Hancock International College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

TÖRTÉNELEM Hancock International College-ben alakult, hogy minőségi oktatást, megfizethető áron a diákok számára, hogy belépjen a gyorsan növekvő utasítás az angol mint második nyelv. Míg egyes iskolák csak tanítani elméleti fogalmak, mind a diákok és egyetemek kereslet ismerete gyakorlati elemei az angol nyelv ma. Hancock International College nyitotta meg kapuit a kaliforniai Irvine-ban 2011. HIC elősegítette a fejlődés a Intenzív ESL tanfolyamok minden szinten az angol nyelvet tanulók, mely intenzív angol tanfolyamok kezdőtől a haladó beszélők ESL. MISSION A misszió a Hancock International College, hogy egy átfogó oktatási program angol, mint második nyelv a nemzetközi diákok, akik képviselik különböző nyelvi és kulturális háttérrel rendelkeznek. Az alapjait program oktatás nyelvtan, olvasás, írás, hallás, és beszél. Azt is előírják, a nemzetközi diákok expozíció amerikai kultúra és történelem. MIÉRT HIC? Akár az a cél, hogy részt vegyen egy amerikai egyetem az Egyesült Államokban, vagy elérni a szakmai siker a karrierjét, HIC a IESL Program célja, hogy növelje a szakértelem az angol nyelvet, miközben egyre jobban megértsék az amerikai kultúra.

A nemzetközi diákok, hogy egy idegen országban is nagyon félelmetes. HIC biztosít a kis és intim osztályok annak érdekében, hogy a diákok a lehető legjobb oktatást.

HIC tart sok tevékenységet egész évben a diákok számára. Nyaralás fél (azaz Halloween, Hálaadás, Karácsony, stb.) HIC is büszke a negyedév végét kulturális tanulmányút, ahol minden diák, minden szinten is jól érezhetik magukat, és használja a tudást és nevelést kapott az osztályban. A kulturális kirándulások változhat az évszaktól függően.

HIC található a dél-kaliforniai, a legjobb klíma az USA-ban. A nemzetközi diákok, ez egy nagyszerű lehetőség; ha már kész átadni közül választhat több száz magán- és állami egyetemek és ki a Kalifornia állam. Miután a diákok befejezték a HIC IESL Program, Hancock International College elősegítette kapcsolatok számos egyetem teszi át még könnyebb.

Hancock International College Kereskedelmi származó JL43 Entertainment on Vimeo.

Helyszínek

Irvine

Hancock International College

Address
Hancock International College
4199 Campus Dr.
#600

92612 Irvine, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
+1 949-679-2000