Glen Oaks Community College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Üdvözöljük a Glen Oaks Community College . Örülünk, hogy a GOCC-t választotta annak érdekében, hogy elérje oktatási céljait. Megtalál egy hihetetlenül elkötelezett oktatót és személyzetet, akik oktatási lehetőségeket és támogatási szolgáltatásokat nyújtanak, amelyek növelik a teljes Glen Oaks élményét.

Választhat a diploma és a képesítési ajánlatok közül, amelyek közvetlen karrier-foglalkoztatást vagy két- és négyéves intézményekbe történő átadást eredményeznek. Regionálisan akkreditált főiskolaként az összes főiskolai kurzus teljes mértékben átruházható mind állami, mind magán főiskolákra és egyetemekre egyaránt.

A főiskola számos támogatási lehetőséget és szolgáltatást kínál az oktatási kínálatunk kiegészítésére. Ide tartoznak a Learning Commons, amely magában foglalja az EJ Shaheen könyvtárat, az Oktató és Tesztelő Központot és a Távoktatási Központot; a Fitness / Wellness Központ, a felajánlott tevékenységek, beleértve az Atlétika, a Phi Theta Kappa Honor Society, az Epsilon Pi Tau Technology Honor Society, a szakmai és társadalmi klubokat, a hallgatói kormányt és még sok más.

A Glen Oaks egy gyönyörű helyszínen található, Sherman Township dombvidékein, központi helyen, St. Joseph megyében, MI. A létesítmények modernek, jól felszereltek a legújabb technológiával és erőforrásokkal. A közvetlen oktatóterületen kívül vannak tanulási területek, élelmezési bíróság, átrium, tornaterem, szociális területek, valamint laboratóriumi és technológiai ajánlatok speciális helyszínei. A nemrégiben felépített ápolási és egészségügyi laboratóriumok a tervezés és a tanulási környezet minőségében felülmúlhatatlanok. Ezen felül, a főiskola 2017. őszén nyitott egy 106 ágyas hallgatói hallot.

A Glen Oaks hallgatói testület a régió sokféleségét és a sok egyedi oktatási célt tükrözi. A GOCC-nál lehetősége nyílik arra, hogy barátságot alakítson ki az élet minden területén élő osztálytársakkal, és növekedjen mind szakmailag, mind személyesen.

Helyszínek

Centreville

Address
Shimmel Road,62249
49032 Centreville, Michigan, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket