módon vegyenek részt, és megfeleljenek az új emberek a főiskolán. Kínálunk különböző sport a férfiak és nők, továbbá a több mint 40 diák klubok és szervezetek.

ideális hely

Közelében található a város szívében, közel a Philadelphia Museum kerület, Fő Campus könnyen megközelíthető vonattal, busszal vagy autóval, és gyalog is könnyen között az épületek. A Kollégium három regionális központ északkeleti, északnyugati és nyugati Philadelphia, továbbá a különböző szomszédos oldalak, a legjobban szolgálja a hallgatók.

Philadelphia között helyezkedik el, New York és Washington DC-ben, az egyik legnagyobb történelmi városok, és az ötödik legnagyobb, az Egyesült Államokban. Itt a második legnagyobb város a keleti parton, mind a Függetlenségi Nyilatkozat és az Alkotmány, az Egyesült Államok volt írva. Amellett, hogy rendkívül gazdag kulturális tevékenységek, Philadelphia is kínál világszínvonalú konyha, egy kivételes színházi és művészeti negyedében, és a pezsgő éjszakai élet. Akár érdekel feltárása a múltban tapasztalt a szabadban, vagy részt vesz a szakmai sportesemény, izgalmas régió sok mindent kínál Önnek.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Associate of Applied Science

Community College of Philadelphia

A számviteli tananyag vezet társult Applied Science (AAS) fokozatot. A diákok kapnak képzést számviteli elmélet és az általánosan elfogadott számviteli technikák, valamin ... [+]

Leírás:

A számviteli tananyag vezet társult Applied Science (AAS) fokozatot. A diákok kapnak képzést számviteli elmélet és az általánosan elfogadott számviteli technikák, valamint az alapvető gazdálkodási és a kapcsolódó területeken. A diákok előállítása sokféle pályára az ipar és a kormányzat, beleértve a pozíciókat, mint junior könyvelő, számviteli gyakornok, követelések vagy tartozások technikus, vagy adó vizsgáztató.

Diák tanulási:

Befejezését követően a számviteli tananyag, a hallgató képes lesz:

Tudják látni beszámoló szerint általánosan elfogadott számviteli alapelvek (GAAP), előkészíti naplóbejegyzések és töltse ki a számviteli ciklus számítógépes főkönyvi szoftver. Tudják látni a vezetői és költségelszámolás fogalmak. Elemezni és értelmezni a pénzügyi kimutatások a gazdasági döntéshozatalban. Hatékonyan kommunikálni a felhasználókkal a pénzügyi információk, szóban és írásban. Program Belépési követelmények: ... [-]
Amerikai Egyesült Államok Philadelphia
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Community College of Philadelphia

Ez a tananyag célja a diákok érdekel a munka a rászorulóknak. A hallgatók a lehetőséget, hogy tanulmányozza az emberi viselkedés és az emberi fejlődés keretében pszicholó ... [+]

Leírás:

Ez a tananyag célja a diákok érdekel a munka a rászorulóknak. A hallgatók a lehetőséget, hogy tanulmányozza az emberi viselkedés és az emberi fejlődés keretében pszichológiai, szociális és biofizikai környezetet, amelyben élnek. Ezek a készségek fejlesztése szükséges másokkal egyaránt egy-egy és csoportosan. Fogják fejleszteni az értéket kiindulópont fognak gyakorolni és tanulni az etikai normák a segítő szakmákban. Ők megtanulják értékelni és dolgozni egy multikulturális környezetben. Ennek nagy részét a tanulmány, akkor is lehetősége van arra, hogy közvetlenül a rászorulók által rendelt, két területen kihelyezések hivatalok és intézmények a közösségben.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Philadelphia
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 félévek
Campus
Bővebben magyarul

Associate of Science

Community College of Philadelphia

Az Engineering Science tanterv biztosítja az alapot a további vizsgálatot felé főiskolai diplomát mérnöki. Mint ilyen, párhuzamos az első két évben a mérnöki programok ál ... [+]

Leírás:

Az Engineering Science tanterv biztosítja az alapot a további vizsgálatot felé főiskolai diplomát mérnöki. Mint ilyen, párhuzamos az első két évben a mérnöki programok által kínált nagy egyetemek és alkalmazható bármely mérnöki fegyelem. A diákok tervezi, hogy folytatja érettségi fok repülőgépipar, az orvosi, kémiai, civil, elektromos, ipari, mechanikai, nukleáris vagy Olajmérnöki válassza ezt a programot. A diákok más szakmai érdekeit figyelembe veheti más technológiai tantervek.

Diák tanulási:

Befejezése után a program diplomások képesek lesznek:

Problémák megoldásához az algebra, trigonometria és a fogkő. Problémák az alapvető problémákat a tudomány és a technika. Csapatban dolgozni projektek megvalósítását. A számítógépet használó adatgyűjtő és műszerek ellenőrzése. Kommunikálni műszaki információkat az írott, szóbeli és grafikus bemutatókat. Transzfer a mérnöki szakon diplomát adó intézmény. Program Belépési követelmények: ... [-]
Amerikai Egyesült Államok Philadelphia
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Community College of Philadelphia

Ez a program vezet egy AS diplomát matematika. Az elsődleges cél a program célja, hogy felkészítse a tanulókat át egy érettségi programot a matematika. ... [+]

Leírás:

Ez a program vezet egy AS diplomát matematika. Az elsődleges cél a program célja, hogy felkészítse a tanulókat át egy érettségi programot a matematika. Ez tananyag freshman- és másodéves szintű tanfolyamok mind folyamatos és diszkrét matematika.

Diák tanulási:

Befejezése után a program diplomások képesek lesznek:

Bizonyítsuk matematikai állítások. Matematikai műveletekkel. Execute matematikai algoritmusok. Program Belépési követelmények:

Ez a program nyitott az érdeklődő diákoknak, akik igazolták, készen angol 101 Math 171, akár halad a megfelelő elhelyezés tesztet, illetve megfelel az előfeltétele a tanfolyam. Válogatott matematikai és angol tanfolyamok állnak rendelkezésre azok számára, akik nem felelnek meg felvételi követelményeket. Oktatási terv vezető elfogadását a programot fog kidolgozni az egyes kérelmező, aki nem felel meg a felvételi követelményeket.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Philadelphia
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Community College of Philadelphia

A számítástechnikai kurzus vezet Associate in Science (AS) diplomát Computer Science. Az elsődleges cél a program célja, hogy felkészítse a tanulókat át egy érettségi pro ... [+]

Leírás:

A számítástechnikai kurzus vezet Associate in Science (AS) diplomát Computer Science. Az elsődleges cél a program célja, hogy felkészítse a tanulókat át egy érettségi programot Computer Science. A tantervi középpontban egy sor tanfolyamok koncentrálva a szükséges készségeket elemzése matematikai-orientált problémák és a fejlesztési algoritmusok és adatszerkezetek, hogy megoldja ezeket a problémákat a számítógép használata.

Diák tanulási:

Befejezése után a program diplomások képesek lesznek:

Használja a technológia hatékonyan kommunikálni, és elemzi az információkat kapcsolódó számítógépes programozás, algoritmusok kifejlesztése és a szoftverfejlesztés. Dolgozni, mint egy része a szakmai csapat kialakítása, kód, teszt és hibakeresés matematikailag alapú, objektumorientált szoftverek. Mutassa alapvető ismerete információcsere és ellenőrzési modern számítógépes rendszerek, beleértve a tudás a gyülekezési nyelv, számítógépes architektúrák és számítógépes szervezet. Mutassa alapvető megértését matematikai fogalmak fontos a számítástechnikában és a szoftverfejlesztés, beleértve differenciál-és integrálszámítás, statisztikák és diszkrét matematika. Fejleszteni objektumorientált algoritmusok és adatszerkezetek a strukturált szekvenciális logikai számítógépes programozási nyelv objektum-orientált környezetben, és végrehajtja azokat a megoldásokat, például a Java-alkalmazások és a Java alkalmazásokat. Elemzése az időbeli és térbeli hatékonysága algoritmusok és adatszerkezetek és újratervezés őket a nagyobb hatékonyság, ha lehetséges. Program Belépési követelmények: ... [-]
Amerikai Egyesült Államok Philadelphia
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Community College of Philadelphia

