Hivatalos Leírás

DCCC homlokzat

Delaware County Community College (DCCC) van egy akkreditált, nyilvános kétéves főiskolai található Kommunikáció és médiatudomány, Pennsylvania. A testület arra szolgál, 12.500 diák, Köztük több mint 200 nemzetközi diákok több mint 50 ország. DCCC diákok élvezik a széf, a high-tech campus körül a természet, a könnyű hozzáférést biztosít a dinamikus és történelmi város, Philadelphia, 22km-re található. A Főiskola ajánlatok 40+ szakok a nemzetközi diákoknak. A diákok egy teljes 2 éves egyetemi diploma és tegyük egy 4 éves főiskolai szak, ha úgy kívánja. A Transzfer Iroda partnereként több mint 40 főiskola és egyetem alkotnak kettős és garantált megállapodások, és a mag-to-core artikulációs megállapodásokat. A helyszín elővárosi Philadelphia ad a diákok a lehetőséget, hogy látogassa meg ezeket és sok más iskola a keleti parton az amerikai

DCCC ad a nemzetközi diákok hozzáférést biztosít kiváló eSL programot; egyéni figyelmet professzorok segítségével kis osztálylétszám (20 diák átlagosan); és egy-egy tudományos tanácsadás, a bevándorlás, és a személyi kérdések.

Nyílt Felvételi feltételek

El kell ismerni, hogy a testület, TOEFL, IELTS, SAT, és az ACT pontszámok nem szükséges. Orientáció alatt, a diákok fogják tesztelni, és elhelyezni a megfelelő szintű angol és matematika osztályok. Kínálunk egy ESL program a diákok, akik szükség lehet további angol nyelvű tanulmányokat. Annak ellenére, hogy nem szükséges a felvételi, ha van vizsgálati eredmények, ezek használhatók elhelyezés céljából. Rengeteg kell a jelenlegi 5 éven belül.

  • A TOEFL iBT pontszám 80+, TOEFL PBT pontszáma 550+, vagy IELTS 6,5 ± jut, hogy vegye az angol szintfelmérés (és nem az ESL szintfelmérés.) - Egy SAT Reading pontszám 500 vagy ACT Reading 18 pont megfelel a diákok regisztrálni angol összetétele I (ENG 100).
  • Egy SAT Math pontszáma 500+ vagy ACT Math pontszám 20 + minősíti a diákok regisztrálni Math osztályok a megfelelő szinten.
DCCC diákok

Egyetemi élet

Media, Pennsylvania kényelmes elővárosi közösségi néven „Mindenki szülővárosában.” Ez a biztonságos és nyugodt, kényelmes vásárlás, színházak, éttermek és lakások. Könnyen használható tömegközlekedés Média linkeket, hogy a pezsgő város Philadelphia. Philadelphia híres történetét, és Amerika egyik legfontosabb globális központok az üzleti, az egészségügy, az oktatás és a kultúra. A városban történelmi és kulturális kincsek, mint a Liberty Bell és világszínvonalú múzeumok, beleértve a Philadelphia Museum of Art, a Constitution Center és a Barnes Foundation. Tól DCCC, a diákok felfedezhetik New York City (2 óra), Washington, DC (2,5 óra), Baltimore, és Boston, valamint a gyönyörű strandok és a hegyek.

Egy jól lekerekített oktatás, amely magában foglalja a tevékenységek, a sport és a közösség bevonása lenyűgözi potenciális transzfer iskolák, növeli a lehetőségeket a transzfer ösztöndíjak és fellebbez a jövőbeni munkáltatók. Ezért Delaware County Community College kínál egy sor tevékenységek segítségével fokozza a tanulási tapasztalat, növeli a bizalmat, és kapsz egy igazi értelemben vett közösség. Tanórán kívüli tevékenységek, a sport az egyetemi klubok és a diákönkormányzat, hogy ha együtt az emberek az élet minden területén, az emberek, mint te, aki átalakítja az életüket és lehetőségeket kínál az a törekvés az új ismeretek és készségek.

DCCC Campus

diák ház

DCCC büszke arra, hogy számos olyan lakhatási lehetőségeket a diákok többek között a támogatást a ház koordinátor, aki dolgozik a nemzetközi hallgatói szolgáltatások irodája.

Diákok, akik szeretnének igazi amerikai tapasztalat együtt élő családja kiválaszthatja a Homestay Program. A diákok a program fog élni a fogadó család, és lesz egy saját, bútorozott szoba, használata a hazai létesítményei, és a kölcsönhatás a fogadó család. Ágynemű, törölköző, az összes közmű és 2 étkezést naponta szerepelnek. Amellett, hogy rendszeres fogadó család elhelyezések, van egy korlátozott számú Vendéglátó elhelyezések étkezés nélkül kapható. Ezek az elhelyezések biztosítja az összes fenti, kivéve étkezést. A hallgató feladata lesz saját bevásárlás és a főzés.

Néhány diák szívesebben élnek önálló, közös házban a többi diák, és nem fogadó - amely az úgynevezett hallgatói house-részesedése. A ház teljesen berendezett és felszerelt. Minden hallgató saját hálószoba és mind a többi szoba, beleértve a fürdőszobákat, nappali és étkező, és konyha. A diákok feladata saját ételeiket. Az egyedi elrendezése és havi díj határozza meg a hazai tulajdonos. Vannak még számos lehetőség lakás élő közösségek körülvevő Főiskola. Városok közelében a testület többek között Media, Newtown Square, Broomall és Havertown.

DCCC CampusDCCC Campus
Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Associate of Applied Science

Delaware County Community College

A karrier program számviteli felkészíti a tanulókat a különböző belépő szintű pozíciókat a számviteli. Erősen ajánlott, hogy a diákok, akik tervezik, hogy folytassa tanul ... [+]

A karrier program számviteli felkészíti a tanulókat a különböző belépő szintű pozíciókat a számviteli. Erősen ajánlott, hogy a diákok, akik tervezik, hogy folytassa tanulmányait a négy éves intézmény azonnal a diploma megszerzése után a főbb számviteli hogy a Business Administration a számviteli Koncentráció programot.

Program eredményei

A sikeres befejezése a program, a diákok képesek lesznek:

Végezze el az összes lépést a számviteli ciklus az üzleti szervezetek; Elemzése a pénzügyi kimutatásaiban a potenciális problémákat, és javasoljon megfelelő intézkedéseket, hogy enyhítse vagy megszüntesse a problémákat; Készítsünk egy szövetségi jövedelemadó bevallás és egyéb adóűrlapokat képviselő személyek, beleértve a személy, aki az üzleti működés egyetlen tulajdoni; Rögzítse képviselője költségelszámolási tranzakciók és ezt követően tükrözik a hatást ezek a tevékenységek a megfelelő pénzügyi kimutatások; Elismerik speciális üzleti vállalkozások igényeinek; Készítsünk különböző működési költségvetések vezető előállítására mester költségvetés; Készítsünk variancia jelentéseket; Mutassa ismerete tőke költségvetés; Beszéljétek meg etikus magatartás az üzleti műveletek; Mutassa hatékony kihasználása megfelelő számviteli szoftver; Alkalmazni tudja az alapvető gazdasági elvek az üzleti döntéshozatal folyamatában; Mutassa be a kortárs jogi környezet az üzleti életben. ... [-]
Amerikai Egyesült Államok Philadelphia
Szeptember 2020
Angol
Nappali
2 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
Delaware County Community College

A Help Desk / Technikai támogatás specializáció biztosít a hallgatók a szükséges készségeket a foglalkoztatás ügyfélszolgálatnak vagy a technikai támogató személy egy szá ... [+]

A Help Desk / Technikai támogatás specializáció biztosít a hallgatók a szükséges készségeket a foglalkoztatás ügyfélszolgálatnak vagy a technikai támogató személy egy számítógépes környezetben. A program tükrözi az egyre nagyobb hangsúlyt szaktudás értékelésével és a képzettségi szint.

