Epic Flight Academy

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Epic Flight Academy Stratégiai elhelyezkedésű a KEVB - New Smyrna Beach Municipal Repülőtérben, Florida államban. A repülési képzés 1999 óta az Epic Flight Academy-ben áll, és büszkék vagyunk folyamatos növekedésre, és képesek arra, hogy a hallgatókat elérjék a szakmai kísérleti álmok eléréséhez. Az évek során egyedi kurzusainkat teljes körű tapasztalatokra fejlesztettük, biztosítva, hogy hallgatóink teljes képzésben részesüljenek a szükséges követelményekkel, hogy elérjék kísérleti karrierjük céljaikat.

A világ 70 országából több mint 70 országban utazó diákok számára az Epic Flight Academy-n folytatott repülési tréning folytatása során rájövünk, hogy nagy elvárások vannak arra vonatkozóan, hogy képesek vagyunk felállítani őket a sikerre, és tudatában legyenek a Polgári Légiközlekedési Hatóság követelményeinek. Az Epic Flight Academy-nál a diákok megtalálják a világ legjelentősebb polgári légiközlekedési hatóságainak: FAA, EASA, UAEAC, DGCA, CAAV, ANAC, AAC, GCAA, GACA ... által létrehozott repülési tanfolyamokat. és még sok más.

Megértjük, hogy nehéz, mint egy diák pilóta, hogy teljes mértékben megértsék az összes szükséges repülési képzést, sokkal kevésbé tudják, hogy a céljuk alapján megfelelő pályán vannak. Mivel a legtöbb végzős pilóta elmondja Önnek, hogy Epic teljes menetfutási képzési lehetőségei nélkül elveszett volna pilótakísérletük során. Pihenjen és hagyja, hogy a képzett felvételi csapatunk az Ön álom pályafutásának megfelelő irányba vezessen, mint profi pilóta.

Epic Flight Academy repülési képzési lehetőségek

Akár kereskedelmi pilóta lettél, privát pilóta engedéllyel kell rendelkeznie, vagy korábbi repülési képzése van, a repülési iskola az Ön számára! Campusunk pilótaképzést kínál, beleértve az FAA és az EASA képzést az ATPL Theory-al.

Nemzetközi és amerikai polgári kísérleti karrier tanfolyamok: Az Epic egy teljes repülés-továbbképzést kínál a zéró tapasztalatoktól a kereskedelmi többmotoros pilótaig. A becsült repülési idő 8-10 hónap, a teljes órától függően. A "Zero to Hero" repülési tanfolyam célja, hogy a diákok befejezzék kísérleti pilótaképzésüket, és karrierjüket egy év alatt elkezdhessék!

Helyszínek

Új Smyrna strand

Epic Flight Academy: Epic Aviation Inc.

Address
600 Skyline Drive
New Smyrna Beach
FL 32168


32168 Új Smyrna strand, Florida, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
+1 386-409-5583

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket