Delaware County Community College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

DCCC homlokzat

Delaware County Community College (DCCC) van egy akkreditált, nyilvános kétéves főiskolai található Kommunikáció és médiatudomány, Pennsylvania. A testület arra szolgál, 12.500 diák, Köztük több mint 200 nemzetközi diákok több mint 50 ország. DCCC diákok élvezik a széf, a high-tech campus körül a természet, a könnyű hozzáférést biztosít a dinamikus és történelmi város, Philadelphia, 22km-re található. A Főiskola ajánlatok 40+ szakok a nemzetközi diákoknak. A diákok egy teljes 2 éves egyetemi diploma és tegyük egy 4 éves főiskolai szak, ha úgy kívánja. A Transzfer Iroda partnereként több mint 40 főiskola és egyetem alkotnak kettős és garantált megállapodások, és a mag-to-core artikulációs megállapodásokat. A helyszín elővárosi Philadelphia ad a diákok a lehetőséget, hogy látogassa meg ezeket és sok más iskola a keleti parton az amerikai

DCCC ad a nemzetközi diákok hozzáférést biztosít kiváló eSL programot; egyéni figyelmet professzorok segítségével kis osztálylétszám (20 diák átlagosan); és egy-egy tudományos tanácsadás, a bevándorlás, és a személyi kérdések.

Nyílt Felvételi feltételek

El kell ismerni, hogy a testület, TOEFL, IELTS, SAT, és az ACT pontszámok nem szükséges. Orientáció alatt, a diákok fogják tesztelni, és elhelyezni a megfelelő szintű angol és matematika osztályok. Kínálunk egy ESL program a diákok, akik szükség lehet további angol nyelvű tanulmányokat. Annak ellenére, hogy nem szükséges a felvételi, ha van vizsgálati eredmények, ezek használhatók elhelyezés céljából. Rengeteg kell a jelenlegi 5 éven belül.

  • A TOEFL iBT pontszám 80+, TOEFL PBT pontszáma 550+, vagy IELTS 6,5 ± jut, hogy vegye az angol szintfelmérés (és nem az ESL szintfelmérés.) - Egy SAT Reading pontszám 500 vagy ACT Reading 18 pont megfelel a diákok regisztrálni angol összetétele I (ENG 100).
  • Egy SAT Math pontszáma 500+ vagy ACT Math pontszám 20 + minősíti a diákok regisztrálni Math osztályok a megfelelő szinten.
DCCC diákok

Egyetemi élet

Media, Pennsylvania kényelmes elővárosi közösségi néven „Mindenki szülővárosában.” Ez a biztonságos és nyugodt, kényelmes vásárlás, színházak, éttermek és lakások. Könnyen használható tömegközlekedés Média linkeket, hogy a pezsgő város Philadelphia. Philadelphia híres történetét, és Amerika egyik legfontosabb globális központok az üzleti, az egészségügy, az oktatás és a kultúra. A városban történelmi és kulturális kincsek, mint a Liberty Bell és világszínvonalú múzeumok, beleértve a Philadelphia Museum of Art, a Constitution Center és a Barnes Foundation. Tól DCCC, a diákok felfedezhetik New York City (2 óra), Washington, DC (2,5 óra), Baltimore, és Boston, valamint a gyönyörű strandok és a hegyek.

Egy jól lekerekített oktatás, amely magában foglalja a tevékenységek, a sport és a közösség bevonása lenyűgözi potenciális transzfer iskolák, növeli a lehetőségeket a transzfer ösztöndíjak és fellebbez a jövőbeni munkáltatók. Ezért Delaware County Community College kínál egy sor tevékenységek segítségével fokozza a tanulási tapasztalat, növeli a bizalmat, és kapsz egy igazi értelemben vett közösség. Tanórán kívüli tevékenységek, a sport az egyetemi klubok és a diákönkormányzat, hogy ha együtt az emberek az élet minden területén, az emberek, mint te, aki átalakítja az életüket és lehetőségeket kínál az a törekvés az új ismeretek és készségek.

DCCC Campus

diák ház

DCCC büszke arra, hogy számos olyan lakhatási lehetőségeket a diákok többek között a támogatást a ház koordinátor, aki dolgozik a nemzetközi hallgatói szolgáltatások irodája.

Diákok, akik szeretnének igazi amerikai tapasztalat együtt élő családja kiválaszthatja a Homestay Program. A diákok a program fog élni a fogadó család, és lesz egy saját, bútorozott szoba, használata a hazai létesítményei, és a kölcsönhatás a fogadó család. Ágynemű, törölköző, az összes közmű és 2 étkezést naponta szerepelnek. Amellett, hogy rendszeres fogadó család elhelyezések, van egy korlátozott számú Vendéglátó elhelyezések étkezés nélkül kapható. Ezek az elhelyezések biztosítja az összes fenti, kivéve étkezést. A hallgató feladata lesz saját bevásárlás és a főzés.

Néhány diák szívesebben élnek önálló, közös házban a többi diák, és nem fogadó - amely az úgynevezett hallgatói house-részesedése. A ház teljesen berendezett és felszerelt. Minden hallgató saját hálószoba és mind a többi szoba, beleértve a fürdőszobákat, nappali és étkező, és konyha. A diákok feladata saját ételeiket. Az egyedi elrendezése és havi díj határozza meg a hazai tulajdonos. Vannak még számos lehetőség lakás élő közösségek körülvevő Főiskola. Városok közelében a testület többek között Media, Newtown Square, Broomall és Havertown.

DCCC CampusDCCC Campus

Helyszínek

Philadelphia

Delaware County Community College - Marple Campus

Address
901 S. Media Line Rd, Media
PA 19063 Philadelphia, Pennsylvania, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
+1 610-359-5050

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Associate of Applied Science
Associate of Science
Művészeti Munkatárs
Az intézmény további kínálata: