Forum English Center

Bevezetés

Hivatalos Leírás

TÖRTÉNELEM

AZ ÖSSZES BEGAN DR. Susie

A fórum szakértői pedagógus és nyelvész, Dr. Susanna McPhilomy (Dr. Susie tanítványai számára ismert), aki gyorsított nyelvi tréning technikát fejlesztett ki, amelyet világszerte sikeresen gyakorolt.

Közel 40 éves tanítási tapasztalatával Susanna finomhangolta a nem hagyományos technikát az angol nyelvtanulás második és idegen nyelvként a nyelvtan és más készségek társalgási megközelítésének előmozdításával. Tanulmányait több angol nyelvű iskolában és egyetemen tanította, valamint létrehozta az Utah-i amerikai Ling Intézet nyelvtanát, és Susanna úgy döntött, hogy a lánya, Maria McPhilomy, a Washington DC környékén nyitja meg a fórumot.

Ismert, hogy olyan barátságos környezetet fejleszt, hogy a diákjai hatékonyan tanulhassák meg, hogyan működjenek angolul beszélő környezetben. Az amerikai és nemzetközi intézmények számos akadémiai diplomájától függően Susanna erős akadémiai és széles körű tapasztalata továbbra is vonzza a diákokat a világ minden tájáról!

KÜLDETÉS

A fórum feladata, hogy hatékony és eredményes angol nyelvi képzést nyújtson annak érdekében, hogy a kulturálisan sokszínű hallgatók elérhessék egyetemi, szakmai és személyes angol nyelvü céljukat.

A fórum elkötelezett abban, hogy segítsen a hallgatóknak teljes tanulási potenciáljukon át a hallgatói központú tanítási megközelítés, az interaktív oktatási stratégiák és az amerikai kultúra megismertetése érdekében.

ELISMERÉS

A fórum a Washington Area TESOL Egyesület, a TESOL International Association és a NAFSA büszke tagja.

A fórum számos online és nyomtatott kiadványban szerepelt, köztük az Alexandria Gazette Packet, a Zebra Magazine, az AlexandriaNews.org és a

OldTownAlexandriaPatch.com és El Pregonero.

MEGKÖZELÍTÉS

MINDEN A TECHNIKA

Megközelítésünk egy szóval magyarázható - párbeszéd!

Szereplők, szimulációk és aktív csoportos megbeszélések révén a hallgatók az osztály első napján kezdik el beszélni!

Gyakran az emberek megtanulnak egy nyelvet és gyorsan elfelejtik, de a fórumon szakosodunk a nyelvi készségek ismerete és a megfelelő összefüggések közötti szakadék áthidalása révén olyan interaktív technikákkal, amelyek a memória struktúrákkal együttműködve segítenek a diákoknak gyorsabban és nagyobb megtartással tanulni.

Kommunikációs megközelítésünk unalmas olvasási, írásbeli és hallgatási gyakorlatokat tesz, és izgalmas témákká teszi őket, amelyek lehetővé teszik diákjaink számára, hogy napi rendszerességgel részt vegyenek az órákon és gyakorlatokon.

Az eredmény? Te és az agyad sokkal nagyobb tanulási ösztönzést kapsz!

Helyszínek

Alexandria

Address
801 N. Pitt Street, Suite #102
VA 22314 Alexandria, Virginia, Amerikai Egyesült Államok