Az Associate of Science (AS) Biológia szak a diákok, akik szeretnék folytatni érettségi tanulmányok a biológiai tudományok, vagy tervezi, hogy eleget előfeltétele tanfoly ... [+]

Leírás:

Az Associate of Science (AS) Biológia szak a diákok, akik szeretnék folytatni érettségi tanulmányok a biológiai tudományok, vagy tervezi, hogy eleget előfeltétele tanfolyamok előtti gyógyszertár iskolai vagy programok, mint pre-állatorvosi, pre-egészségügyi, és előre -dental. Annak érdekében, hogy zökkenőmentes átadása, ez tananyag célja, hogy párhuzamos az első két évben tanulmányi kínált biológiai programok más főiskolákon és egyetemeken.

Diák tanulási:

Befejezése után a program diplomások képesek lesznek:

Foglalja össze a nagyobb fizikai és kémiai fogalmak és folyamatok nélkülözhetetlen az élőlények, beleértve a homeosztázis fenntartásában, az energia átalakulások belül előforduló és szervezetek közötti, valamint a kölcsönhatások között élő szervezetek és a környezet. Ismertesse azokat a mechanizmusokat a szaporodás és az öröklődés, a két klasszikus (mendeli) és molekuláris perspektívák, és összekapcsolja a genetikai befolyások evolúciós folyamatok és az alkalmazkodás. Megfelelően használja a jelenlegi tudományos terminológia és értékeli az érdeme a tudományos adatokat a kritikus gondolkodás. Ismertesse a szerveződési szinten biológia, beleértve a kémiai, sejtes, szövettani és organismal szinteket, és magyarázza a dinamika populációk, az ökoszisztémák és a bioszférában. Hasznosítani a tudományos módszer fejlesztésére vonatkozó hipotézisek, a megfelelő kísérletek megtervezése, az illetékes berendezések használata gyűjtése és adatok elemzését, és az integráció a tudományos irodalomban. Összehasonlítani és szembeállítani a főbb csoportok mikrobák, egysejtűek, növények és állatok. Program Belépési követelmények: ... [-]
Amerikai Egyesült Államok Philadelphia
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Community College of Philadelphia

Az Associate of Science (AS) a kémia szak a diákok, akik szeretnék folytatni érettségi vizsgálatok a kémiai vagy fizikai tudományok, vagy aki tervezi, hogy folytassa a sz ... [+]

Leírás:

Az Associate of Science (AS) a kémia szak a diákok, akik szeretnék folytatni érettségi vizsgálatok a kémiai vagy fizikai tudományok, vagy aki tervezi, hogy folytassa a szakmai tanulmányok, mint például a pre-gyógyszertár, pre-egészségügyi vagy előre fogászati ​​programokat. Ez a tananyag párhuzamos az első két évben tanulmányi kínált a kémiai programok más főiskolák és egyetemek.

Diák tanulási:

Befejezése után a program diplomások képesek lesznek:

Mutassa felkészültség sikeresen át egy kémia program egy négyéves intézmény. Mutassa megalapozó ismeretek általános szervetlen és szerves kémiai alapelvek és koncepciók alkalmazásával ezt a tudást, hogy a problémák megoldását és a teljesítmény a kísérletek. Miközben ragaszkodnak a biztonsági szabályokat, hozzáértő rutinszerű laboratóriumi feladatok a kémia laboratóriumban a műszerek mérési és elemzési hogy általánosan rendelkezésre áll. Hatékonyan gyűjt, értelmezze, értékelje és tudományos adatokat többféle formátumban a számítástechnika segítségével, ha szükséges. Program Belépési követelmények: ... [-]
Amerikai Egyesült Államok Philadelphia
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 félévek
Campus
Bővebben magyarul

Művészeti Munkatárs

Community College of Philadelphia

A pszichológia szak a diákok tervezi, hogy adja át érettségi programok Pszichológia után tanulmány Community College of Philadelphia és a diákok számára bizonytalan a hos ... [+]

Leírás:

A pszichológia szak a diákok tervezi, hogy adja át érettségi programok Pszichológia után tanulmány Community College of Philadelphia és a diákok számára bizonytalan a hosszú távú oktatási célok, de érdekel a viselkedési tudományok. Mivel transzfer intézmények szükség speciális kurzusokat kell venni a belépést megelőzően, akkor erősen ajánlott, hogy a diákok kikéri katalógusok iskolák, amelyhez esetleg át és át munkalapok rendelkezésre Karrier és Transzfer Központ, valamint a tanácsadók és mentorok, annak érdekében, hogy a megfelelő választás azok választható kurzusok.

Az AA diplomát pszichológia alkalmas diákok, akik szeretnék kiemelni magatartástudományi területeken, akár személyes érdek vagy azzal a céllal, transzfer a nagy Pszichológia, vagy a kapcsolódó területeken, mint például a kognitív tudomány, tanácsadás és oktatási pszichológia.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Philadelphia
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Community College of Philadelphia

Az Art and Design tananyag vezet társult Arts (AA) fokozat a diákok tervezi, hogy át érettségi bizonyítvány programok vagy szakmai művészeti iskolák után tanul Community ... [+]

Leírás:

Az Art and Design tananyag vezet társult Arts (AA) fokozat a diákok tervezi, hogy át érettségi bizonyítvány programok vagy szakmai művészeti iskolák után tanul Community College of Philadelphia. Ez a tananyag felkészíti a tanulókat vagy a BFA (Bachelor of Fine Arts), vagy egy BA (Bachelor of Arts) program.

A tanterv úgy lett kialakítva, hogy összhangban legyen az alapja a program a művészeti iskolák és művészeti programok négyéves főiskolák.

Mivel átruházhatóság a legfontosabb, a diákok készségek fejlesztése megfelelően, továbbá készítsen átfogó transzfer portfólió.

Ez az alapítvány a program lehetővé teszi a diákok, hogy folytassák tanulmányaikat vezető pályára a képzőművészet, egy sor tervezési területeken (mint például a grafikai és média művészet, az ipari és a termék design, a divat / textil), kézműves, művészeti oktatás és a művészeti terápia.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Philadelphia
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Community College of Philadelphia

A Business Administration program kifejezetten célja, hogy felkészítse a diákokat, hogy adja át azokat az üzleti iskolák által akkreditált Szövetség előzetes kollégiumi i ... [+]

Leírás:

A Business Administration program kifejezetten célja, hogy felkészítse a diákokat, hogy adja át azokat az üzleti iskolák által akkreditált Szövetség előzetes kollégiumi iskolák Business (AACSB). Összhangban a AACSB oktatási filozófia, ez a program megköveteli egy erős alapot a magasabb szintű matematika és mennyiségi érvelés alapjául szolgáló üzleti adminisztráció.

(Megjegyzés: Javasoljuk, hogy a diákok azzal az óhajjal, befogadóbb alapot az üzleti tudományok és kevésbé a magasabb szintű matematika válassza ki a Business program, amely szintén egy átviteli program.)

Diák tanulási:

Befejezése után a program a diákok képesek lesznek:... [-]

Amerikai Egyesült Államok Philadelphia
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 félévek
Campus
Bővebben magyarul