Hivatalos Leírás

Community Colleges of Spokane

Az 1963-ban alapított Community Colleges of Spokane közösségi főiskolái dinamikus közösségi főiskolai kerület, amely évente több mint 30.000 diákot képvisel Kelet-Washingtonban. A CCS egy élénk, átfogó tanulási közösség - oktatási lehetőségekkel minden korosztály és képesség számára.

Közösségi főiskolai kerület, amely két akkreditált főiskolából áll, a Spokane Community College (SCC) és a Spokane Falls Community College (SFCC). Amellett, hogy egy nagyobb városi és külvárosi lakosságot nagyobb Spokane-ban szolgálnak fel, a kerület oktatási szolgáltatásokat nyújt a vidéki közösségeknek egy 12302 négyzetkilométeres régióban Kelet-Washingtonban. Ez a régió Spokane, Stevens, Whitman, Ferry és Pend Oreille megyék, valamint Lincoln megye részei.

A CCS mindkét kollégiumát az Északnyugat Bizottság kollégiumok és egyetemek akkreditálják, és a Washingtoni Állami Közösségi és Műszaki Főiskolák irányítják.

 • 1144 A gyermekeket és a családokat az elmúlt évben a Head Start és Early Head Start szolgáltatta
 • 19 298 díjkereső diák
 • 87,2% foglalkoztatási ráta
 • 2 899 fokozat odaítélt

114384_114312_CCSscc-sfcc-Blue-vert-.png

Spokane Közösségi Főiskola

Spokane Community College (SCC) egyike annak a két akkreditált intézmények Community Colleges of Spokane és az egyik legnagyobb közösségi főiskolák az állam. Az SCC az autógyártás, a légi közlekedés, a kozmetika, a kulináris művészet, az egészségügy, a megmunkálás és a hegesztés terén vezető programokról ismert. Számos szakembert oktatunk és tanúsítunk a gyakornoki és a Journeyman Képzési Központ és a népszerű Avista / SCC Lineworker Iskola segítségével. Az SCC munkatársak fokozatait és átutalásra kész programjait nyitja meg, hogy megnyissa az utat egy négyéves főiskolára vagy egyetemre. A fő campus található Spokane, központok Colville, Newport, Köztársaság, Ione és Inchelium.

Üdvözöljük a Spokane Közösségi Főiskolán

A Spokane Közösségi Főiskola (SCC) a karrier / technikai programokról ismert, amelyek magas végzettségű szakmákban munkát végeznek, valamint kivételes átadási lehetőségeket. Évente több mint 20.000 diákot szolgálunk ki a fő Campus-ban, a kelet-Spokane-ban és a Colville-ben, Incheliumban, Ione-ban, Newport-ban és Köztársaságban található központokkal, így az SCC az állam egyik legnagyobb közösségi főiskolája.

SCC küldetés és központi témák

Küldetés

A Spokane Közösségi Főiskola oktatási lehetőségeket kínál a főiskolai készségben, a munkaerő-képzésben és az egyetemi transzferben, amely megfelel az általunk kínált különböző közösségek igényeinek. Elkötelezettek vagyunk a diákok sikerességében az aktív tanulás, a dinamikus kapcsolatok és a támogató környezetek révén.

Core témák

A főiskola négy alapvető témát határozott meg a küldetés teljesítésének értékeléséhez használt küldetés további meghatározására.

 • Munkaerő-fejlesztés
  • Az SCC professzionális műszaki tanúsítványa és szakképzési programjai az iparági szabványok, amelyek felkészítik a diákokat a fegyelemben a belépő szintű pozíciókra.
 • Akadémiai transzfer
 • Az akadémiai transzfer kurzusokba beiratkozott hallgatók jól felkészültek és sikeresek, mivel átadják tanfolyamukat és / vagy munkatársaikat az oktatási tervük következő lépéseinek elérésében.
 • Főiskolai készség
 • A főiskolai készenléti programok megfelelnek a diákok igényeinek, és felkészítik őket a főiskolai tanfolyamokra, miközben felhatalmazzák őket arra, hogy akadémiai, személyi és szakmai sikereket érjenek el.
 • Tanulói siker
 • A hallgatóknak lehetőségük van arra, hogy sikeresen támogassák a támogatott környezetet, amely fokozza az egyéni és szakmai növekedést az akadémiai, személyes és szakmai fejlődés révén.

Látomás

Spokane Közösségi Főiskola, ahol a diákok átalakítják életüket és elérik céljaikat, gazdagítják közösségünket.

