General Assembly

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az oktatás vezetője

2011 óta a General Assembly több tízezer karriert alakított át úttörő, tapasztalati oktatáson keresztül a mai igényekhez mérten. Amikor megtudja a webes fejlesztést, az adatokat, a tervezést, az üzleti tevékenységet és többet a GA szolgáltatással, akkor a következőket kapja:

 • Díjnyertes tanterv és szakértői oktatók, az egyetemen és az interneten.
 • Globális, professzionális közösség, 40.000-plusz teljes és részmunkaidős öregdiákok.
 • Karrier eredmények a vezető tanfolyamok, a mentorálás minden lépésében az út.

Kik vagyunk

General Assembly úttörő szerepet tölt be az oktatásban és karrier átalakításban, amely a mai igényekhez igazodó készségekre szakosodott. A legfőbb forrása a képzés, a személyzet és a karrier átmenet, támogatjuk a virágzó közösség szakemberek folytatja pályafutását szeretik.

Ami 2011-ben együttműködési térként kezdődött, azóta globális tanulási tapasztalatokkal bővült 20 városban és több mint 35 000 diplomás világméretű egyetemen.

Mivel az egyének és a vállalatok egyre nehezebben versenyeznek az egyre inkább technológiai gazdaságban, a General Assembly díjnyertes, dinamikus képzést nyújt a globális készségek hiányának megszüntetéséhez.

Felelősségi nyilatkozat: Bár a General Assembly számos nemzetközi hallgatója van a mi egyetemünk világszerte, nem tudunk segítséget nyújtani a nemzetközi hallgatóknak a vízum megszerzéséhez, hogy részt vehessenek a tanfolyamain. Ha vízumra van szüksége a General Assembly való részvételre, kérjük, keresse fel helyi nagykövetségét, hogy szerezzen be követelményeket és korlátozásokat. Köszönöm szépen, hogy a General Assembly a tanuló partneredről vizsgálta.

Amit csinálunk

General Assembly az egyének és a vállalatok elit szakmai közösségét elősegíti oktatási és stratégiai karrier-kapcsolatokon keresztül.

Egyének oktatása

 • Építsen létfontosságú készségeket minden szakmai szinten
 • Együttműködjünk és csatlakozzunk egy elit hálózathoz
 • A karriered és a portfólió megváltoztatása és növelése

Foglalkozási lehetőségek

Mi áthidaljuk a szakadékot az álláskeresők és a tehetséget igénylő vállalatok között.

Oktató cégek

 • Partnerség a Fortune 1000 céggel
 • Személyre szabott személyzeti képzés az alkalmazottak felkészítéséhez
 • Dedikált felvételi csővezeték beszerzése GA alumni

Mit tanítunk?

Innovatív képzést nyújtunk az egész életen át tartó tanuláshoz és a sikerhez a mai gyorsan változó technológiai gazdaság igényei szerint.

 • Coding
 • UX
 • Adat
 • értékesítés
 • Üzleti
 • Karrierfejlesztés

Miért a General Assembly

Díjnyertes oktatás

Tananyagunkat egy szakértői oktatói csapat állítja össze, hogy biztosítsa a releváns, aktuális tanfolyamokat, amelyek azonnal alkalmazhatók a pályára.

Dinamikus, innovatív tanulás

Támogatjuk a legmodernebb technológiai eszközöket, hogy a hallgatókat elkábító, kevert online és offline tanulási tapasztalattal gazdagítsuk.

Karrier növekedés a legjobb munkáltatókkal

Támogatjuk közösségünket egy szakosodott, teljes munkaidős csapattal, amely több mint 2500 innovatív munkáltatóval biztosít munkahelyeket, partnerkapcsolatokat és együttműködést.

Hozzáférés a GA Alumni Network-hez

Csatlakozzon a világ legfejlettebb tehetségévé a több mint 35 ezer alumnium hálózatának részeként, és a kreatív szakemberek egy exkluzív csoportjával folytassa sikerét.

Mi teszi a General Assembly rendkívülinek?


Kínálunk technikai, adat-, formatervezési, üzleti és egyéb képzéseket/>

A mai összetett, globális gazdasághoz szakképzett munkaerőre van szükség, amely kihasználhatja a technológiát a siker érdekében. General Assembly erőteljes tananyagcsomagja magában foglalja az innováció alapvető pilléreit, hogy az egyének és a csapatok számos lehetőséget kínáljanak a növekedéshez és fejlődéshez. Kínálunk programokat webes fejlesztés, adat tudomány és elemzés, felhasználói élménytervezés, digitális marketing, termékmenedzsment, és így tovább. A diákok különböző formátumokból és módozatokból választhatnak, hogy segítsenek nekik leginkább elérni céljaikat, beleértve a teljes munkaidős, a részmunkaidős és a rövid formájú lehetőségeket - az egyetemen és az interneten.

Van egy nagy globális hálózatunk

20 egyetemen. 10 000 bérlő partner. 40 000 teljes és részidős tanfolyam. Aztán ott vannak a több százezer résztvevő a rendezvényeinken és workshopainkon. General Assembly globális jelenléte, az alumni hálózat és a bérleti partnerek három legfontosabb eszköze. A kizárólag a munkáltatói igények kielégítésére tervezett tanfolyamok mellett olyan oktatók, mentorok és edzők szolgálatában állunk. Ez a virágzó professzionális hálózat segít a legutóbb végzett munkatársaknak munkát találni, kapcsolatokat létesíteni, felállítani a sikerre a munkahelyen és az életben.

Mi alkalmazkodunk a piacon

Dinamikus területek, mint például az adatok tudománya és a webes fejlesztés valós időben fejlődnek, és folyamatosan kísérletezünk, indítunk és ütemezünk programokat a piaci igények kielégítésére és az eszközök és technikák fejlődésére. Világszínvonalú oktatói tervezőink, a témavezetőink és az oktatási termék menedzserek folyamatosan frissítik tartalmainkat, hogy biztosítsák a relevanciát. Az adatok, visszajelzések és a tulajdonosi értékelésekből származó információk felhasználásával olyan tanfolyamokat készítünk, amelyek maximális hatással vannak a munkára.

Mi a munkáltatói igényekre és kapcsolatokra koncentrálunk

A Munkavállalói kapcsolatok mindig is fontos részét képezték a General Assembly DNS-jének. A részmunkaidős diákjainknak mintegy felét olyan munkáltatók finanszírozták, akik munkatársaikat szakembereink részéről felkészítik, és a GA tananyagokat az iparág igényei vezérlik. Segítettünk tucatnyi Fortune 100 vállalatnak - és több száz más vállalkozásnak világszerte - értékelni és képzett tehetségüket, helyszíni, online vagy campusainkban. Olyan cégeket is kínálunk, akik keresők készen állnak, és keresett készségekkel fegyveres pályázókat keresnek.

Befektetünk a hozzáféréshez és a lehetőségekhez

A hozzáférhető és megfizethető oktatás iránti elkötelezettségünk részeként olyan programok és finanszírozási lehetőségek fejlesztésére összpontosítunk, amelyek biztosítják, hogy a hallgatók rendelkezzenek olyan eszközökkel és támogatási rendszerekkel, amelyekre a GA-n belül tanulniuk kell. Az olyan innovatív programok mellett, mint például az Adobe Digital Academy, az Opportunity Fund, a CodeBridge és a TechIMPACT, amelyek ösztöndíjakat és ingyenes képzési programokat biztosítanak az elhanyagolt és figyelmen kívül hagyott tehetségek számára, együtt dolgozunk a munkáltatókkal és finanszírozási szolgáltatókkal az oktatás költségeinek fedezésére. Az innovatív hibrid és online merülő programaink elérik azokat a személyeket, akik a nagyobb metróterületeken kívül élnek, és hozzáférést biztosítanak ugyanolyan minőségi oktatáshoz, melyet az egyetemünknek ismerünk.

Innovatív tanfolyamok építése bizonyított eredményekkel

Világosztályú oktatócsapat

General Assembly tanári csapata a mai legnagyobb és legfényesebb cégek elitét képviseli. A kurzus oktatói és tervezői a legjobb vállalkozásoktól származnak, beleértve a Google-t, az Amazon-t, az Airbnb-t és az IBM-t, és megosztják valódi élményt és betekintést az osztályteremben nap mint nap. A csapat tagjai kiterjedt oktatási programot vállalnak, amely biztosítja hatékonyságukat az új tehetségek előmozdításában.

Folyamatos fejlesztés

Az osztálytermi kiválóság és a munka relevanciájának biztosítása érdekében tanítási tervünk és termékcsapataink fáradhatatlanul dolgoznak a tantervek továbbfejlesztésében, adaptálásában és továbbfejlesztésében. Gyakorlagos oktatási tervünk azt jelenti, hogy minden kurzusunk évente legalább két frissítésen megy keresztül. Minden új verzió tartalmaz szolgáltatásfejlesztéseket, továbbfejlesztett tartalmat és még sok mást.

A tanulási útvonalak köre, amelyek megfelelnek a céloknak.

Karrier-változás, teljes munkaidőben

A karriered előrehaladása GA szigorú, teljes idejű Immersive programokkal és szakképzett karrierekkel.

Skill-Boosting, részmunkaidős

Tartsd versenyképessé és relevánsabbá a koncentrált, rugalmas tanulást és a dedikált mentorokat.

Osztályok, workshopok, rendezvények

Vegyen részt napi, esti és hétvégi programokban, amelyek bemutatják a készségeket, az innovációkat és a vezetőket.

Ismerje meg a Campus és az Online

Hatékony tanulási eszközöket, szakértői oktatókat és támogató közösséget kell felhasználni minden lépésnél.

Az alkotók, az innovátorok és a munkáltatók közössége

Csatlakozz az Alumni-hoz

Több mint 40 000 tehetséges szakember végezte el teljes és részidős tanfolyamainkat.

Nagy Globális Megközelítés

Hol vagy, mi vagyunk. Forge kapcsolatokat online vagy 20 globális helyszínen a NYC-ből Hongkongba.

Exkluzív munkaadói betekintés

A GA több mint 10 000 bérlő partnerrel rendelkezik, és több ezer Fortune 500 alkalmazottat foglalkoztatott.

Hozzáférés az A-listás vezetőknek

350.000 részt vett olyan exkluzív eseményeken, amelyek olyan látnokokkal rendelkeznek, mint Richard Branson és Tim Ferriss.

Helyszínek

New York

Address
902 Broadway
10010 New York, New York, Amerikai Egyesült Államok

Atlanta

Address
675 Ponce De Leon Avenue NE, 2nd Floor
30308 Atlanta, Grúzia, Amerikai Egyesült Államok

Austin

Address
600 Congress Avenue, 14th Floor
78701 Austin, Texas, Amerikai Egyesült Államok

Boston

Address
02110 Boston, Massachusetts, Amerikai Egyesült Államok

Chicago

Address
60611 Chicago, Illinois, Amerikai Egyesült Államok

Dallas

Address
311 N Market St, Floor 2
75202 Dallas, Texas, Amerikai Egyesült Államok

Denver

Address
80205 Denver, Colorado, Amerikai Egyesült Államok

Los Angeles

Address
360 E. 2nd Street, Suite 400
90012 Los Angeles, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok

Santa Monica

Address
1520 2nd Street
90401 Santa Monica, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok

Irvine

Address
1621 Alton Parkway
92606 Irvine, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok

New York

Address
10 East 21st Street
10010 New York, New York, Amerikai Egyesült Államok

Providence

Address
URI Feinstein College of Education and Professional Studies
80 Washington Street, Room 423

02903 Providence, Rhode Island, Amerikai Egyesült Államok

San Francisco

Address
94104 San Francisco, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok

San Jose

Address
75 E Santa Clara Street, 6th Floor
95113 San Jose, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok

Seattle

Address
1218 Third Avenue, 3rd Floor
98101 Seattle, Columbiai körzet, Amerikai Egyesült Államok

Washington

Address
20005 Washington, Columbiai körzet, Amerikai Egyesült Államok

Arlington

Address
Crystal City
2231 Crystal Drive - 10th Floor

22202 Arlington, Virginia, Amerikai Egyesült Államok

London

Address
1st Floor, 114 Whitechapel High Street
E1 7PT London, Anglia, Egyesült Királyság

Hong Kong

Address
8F, 33 Des Voeux Road Central
Hong Kong, Hongkong

Singapore

Address
Level 3, 8 Claymore Hill, Spacemob
229572 Singapore, Szingapúr

Brisbane

Address
Fishburners
155 Queen Street

4000 Brisbane, Queensland, Ausztrália

Melbourne

Address
12A, 45 William Street
3000 Melbourne, Victoria, Ausztrália

Sydney

Address
Main Campus
The Podium Building, 1 Market St

2000 Sydney, Új-Dél-Wales, Ausztrália

USA Online

Address
USA Online, Amerikai Egyesült Államok