Hillsboro Aero Academy

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Úgy nőttünk fel, egy álom repülni is.

Ezért Hillsboro Aero Academy kivételes szakmai és helikopter pilóta képzést a diákok a világ minden tájáról. 37 éve, a diákok használják a repülés iskola tapasztalata és nemzetközi hírnevét fordulni a karrier tervek valóra valóságot.

Mi az egyik legnagyobb helikopter és repülőgép iskolák az Egyesült Államokban és a diplomások repül be világszerte.

Tíz érv a Start Your Karrier a Hillsboro

 1. élményérték
  Jelenleg 37 éves tapasztalattal a képzés szakmai pilóták több mint 75 országban. A FAA által jóváhagyott FAR Part 141 és Part 61 kísérleti képzési programok elküldjük szárnyal a karrierjét.

 2. REAL WORLD FLIGHT KÖRNYEZETBEN
  Repül a világban azt jelenti, szemben a változó környezetben és a kihívást jelentő időjárási az egyedi repülési környezetben a Pacific Northwest felkészülni a karrier.

 3. Önök biztonsága a mi KIEMELT
  Iskolánk elkötelezett a biztonság, és mi vagyunk az első rész 141 elsődleges repülési iskola (akadémia) IS-BAO akkreditációt az International Business Aviation Tanács. Biztonsági számunkra több, mint egy módja a repülés, ez része a tananyag és a kulcs darab minden a mi hallgatói képzést.

 4. Bajtársiasság és közösség
  Ha úgy dönt, Hillsboro, akkor válasszon egy repülés iskola, amely törődik az egyéni siker és csatlakozzon a globális hálózat pilóták több mint 75 országban, akik repülnek a különböző küldetéseket, a világ minden tájáról.

 5. AIRLINE & HELIKOPTER SZEREPLŐ ÖSSZEFÜGGÉSEK
  37 éves szakmai gyakorlat a pilóták szakmai, van egy híres magas minőségét és a pilóták és a kapcsolatok, hogy segítsen hogy az első lépést a karrierjét. A hálózat a diplomások világméretû és segít nyitott ajtók diákjaink.

 6. NEMZETKÖZI jogosító vízumok DIÁKOK
  Van tapasztalata a pilóták kiképzésében az egész világon, és ajánlatot tanuló vízummal programok, többek között az F-1 vízum, amely megadja a lehetőséget, hogy a vonat, és kap egy kísérleti munkát az USA-ban, mielőtt a következő lépés a karriered.

 7. COLLEGE szakok
  Kínálunk két- és négyéves képzési programok a pilóták keresztül Portland Community College és Embry Riddle Aeronautical University Campus Portland, így előre a légiforgalmi oktatás.

 8. VA-jóváhagyott repülési ISKOLA
  Amerikai katonai veteránok tudják használni GI Bill előnyök járatunk iskolai választott repülési képzési szakok és egyéb opciók.

 9. Felosztó-kirovó
  Mi teszi a diákok, hogy a felosztó-kirovó a járat képzés, ami azt jelenti, hogy nem kell pénzt befizetni a számlára megkezdése előtt a képzés. A diákok csak akkor kell fizetni a mérleg befejezésekor minden lecke.

 10. Nincs forgalmi adó
  Nincs forgalmi adó felszámításra Oregon állam, ahol minden kedves egyetemen található. Ez adhat akár jelentős kedvezményekkel pilótatanfolyamra fizetés nélkül ezeket az extra adókat szinte minden más állam.

Küldetésünk, hogy kapcsolja be a Dream To Fly egy karrier

Ha úgy dönt, Hillsboro Aero Academy, kapsz FAA által jóváhagyott helikopter vagy repülőgép pilóta képzés mögött 37 éves tapasztalat. Miután végzett, és te kapcsolatba globális hálózata pilóták érdekelt a sikerben.

Akkreditációs

Mi egy akkreditált repülés iskolában. Ez azt jelenti, Hillsboro Aero Akadémia akkreditált iskola, Airman szakértelmét Center, birtokában van a magas színvonalú által Akkreditáló Bizottság Karrier iskolák és kollégiumok, és van, hogy biztonsági másolatot állítások teszünk a mi képzés. Mi FAA által jóváhagyott beadására FAR 141 képzési és mi is a nemzetközi szabvány Üzleti légi járművek üzemben akkreditációt.

Helyszínek

Hillsboro

Hillsboro

Address
3565 NE Cornell Rd.

OR 97124 Hillsboro, Oregon, Amerikai Egyesült Államok

Troutdale

Address
911 NW Graham Rd.

97060 Troutdale, Oregon, Amerikai Egyesült Államok

Prineville

Address
4400 SW Airport Rd.

97754 Prineville, Oregon, Amerikai Egyesült Államok