Alapértékei

Diák sikere, kiválóság, elérhetőség, inkluzivitás, együttműködés, kölcsönös tisztelet, reagálás, élethosszig tartó tanulás

Ön itt van

Bármi legyen is a célja, segíthetünk abban, hogy sikerüljön. Több mint 50 éve segítettünk az embereknek, hogy megváltoztassák a munkahelyeket, szerezzenek átadási fokozatokat és új életet kezdjenek.

Fedezze fel a lehetőségeit

Több mint 120 programunk van, beleértve az átviteli fokozatokat és az egyetemre való felkészülés módjait. Számos karrier- és technikai programunk is van, mint például az építészet, az informatika, a környezeti tudomány és más.

Spokane Falls Közösségi Főiskola

A Spokane Falls Közösségi Főiskola (SFCC) Community Colleges of Spokane két akkreditált intézménye. Az SFCC oktatási vezető, amely a legmagasabb színvonalú, megfizethető programokat nyújtja a kiváló oktatást és a diákok sikerét szolgáló kar és személyzet számára. Lehetőség van mindenkinek, aki karrier / műszaki fokozat vagy bizonyítvány elérésére törekszik, átadja a négyéves egyetemet, vagy folytatja továbbképzését a bachelor diplomaművészeti programokra való kiterjesztésével. Fő campusunk a Spokane nyugati részén található, Pullmanban, Fairchild Air Force Base-ben és online.

Üdvözöljük a Spokane Falls Közösségi Főiskolán

A Spokane Falls Közösségi Főiskola oktatási vezető, amely a legmagasabb színvonalú, megfizethető programokat nyújtja a kiváló oktatást és a diákok sikerét szolgáló kar és személyzet számára. Lehetőség van karrier-technikai tanúsítványokra és fokozatokra, átruházási fokozatokra és az alkalmazott tudományi programok bachelor fokozódására. Évente több mint 8000 diákot szolgálunk fel a fő campusunkban, a nyugati Spokane-ban, a Pullman és az Online-i egyetemen.

Küldetésünk, Core Theme,

Küldetés

A Spokane Falls Közösségi Főiskola megfelel a közösség igényeinek a diákok teljesítményének előmozdításával, a minőségi, hozzáférhető tanulási lehetőségek révén, amelyek a sokszínűséget magukban foglalják, elősegítik az egyenlőséget és elősegítik a globális tudatosságot.

Core témák

Az öt fő témát teljesítjük:

 • Kiváló oktatás / tanulás
  • Az SFCC kar, a diákok és az adminisztráció elkötelezett az oktatás és a tanulás kiválóságában.
 • Hallgatói teljesítmény
 • Az SFCC biztosítja a diákoknak a célok eléréséhez szükséges eszközöket és lehetőségeket.
 • Széles hozzáférés
 • Az SFCC minden tanuló számára hozzáférést biztosít a különböző oktatási módszerek, az oktatás és a szolgáltatások és a helyszínek segítségével.
 • Sokféleség, méltányosság, globális tudatosság
 • Az SFCC előmozdítja a sokféleséget, előmozdítja a méltányosságot, és felkészíti a tanulókat arra, hogy felelősségteljesen éljenek az egyre globálisabb civilizációban.
 • A közösségi szükségletekre való reagálás
 • Az SFCC együttműködések és innovációk révén megfelel a közösségi érdekeltek változó igényeinek.

Látomás

Az SFCC oktatási vezető és partnere a közösségnek és a régiónak, rugalmas, érzékeny, legmagasabb minőségű programokat nyújtva. Karunk és személyzetünk a hallgatói sikerre, a kulturális gazdagodásra és az egész életen át tartó tanulásra törekszik a diákközpontú környezetben, amely ösztönzi a személyes és szakmai növekedést.

Alapértékei

 1. Akadémiai kiválóság, amelyben mind a tanuló, mind a tanár felelős a szellemi életerő, a kíváncsiság, a kreativitás és a szigorúságot tükröző tanulásért.
 2. Akadémiai szabadság, amelyben felismertük a szólásszabadságot, a véleménynyilvánítást és az elképzeléseket, valamint a tudás fejlesztésében részt vevő hallgatók, oktatók és a szellemi nyomozásban részt vevő személyzet jogait.
 3. Együttműködés a kormányzásban és a kollegális együttműködésben olyan partnerségekben, amelyek elismerik a széles körű részvételből és az összes hang értékeléséből eredő szinergiát.
 4. Sokszínűség diákjaink, karunk, személyzetünk és közösségünkben abban a meggyőződésben, hogy gazdagítja tanulásunkat és növekedésünket.
 5. Személyes kiválóság, amely tükrözi az integritást és gondoskodást a kollégium teljes munkájában.
 6. Az egymás iránti tisztelet az élet különböző tapasztalatai elismerésében és a kollegialitás előmozdításában az emberi jogok és az egyes személyek méltósága alapján.
 7. Diák sikere, amelyet az átfogó támogatási szolgáltatásaink segítenek a diákok sikerességének elősegítésében.
 8. Környezetgazdálkodás, amelyen keresztül tanúsítjuk tiszteletünket és felelősséget a természeti környezetért.

114385_114316_16.SFCC.ForeignExchange345.JPG

Program oktatási nyelve:
 • Angol

Az intézmény további kínálata:

Associate of Applied Science

Community Colleges of Spokane

Ha fantáziadús és szép belső tereket hoz létre, a belsőépítész karrierje tökéletes illeszkedést jelenthet. Ebben a programban megtanulod, hogy a kreativitást és a technik ... [+]

BelsőépítészetA programról

Ha fantáziadús és szép belső tereket hoz létre, a belsőépítész karrierje tökéletes illeszkedést jelenthet.

Ebben a programban megtanulod, hogy a kreativitást és a technikai elemeket ötvözze a lakossági és kereskedelmi belső terek tervezésére. A tudomány és a művészet tanfolyamai - kombinálva a stúdió gyakorlati gyakorlataival - szakmai problémáikat a problémamegoldás, a rajzolás, a textil és az anyagok, a fenntartható tervezési gyakorlatok, a számítógéppel segített tervezés és más, a területen sikeres sikerhez szükséges területeken fogják felépíteni .

Akár négyéves intézményben kívánja folytatni az oktatását - vagy azt tervezi, hogy azonnal be kell lépnie a pályára - a programból származó diploma segít felkészülni a belsőépítészeti és építészeti cégek, otthoni javítások, bútorüzletek, speciális tervezés tervezésére. üzletek és más szervezetek az iparágban.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Spokane
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Community Colleges of Spokane

Az informatikai AAS szak program célja, hogy a hallgatók több információs technológiával rendelkezzenek. Ez a fokozat biztosítja, hogy a hallgató jól tájékozott legyen az ... [+]

Informatika

Az informatikai AAS-okleveles program célja, hogy a hallgatóknak több információs technológiával rendelkezzenek:

Számítógépes és hálózati telepítési és karbantartási készségek.Üzleti számítástechnikai készségek, beleértve a napi rendszerüzemeltetési és alkalmazási programokat.Biztonsági és törvényszéki készségek.Különböző internetes és hálózati ismeretek, beleértve a weboldalak tervezését, az ügyfél / szerver oldali programozást, a webszerver telepítését és karbantartását.Átutalási lehetőség egy négyéves intézményre.

Ez a fokozat biztosítja, hogy a hallgató jól tájékozott legyen az informatikai szakterületek széles körében, amelyekre gyakran szükség van az informatikai ipar számára.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Spokane
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Community Colleges of Spokane

Függetlenül attól, hogy szeretne egy családi gazdaságban dolgozni, egy mezőgazdasági ellátó cégnél, vagy egy helyi, állami vagy szövetségi ügynökségnél, ez a program szám ... [+]

A programról

Ha érdekel az agrárgazdaság és a gazdálkodás, akkor a mezőgazdaság üzleti programja lehet az Ön számára. Akár a mezőgazdaságban a következő szintre kívánja kiterjeszteni a karrierjét, akár képzést szeretne kapni a régió nagyvállalati és mezőgazdasági ágazataiban, a program átfogó képzésének célja, hogy felkészítse Önt a sikerre.

Függetlenül attól, hogy szeretne egy családi gazdaságban dolgozni, egy mezőgazdasági ellátó cégnél, vagy egy helyi, állami vagy szövetségi ügynökségnél, ez a program számos karrierlehetőséget felkészíthet a mezőgazdaság területén.

Mezőgazdaság

Ha a mezőgazdaságban szeretné megnövelni a karrierjét, akkor a mezőgazdaságban végzett üzleti diploma egy nagyszerű kiindulópont lehet.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Spokane
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Community Colleges of Spokane

Ha szervezett és hatékony, még akkor is, ha nyomás alatt dolgozol, és sokféle feladatot zsonglőrködsz, élvezd az új dolgok tanulását, fizikailag illeszkedj, mint például ... [+]

Hotel- és éttermi menedzsment

Álmodsz-e, hogy egy távoli, egzotikus helyen vagy egy kedvelt kirándulóhelyen élsz közelebb? Hegyi szállások, tengerparti és síterepek - és szülővárosa - mindenkinek szüksége van a szállodai és éttermi menedzsment szakembereire. Diplomataink az operatív menedzserek, az értékesítési és marketing szakemberek, az előadói irodák és az éjszakai ellenőrök pozíciói. Ők is kezelik a moteleket, éttermet, bankett- és vendéglátóipari szolgáltatásokat, kikötőket, bárokat, étkezőket és szállodai szobaszinteket.

