Culinary and Pastry School in Miami

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Gastronomicom Culinary Institute már a képzés a következő generációs gasztronómiai szakácsok az elmúlt évtizedben egy kis, napos város a Dél-Franciaországban. A diákok a világ minden tájáról tanultunk gasztronómiai főzés képzett szakácsok, felfedezni az új technikák és építve a talán már rendelkeznek.

Francia konyha híres az egész világon ez a szenvedély, hogy törekedjen a tökéletességre tiszteletben tartja a hagyományos technikák, új technológiák bevezetésére és annak biztosítása, csak a legjobb termékeket használják fel. Ez az oka annak, hogy a francia gasztronómia ben az UNESCO 2010-ben részeként a világ «szellemi kulturális örökség".

Küldetésünk, hogy diákjaink a legmagasabb szintű kulináris oktatás és kovácsolni a készségek, hogy elérje a kiválóság azáltal gyakorlati kurzusok francia ételeket és cukrászdája.

Vannak végtelen lehetőségeket szerte a világon, hogy átfogja a sikeres karrier az élelmiszer- és készek vagyunk, hogy készítsen a következő generációs legjobb szakácsok.

A nagy tapasztalattal és szenvedélyes tanárok tanfolyamokat igazodik szigorú előírásoknak a Michelin-csillagos étterem.

A Michelin a legrégebbi és a leginkább megfontoltabb Európai éttermek "útmutatót, amely díjat a Michelin Csillag a kiválóságra, hogy néhány kiválasztott létesítményekben. Megszerezte a Michelin-csillagos valami minden fine dining Szakácsok vágynak, hogy tartsa egy nap.

A Michelin-csillagos értékelés:

Egy csillag: «Egy nagyon jó étteremben a kategóriájában»

Két csillag: «Kitűnő főzés, megér egy kitérőt»

Három csillag: «Rendkívüli konyha, megér egy különleges utazásra» Ha készen áll, hogy a kiválóság eléréséhez, és megfelelnek az étvágyat a kulináris nyelvtudás, ellenőrizze a mi személyre szabott és lépjen kapcsolatba velünk ma.

A Gastronomicom Intézet egy nemzetközi Kulináris Akadémia 2004-ben létrehozott a szakemberek Gasztronómia és francia sütemény. Minden tanárunk büszkélkedhet sok éves tapasztalattal a rangos, high-end Gasztronómiai Hotel-Étterem.

Együtt sikerült irányítani a tudás és készségek fejlesztése speciális programok konszolidálja a legjobb tanítási módszerek ezen a négy témákról.

Programok itt, a mi Nemzetközi Kulináris Akadémia, amely lehetővé teszi, hogy megtanulják a művészet a francia konyha és a péksütemények művészeti iskola az egy Michelin-csillagos szinten (a legjobb referencia a világon a magas színvonalú szálloda-étterem, vagy éttermek).

Minden tanfolyam munkanyelve az angol.

Miért válassza ezt a szintű képzés?

Úgy dönt, hogy részt vehet a kulináris akadémián az ajtókat, hogy sok munkahely az országban és a külföldön egyaránt. Azt is tudjuk, hogy a legtöbb országban van egy komoly hiányoznak a képzett emberek a Élelmiszer és ital, különösen Gasztronómia!

Az iskola két state-of-the-art konyha, minden személyre, hogy megfeleljen akár gasztronómiai főzéshez vagy tészta osztály, eszközöket találtak a legtöbb étterem és szálloda konyhája.

A receptek megtanultad alapulnak az évszakok, és minden héten fog összpontosítani egy új terület konyhát, vagy tészta, honnan Entrées a filézés és a főzés halat és kenyeret, hogy látványos bevont desszerteket.

A főzés osztályban, Chef Samuel tanítani mindent az alapoktól, mint például létre a tökéletes tojással és hollandi mártással, hogy újra felfedezték a francia klasszikusok, mint a Cassoulet a modern közönség. Azt is megtanulják a titkait dishing up show megállás ételek segítségével habok, zselék és egy kis tudomány.

Cukrászati, Chef Cyril kölcsönöz tudását a világ a tészta, csokoládé és desszert. Most megtudhatod, francia BOULANGERIE klasszikusok, mint a bagett és croissant-t, valamint a mastering a művészet temperálás csokoládé és megteremti réteges sütemény, amely lenyűgözni még Marie Antoinette.

Az emeleten egy közösségi teret, hogy lógni előtt vagy az osztályok között és a tantermekben, ahol megtudhatja, hogy elsajátítsák a francia nyelvet, amelynek középpontjában a technikai konyhai szókincs. Azok a diákok, akik már beszélnek franciául, egy előre osztály rendelkezésére álljon a továbbiakban.

Az iskola található egy rövid sétára az üzleti központjában Agde, a város a Földközi-tengeren, nem messze a spanyol határ. Agde egy középkori város, tele van szűk sávban módon, és egy fantasztikus vasárnapi piac, ahol akkor vedd fel friss termék, kóstolni a helyi finomságokat, és gyakorolja a francia.

Cap d'Agde a neve a tenger-menti települések délre a város központjában, és hol fog tartózkodni, miközben tanul Gastronomicom. Népszerű a turisták a nyári, a szálláshely között található az egyik legnagyobb homokos strandok a Földközi-tenger és a fő kikötő város, amely tele van éttermekkel, üzletekkel és vidámparkok.

Helyszínek

Miami

Address
2151 Lejeune Rd, Coral Gables, Fl,
33134 Miami, Florida, Amerikai Egyesült Államok