Hivatalos Leírás

KÜLDETÉS

Küldetésünk, hogy szakmailag orientált oktatási és képzettségi képzést nyújtsunk nemzetközi szempontból a különböző technológiai és üzleti tudományágakban, amelyek számos hagyományos felsőoktatási intézményben nem állnak rendelkezésre. Elkötelezettek vagyunk arra, hogy felkészítsük diákjainkat a globális piacon való sikerre. Ezt az akadémiai szigor és a szakképzés és a kulturális sokféleség tudatosságának összekeverésével érik el, miközben a diákok szakmai és személyes fejlődésére koncentrál.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Társdiploma

Elyon College

A digitális marketing diplomaprogram a digitális marketing táj bemutatásával kezdődik, alapvető alapelveinek megértése, valamint a hagyományos marketing és a hagyományos ... [+]

Amit tanulsz

Stand Ismerje meg a digitális kulcsfogalmakat, hogyan változtatta meg az ügyfelek viselkedését és a szerepét és a tágabb üzleti tevékenységet. ➔ Az üzleti célok elérése azáltal, hogy megértsük, hogyan alakítsák ki, hajtsák végre és mérjék a digitális kampányokat, amelyek részt vesznek és átalakítanak. Stand Ismerje meg a digitális csatornák és stratégiák fontosságát, és tudja, hogyan kell használni a SEO-t, a fizetett keresést, a tartalmat, a reklámot és az e-maileket az ügyfelek elkötelezettségének növelése érdekében.

[-]
Amerikai Egyesült Államok Brooklyn
Nyílt Beiratkozás
Angol
Nappali
Részidős oktatás
6 - 12 hónap
Campus
On-line
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul