Henry Ford College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

wrjg

Henry Ford College (HFC) egy nyilvános kétéves főiskolai található Dearborn, Michigan. A Főiskola, alapítva 1938, Által akkreditált North Central Association of főiskolák és iskolák, valamint a Michigan Bizottság College Akkreditációs. Az iskola eredeti neve Fordson Junior College, amikor megnyitotta kapuit 1938-ban. Később, a testület elfogadta a nevét Dearborn Junior College 1946. Ez lett Henry Ford Community College 1952-ben nevezték el a Henry Ford Kereskedelmi Iskola, amely zárt, és vagyontárgyait a Dearborn Public Schools Board of Education. A 2014. május Főiskola átkeresztelték Henry Ford College.

HFC elkötelezett a hallgatók felkészítése a gyorsan változó világban, és a munkahelyén, amely több mint 120 munkatársa fokozat, karrier intézmény átadása programokat. Ezen túlmenően, a College kínál Bachelor diploma Science Kulináris és Vendéglátás Tanulmányok, valamint 3 + 1 program az egyetemi partnerekkel. HFC is specializálódott szabott munkaerő-fejlesztő képzés az üzleti és az ipar. A Kollégium által akkreditált Felsőoktatási Bizottság. Alapítása óta 1938-ban, HFC már az átjáró több ezer diák, akik megfizethető, magas színvonalú középfokú oktatásban.

HFC kínál osztályok két egyetemen található Dearborn. HFC„S főépületben található, a délnyugati sarkában Ford Road és örökzöld északra, a University of Michigan-Dearborn egyetemen. Az East Campus otthont HFC„S Michigan Technical Education Center (M-TEC), és a state-of-the-art Nursing épületben. East Campus található Schaefer Road északra Rotunda.

Helyszínek

Detroit

Address
5101 Evergreen Rd. Dearborn
MI 48128 Detroit, Michigan, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket