Hivatalos Leírás

Gastronomicom Culinary Institute már a képzés a következő generációs gasztronómiai szakácsok az elmúlt évtizedben egy kis, napos város a Dél-Franciaországban. A diákok a világ minden tájáról tanultunk gasztronómiai főzés képzett szakácsok, felfedezni az új technikák és építve a talán már rendelkeznek.

Francia konyha híres az egész világon ez a szenvedély, hogy törekedjen a tökéletességre tiszteletben tartja a hagyományos technikák, új technológiák bevezetésére és annak biztosítása, csak a legjobb termékeket használják fel. Ez az oka annak, hogy a francia gasztronómia ben az UNESCO 2010-ben részeként a világ «szellemi kulturális örökség".

Küldetésünk, hogy diákjaink a legmagasabb szintű kulináris oktatás és kovácsolni a készségek, hogy elérje a kiválóság azáltal gyakorlati kurzusok francia ételeket és cukrászdája.

Vannak végtelen lehetőségeket szerte a világon, hogy átfogja a sikeres karrier az élelmiszer- és készek vagyunk, hogy készítsen a következő generációs legjobb szakácsok.

A nagy tapasztalattal és szenvedélyes tanárok tanfolyamokat igazodik szigorú előírásoknak a Michelin-csillagos étterem.

A Michelin a legrégebbi és a leginkább megfontoltabb Európai éttermek "útmutatót, amely díjat a Michelin Csillag a kiválóságra, hogy néhány kiválasztott létesítményekben. Megszerezte a Michelin-csillagos valami minden fine dining Szakácsok vágynak, hogy tartsa egy nap.

A Michelin-csillagos értékelés:

Egy csillag: «Egy nagyon jó étteremben a kategóriájában»

Két csillag: «Kitűnő főzés, megér egy kitérőt»

Három csillag: «Rendkívüli konyha, megér egy különleges utazásra» Ha készen áll, hogy a kiválóság eléréséhez, és megfelelnek az étvágyat a kulináris nyelvtudás, ellenőrizze a mi személyre szabott és lépjen kapcsolatba velünk ma.

A Gastronomicom Intézet egy nemzetközi Kulináris Akadémia 2004-ben létrehozott a szakemberek Gasztronómia és francia sütemény. Minden tanárunk büszkélkedhet sok éves tapasztalattal a rangos, high-end Gasztronómiai Hotel-Étterem.

Együtt sikerült irányítani a tudás és készségek fejlesztése speciális programok konszolidálja a legjobb tanítási módszerek ezen a négy témákról.

Programok itt, a mi Nemzetközi Kulináris Akadémia, amely lehetővé teszi, hogy megtanulják a művészet a francia konyha és a péksütemények művészeti iskola az egy Michelin-csillagos szinten (a legjobb referencia a világon a magas színvonalú szálloda-étterem, vagy éttermek).

Minden tanfolyam munkanyelve az angol.

Miért válassza ezt a szintű képzés?

Úgy dönt, hogy részt vehet a kulináris akadémián az ajtókat, hogy sok munkahely az országban és a külföldön egyaránt. Azt is tudjuk, hogy a legtöbb országban van egy komoly hiányoznak a képzett emberek a Élelmiszer és ital, különösen Gasztronómia!

Az iskola két state-of-the-art konyha, minden személyre, hogy megfeleljen akár gasztronómiai főzéshez vagy tészta osztály, eszközöket találtak a legtöbb étterem és szálloda konyhája.

A receptek megtanultad alapulnak az évszakok, és minden héten fog összpontosítani egy új terület konyhát, vagy tészta, honnan Entrées a filézés és a főzés halat és kenyeret, hogy látványos bevont desszerteket.

A főzés osztályban, Chef Samuel tanítani mindent az alapoktól, mint például létre a tökéletes tojással és hollandi mártással, hogy újra felfedezték a francia klasszikusok, mint a Cassoulet a modern közönség. Azt is megtanulják a titkait dishing up show megállás ételek segítségével habok, zselék és egy kis tudomány.

Cukrászati, Chef Cyril kölcsönöz tudását a világ a tészta, csokoládé és desszert. Most megtudhatod, francia BOULANGERIE klasszikusok, mint a bagett és croissant-t, valamint a mastering a művészet temperálás csokoládé és megteremti réteges sütemény, amely lenyűgözni még Marie Antoinette.

Az emeleten egy közösségi teret, hogy lógni előtt vagy az osztályok között és a tantermekben, ahol megtudhatja, hogy elsajátítsák a francia nyelvet, amelynek középpontjában a technikai konyhai szókincs. Azok a diákok, akik már beszélnek franciául, egy előre osztály rendelkezésére álljon a továbbiakban.

Az iskola található egy rövid sétára az üzleti központjában Agde, a város a Földközi-tengeren, nem messze a spanyol határ. Agde egy középkori város, tele van szűk sávban módon, és egy fantasztikus vasárnapi piac, ahol akkor vedd fel friss termék, kóstolni a helyi finomságokat, és gyakorolja a francia.

Cap d'Agde a neve a tenger-menti települések délre a város központjában, és hol fog tartózkodni, miközben tanul Gastronomicom. Népszerű a turisták a nyári, a szálláshely között található az egyik legnagyobb homokos strandok a Földközi-tenger és a fő kikötő város, amely tele van éttermekkel, üzletekkel és vidámparkok.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Culinary and Pastry School in Miami

Ez a program azért jött létre, hogy megfeleljen mind a szakemberek és a kezdők "vágy, hogy elsajátítsák vagy fejlesszék tudásukat a francia konyha, azáltal, hogy exkluzív ... [+]

Beiratkozási díj: 150 $ Ellátási díjak: $ 180

Ez a program azért jött létre, hogy megfeleljen mind a szakemberek és a kezdők "vágy, hogy tanuljanak, vagy javítsák készségeiket Francia Főzés, Azáltal, hogy exkluzív hands-on osztályok egy Michelin-csillaggal szinten nagy tapasztalattal rendelkező tanárok.

Mivel az eredmény a hallgatók számíthatnak a sós recepteket portfólió, egy csomó új főzési technikák, beleértve a tanárunk titkos tipp, a fejlesztés a kreativitás és az életben egyszer tapasztalat Miamiban.

A program készült 8 hét, heti 5 nap (hétfő-péntek), 11:00-03:00.

Az első hónapban a hallgató elérni az egy hónapos Gourmet programot követően egy hónapos program egy magasabb szinten. Kezdve a második hónapban:... [-]

Amerikai Egyesült Államok Miami Franciaország Agde
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 hónap
Campus
Bővebben magyarul
Culinary and Pastry School in Miami

Kidolgoztuk ezt a programot a szakemberek és a kezdők "szakácsok, akik szeretnének javítani és finomítani tudásukat francia sütemény az egy Michelin-csillagos szinten. ... [+]

Kidolgoztuk ezt a programot a szakemberek és a kezdők "szakácsok, akik szeretnének javítani és finomítani tudásukat Francia tészta az egy Michelin-csillagos szinten.

Beiratkozási díj: 150 $ Ellátási díjak: $ 180

A hallgatói eredmények magukban foglalják az új receptek portfolió, több kreativitást, sok tipp és trükk tanított a magasan képzett tanárok, a munkaképesség csapat és egy emlékezetes élményt Miamiban.

8 hét, heti 5 napon hands-on osztályba 11:00-03:00. Minden hétvégén ingyenes.

Az első hónapban a hallgató kezdi a Gourmet Program (lásd fentebb), a következő:

5. hét: Kenyér, viennoiseries, tészták, Level II ... [-]
Amerikai Egyesült Államok Miami Franciaország Agde
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 hónap
Campus
Bővebben magyarul
Culinary and Pastry School in Miami

Ez a rövid program hoztak létre az "amatőrök", vagy a nem szakemberek, akik szenvedélyesen péksütemények és szeretnénk lépni a következő szintre. ... [+]

Ez a rövid program hoztak létre az "amatőrök", vagy a nem szakemberek, akik szenvedélyesen péksütemények és szeretnénk lépni a következő szintre.

Céljaink közé tartozik, hogy a diákok megtanulják, sok új recepteket, van egy különleges és egyedülálló élményt, és hogy a legtöbb magasan képzett oktatók tanácsait. Tesszük garancia kizárólag gyakorlati osztályok és a csapat párban működnek, hogy segítsék egymást.

Hétfő - péntek, 04:00-08:00 tematikus programokat is szerveznek minden héten, és áll az Ön rendelkezésére kérésre.

[-]
Amerikai Egyesült Államok Miami Franciaország Agde
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 - 2 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Culinary and Pastry School in Miami

Ez a rövid program már külön készített "amatőrök", vagy nem szakemberek, akik szeretnék felfedezni a magas színvonalú a francia konyha. ... [+]

Ez a rövid program már külön készített "amatőrök", vagy nem szakemberek, akik szeretnék felfedezni a magas színvonalú a francia konyha.

A fő célunk az, hogy a diákok megtanulják, sok új finom receptek, fejlesszék képességeiket, gyönyörködjön főzni vadonatúj professzionális berendezések és élvezze tapasztalataikat velünk.

1 vagy 2 hétig napi 4 órában, 04:00-08:00, a hét 5 napján a gyakorlati órák. Minden hétvégén ingyenes. Különleges programok alapján különböző témákban szerveznek minden héten, és az Ön rendelkezésére állnak kérésre.

A diákok párban dolgoznak, hogy ösztönözze és támogassa egymást.

A tanárok a diákok számos tippet és trükköt, hogy könnyen nagyon finom ételek, gyönyörű és lenyűgöző bemutatót.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Miami Franciaország Agde
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 - 2 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Culinary and Pastry School in Miami

Ez a tanfolyam megadja neked a lehetőséget, hogy tanuljanak gasztronómiai technikát szakácsok két nagyon különböző részein a világon, amely lehetővé teszi, hogy ne csak s ... [+]

Beiratkozási díjak: $ 330

Ez a tanfolyam megadja neked a lehetőséget, hogy tanuljanak gasztronómiai technikát szakácsok két nagyon különböző részein a világon, amely lehetővé teszi, hogy ne csak szívja magába a kettős tudás, hanem felfedezni a kettős kultúrák elkezdi a kulináris utazásra.

A kiadványt kezdőknek, a szakemberek és az emberek, akik keresik változtatni karrierjét, és azt szeretnék, hogy elsajátítsák vagy fejlesszék tudásukat a francia konyha vagy péksütemények (egy Michelin-csillaggal szinten). Ez a speciális program megadja a diákok a lehetőséget, hogy felfedezzék a gyönyörű város, Miami és fedezze fel a Languedoc Roussillon régió, a Dél-Franciaországban.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Miami Franciaország Agde
Szeptember 2020
Angol
Nappali
11 hónap
Campus
Bővebben magyarul
Culinary and Pastry School in Miami

Ez a rövid program már tervezték a szakemberek, illetve a kezdők, akik vágynak elsajátítsák vagy fejlesszék a készségek és ismeretek gasztronómiai francia főzőcske mi nag ... [+]

Beiratkozási díj: 150 $ Ellátási díjak: $ 180

Ez a rövid program már tervezték a szakemberek, illetve a kezdők, akik vágynak elsajátítsák vagy fejlesszék a készségek és ismeretek gasztronómiai francia főzőcske mi nagy tapasztalattal rendelkező tanárok.

A bevitel és négy óra marad más, ha kezdő, haladó vagy profi, kérjük, ellenőrizze az egyes beviteli itt.

Kiemelt célunk, hogy diákjaink is, hogy a legtöbb egy Michelin-csillaggal szintű tanítása a különböző területeken, mint a kreativitás, a csapatmunka, a higiénia és a szakmai főzési technikák.

A diákok csapatban dolgozni a két segíteni, és motiválják egymást és a tanárok arra fogja ösztönözni a diákokat, hogy folyamatosan törekszik a tökéletességre, és hogy személyes céljaikat elérjék.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Miami Franciaország Agde
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Culinary and Pastry School in Miami

Ez a rövid program már kifejezetten elő az egyének, akik szeretnének tanulni, vagy jobban megismerhessék a francia sütemény magasabb szinten. Ez szabott a kezdő, valamint ... [+]

Ez a rövid program már kifejezetten elő az egyének, akik szeretnének tanulni, vagy jobban megismerhessék a Francia tészta egy magasabb szinten. Ez szabott a kezdő, valamint a szakemberek. Attól függően, hogy a hallgató a korábbi szinten a tapasztalat a bevitel "dátumokat különböző.

Beiratkozási díj: 150 $ Ellátási díjak: $ 180

Nagy hangsúlyt fektetünk a így diákjaink egy különleges és egyedülálló élményt, profi szinten, és így a legtöbb nagy tapasztalattal tészta tanárok tanácsokat, tippeket és trükköket. Tesszük garancia kizárólag gyakorlati órák alapján Michelin csillag kiváló szabványainak és a csapat párban működnek, hogy segítsék egymást.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Miami Franciaország Agde
Szeptember 2020
Angol
Nappali
1 hónap
Campus
Bővebben magyarul