Hivatalos Leírás

Készen állsz arra, hogy megváltoztasd a világodat?

Az Intensive English Programban a JSU Angol Nyelvi Intézetében ...

... gyorsan megtanulják angolul: hetente 25 órát, szakértői oktatókat, osztálytársakat a világ minden tájáról - hamarosan megértik, beszélnek és írnak magabiztosan angolul .

... élvezze az egyetemi életet: A JSU hallgatói kártya az egyetem kulcsa lesz: kényelmes lakhatás, számos étterem, ingyenes szállítás, új egészségügyi klub, számos egyetemi és helyi tevékenység és rendezvény.

... nagyszerű értéket kap: minden héthetes munkamenet 4 977 $ -t tartalmaz, és magában foglalja a tandíjat, a díjakat, a lakhatást, az ételt, az eseményeket és a különleges kulturális utazásokat - mindent, kivéve a személyes kiadásokat.

Levels diagram

A programnak hat szintje van. Minden diák különbözik, de a legtöbb hallgató a 3. vagy a 4. szinten kezdődik, és elérik a célt az 5. szinten.

Megjegyzés: A "Feltételes felvétel" után, miután befejezte a 4. szintet, beiratkozhat a JSU egyetemi programjára, amely nem tartalmaz TOEFL vagy IELTS pontszámot!

Örömmel segítünk Önnek "megváltoztatni a világot"!

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

English Language Institute at Jacksonville State University

Az Intensive English Program angol nyelvű képzést biztosít az egyetem és a karriered sikeréhez. Különböző tanfolyamokon hét héten keresztül hetente 25 órát fog tanulni és ... [+]

Készen állsz arra, hogy megváltoztasd a világodat?

Az Intensive English Programban a JSU Angol Nyelvi Intézetében ...

... gyorsan megtanulják angolul: hetente 25 órát, szakértő oktatókat, osztálytársakat a világ minden tájáról - hamarosan megértik, beszélnek és írnak magabiztosan angolul !

... élvezze az egyetemi életet: A JSU hallgatói kártya az egyetem kulcsszava lesz: kényelmes ház, számos étterem, ingyenes szállítás, könyvtárak, egészségklub és sportok - nézni és játszani!

... nagyszerű értéket kap: minden héthetes munkamenet költsége kevesebb, mint 4,977 dollár, és magában foglalja a tandíjat, a díjakat, a lakhatást, az ételt, az eseményeket és a kirándulást - mindezt a személyes költségek kivételével.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Jacksonville
Kérj Információt
Angol
Nappali
7 - 42 hetek
Campus
Bővebben magyarul

ELI students improve their English at JSU