A tanulási szekvencia által megállapított tananyag célja, hogy felkészítse a diákokat, hogy jogosult, hogy minősítő vizsgálatok, beleértve Net +, Microsoft Office Specialist (MOS), technikus (A +), a Microsoft Certified Professional (MCP), Novell Certified Netware Administrator (CNA) és a Cisco (CCNA).

Program eredményei

A sikeres befejezése a program, a diákok képesek lesznek: ... [-]

Amerikai Egyesült Államok Philadelphia
Szeptember 2020
Angol
Nappali
2 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
Delaware County Community College

Az interaktív multimédia specializáció felkészíti a tanulókat a tervezés és fejlesztés a multimédiás programok és weboldalak, amelyek egyesítik a különböző audiovizuális ... [+]

Az interaktív multimédia specializáció felkészíti a tanulókat a tervezés és fejlesztés a multimédiás programok és weboldalak, amelyek egyesítik a különböző audiovizuális elemekkel, köztük szöveg, grafika, hang, animáció és videó. Az interaktív multimédia specializáció hangsúlyozza a népszerű multimédiás fejlesztőeszközök és programozási nyelvek használnak az iparban ma.

Program eredményei

A sikeres befejezése a program, a diákok képesek lesznek:

Hasznosítani lényeges lépéseket a multimédia tervezési és fejlesztési folyamat, beleértve, de nem kizárólagosan az igények felmérése, a célközönség profilját, a média kiválasztása, storyboarding, anyagok fejlesztése és értékelése; Határozzuk meg a megfelelő hardver, szoftver és berendezések műszaki multimédiás programok, illetve weboldalak; Az iparágban szokásos alkalmazásokat létrehozni szöveg, grafika, hang, animáció, és / vagy videót multimédiás programok, illetve weboldalak; Használja scripting, program- és jelölő nyelvet a multimédiás programok, illetve weboldalak; Készítsen multimédiás programok vagy weboldalak illusztrálják megfelelő használata szöveg, szín, hang, videó és / vagy az interaktivitás; Vizsgáljuk szükséges készségek és karrier kapcsolódó multimédiás és webfejlesztés. ... [-]
Amerikai Egyesült Államok Philadelphia
Szeptember 2020
Angol
Nappali
2 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
Delaware County Community College

A játék fejlesztése specializáció célja, hogy felkészítse a tanulókat a karrier vagy a további vizsgálatot a játék fejlesztését. Tanfolyamok hangsúlyozni specifikus készs ... [+]

A játék fejlesztése specializáció célja, hogy felkészítse a tanulókat a karrier vagy a további vizsgálatot a játék fejlesztését. Tanfolyamok hangsúlyozni specifikus készségek szükségesek a tervezés, fejlesztés, marketing és tesztelése a számítógépes játékok. Ipari szabvány programozási nyelvek és fejlesztőeszközök hasznosítják a specializáció.

Program eredményei

A sikeres befejezése a program, a diákok képesek lesznek:

Mutassa be a webes és programozási nyelvek megfelelő a játék fejlesztését; Alkalmazza a számítógépes videojáték fejlesztési folyamat létrehozni játék segítségével a különböző jelenlegi eszközök és technológiák; Készítsen számítógépes játékok segítségével szabványos fejlesztési eszközök; Használjon ipari szabvány eszközök létrehozása audio és / vagy vizuális eleme; Fejleszteni kell a játék portfólió. ... [-]
Amerikai Egyesült Államok Philadelphia
Szeptember 2020
Angol
Nappali
2 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
Delaware County Community College

A Számítógép-programozás specializáció célja, hogy felkészítse a tanulókat a karrier vagy a további vizsgálatot a számítógépes programozás. A számítógép-programozó dolgoz ... [+]

A Számítógép-programozás specializáció célja, hogy felkészítse a tanulókat a karrier vagy a további vizsgálatot a számítógépes programozás. A számítógép-programozó dolgozik a számítógépes elemző és számítógépes mérnök elemzésére, tervezésére, fejlesztésére, tesztelésére, végrehajtása és fenntartása számítógépes alkalmazások megfelelnek a funkcionális céljait üzlet.

Ez a munka a számítógép-programozó, hogy tervezzen és frissíti a szoftver fut a számítógépen. A programozó általában működik elemzője segít meghatározni a legjobb módja annak, hogy megközelíteni a problémát, vagy végrehajtja a kívánt szolgáltatást egy új változata a szoftvercsomag. ... [-]

Amerikai Egyesült Államok Philadelphia
Szeptember 2020
Angol
Nappali
2 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
Delaware County Community College

A Web Development specializáció célja iránt érdeklődő diákok folytat a karrier, mint a web profi. Befejezése után a program lehetőséget biztosít a hallgatók a szükséges k ... [+]

A Web Development specializáció célja iránt érdeklődő diákok folytat a karrier, mint a web profi. Befejezése után a program lehetőséget biztosít a hallgatók a szükséges készségeket a belépő szintű pozíciókat webes tervezők / fejlesztők.

Fogalmak alá tartozó információkat tartalmaznak tervezés, hálózati adminisztráció, adatbázis-kezelés, felület, és a programozás.

A diákok megtanulják, hogy hozzon létre weboldalak segítségével jelenlegi iparági szabvány szoftverek és technológiák. Ezen felül a diákok megtanulják, hogyan kell beépíteni a média technológiák, mint a hang, videó és animációs honlapokat.

Program eredményei ... [-]
Amerikai Egyesült Államok Philadelphia
Szeptember 2020
Angol
Nappali
2 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
Delaware County Community College

A Culinary Arts program felkészíti a tanulókat a foglalkoztatás különböző szegmenseiben étkeztetési iparágban pozíciók, mint étterem séfje, bankett szakács, sous chef, ko ... [+]

A Culinary Arts program felkészíti a tanulókat a foglalkoztatás különböző szegmenseiben étkeztetési iparágban pozíciók, mint étterem séfje, bankett szakács, sous chef, konyha vezetője, gyártási szakács, vonal szakács és előkészítő szakács.

A program magában foglalja a tudományos képzés, készségfejlesztés konyha labor kurzusok és gyakorlati szakmai tapasztalat.

Program eredményei

A sikeres befejezése a program, a diákok képesek lesznek:

Bizonyítani ismerete és használata foodservice és a kulináris terminológia; Azzal a képességgel, hogy azonosítsa a különböző élelmiszerek, valamint a közös használatra; Bizonyítani különböző főzési módszerek és a megfelelő prezentációs technikák; Képeseknek kell helyesen használni és gondozása szakmai ételkínálat gépek és konyhai eszközök; Készítsen élelmiszerek, amelyek megfelelnek a munkaadók előírásoknak, és eleget tesznek a fogyasztói igényeket; Mutatnak képes előállítani különböző etnikai és regionális konyhák; Tanúbizonyságot elveket, a helyes táplálkozás élelmiszerek előállítására, amelyek megfelelnek a fogyasztói igényeket; Bizonyítani ismerete a biztonságos és élelmiszer-kezelési gyakorlat; Kap élelmiszert kezelő higiéniai minősítést; Keressétek sikeres foglalkoztatás sokféle kereskedelmi és nem kereskedelmi élelmiszerekkel kapcsolatos szolgáltatás; Mutassa elfogadott gyakorlat és eljárások szükséges tervezés, üzemeltetés és a nyilvántartás vezetésére alkalmazott egy étteremben, vendéglátás vagy az élelmiszer-szolgáltatás működését. ... [-]
Amerikai Egyesült Államok Philadelphia
Szeptember 2020
Angol
Nappali
2 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
Delaware County Community College

A Hotel and Restaurant Management (HRM) program célja kereső egyéneket speciális képzés és tudás, felkészülés a karrier a hatalmas vendéglátó iparban. A sikeres egyetemi ... [+]

A Hotel and Restaurant Management (HRM) program célja kereső egyéneket speciális képzés és tudás, felkészülés a karrier a hatalmas vendéglátó iparban. A sikeres egyetemi beléphet az ágazat felügyeleti szintre, és irányítási funkciók és feladatok, hogy ez az iparág.

Program eredményei

A sikeres befejezése a program, a diákok képesek lesznek:

Alkalmazza a szövetségi, állami és helyi törvények és rendeletek jellemző ez az iparág Használja általánosan elfogadott számviteli gyakorlat a hatékony és gazdaságos működtetése a vállalkozás; Hatékonyan kommunikálni munkaadók, a munkavállalók, az ügyfelek, szállítók és a közösség a megfelelő technológia; A tudatosság a terminológia, a közös felügyeleti ügyességi készletek és annak szükségességét, hogy az élethosszig tartó karriertervezés siker; Használata értékesítési és marketing technikák javítása elfogadását a termék / szolgáltatás az iparág biztosítja. ... [-]
Amerikai Egyesült Államok Philadelphia
Szeptember 2020
Angol
Nappali
2 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
Delaware County Community College

A Network Engineering specializáció felkészíti a tanulókat a foglalkoztatás hálózati szakemberek a kommunikációs ipar. A bemutatott anyag Network Engineering tanterv bizt ... [+]

A Network Engineering specializáció felkészíti a tanulókat a foglalkoztatás hálózati szakemberek a kommunikációs ipar. A bemutatott anyag Network Engineering tanterv biztosít a hallgatók a tudás és készségek szükségesek, hogy sikeresen sok a vizsgák szükséges Computing Technology Industry Association (CompTIA) és a Microsoft (MS) tanúsítványokat.

Program eredményei

A sikeres befejezése a program, a diákok képesek lesznek:

Telepíteni és konfigurálni a Linux hálózati operációs rendszer; Telepítse és konfigurálja a MS Windows hálózati operációs rendszer; Beadni, kezelése és a hibaelhárítás a Linux operációs rendszer; Beadni, kezelése és a hibaelhárítás MS Windows operációs rendszer; Elemzése, tesztelése és javasoljon megoldásokat kapcsolatos problémák hálózati kábelezés, hub, szerverek, munkaállomások és más fizikai hálózati eszközök; Elemzése, tesztelése és megoldásokat javasol kapcsolatos hálózati nyomtatás; Elemzése, tesztelése és javasoljon megoldásokat kapcsolatos problémák hálózati protokollokat, beleértve az Internet protokollkészletnek (TCP / IP). ... [-]
Amerikai Egyesült Államok Philadelphia
Szeptember 2020
Angol
Nappali
2 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul

Associate of Science

Delaware County Community College

A Matematika és Természettudományi Program egy erős alapot a diákok, akik tervezik, hogy részt vegyen egy négyéves intézmény és jelentős a matematika vagy az egyik a term ... [+]

A Matematika és Természettudományi Program egy erős alapot a diákok, akik tervezik, hogy részt vegyen egy négyéves intézmény és jelentős a matematika vagy az egyik a természettudományok.

Diákok, akik teljes a program követelményeinek készek lesznek továbbra is az oktatás megvalósítása érdekében tudományos, kutatói, illetve ipari karriert olyan változatos területeken, mint a biológia, a biotechnológia, ökológia, vadvilág biológia, kémia, biokémia, csillagászat, geológia, fizika, matematika, és az alkalmazott matematika.

A diákok erősen ajánlott, hogy találkozzon a matematika vagy természettudomány kar tanácsadója és konzultál az DCCC Transzfer Iroda előtt természetesen kiválasztás határozza meg a megfelelő sorrendben és szintjét tanfolyamok.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Philadelphia
Szeptember 2020
Angol
Nappali
2 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
Delaware County Community College

A Computer Science program egy kétéves előkészítő tananyag a diákok, akik tervezik folytatni tanulmányaikat egy négyéves intézmény és teljes a legfontosabb a számítástech ... [+]

A Computer Science program egy kétéves előkészítő tananyag a diákok, akik tervezik folytatni tanulmányaikat egy négyéves intézmény és teljes a legfontosabb a számítástechnika területén. Ez a tananyag teljes mértékben megfelel a Pennsylvania Statewide Program-to-program artikuláció Megállapodás (TAOC), amint azt a Pennsylvania Department of Education.

Ez a megállapodás biztosítja, hogy a Computer Science diák adhatja át teljes mértékben figyelembe érettségi programot egy résztvevő Pennsylvania kapcsolt intézmény átadó teljes junior osztályú áll.

Beiratkozott hallgatók a diploma erősen ösztönzik, hogy válasszanak a transzfer iskola a lehető leghamarabb, akkor forduljon az intézmény, a kar tanácsadója és a DCCC Transzfer Iroda annak biztosítására, hogy a tanulmányok összhangban lesz a követelményeknek az átadás intézmény.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Philadelphia
Szeptember 2020
Angol
Nappali
2 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
Delaware County Community College

A Business Administration program a hallgatók a szükséges tanfolyamokat, hogy adja át a négyéves főiskolai vagy egyetemi, hogy folytassa egy érettségi diplomát üzleti. Ez ... [+]

A Business Administration program a hallgatók a szükséges tanfolyamokat, hogy adja át a négyéves főiskolai vagy egyetemi, hogy folytassa egy érettségi diplomát üzleti. Ez a tananyag teljes mértékben megfelel a Pennsylvania Statewide Program-to-program artikuláció Megállapodás (TAOC), amint azt a Pennsylvania Department of Education.

Ez a megállapodás biztosítja, hogy a Business Administration diák adhatja át teljes mértékben figyelembe érettségi programot egy résztvevő Pennsylvania kapcsolt intézmény átadó teljes Junior osztályú áll. (Ez magában foglalja az összes PASSHE intézményekben.) Transzfer diákok ebben a programban is hangsúlyozzák számviteli, marketing, vagy a sport irányítását. ... [-]

Amerikai Egyesült Államok Philadelphia
Szeptember 2020
Angol
Nappali
2 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
Delaware County Community College

Az Engineering program egy kétéves előkészítő tananyag a diákok, akik tervezik folytatni tanulmányaikat egy négyéves intézmény és teljes a legfontosabb a mérnöki tudomány ... [+]

Az Engineering program egy kétéves előkészítő tananyag a diákok, akik tervezik folytatni tanulmányaikat egy négyéves intézmény és teljes a legfontosabb a mérnöki tudományok területén.

Program eredményei

A sikeres befejezése a program, a diákok képesek lesznek:

Bizonyítani megértése kulcsfontosságú fogalmak a fizikai, matematikai és számítástechnikai tudományok; Alkalmazni matematikai és tudományos fogalmak és elvek műszaki problémák; Jelenleg a technikai információk írott vagy grafikus formában; Tudják látni a tanulmányi és az életpálya vonatkozásai különböző tudományágak belül mérnöki vagy műszaki technológia, válasszon ki egy bizonyos fegyelem, és dolgozzon ki egy tudományos terv összhangban áll a választott fegyelem. ... [-]
Amerikai Egyesült Államok Philadelphia
Szeptember 2020
Angol
Nappali
2 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul

Művészeti Munkatárs

Delaware County Community College

A Liberális Művészetek tanterve biztosítja a legtöbb főiskolai diplomaművészet alapvető művészeti alkotóelemeit, és felkészíti a diákokat a négyéves főiskolákra vagy egye ... [+]

A Liberális Művészetek tanterve biztosítja a legtöbb főiskolai diplomaművészet alapvető művészeti alkotóelemeit, és felkészíti a diákokat a négyéves főiskolákra vagy egyetemekre való áttérésre. Az interdiszciplináris tanterv jól illeszkedik azoknak a diákoknak, akik vagy nem döntöttek a nagyvállalatukról, vagy akik széles körű általános oktatást keresnek, mielőtt a tanulásuk fókuszát szűkítik. Miután elvégezte ezt a programot, a diákok jó helyzetben lesznek ahhoz, hogy négy évig tartó intézményekben bármilyen számú különböző Bachelor of Arts programot folytassanak. Mivel más intézmények tantervi követelményei eltérőek, a diákoknak meg kell találkozniuk a DCCC transzfer tanácsadójával, hogy információt szerezzenek az adott iskola és program belépési követelményeiről.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Philadelphia
Szeptember 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Delaware County Community College

A közlemény Arts szakos Delaware County Community College ötvözi az elméleti és gyakorlati által a hallgatók számára biztosítják az alapot a tanulmány az emberi kommuniká ... [+]

A közlemény Arts szakos Delaware County Community College ötvözi az elméleti és gyakorlati által a hallgatók számára biztosítják az alapot a tanulmány az emberi kommunikáció, amely felkészíti őket, hogy továbbra is tudományos tanulmány ezen a területen.

A Kommunikációs Tanulmányok opció célja a diákok, akik szeretnék folytatni egyetemi tanulmány az emberi kommunikációt, beleértve, de nem kizárólagosan, az interperszonális, interkulturális, nyilvános beszéd, és a média tanulmányokat.

Program eredményei

A sikeres befejezése a program, a diákok képesek lesznek:

Alkalmazni tudja az alapvető elméletek és elvek az emberi kommunikáció; Construct üzenetek, amelyek bemutatják a kritikai gondolkodás és szervezési ismeretek; Beazonosítani, értékelni és alkalmazni az etikai alapelveket, mint a kommunikátor; Mutassa és alkalmazkodni megfelelő formáit verbális, nonverbális, és közvetített kifejezés. ... [-]
Amerikai Egyesült Államok Philadelphia
Szeptember 2020
Angol
Nappali
2 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
Delaware County Community College

A fő Global Studies diákokat interdiszciplináris perspektívák a kölcsönhatás a helyi és globális közösségek, valamint felkészítse a diákokat, hogy ténylegesen részt ebben ... [+]

A fő Global Studies diákokat interdiszciplináris perspektívák a kölcsönhatás a helyi és globális közösségek, valamint felkészítse a diákokat, hogy ténylegesen részt ebben a globális környezetben.

A program célja a diákok tervezi, hogy keresni legalább egy főiskolai diplomát területeken, mint a nemzetközi kapcsolatok, nemzetközi tanulmányok, Global Affairs, a Nemzeti Biztonsági Tanulmányok és Béke és Konfliktus Tanulmányok.

Program eredményei

A sikeres befejezése a program, a diákok képesek lesznek:

Keresse régiók a világon pontosan és megérteni azok környezeti, antropológiai, szociológiai és kulturális jellemzőket; Bizonyítani ismerete a történelem az emberi kultúra, beleértve a hatások összefüggéseinek különböző kultúrák; Felismerik, hogy különböző kulturális szervezetek; mint például a politikai, vallási, gazdasági vagy filozófiai, és hogyan befolyásolják az anyanyelvi kultúra és más kultúrák Beszéljétek meg a hatását a művészi kifejezés egy specifikus kultúrák és különböző kultúrákban; Mutassa legalább elemi képes beszélni és megérteni egy idegen nyelven szóban és írásban; Fogalmának megértése a globalizáció környezeti, antropológiai, szociológiai, illetve kulturális konnotációja, és mérlegeli az előnyöket és hátrányok kapcsolódnak; Mutassa öntudat és megértéséhez más kulturális értékek, hitek, és a kommunikációs stílusok és felmérték ezt a sokszínűséget. ... [-]
Amerikai Egyesült Államok Philadelphia
Szeptember 2020
Angol
Nappali
2 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
Delaware County Community College

A Studio Arts program hangsúlyozza a koncentrációja mindkét festés és rajzolás, de lehetővé teszi a diákok, hogy kihasználja a sokféle vegyes technikával kell beadni a ha ... [+]

A Studio Arts program hangsúlyozza a koncentrációja mindkét festés és rajzolás, de lehetővé teszi a diákok, hogy kihasználja a sokféle vegyes technikával kell beadni a hagyományos megközelítés a műfaj.

A diákok ebben a programban fogják ösztönözni, hogy vizsgálja meg, és dolgozzon ki különféle technikákat a különböző médiumokban.

Személyes növekedés és a fejlődés mind a technikai készségek és fogalmi gondolatok fogják ösztönözni. A társult Képzőművészeti képzés Studio Arts felkészíti a diákokat, hogy át egy 4 éves Bachelor of Fine Arts programot.

A hallgatók számára minden alapot szintű stúdió tanfolyamok, valamint széles választéka művészettörténeti kurzusokat.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Philadelphia
Szeptember 2020
Angol
Nappali
2 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
Delaware County Community College

Az Associate of Fine Art szak grafikai tervezés tanítja a diákok, hogyan kell fejleszteni tervezési koncepciók és esztétikailag intézkedik típusa és a kép, hogy a tervben ... [+]

Az Associate of Fine Art szak grafikai tervezés tanítja a diákok, hogyan kell fejleszteni tervezési koncepciók és esztétikailag intézkedik típusa és a kép, hogy a tervben, és készítsen intelligens vizuális kommunikációs megoldások az ügyfél problémák vagy önálló szerzője munkáját.

Vizuális kommunikációs készség fejlesztése a korlátok az idő, költségvetés, és a technológia. Ezek a megoldások lehetnek különféle nyomtatási alapú és a digitális média anyagokat.

A társult Fine Arts szak grafikai tervezés kihívás lesz a diákok és felkészíti őket, hogy adja át egy négyéves Bachelor of Fine Art programok, miközben továbbra is támogatja a diákok, akik igyekeznek karrier pozíciók, mint a belépő szintű tervező, szabadúszó tervezők, és a nyomtatási művészek .... [-]

Amerikai Egyesült Államok Philadelphia
Szeptember 2020
Angol
Nappali
2 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
Delaware County Community College

Az Oktatási tananyag lett kifejlesztve, hogy megfeleljen az igényeinek a jelenlegi és a leendő hallgatók iránt érdeklődő át a négyéves intézmény igénybevétele céljából a ... [+]

Az Oktatási tananyag lett kifejlesztve, hogy megfeleljen az igényeinek a jelenlegi és a leendő hallgatók iránt érdeklődő át a négyéves intézmény igénybevétele céljából a PA Public School oktatói képzésben.

Ez a fokozat célja, hogy adja át középső fokozat, középfokú oktatás, gyógypedagógia, vagy másik négy év tanúsító szakon. Felsőoktatási intézmények közötti eltérések vannak az első két évben néhány iskola függő terület PA Public School Certification követett. Továbbá, az e területek mindegyikén a minősítés során más irányú választás.

Mindezek a körülmények szükségessé szorosan együttműködik az átviteli tanácsosa a karrier és Tanácsadó Központ biztosítja a zökkenőmentes átadás folyamatát, hogy egy négy éves intézmény.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Philadelphia
Szeptember 2020
Angol
Nappali
2 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
Delaware County Community College - Marple Campus
Address
901 S. Media Line Rd, Media
PA 19063 Philadelphia, Pennsylvania, Amerikai Egyesült Államok
Honlap
Telefonszám
+1 610-359-5050