Ha szervezett és hatékony, még akkor is, ha nyomás alatt dolgozol, és sokféle feladatot zsonglőrködsz, élvezd az új dolgok tanulását, fizikailag illeszkedj, mint például egy olyan csapat részeként, amely a nyilvánosságot szolgálja, kellemes személyiséggel és egészséges józan észrel, akkor a tökéletes jelöltje a szállodai és éttermi menedzsment karrierjének!... [-]

Amerikai Egyesült Államok Spokane
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Community Colleges of Spokane

Ebben a programban megtanulod megvizsgálni, szervizelni és javítani minden méretű repülőgépeket és helikoptereket. A szövetségi légiközlekedési hivatal (FFA) által jóváha ... [+]

Repülési karbantartási technológia

A programról

Ha szereted a repülőgépeket, és élvezed a dolgok rögzítését eszközökkel, a légi jármű szakemberének jó karrierje lehet.

Ebben a programban megtanulod megvizsgálni, szervizelni és javítani minden méretű repülőgépeket és helikoptereket. A szövetségi légiközlekedési hivatal (FFA) által jóváhagyott tanfolyamok jól képzett oktatást nyújtanak az általános repülési mechanikában. A repülőgépszerkezetek, a motorok, a hidraulika, az elektromos vezetékek, a repülési eszközök és egyéb légi járművek alkatrészei és rendszerei terén gyakorlati tapasztalatokat szerez.

A program végeztével jogosult lesz az FAA vizsga engedélyezésére mind a repülőgépkeretek, mind az erőművek esetében. Akár egymotoros repülőgépeken, akár nagy kereskedelmi repülőgépeken szeretne dolgozni, ez a program rengeteg karrierlehetőséget fog felkészíteni a főbb légitársaságokkal, gyártókkal, javítóállomásokkal, szerkezeti javító létesítményekkel és más légi közlekedési szervezetekkel.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Spokane
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul

Diploma

Community Colleges of Spokane

Kínálunk egy High School Completion (HSC) programot a képzett nemzetközi középiskolás diákok számára, akik főiskolai oktatásban szeretnének kezdeni. Időt és pénzt takarít ... [+]

Nemzetközi középiskolai végzettségi program

Kínálunk egy High School Completion (HSC) programot a képzett nemzetközi középiskolás diákok számára, akik főiskolai oktatásban szeretnének kezdeni. Időt és pénzt takaríthat meg egyszerre két program teljesítésével. A diákok ebben a programban keresni Washington állam középiskolai diploma és társult diplomát egy időben.

Nem kínálunk önálló középiskolai diplomát. Ebben a programban minden diáknak be kell jelentkeznie a középiskolai végzettségünkre és a társszerződésünkre. Az osztályok mindkét fokozatot jóváírják.

Felvételi követelmények16 éves a program kezdő időpontja szerintA 10. osztály (vagy azzal egyenértékű) befejezéseBefejezett nemzetközi diákalkalmazásAz érvényes útlevél másolataAngol nyelvtudás a programba való közvetlen belépéshezKözépiskolai átiratok, amelyek kumulatív GPA-ja 3,0 vagy annál magasabb a 9. és 10. fokozatbanBefejezte és aláírta a Minor Student Homestay jelentkezést a 16 vagy 17 éves diákok számáraPénzügyi kimutatás és kitöltött nyilatkozat... [-]
Amerikai Egyesült Államok Spokane
Kérj Információt
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul

Tanfolyamok

Community Colleges of Spokane

Az Intenzív Angol Nyelv Program (IELP) egy kiemelkedő, teljesen akkreditált nyelvi program, amely segít a világ minden tájáról származó nemzetközi diákoknak angol nyelvtu ... [+]

Intenzív angol nyelvSzeretné javítani az angol nyelvét?

Az Intenzív Angol Nyelv Program (IELP) egy kiemelkedő, teljesen akkreditált nyelvi program, amely segít a világ minden tájáról származó nemzetközi diákoknak angol nyelvtudásuk fejlesztésében. A Spokane Falls Közösségi Főiskolán áll rendelkezésre.

Gyorsan fejlesztheti angol nyelvtudását, és megszerzi a sikerhez szükséges tudományos és kulturális kompetenciát.

A program befejezésekor rendszeres főiskolai kurzusokat adhat meg az SFCC-n vagy az SCC-n.

Függetlenül attól, hogy Ön kezdőként vagy korszerűbb angol nyelvtanulóként dolgozik, gyorsan javíthatja készségeit az IELP-ben, mert:... [-]

Amerikai Egyesült Államok Spokane
Kérj Információt
Angol
Nappali
7 - 11 hetek
Campus
Bővebben magyarul

Társdiploma

Community Colleges of Spokane

Ha olyan kreatív ember vagy, aki művészileg szeret önmagadat kifejezni, akkor a művészetek diplomája a tökéletes karrierhez vezethet. Ebben a programban a művészet iránti ... [+]

Képzőművészet

A programról

Ha olyan kreatív ember vagy, aki művészileg szeret önmagadat kifejezni, akkor a művészetek diplomája a tökéletes karrierhez vezethet.

Ebben a programban a művészet iránti szenvedélyét és elismerését fogod növelni, a négyéves egyetemre, főiskolára vagy művészeti iskolára való áttéréshez szükséges alaptanfolyamokat. Fejleszteni fogja a művészi készségeit és technikáit a karon, a rajzon, a festészeten, a nyomtatáson vagy a szobrászaton végzett oktatói és gyakorlati stúdiómunkával.

Akár professzionális művésznek, művészeti tanárnak, művészeti kurátornak vagy művészeti adminisztrátornak akar lenni, a képzőművészeti fokozat megszerzése segít abban, hogy művészi tehetségét karrierré alakítsa.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Spokane
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Community Colleges of Spokane

Szeretné, hogy a főiskolai diplomát az üzleti ügyintézésben? Az SCC egy remek hely a kezdetekhez. AA fokozatú vagy közvetlen átutalási fokozatunkkal (DTA) egyetemi progra ... [+]

A programról

Szeretné, hogy a főiskolai diplomát az üzleti ügyintézésben? Az SCC egy remek hely a kezdetekhez. AA fokozatú vagy közvetlen átutalási fokozatunkkal (DTA) egyetemi programokat adhat meg juniorként, és teljesítheti a főiskolai diplomát az üzleti adminisztráció, a közgazdaságtan vagy az előjog területén.

Ebben a programban szorosan együtt fog működni egy tanácsadóval vagy a tanári tanácsadóval, így biztos lehet benne, hogy az osztályok átadják a kívánt módon. A hallgatók többsége üzleti statisztikákat, közgazdaságtant, nemzetközi üzleti és számviteli kurzusokat tart.

Ha biztos benne, hogy négyéves diplomát szeretne üzleti tevékenységben, akkor ez az út az Ön számára. Azonban, ha érdekel a kelet-washingtoni egyetem üzleti programjai, megállapodásokat kötöttünk számos Alkalmazott Tudományi Associate-nal is, beleértve az általános üzleti, menedzsment, marketing, jogi adminisztrációt és paralegalot.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Spokane
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul

Undergraduate Pathway

Community Colleges of Spokane

Az SFCC STEM Pathway a tudomány, a technológia, a mérnöki és a matematikai karrier alapjait kereső hallgatókat szolgálja, és lehetőséget biztosít számukra, hogy a választ ... [+]

Mi az a STEM?

Az SFCC STEM Pathway a tudomány, a technológia, a mérnöki és a matematikai karrier alapjait kereső hallgatókat szolgálja, és lehetőséget biztosít számukra, hogy a választott egyetemre juttassák el a legkorszerűbb juniorokat. Támogatja egy sor kurzus, amely magában foglalja a kalkulus alapú fizikát, a kémia egész évet a szerves kémia, a matematika a differenciálegyenletek, a statika, a dinamika és az élet, a fizika és a számítástechnika hasonló alaptanfolyamai mellett. hangsúlyt fektetünk az oktatáshoz való hozzáférésre és minőségre, miközben szilárd alapot teremtenek a klasszikus STEM-érettségi fokozathoz. Azoknak a diákoknak, akik azonnal keresnek munkát az SFCC program befejezése után, 2 éves diplomát kínálunk az informatikában, ami közvetlenül a foglalkoztatáshoz, valamint az informatikai rendszerek és technológiák, illetve a kiberbiztonsági SFCC 4 éves Applied Baccalaureate fokozatához vezethet. A támogatható hallgatók részt vehetnek a matematikai mérnöki tudományok (MESA) programjában.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Spokane
Kérj Információt
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul