Hivatalos Leírás

Epic Flight Academy Stratégiai elhelyezkedésű a KEVB - New Smyrna Beach Municipal Repülőtérben, Florida államban. A repülési képzés 1999 óta az Epic Flight Academy-ben áll, és büszkék vagyunk folyamatos növekedésre, és képesek arra, hogy a hallgatókat elérjék a szakmai kísérleti álmok eléréséhez. Az évek során egyedi kurzusainkat teljes körű tapasztalatokra fejlesztettük, biztosítva, hogy hallgatóink teljes képzésben részesüljenek a szükséges követelményekkel, hogy elérjék kísérleti karrierjük céljaikat.

A világ 70 országából több mint 70 országban utazó diákok számára az Epic Flight Academy-n folytatott repülési tréning folytatása során rájövünk, hogy nagy elvárások vannak arra vonatkozóan, hogy képesek vagyunk felállítani őket a sikerre, és tudatában legyenek a Polgári Légiközlekedési Hatóság követelményeinek. Az Epic Flight Academy-nál a diákok megtalálják a világ legjelentősebb polgári légiközlekedési hatóságainak: FAA, EASA, UAEAC, DGCA, CAAV, ANAC, AAC, GCAA, GACA ... által létrehozott repülési tanfolyamokat. és még sok más.

Megértjük, hogy nehéz, mint egy diák pilóta, hogy teljes mértékben megértsék az összes szükséges repülési képzést, sokkal kevésbé tudják, hogy a céljuk alapján megfelelő pályán vannak. Mivel a legtöbb végzős pilóta elmondja Önnek, hogy Epic teljes menetfutási képzési lehetőségei nélkül elveszett volna pilótakísérletük során. Pihenjen és hagyja, hogy a képzett felvételi csapatunk az Ön álom pályafutásának megfelelő irányba vezessen, mint profi pilóta.

Epic Flight Academy repülési képzési lehetőségek

Akár kereskedelmi pilóta lettél, privát pilóta engedéllyel kell rendelkeznie, vagy korábbi repülési képzése van, a repülési iskola az Ön számára! Campusunk pilótaképzést kínál, beleértve az FAA és az EASA képzést az ATPL Theory-al.

Nemzetközi és amerikai polgári kísérleti karrier tanfolyamok: Az Epic egy teljes repülés-továbbképzést kínál a zéró tapasztalatoktól a kereskedelmi többmotoros pilótaig. A becsült repülési idő 8-10 hónap, a teljes órától függően. A "Zero to Hero" repülési tanfolyam célja, hogy a diákok befejezzék kísérleti pilótaképzésüket, és karrierjüket egy év alatt elkezdhessék!

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Epic Flight Academy

Epic Professional Pilot program vezető 141 jóváhagyott gyorsított FAA kereskedelmi pilóta képzés. ... [+]

Epic Professional kísérleti program a vezető 141 jóváhagyott gyorsított FAA kereskedelmi pilóta képzés.

Ez a kurzus célja, hogy a hallgató nulla repülési képzési tapasztalat, hogy a Multi Engine Commercial Pilot szinten a mindössze 6-8 hónap. A hangsúly ezen kereskedelmi pilóta tanfolyam célja a hallgató első kap egy erős alapot az általános repülési ismereteket. Miután ismerik az alapokat stratégiai, ellepje program indul a tanuló adott tanulási stílus.

A következő lépés az, hogy a diákok fejlesszék tényleges repülési képességeit és a gyakorlat alapvető biztonsági eljárások segítségével a valós idejű szimuláció a Frasca Tru Flite és a Mentor szinten 5 területen képzési eszközök. Ez a kombinált forgatókönyv alapú képzés számítógép alapú képzés lehetővé teszi, hogy a hallgató a kényelem a tanulás és a hibákat a földön. Ez növeli a bizalmat, hogy tudja és sikeresen elvégzi eljárások és manőverek megkezdése előtt aktuális járatok a repülőgép, ezzel időt és pénzt során kereskedelmi pilótaképzés. Szakmai kísérleti program utánozza a nagy légitársaság képzés felkészít a légitársaság az első naptól kezdve.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Új Smyrna strand
Szeptember 2020
Angol
Nappali
6 - 8 hónap
Campus
Bővebben magyarul

Epic Flight Academy | Professional Pilot Training | Florida

Commercial Pilot Maneuvers | Epic Flight Academy | Female Pilot

360 Coastal Discovery Flight - Epic Flight Academy

Epic Flight Academy: Epic Aviation Inc.
Address
600 Skyline Drive New Smyrna Beach FL 32168
32168 Új Smyrna strand, Florida, Amerikai Egyesült Államok
Honlap
Telefonszám
+1 386-409-5583