Excel English Institute

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Rólunk

Az Excel English Institute felhatalmazza a hallgatókat, hogy elsajátítsák az angol nyelv komplexitását, miközben tanulnak az amerikai kultúrában, tudományos és szakmai szinten is. Interaktív megközelítésünk, amelyet az évek osztálytermi tapasztalataiból fejlesztettünk ki, az angol nyelv nem anyanyelvi beszélőinek igényeihez igazodik.

A veterán ESL tanárok, Cindy Gordon és Mallous Rohani együtt dolgoztak tanórákon és programkoordinátorokon egy régóta működő angol nyelviskolában Dallasban, ahol egy olyan ESL programot terveztek, amely sikeresen tanult több száz angol diákot. Most együtt dolgoztak egy még célzottabb, ösztönzőbb és hatékonyabb program létrehozásában, hogy segítsenek a nem anyanyelvi beszélőknek az angol nyelv minden összetevőjében.

Mi különbözteti meg az Excel-et, hogy a tapasztalt nyelvoktatóink tudják, hogyan tartják a hallgatókat az osztályteremben, és csillagászati ​​eredményeket érjenek el. Gordon asszony és Rohani asszony kézzel válogatott dinamikus és tapasztalt tanárokat választottak ki, akik szeretik szenvedélyesen az egyes hallgatók sikerét.

Küldetésnyilatkozat és célok

Küldetésünk az Excel English Institute-nál az, hogy nem anyanyelvi előadókat biztosítsunk angol nyelvű megszerzéssel a jól kidolgozott programokban, a teljes merülő tanulási környezet előmozdításával. Az Excel programok összekapcsolják a nyelvtudás előnyeit a létfontosságú kulturális és interperszonális készségekkel, hogy felkészítsék és felkészítsék a hallgatókat a sikeres kommunikációra és a társadalmi, akadémiai és professzionális környezetben való sikerre.

Ennek a küldetésnek az eléréséhez a következő célokat hozta létre az Excel English Institute: A diákok angol nyelvtudásának fejlesztése, hogy felkészítsék őket egy amerikai főiskolára vagy egyetemre való tanulmányozásra, szakmai előnyöket biztosítsanak a munkahelyen, vagy segítsék őket megvalósítani Saját személyes és magán célokat.

Adja meg a hallgatóknak a kulturális ismereteket és tudatosságot, amelyek szükségesek ahhoz, hogy áttérjenek az életről és a tanulmányaikról a saját országukban az Egyesült Államokba. A legmagasabb minőségű hallgatói támogatást és adminisztratív szolgáltatásokat nyújtsanak. Tartsa be a legmagasabb szintű angol nyelvű oktatást vonzásával és fejlesztésével tehetséges és tapasztalt oktatók.

Olyan szellemi légkör kialakítása, amelyben a szakmai fejlődést és a tudományos kiválóságot mindig értékelik, támogatják és folytatják.

Által akkreditált CEA

Az Excel English Institute-t a Bizottság akkreditálja az angol nyelvű program akkreditációjáról a 2017. áprilisi időszakra és 2018. áprilisi időszakra, és vállalja, hogy fenntartja az angol nyelvű programok és intézmények CEA szabványait. A CEA-t az Egyesült Államok oktatási minisztereként ismerik el az Egyesült Államokban az angol nyelvű programok és intézmények elismert akkreditációs ügynökségeként

Intenzív angol programok

Átfogó nyelvtanfolyamaink fejlesztik a hallgatók elsajátítását az angol nyelv különböző elemeihez - nyelvtan, írás, olvasás, beszéd / hallgatás.

Tapasztalt kari

A tapasztalt oktatói interaktív megközelítés, amely évek során az osztálytermi tapasztalatokon keresztül tökéletesített, az angol nyelv nem anyanyelvi beszélőinek igényeihez igazodik.

Kényelmes helyen

Mi található Dallas, Texas kényelmes hozzáférést a DART Red Line.

Helyszínek

Dallas

Address
10260 North Central Expressway, Suite 250 Dallas, Texas 75231
Dallas, Texas, Amerikai Egyesült Államok