Community Colleges of Spokane

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Community Colleges of Spokane

Az 1963-ban alapított Community Colleges of Spokane közösségi főiskolái dinamikus közösségi főiskolai kerület, amely évente több mint 30.000 diákot képvisel Kelet-Washingtonban. A CCS egy élénk, átfogó tanulási közösség - oktatási lehetőségekkel minden korosztály és képesség számára.

Közösségi főiskolai kerület, amely két akkreditált főiskolából áll, a Spokane Community College (SCC) és a Spokane Falls Community College (SFCC). Amellett, hogy egy nagyobb városi és külvárosi lakosságot nagyobb Spokane-ban szolgálnak fel, a kerület oktatási szolgáltatásokat nyújt a vidéki közösségeknek egy 12302 négyzetkilométeres régióban Kelet-Washingtonban. Ez a régió Spokane, Stevens, Whitman, Ferry és Pend Oreille megyék, valamint Lincoln megye részei.

A CCS mindkét kollégiumát az Északnyugat Bizottság kollégiumok és egyetemek akkreditálják, és a Washingtoni Állami Közösségi és Műszaki Főiskolák irányítják.

 • 1144 A gyermekeket és a családokat az elmúlt évben a Head Start és Early Head Start szolgáltatta
 • 19 298 díjkereső diák
 • 87,2% foglalkoztatási ráta
 • 2 899 fokozat odaítélt

114384_114312_CCSscc-sfcc-Blue-vert-.png

Spokane Közösségi Főiskola

Spokane Community College (SCC) egyike annak a két akkreditált intézmények Community Colleges of Spokane és az egyik legnagyobb közösségi főiskolák az állam. Az SCC az autógyártás, a légi közlekedés, a kozmetika, a kulináris művészet, az egészségügy, a megmunkálás és a hegesztés terén vezető programokról ismert. Számos szakembert oktatunk és tanúsítunk a gyakornoki és a Journeyman Képzési Központ és a népszerű Avista / SCC Lineworker Iskola segítségével. Az SCC munkatársak fokozatait és átutalásra kész programjait nyitja meg, hogy megnyissa az utat egy négyéves főiskolára vagy egyetemre. A fő campus található Spokane, központok Colville, Newport, Köztársaság, Ione és Inchelium.

Üdvözöljük a Spokane Közösségi Főiskolán

A Spokane Közösségi Főiskola (SCC) a karrier / technikai programokról ismert, amelyek magas végzettségű szakmákban munkát végeznek, valamint kivételes átadási lehetőségeket. Évente több mint 20.000 diákot szolgálunk ki a fő Campus-ban, a kelet-Spokane-ban és a Colville-ben, Incheliumban, Ione-ban, Newport-ban és Köztársaságban található központokkal, így az SCC az állam egyik legnagyobb közösségi főiskolája.

SCC küldetés és központi témák

Küldetés

A Spokane Közösségi Főiskola oktatási lehetőségeket kínál a főiskolai készségben, a munkaerő-képzésben és az egyetemi transzferben, amely megfelel az általunk kínált különböző közösségek igényeinek. Elkötelezettek vagyunk a diákok sikerességében az aktív tanulás, a dinamikus kapcsolatok és a támogató környezetek révén.

Core témák

A főiskola négy alapvető témát határozott meg a küldetés teljesítésének értékeléséhez használt küldetés további meghatározására.

 • Munkaerő-fejlesztés
  • Az SCC professzionális műszaki tanúsítványa és szakképzési programjai az iparági szabványok, amelyek felkészítik a diákokat a fegyelemben a belépő szintű pozíciókra.
 • Akadémiai transzfer
 • Az akadémiai transzfer kurzusokba beiratkozott hallgatók jól felkészültek és sikeresek, mivel átadják tanfolyamukat és / vagy munkatársaikat az oktatási tervük következő lépéseinek elérésében.
 • Főiskolai készség
 • A főiskolai készenléti programok megfelelnek a diákok igényeinek, és felkészítik őket a főiskolai tanfolyamokra, miközben felhatalmazzák őket arra, hogy akadémiai, személyi és szakmai sikereket érjenek el.
 • Tanulói siker
 • A hallgatóknak lehetőségük van arra, hogy sikeresen támogassák a támogatott környezetet, amely fokozza az egyéni és szakmai növekedést az akadémiai, személyes és szakmai fejlődés révén.

Látomás

Spokane Közösségi Főiskola, ahol a diákok átalakítják életüket és elérik céljaikat, gazdagítják közösségünket.

Alapértékei

Diák sikere, kiválóság, elérhetőség, inkluzivitás, együttműködés, kölcsönös tisztelet, reagálás, élethosszig tartó tanulás

Ön itt van

Bármi legyen is a célja, segíthetünk abban, hogy sikerüljön. Több mint 50 éve segítettünk az embereknek, hogy megváltoztassák a munkahelyeket, szerezzenek átadási fokozatokat és új életet kezdjenek.

Fedezze fel a lehetőségeit

Több mint 120 programunk van, beleértve az átviteli fokozatokat és az egyetemre való felkészülés módjait. Számos karrier- és technikai programunk is van, mint például az építészet, az informatika, a környezeti tudomány és más.

Spokane Falls Közösségi Főiskola

A Spokane Falls Közösségi Főiskola (SFCC) Community Colleges of Spokane két akkreditált intézménye. Az SFCC oktatási vezető, amely a legmagasabb színvonalú, megfizethető programokat nyújtja a kiváló oktatást és a diákok sikerét szolgáló kar és személyzet számára. Lehetőség van mindenkinek, aki karrier / műszaki fokozat vagy bizonyítvány elérésére törekszik, átadja a négyéves egyetemet, vagy folytatja továbbképzését a bachelor diplomaművészeti programokra való kiterjesztésével. Fő campusunk a Spokane nyugati részén található, Pullmanban, Fairchild Air Force Base-ben és online.

Üdvözöljük a Spokane Falls Közösségi Főiskolán

A Spokane Falls Közösségi Főiskola oktatási vezető, amely a legmagasabb színvonalú, megfizethető programokat nyújtja a kiváló oktatást és a diákok sikerét szolgáló kar és személyzet számára. Lehetőség van karrier-technikai tanúsítványokra és fokozatokra, átruházási fokozatokra és az alkalmazott tudományi programok bachelor fokozódására. Évente több mint 8000 diákot szolgálunk fel a fő campusunkban, a nyugati Spokane-ban, a Pullman és az Online-i egyetemen.

Küldetésünk, Core Theme,

Küldetés

A Spokane Falls Közösségi Főiskola megfelel a közösség igényeinek a diákok teljesítményének előmozdításával, a minőségi, hozzáférhető tanulási lehetőségek révén, amelyek a sokszínűséget magukban foglalják, elősegítik az egyenlőséget és elősegítik a globális tudatosságot.

Core témák

Az öt fő témát teljesítjük:

 • Kiváló oktatás / tanulás
  • Az SFCC kar, a diákok és az adminisztráció elkötelezett az oktatás és a tanulás kiválóságában.
 • Hallgatói teljesítmény
 • Az SFCC biztosítja a diákoknak a célok eléréséhez szükséges eszközöket és lehetőségeket.
 • Széles hozzáférés
 • Az SFCC minden tanuló számára hozzáférést biztosít a különböző oktatási módszerek, az oktatás és a szolgáltatások és a helyszínek segítségével.
 • Sokféleség, méltányosság, globális tudatosság
 • Az SFCC előmozdítja a sokféleséget, előmozdítja a méltányosságot, és felkészíti a tanulókat arra, hogy felelősségteljesen éljenek az egyre globálisabb civilizációban.
 • A közösségi szükségletekre való reagálás
 • Az SFCC együttműködések és innovációk révén megfelel a közösségi érdekeltek változó igényeinek.

Látomás

Az SFCC oktatási vezető és partnere a közösségnek és a régiónak, rugalmas, érzékeny, legmagasabb minőségű programokat nyújtva. Karunk és személyzetünk a hallgatói sikerre, a kulturális gazdagodásra és az egész életen át tartó tanulásra törekszik a diákközpontú környezetben, amely ösztönzi a személyes és szakmai növekedést.

Alapértékei

 1. Akadémiai kiválóság, amelyben mind a tanuló, mind a tanár felelős a szellemi életerő, a kíváncsiság, a kreativitás és a szigorúságot tükröző tanulásért.
 2. Akadémiai szabadság, amelyben felismertük a szólásszabadságot, a véleménynyilvánítást és az elképzeléseket, valamint a tudás fejlesztésében részt vevő hallgatók, oktatók és a szellemi nyomozásban részt vevő személyzet jogait.
 3. Együttműködés a kormányzásban és a kollegális együttműködésben olyan partnerségekben, amelyek elismerik a széles körű részvételből és az összes hang értékeléséből eredő szinergiát.
 4. Sokszínűség diákjaink, karunk, személyzetünk és közösségünkben abban a meggyőződésben, hogy gazdagítja tanulásunkat és növekedésünket.
 5. Személyes kiválóság, amely tükrözi az integritást és gondoskodást a kollégium teljes munkájában.
 6. Az egymás iránti tisztelet az élet különböző tapasztalatai elismerésében és a kollegialitás előmozdításában az emberi jogok és az egyes személyek méltósága alapján.
 7. Diák sikere, amelyet az átfogó támogatási szolgáltatásaink segítenek a diákok sikerességének elősegítésében.
 8. Környezetgazdálkodás, amelyen keresztül tanúsítjuk tiszteletünket és felelősséget a természeti környezetért.

114385_114316_16.SFCC.ForeignExchange345.JPG

Helyszínek

Spokane

Address
Spokane Community College,
1810 N Greene Street

WA 99217 Spokane, Washington, Amerikai Egyesült Államok

Spokane

Address
Spokane Falls Community College
3410 W. Fort George Wright Drive

WA 99224 Spokane, Washington, Amerikai Egyesült Államok