Glendale Community College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

áttekintés

a főiskola Glendale Community College, 1927-ben alapított és akkreditált Szövetsége Nyugat Főiskolák Iskolák (WASC, rövidítése angolul), ez egy közösség főiskolán az állami egyetemek Kalifornia rendszert kínál két éves képzés. A Glendale CC kínál a fokozatok „társult Arts and Associate in Science” és a szakmai rövid tanfolyamok képzett diákok.

A Glendale az egyik legnagyobb átviteli sebességet főiskola rendszerében Kaliforniában; sok diák részt főiskolai, hogy részt vegyen az első két évben egy egyetemi diplomát, mielőtt át a versenyképes négyéves egyetemen. Jelenleg 15.000 diák és 600 egyéb országokból a tanuló vízummal. teljes körű támogatást és útmutatást, és egy olyan rugalmas befogadási politika részeként elérhető a szervezeti egység programok nemzetközi diákok számára. Az Akadémia elfogadja jelöltek a világ minden tájáról.

"Fast Data"

 • Iskola két év köz-
 • 15000 diák köztük 600 külföldi hallgatók 50 ország
 • Akkreditáció: Nyugat Főiskolák Iskolák Szövetsége (WASC)
 • Található egy kisváros (biztonságos és vendégszerető); 16 km-re északra Los Angeles belvárosában
 • Fok kínált: társult Arts, Associate in Science (60 egység) és szakmai képzés. Angol nyelv tanfolyam (ESL) alkotó hitel áll rendelkezésre az új diákok
 • Felvételi követelmények: középiskolai vagy közepes „C” (átlag 2,0 GPA) ha át egy amerikai főiskola vagy egyetem, és a személyes adatok
 • TOEFL: 450 a nyomtatott változatot, vagy 45 a iBT vizsga. Vagy IELTS (vizsgálat a British Council) egy 4,5 pontszámot
 • Tandíj és díjak (Tanév: 2016-2017): US $ 6385. A kurzus díja „nem rezidens” = US $ 205 egységnyi
 • becsült költségek a megélhetési költségek (off-campus, 10 hónap): $ 12,000
 • akadémiai naptár: féléves rendszer (időszakok 16 hét) és a „ülés” rövid távon. Az őszi félévben kezdődik szeptember elején; A tavaszi félévben kezdődik február közepén; A téli ülésszak kezdődik január elején; A nyári ülésszak kezdődik június végén
 • Átlagos osztálylétszám: 25-30 diák
 • A tanárok és oktatók mester-és doktori
 • Angol mint második nyelv számítanak hiteleket lehet használni során az érettségi. A tanfolyam magában foglalja a fejlett oktatási nyelvtani ismeretek, írás, beszéd és hallás
 • A legnépszerűbb tanfolyamok: Művészetek és animáció tervezés, Aviation (a koncentráció utaskísérői), Business Administration, kommunikáció, Főzés, Computer Science / információs rendszerek, Hotel Management és éttermek, Zene, Nursing, színház TV termelés és Visual Arts. Jelenleg 75 kurzusok összesen.
 • modern és high-tech campus egy domboldalon található a 40 hektáros, 18 állandó épületek
GCC

egyetemi kurzusok

A Glendale Community College szolgált Glendale és környéke 1927 óta, ahol szerzett kiváló hírnevét tudományos kiválóság, amely kielégíti a változó világ. Ennek megfelelően elismert intézmény, Glendale CC széles skáláját kínálja az egyetemi kurzusok, szakmai, és rövid kurzusok. És több mint 75 felsőoktatási kínál társult fokozat, valamint széles választéka általános tanfolyamok továbbít- hat a diákok a lehetőséget, hogy töltse ki a követelményeket az első két évben a főiskolán, hogy képes átadni a harmadik évben egy egyetem . Ez lehetővé teszi a nemzetközi diákok, hogy időt és pénzt a tanulmányait az Egyesült Államokban.

A nemzetközi diákok Glendale egyéni találkozók hallgatói mentorok, hogy segítsen nekik a tudományos tervek és az általános orientációs képességek szükségesek a sikerhez, és segítik őket az anyagok kiválasztásával, mint a nappali tagozatos hallgatók (12 kredit szemeszterenként) .

Az egyetemi oktatás az egyetemen kínálnak kicsi, személyre szabott osztályokba; Kényelmes idő nappali és esti, hogy támaszkodik a legújabb technológia, a berendezések, a laboratóriumok és a korszerű oktatási módszerek.

felvételi követelmények

A nemzetközi diákok kell nyújtania az alábbi dokumentumokat annak érdekében, hogy alkalmazni F-1 vízum: (1) A nemzetközi lajstromozás formájában GCC és feldolgozásának díja 60 $ (2) A hivatalos átirat lefordították angol (3) Nyilatkozat a pénzügyi támogatás és banki kimutatás egyenlege US $ 20.800 - összköltség egy tanévre, illetve 10 hónap (4) a minimális TOEFL 450 (nyomtatott változat), vagy 45 az új iBT vizsga (5) nyilatkozat / személyes esszét

Felvételi Kérelem időszakok (International Students)

 • Őszi félév (szeptember) = 1 július
 • tavaszi félév (február) = 1 december

Kérjük, vegye figyelembe: A határidők lehet rugalmas forduljon az International Student Hivatal adatai.

GCC

Fekvés és éghajlat

A Glendale Community College található Glendale, biztonságos lakóközösség tíz mérföldre (20 kilométerre) észak-Los Angeles.

A mix a modern és hagyományos, a Glendale College A gyönyörű campus a hegyek a hegyek San Rafael, ahol látod a völgyek Glendale és részei a Los Angeles városára. A campus áll 40 hektár, és 18 épület közül, amelyek az új komplexum „Science Center”, és egy planetárium, valamint az újonnan felújított könyvtár / diák központtól, snack bár és létesítmények a főzéshez.

Egyéb szolgáltatások és szolgáltatások közé tartozik a felújított könyvtár, több laboratóriumban számítógépek, tanuló egészségügyi központ, transzfer központ, matematika központ / tudomány, a fejlett technológiai központ, nézőtér előadóművészet, művészeti hallgatók megjelenítésére, tornaterem és atlétikai pálya.

A City of Glendale lakossága 200.000 lakos. Az időjárás Dél-Kaliforniában általában mérsékelt és meleg egész évben, az átlaghőmérséklet közötti 15 ° C a téli hónapokban 35 ° C, nyáron.

A Nemzetközi Diákélet

Minden kezdő nemzetközi hallgatók kötelesek részt venni egy speciális orientáció előtt az őszi és tavaszi félév. Javasoljuk, hogy a hallgató érkezik legalább két hét kezdete előtt az osztályok, hogy különleges tanácsadás, nem teszt és fejleszteni a tantervet. A diákok üdvözölte a rektor az egyetemen, több tanár, alkalmazottai és képviselői a biztosító társaságok. Kapnak részletes útmutatást és segítséget a regisztrációs folyamatot. Minden vonatkozó előírások és a bevándorlási eljárásokat ismertetjük részletesen. A szintfelmérés áll rendelkezésre azok a diákok, akik nem tudták, hogy a vizsgálat előtt orientáció. Tájékoztatás a ház off-campus ajánlat iránt érdeklődő diákok lakások, vagy akik szeretnének élni a partner, vagy talán egy sereg amerikai család.

A nemzetközi hallgatói létszám Glendale aktív és szerves része az egyetemi közösségnek. A kulturális és társadalmi tevékenységek közé tartozik a Nemzetközi Diákköri kapcsolatos diákönkormányzat, valamint a „Nemzetközi Hét” évente tavasszal - kiegészítve egy divatbemutató, világzene, kulturális kiállítások, tisztességes és jellegzetes ételek bál. A Nemzetközi Iroda is elősegíti a különböző „terepbejárások” a helyi látnivalók Dél-Kaliforniában.

Helyszínek

Glendale

Address
1500 North Verdugo Road

91208-2894 Glendale, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket