Hivatalos Leírás

Az oktatás vezetője

2011 óta a General Assembly több tízezer karriert alakított át úttörő, tapasztalati oktatáson keresztül a mai igényekhez mérten. Amikor megtudja a webes fejlesztést, az adatokat, a tervezést, az üzleti tevékenységet és többet a GA szolgáltatással, akkor a következőket kapja:

 • Díjnyertes tanterv és szakértői oktatók, az egyetemen és az interneten.
 • Globális, professzionális közösség, 40.000-plusz teljes és részmunkaidős öregdiákok.
 • Karrier eredmények a vezető tanfolyamok, a mentorálás minden lépésében az út.

Kik vagyunk

General Assembly úttörő szerepet tölt be az oktatásban és karrier átalakításban, amely a mai igényekhez igazodó készségekre szakosodott. A legfőbb forrása a képzés, a személyzet és a karrier átmenet, támogatjuk a virágzó közösség szakemberek folytatja pályafutását szeretik.

Ami 2011-ben együttműködési térként kezdődött, azóta globális tanulási tapasztalatokkal bővült 20 városban és több mint 35 000 diplomás világméretű egyetemen.

Mivel az egyének és a vállalatok egyre nehezebben versenyeznek az egyre inkább technológiai gazdaságban, a General Assembly díjnyertes, dinamikus képzést nyújt a globális készségek hiányának megszüntetéséhez.

Felelősségi nyilatkozat: Bár a General Assembly számos nemzetközi hallgatója van a mi egyetemünk világszerte, nem tudunk segítséget nyújtani a nemzetközi hallgatóknak a vízum megszerzéséhez, hogy részt vehessenek a tanfolyamain. Ha vízumra van szüksége a General Assembly való részvételre, kérjük, keresse fel helyi nagykövetségét, hogy szerezzen be követelményeket és korlátozásokat. Köszönöm szépen, hogy a General Assembly a tanuló partneredről vizsgálta.

Amit csinálunk

General Assembly az egyének és a vállalatok elit szakmai közösségét elősegíti oktatási és stratégiai karrier-kapcsolatokon keresztül.

Egyének oktatása

 • Építsen létfontosságú készségeket minden szakmai szinten
 • Együttműködjünk és csatlakozzunk egy elit hálózathoz
 • A karriered és a portfólió megváltoztatása és növelése

Foglalkozási lehetőségek

Mi áthidaljuk a szakadékot az álláskeresők és a tehetséget igénylő vállalatok között.

Oktató cégek

 • Partnerség a Fortune 1000 céggel
 • Személyre szabott személyzeti képzés az alkalmazottak felkészítéséhez
 • Dedikált felvételi csővezeték beszerzése GA alumni

Mit tanítunk?

Innovatív képzést nyújtunk az egész életen át tartó tanuláshoz és a sikerhez a mai gyorsan változó technológiai gazdaság igényei szerint.

 • Coding
 • UX
 • Adat
 • értékesítés
 • Üzleti
 • Karrierfejlesztés

Miért a General Assembly

Díjnyertes oktatás

Tananyagunkat egy szakértői oktatói csapat állítja össze, hogy biztosítsa a releváns, aktuális tanfolyamokat, amelyek azonnal alkalmazhatók a pályára.

Dinamikus, innovatív tanulás

Támogatjuk a legmodernebb technológiai eszközöket, hogy a hallgatókat elkábító, kevert online és offline tanulási tapasztalattal gazdagítsuk.

Karrier növekedés a legjobb munkáltatókkal

Támogatjuk közösségünket egy szakosodott, teljes munkaidős csapattal, amely több mint 2500 innovatív munkáltatóval biztosít munkahelyeket, partnerkapcsolatokat és együttműködést.

Hozzáférés a GA Alumni Network-hez

Csatlakozzon a világ legfejlettebb tehetségévé a több mint 35 ezer alumnium hálózatának részeként, és a kreatív szakemberek egy exkluzív csoportjával folytassa sikerét.

Mi teszi a General Assembly rendkívülinek?


Kínálunk technikai, adat-, formatervezési, üzleti és egyéb képzéseket/>

A mai összetett, globális gazdasághoz szakképzett munkaerőre van szükség, amely kihasználhatja a technológiát a siker érdekében. General Assembly erőteljes tananyagcsomagja magában foglalja az innováció alapvető pilléreit, hogy az egyének és a csapatok számos lehetőséget kínáljanak a növekedéshez és fejlődéshez. Kínálunk programokat webes fejlesztés, adat tudomány és elemzés, felhasználói élménytervezés, digitális marketing, termékmenedzsment, és így tovább. A diákok különböző formátumokból és módozatokból választhatnak, hogy segítsenek nekik leginkább elérni céljaikat, beleértve a teljes munkaidős, a részmunkaidős és a rövid formájú lehetőségeket - az egyetemen és az interneten.

Van egy nagy globális hálózatunk

20 egyetemen. 10 000 bérlő partner. 40 000 teljes és részidős tanfolyam. Aztán ott vannak a több százezer résztvevő a rendezvényeinken és workshopainkon. General Assembly globális jelenléte, az alumni hálózat és a bérleti partnerek három legfontosabb eszköze. A kizárólag a munkáltatói igények kielégítésére tervezett tanfolyamok mellett olyan oktatók, mentorok és edzők szolgálatában állunk. Ez a virágzó professzionális hálózat segít a legutóbb végzett munkatársaknak munkát találni, kapcsolatokat létesíteni, felállítani a sikerre a munkahelyen és az életben.

Mi alkalmazkodunk a piacon

Dinamikus területek, mint például az adatok tudománya és a webes fejlesztés valós időben fejlődnek, és folyamatosan kísérletezünk, indítunk és ütemezünk programokat a piaci igények kielégítésére és az eszközök és technikák fejlődésére. Világszínvonalú oktatói tervezőink, a témavezetőink és az oktatási termék menedzserek folyamatosan frissítik tartalmainkat, hogy biztosítsák a relevanciát. Az adatok, visszajelzések és a tulajdonosi értékelésekből származó információk felhasználásával olyan tanfolyamokat készítünk, amelyek maximális hatással vannak a munkára.

Mi a munkáltatói igényekre és kapcsolatokra koncentrálunk

A Munkavállalói kapcsolatok mindig is fontos részét képezték a General Assembly DNS-jének. A részmunkaidős diákjainknak mintegy felét olyan munkáltatók finanszírozták, akik munkatársaikat szakembereink részéről felkészítik, és a GA tananyagokat az iparág igényei vezérlik. Segítettünk tucatnyi Fortune 100 vállalatnak - és több száz más vállalkozásnak világszerte - értékelni és képzett tehetségüket, helyszíni, online vagy campusainkban. Olyan cégeket is kínálunk, akik keresők készen állnak, és keresett készségekkel fegyveres pályázókat keresnek.

Befektetünk a hozzáféréshez és a lehetőségekhez

A hozzáférhető és megfizethető oktatás iránti elkötelezettségünk részeként olyan programok és finanszírozási lehetőségek fejlesztésére összpontosítunk, amelyek biztosítják, hogy a hallgatók rendelkezzenek olyan eszközökkel és támogatási rendszerekkel, amelyekre a GA-n belül tanulniuk kell. Az olyan innovatív programok mellett, mint például az Adobe Digital Academy, az Opportunity Fund, a CodeBridge és a TechIMPACT, amelyek ösztöndíjakat és ingyenes képzési programokat biztosítanak az elhanyagolt és figyelmen kívül hagyott tehetségek számára, együtt dolgozunk a munkáltatókkal és finanszírozási szolgáltatókkal az oktatás költségeinek fedezésére. Az innovatív hibrid és online merülő programaink elérik azokat a személyeket, akik a nagyobb metróterületeken kívül élnek, és hozzáférést biztosítanak ugyanolyan minőségi oktatáshoz, melyet az egyetemünknek ismerünk.

Innovatív tanfolyamok építése bizonyított eredményekkel

Világosztályú oktatócsapat

General Assembly tanári csapata a mai legnagyobb és legfényesebb cégek elitét képviseli. A kurzus oktatói és tervezői a legjobb vállalkozásoktól származnak, beleértve a Google-t, az Amazon-t, az Airbnb-t és az IBM-t, és megosztják valódi élményt és betekintést az osztályteremben nap mint nap. A csapat tagjai kiterjedt oktatási programot vállalnak, amely biztosítja hatékonyságukat az új tehetségek előmozdításában.

Folyamatos fejlesztés

Az osztálytermi kiválóság és a munka relevanciájának biztosítása érdekében tanítási tervünk és termékcsapataink fáradhatatlanul dolgoznak a tantervek továbbfejlesztésében, adaptálásában és továbbfejlesztésében. Gyakorlagos oktatási tervünk azt jelenti, hogy minden kurzusunk évente legalább két frissítésen megy keresztül. Minden új verzió tartalmaz szolgáltatásfejlesztéseket, továbbfejlesztett tartalmat és még sok mást.

A tanulási útvonalak köre, amelyek megfelelnek a céloknak.

Karrier-változás, teljes munkaidőben

A karriered előrehaladása GA szigorú, teljes idejű Immersive programokkal és szakképzett karrierekkel.

Skill-Boosting, részmunkaidős

Tartsd versenyképessé és relevánsabbá a koncentrált, rugalmas tanulást és a dedikált mentorokat.

Osztályok, workshopok, rendezvények

Vegyen részt napi, esti és hétvégi programokban, amelyek bemutatják a készségeket, az innovációkat és a vezetőket.

Ismerje meg a Campus és az Online

Hatékony tanulási eszközöket, szakértői oktatókat és támogató közösséget kell felhasználni minden lépésnél.

Az alkotók, az innovátorok és a munkáltatók közössége

Csatlakozz az Alumni-hoz

Több mint 40 000 tehetséges szakember végezte el teljes és részidős tanfolyamainkat.

Nagy Globális Megközelítés

Hol vagy, mi vagyunk. Forge kapcsolatokat online vagy 20 globális helyszínen a NYC-ből Hongkongba.

Exkluzív munkaadói betekintés

A GA több mint 10 000 bérlő partnerrel rendelkezik, és több ezer Fortune 500 alkalmazottat foglalkoztatott.

Hozzáférés az A-listás vezetőknek

350.000 részt vett olyan exkluzív eseményeken, amelyek olyan látnokokkal rendelkeznek, mint Richard Branson és Tim Ferriss.

Program oktatási nyelve:
 • Angol

Az intézmény további kínálata:

Diploma

General Assembly

Vonja be a keresett terület karrierjének lényeges kódolási, tervezési és iterációs készségeit. Integrált Android-alkalmazások létrehozása. A Google-lal együttműködve. ... [+]

Legyen Android fejlesztő

Csatlakozzon az új Android Development Immersive programjához, és vonja be azokat a kódolási, tervezési és iterációs készségeket, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy karrierjüket a kívánt területen elkezdhessük.

Tanuljon szakértőktől

Fogadjon oktatást és mentorálást a professzionális Android fejlesztőktől, miközben előnyben részesíti a párhuzamos tanulást a közösségi megközelítésen keresztül.

Építsen valódi alkalmazásokat

Hozzáadhatja az integrált tudást és készségeket az eszközkészlethez, amikor életre keltesz alkalmazásokat: az UI alapjait, az anyagtervezést, a Java-t, az XML-t, az API-t és egyebeket.... [-]

Amerikai Egyesült Államok New York Atlanta Austin Boston Chicago Dallas Denver Los Angeles Santa Monica Irvine Providence San Francisco San Jose Seattle Washington Arlington Egyesült Királyság London Hongkong Hong Kong Szingapúr Singapore Ausztrália Brisbane Melbourne Sydney USA Online  + 24 Több
Szeptember 2019
Angol
Nappali
12 hetek
Campus
Bővebben magyarul

Tanfolyamok

General Assembly

Tanulja meg, hogy az SQL, az Excel és a Tableau segítségével adatokat és információkat jelenítsen meg az adatok felhasználásával. Adatrögzítések és irányítópultok létreho ... [+]

A nagy kép

Biztosan készítsen és védjen kritikus döntéseket az adatelemzés eredményeinek felhasználásával.

Készségek, eszközök,

Az Excel, az SQL és a Tableau segítségével rámutathat a trendekre, és az üzleti döntéseket valós idejű adatokkal hozhatja.

Analytics a gyakorlatban

Megoszthatja észrevételeit, és meggyőző történéseket mesélhet az adatok vizualizációjáról és irányítópultjairól.

Ismerje meg a támogató csapatot

Oktatási kiválóságunk közösségi erőfeszítés. Amikor megtanulja a GA-t, mindig támaszkodhat egy házon belüli szakértői csoportra, hogy útmutatást és támogatást nyújtson, amikor csak szüksége van rá.... [-]

Amerikai Egyesült Államok New York Atlanta Austin Boston Chicago Dallas Denver Los Angeles Santa Monica Irvine Providence San Francisco San Jose Seattle Washington Arlington Egyesült Királyság London Hongkong Hong Kong Szingapúr Singapore Ausztrália Brisbane Melbourne Sydney USA Online  + 24 Több
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
10 hetek
Campus
Bővebben magyarul
General Assembly

A gépi tanulás alapjait elsajátítsuk, hogy előrejelezzék a következőket: megjósolni a Python segítségével nagy adatkészletekből származó mintákat. ... [+]

szakértelem

Használja a Python-t az adatbázishoz, és megjósolja a mintákat.

Gyártási szabvány

Statisztikai modellek készítése - regresszió és osztályozás - amelyek nyers adatokból nyerhető adatokat generálnak.

A nagy kép

Megtanulják a gépi tanulás alapjait, és kihasználják az adatok erejét, hogy előrejelezzék a következőket.

Ismerje meg a támogató csapatot

Oktatási kiválóságunk közösségi erőfeszítés. Amikor megtanulja a GA-t, mindig támaszkodhat egy házon belüli szakértői csoportra, hogy útmutatást és támogatást nyújtson, amikor csak szüksége van rá.

oktatók

Ismerje meg az iparági szintű kereteket, eszközöket, szókincseket és bevált gyakorlatokat egy olyan tanárból, akinek napi munkája szakértőként használja őket.... [-]

Amerikai Egyesült Államok New York Atlanta Austin Boston Chicago Dallas Denver Los Angeles Santa Monica Irvine Providence San Francisco San Jose Seattle Washington Arlington Egyesült Királyság London Hongkong Hong Kong Szingapúr Singapore Ausztrália Brisbane Melbourne Sydney USA Online  + 24 Több
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
10 hetek
Campus
Bővebben magyarul
General Assembly

Ismerje meg azokat az eszközöket és technikákat, amelyekkel jobb döntéseket kell hoznia az adatokon keresztül, és helyezzen el munkát a tech egyik legkeresettebb mezőjébe ... [+]

Legyen adatkutató

Ismerje meg azokat az eszközöket és technikákat, amelyekkel jobb döntéseket kell hoznia az adatokon keresztül, és helyezzen el munkát a tech egyik legkeresettebb mezőjében.

Tanuljon szakértőktől

Prediktív modellek készítése azáltal, hogy megtanulja a szakmai adatgyűjtő oktatói csapatából származó adatok vitatását, elemzését és megjelenítését.

Gain Hands-On Experience

Készítsen kemény készségeket, mint a Unix, a Git, az SQL, a Python, a gépi tanulás és a modellezési technikák, miközben saját adatprojekteket és alkalmazásokat készít.

Felvették

Használja ki az egyre növekvő adatigényt, és használja a házon belüli karrierjeink útmutatásait és erőforrásait, hogy munkát találjon.... [-]

Amerikai Egyesült Államok New York Atlanta Austin Boston Chicago Dallas Denver Los Angeles Santa Monica Irvine Providence San Francisco San Jose Seattle Washington Arlington Egyesült Királyság London Hongkong Hong Kong Szingapúr Singapore Ausztrália Brisbane Melbourne Sydney USA Online  + 24 Több
Kérj Információt
Angol
Nappali
12 hetek
Campus
Bővebben magyarul
General Assembly

A legkorszerűbb technikák és platformok, például a közösségi média, a fizetős hirdetések, az e-mail marketing és a Google Analytics segítségével digitális marketingkampán ... [+]

szakértelem

A közösségi hirdetésekkel kapcsolatos ismeretek és a Facebook, a Google AdWords, valamint a Google Analytics szolgáltatása a felhasználói viselkedésben rejlik.

Gyártási szabvány

Fejleszteni és tervezni egy kampányt, amelyet az adatok és a fizetett keresési stratégiák vezérelnek - és a kulcsfontosságú teljesítménymutatókkal mérve.

A nagy kép

Legyél vezető szerepet vállaló vállalkozásának legmodernebb technológiáival és platformjaival a termékek piacra kerüléséhez és a felhasználók vásárlásához.

Ismerje meg a támogató csapatot

Oktatási kiválóságunk közösségi erőfeszítés. Amikor megtanulja a GA-t, mindig támaszkodhat egy házon belüli szakértői csoportra, hogy útmutatást és támogatást nyújtson, amikor csak szüksége van rá.... [-]

Amerikai Egyesült Államok New York Atlanta Austin Boston Chicago Dallas Denver Los Angeles Santa Monica Irvine Providence San Francisco San Jose Seattle Washington Arlington Egyesült Királyság London Hongkong Hong Kong Szingapúr Singapore Ausztrália Brisbane Melbourne Sydney USA Online  + 24 Több
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
10 hetek
Campus
Bővebben magyarul
General Assembly

Alkalmazzunk olyan eszközöket, mint az Adobe Illustrator, a Sketch és az InVision, hogy létrehozzunk egy UX dokumentációt egy digitális termékhez; végezzen kutatásokat, h ... [+]

szakértelem

Használja az ipari szabványos eszközöket, mint például a Sketch és Invision prototípus és drótvázas tervezési megoldásokat.

Gyártási szabvány

Összeszerelje az UX dokumentáció teljes csomagját egy digitális termékhez, a felhasználói személyektől és a drótkötelektől az interaktív prototípusokig.

A nagy kép

Csatlakoztassa és közvetítse, hogyan lehet betekintést nyerni az ügyfelek viselkedéseibe - a problémáktól a megoldásokig - optimalizálni bármely terméket vagy szolgáltatást.

Ismerje meg a támogató csapatot

Oktatási kiválóságunk közösségi erőfeszítés. Amikor megtanulja a GA-t, mindig támaszkodhat egy házon belüli szakértői csoportra, hogy útmutatást és támogatást nyújtson, amikor csak szüksége van rá.... [-]

Amerikai Egyesült Államok New York Atlanta Austin Boston Chicago Dallas Denver Los Angeles Santa Monica Irvine Providence San Francisco San Jose Seattle Washington Arlington Egyesült Királyság London Hongkong Hong Kong Szingapúr Singapore Ausztrália Brisbane Melbourne Sydney USA Online  + 24 Több
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
10 hetek
Campus
Bővebben magyarul
General Assembly

Karrierje az UX-ben alapozva a kutatás és a tervezési készségek terén, a personától a prototípusokig. Hozzon létre egy innovatív tájékozódású portfóliót. ... [+]

TÖBB ÚTMUTATÓ TÖBB 10 HÉT

A User Experience Design Immersive programot a legjobb szakemberek alkotják a szakterületen, különös tekintettel arra, hogy segítsen átmenni egy UX tervezési karrierbe.

Ismerje meg az UX szakértőit

Vegyen részt az iparág legjobb UX tervezői által tervezett és tanított osztályokon.

Portfólió készítése

Alkalmazza UX készségeit öt osztályprojekten keresztül, és készítsen egy működő portfóliót.

Kap egy UX munkát

Legyél gyakornok vagy junior UX tervező.

Karrier támogatás

Minden befogadó diplomások számára biztosítjuk a munkaképességre való felkészülést, a munkáltatókkal való kapcsolatot, és az új készségek elsajátításának lehetőségeit.... [-]

Amerikai Egyesült Államok New York Atlanta Austin Boston Chicago Dallas Denver Los Angeles Santa Monica Irvine Providence San Francisco San Jose Seattle Washington Arlington Egyesült Királyság London Hongkong Hong Kong Szingapúr Singapore Ausztrália Brisbane Melbourne Sydney USA Online  + 24 Több
Kérj Információt
Angol
Nappali
10 hetek
Campus
Bővebben magyarul
General Assembly

Használja a HTML5, a CSS3, a JavaScript, a jQuery, a GitHub és a Sublime Text programokat, és állítson be egy teljesen reagáló, interaktív weboldalt. ... [+]

szakértelem

Használja a HTML5, a CSS3, a JavaScript, a jQuery, a GitHub és a Sublime koncertet.

Gyártási szabvány

Építsen egy teljesen érzékeny, interaktív weboldalt, amely különbözik a szokásos sablonoktól.

A nagy kép

Megérteni, hogy a programozás és az elrendezés ügyes keveréke hatással van a webre, amelyet látunk -, és hogyan működnek együtt a csapatok a létrehozásához.

Ismerje meg a támogató csapatot

Oktatási kiválóságunk közösségi erőfeszítés. Amikor megtanulja a GA-t, mindig támaszkodhat egy házon belüli szakértői csoportra, hogy útmutatást és támogatást nyújtson, amikor csak szüksége van rá.

oktatók

Ismerje meg az iparági szintű kereteket, eszközöket, szókincseket és bevált gyakorlatokat egy olyan tanárból, akinek napi munkája szakértőként használja őket.... [-]

Amerikai Egyesült Államok New York Atlanta Austin Boston Chicago Dallas Denver Los Angeles Santa Monica Irvine Providence San Francisco San Jose Seattle Washington Arlington Egyesült Királyság London Hongkong Hong Kong Szingapúr Singapore Ausztrália Brisbane Melbourne Sydney USA Online  + 24 Több
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
10 hetek
Campus
Bővebben magyarul
General Assembly

Merülj mélyen a Swift, az Xcode, az adatok, a mobil design és egyebek között, hogy új karrieret indíthatsz, ami nagyszerű termékeket hozhat létre az App Store-ban. ... [+]

Légy iOS fejlesztő

Igen, van egy app erre. És az. És az. A mobilalkalmazások hatalmas mennyiségű napi tranzakciókat töltenek be a munka és a játék között - és a szakképzettek iránti kereslet soha nem volt nagyobb. Az új iOS Development Immersive programunk a kóddal, a tervezéssel és az iterációs készségekkel kapcsolatos képességeit vonja be a versenypiacra.

Tanuljon szakértőktől

Fogadjon oktatást és mentorálást a felső iOS fejlesztőktől, és csatlakozzon a GA virágzó közösségéhez profikhoz és társaikhoz.

Építsen valódi alkalmazásokat

Hozzon létre készenléti termékeket azáltal, hogy kulcsfontosságú iparági ismereteket és speciális ismereteket szerez a Swift, az Xcode, a mobil design és sok más területen.... [-]

Amerikai Egyesült Államok New York Atlanta Austin Boston Chicago Dallas Denver Los Angeles Santa Monica Irvine Providence San Francisco San Jose Seattle Washington Arlington Egyesült Királyság London Hongkong Hong Kong Szingapúr Singapore Ausztrália Brisbane Melbourne Sydney USA Online  + 24 Több
Szeptember 2019
Angol
Nappali
12 hetek
Campus
Bővebben magyarul
General Assembly

Mester az internet univerzális nyelvét. Megtanulják, hogyan készítsenek fejlett interaktív internetes élményeket a JavaScript segítségével. ... [+]

szakértelem

Tanuljon meg JavaScript-kódot, a webes anyanyelvét, amelyet a fejlesztők használnak világszerte.

Gyártási szabvány

Hozzon létre egy egyoldalas webes alkalmazást, amely továbbra is fennmarad a felhasználói adatokkal, és összekapcsolja az olyan szolgáltatásokat, mint a Twitter és a Facebook az API-k segítségével.

A nagy kép

Tanulja meg az objektumorientált programozás alapjait, miközben támogatja az iparági szakértőket és a társaik közösségét.

Ismerje meg a támogató csapatot

Oktatási kiválóságunk közösségi erőfeszítés. Amikor megtanulja a GA-t, mindig támaszkodhat egy házon belüli szakértői csoportra, hogy útmutatást és támogatást nyújtson, amikor csak szüksége van rá.... [-]

Amerikai Egyesült Államok New York Atlanta Austin Boston Chicago Dallas Denver Los Angeles Santa Monica Irvine Providence San Francisco San Jose Seattle Washington Arlington Egyesült Királyság London Hongkong Hong Kong Szingapúr Singapore Ausztrália Brisbane Melbourne Sydney USA Online  + 24 Több
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
10 hetek
Campus
Bővebben magyarul
General Assembly

Útmutasson egy termék életciklusán keresztül olyan lean módszerekkel, amelyek életképes, piacra kész termékeket eredményeznek, amelyek előre jelzik a felhasználói igények ... [+]

szakértelem

Alkalmazza a termékmenedzsment legjobb gyakorlatát olyan termékek és szolgáltatások szállítására, amelyek valós problémákat okoznak ügyfeleinek.

Hozzon létre egy termék ütemtervet

Hozzon létre ütemtervet, üzleti modell vásznat, MVP-t, kulcsmutatókat, személyeket, vezetékes keretet és az érdekelt felek irányítási tervét.

Fejleszteni a mutatókat a siker méréséhez

Grow képes életképes, piacra kész termékeket indítani, amelyek a felhasználók igényeinek előrejelzésével határozott döntéseket hoznak és együttműködnek az érdekeltekkel.

Ismerje meg a támogató csapatot

Oktatási kiválóságunk közösségi erőfeszítés. Amikor megtanulja a GA-t, mindig támaszkodhat egy házon belüli szakértői csoportra, hogy útmutatást és támogatást nyújtson, amikor csak szüksége van rá.... [-]

Amerikai Egyesült Államok New York Atlanta Austin Boston Chicago Dallas Denver Los Angeles Santa Monica Irvine Providence San Francisco San Jose Seattle Washington Arlington Egyesült Királyság London Hongkong Hong Kong Szingapúr Singapore Ausztrália Brisbane Melbourne Sydney USA Online  + 24 Több
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
10 hetek
Campus
Bővebben magyarul
General Assembly

Alkalmazzon alapvető eszközöket a vizuális kommunikáció ー tipográfia, szín és elrendezés ー tervezése gyönyörű digitális termékek Photoshop. ... [+]

szakértelem

Alkalmazza a Photoshop hatékony funkcióit a digitális terméktervezésre.

Gyártási szabvány

Kezdje el egy ötletet és egy hangulatot tábla: készen áll egy készenléti készítésű, jól reagáló weboldalon.

A nagy kép

Fogja meg, mennyire hatékony a vizuális kommunikáció - a betűtípustól a stíluslapokig - segítséget nyújt a lelkiismeretes ötletek bármelyik csapatában bármilyen területen.

Ismerje meg a támogató csapatot

Oktatási kiválóságunk közösségi erőfeszítés. Amikor megtanulja a GA-t, mindig támaszkodhat egy házon belüli szakértői csoportra, hogy útmutatást és támogatást nyújtson, amikor csak szüksége van rá.... [-]

Amerikai Egyesült Államok New York Atlanta Austin Boston Chicago Dallas Denver Los Angeles Santa Monica Irvine Providence San Francisco San Jose Seattle Washington Arlington Egyesült Királyság London Hongkong Hong Kong Szingapúr Singapore Ausztrália Brisbane Melbourne Sydney USA Online  + 24 Több
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
8 hetek
Campus
Bővebben magyarul
General Assembly

Ismerje meg a készségeket, hogy belépőszintű, teljes veremhálós fejlesztővé váljon, és hozzáférhessen a dedikált karrier szolgáltatásokhoz ebben az innovatív megoldásban ... [+]

Indítsa el a karrierjét a webfejlesztésben

Ismerje meg és alkalmazza azokat a készségeket, amelyekre pályafutniuk kell.

Ismerd meg a cuccodat

Ismerje meg a legkeresettebb technikai készségeket, a JavaScript-től a Rails-ig, tapasztalt oktatók csapatának útmutatásával.

Új készségek fejlesztése

Hozzon létre valódi weboldalakat, API-kat és adatvezérelt alkalmazásokat, miközben együttműködik osztálytársaival számos projekten.

Felvették

Új pályafutását a webfejlesztés során a pályaválasztási tanácsadók támogatásával indíthatja az álláskeresés minden lépése során.

Karrier támogatás

Minden befogadó diplomásunknak hozzáférést biztosítunk a munkalehetőséghez, a munkáltatókhoz való kapcsolódáshoz és az új készségek elsajátításának lehetőségeihez.... [-]

Amerikai Egyesült Államok New York Atlanta Austin Boston Chicago Dallas Denver Los Angeles Santa Monica Irvine Providence San Francisco San Jose Seattle Washington Arlington Egyesült Királyság London Hongkong Hong Kong Szingapúr Singapore Ausztrália Brisbane Melbourne Sydney USA Online  + 24 Több
Kérj Információt
Angol
Nappali
12 hetek
Campus
Bővebben magyarul