GEOS Languages Plus

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A GEOS Languages Plus kiváló oktatást és csodálatos tapasztalatot szerezhet külföldön. Osztályainkat és programjainkat a legújabb ESL anyagok és tanítási módszerek alkalmazásával optimalizáljuk, így biztosan gyorsan tanulhatsz. Osztályait a tapasztalt tanárok fogják tanítani, akik segíthetnek a célok elérésében, és folytathatják a Főiskolát vagy az Egyetemet a Pathways Programunkkal! A világ minden tájáról érkező diákok megfizethető kurzusokhoz és programokhoz jutnak a GEOS-hoz. Mi is kínálunk utólagos tevékenységeket és kirándulásokat, amelyek segítenek felfedezni az új várost és gyakorolni az angol képességeit.

Kiváló angol iskola van New Yorkban és Los Angelesben.

New York Campus

Az NYC-t gyakran tisztelik, mint a művészetet

Vendégeink New Yorkban bemutatják a választást, hogy egy vagy kétágyas szobában tartózkodnak a rezidenciánk kényelmesen közelében iskolánk helyén, vagy az egyik multikulturális házaspár. Vagy válasszon a teljes panzióból (naponta 3 étkezés) vagy félpanziós ellátással (2 étkezés naponta).

Los Angeles Campus

Los Angeles ötvözi az éghajlat ragyogását a gyönyörű látnivalókkal. A város könnyű hozzáférést biztosít számos nagyobb kaliforniai látnivalóhoz, mint például a strandok, a hegyvidéki területek, a Disneyland, a Six Flags Magic Mountain és a Palm Springs. A híres bevásárlóközpontok mellett Los Angeles számos művészeti galériájáról és művészettörténeti eseményeiről ismert, amelyek a Hermosa- és a Malibu Beach területén zajlanak.

Az iskola egy vonzó külvárosi környezetben található, mintegy 30 percre Los Angeles belvárosától. A velünk való tanulás során egy lakóhelyünkön fog elhelyezni egy alapfelszereltségű egy- vagy kétágyas szobában, vagy más főiskolai diákokkal együtt. A lakások általában 45-60 percre vannak az iskolától a tömegközlekedéssel.

A GEOS Language Plus-ban a diákok napi óráiban változatosabbá válnak. Képesek az összes angol nyelvtudás gyakorlására, mert minden nap három különböző osztályt kapnak. Minden osztályt egy másik tanár tanít. Ezenkívül a GEOS Language Plus garantálja, hogy több időt kap az angol nyelvű beszélgetés, mint a rendszeres osztályban bármely más iskolában, mert minden nap a diákok 90 perces beszélő és hallgatói blokkban vesznek részt.

Helyszínek

New York

New York Campus

Costa Mesa

Los Angeles Campus