Keystone logo
Culinary Institute LeNôtre

Culinary Institute LeNôtre

Culinary Institute LeNôtre

Bevezetés

A konyha lakoma. A főzésben és a sütésben van öröm, művészet és varázslat. Először öröm, ha elolvassa egy jó receptet, majd elkészíti, megkóstolja és tálalja. És még nagyobb az öröm, ha megosztják. És mi lehet a főzési iskola jobb módja a főzés örömének megosztására?

A CULINARY INSTITUTE LENOTRE® története 1998-ban kezdődött Houstonban, amikor feleségemmel, Marie-val úgy döntöttünk, hogy elkezdjük életünk kalandját. A CULINARY INSTITUTE LENOTRE®-t úgy terveztük, hogy minden korosztályú és háttérrel rendelkező kezdőt, valamint minden szintű szakembert fogadhasson készségeik és önéletrajzuk fejlesztése érdekében. Gyakorlatos, alacsony tanulói / tanár arányú tanfolyamok révén „szakács-hallgatóink” maximális számú receptet és „tours de main” -ot (készségességet) megtanulnak minimális idő alatt.

1998 óta karunk és munkatársaink folyamatosan dolgoztak a tanterv fejlesztésén és a létesítmények bővítésén. Most 2 épületünk van, köztük az éttermünk, a Le Bistro, ahol a profi konyhaművészeti hallgatók valós tapasztalatokat szereznek.

Helyszínek

  • Houston

    Allensby Street,7070, 77022, Houston

    Kérdések