Hivatalos Leírás

TÖRTÉNELEM Hancock International College-ben alakult, hogy minőségi oktatást, megfizethető áron a diákok számára, hogy belépjen a gyorsan növekvő utasítás az angol mint második nyelv. Míg egyes iskolák csak tanítani elméleti fogalmak, mind a diákok és egyetemek kereslet ismerete gyakorlati elemei az angol nyelv ma. Hancock International College nyitotta meg kapuit a kaliforniai Irvine-ban 2011. HIC elősegítette a fejlődés a Intenzív ESL tanfolyamok minden szinten az angol nyelvet tanulók, mely intenzív angol tanfolyamok kezdőtől a haladó beszélők ESL. MISSION A misszió a Hancock International College, hogy egy átfogó oktatási program angol, mint második nyelv a nemzetközi diákok, akik képviselik különböző nyelvi és kulturális háttérrel rendelkeznek. Az alapjait program oktatás nyelvtan, olvasás, írás, hallás, és beszél. Azt is előírják, a nemzetközi diákok expozíció amerikai kultúra és történelem. MIÉRT HIC? Akár az a cél, hogy részt vegyen egy amerikai egyetem az Egyesült Államokban, vagy elérni a szakmai siker a karrierjét, HIC a IESL Program célja, hogy növelje a szakértelem az angol nyelvet, miközben egyre jobban megértsék az amerikai kultúra.

A nemzetközi diákok, hogy egy idegen országban is nagyon félelmetes. HIC biztosít a kis és intim osztályok annak érdekében, hogy a diákok a lehető legjobb oktatást.

HIC tart sok tevékenységet egész évben a diákok számára. Nyaralás fél (azaz Halloween, Hálaadás, Karácsony, stb.) HIC is büszke a negyedév végét kulturális tanulmányút, ahol minden diák, minden szinten is jól érezhetik magukat, és használja a tudást és nevelést kapott az osztályban. A kulturális kirándulások változhat az évszaktól függően.

HIC található a dél-kaliforniai, a legjobb klíma az USA-ban. A nemzetközi diákok, ez egy nagyszerű lehetőség; ha már kész átadni közül választhat több száz magán- és állami egyetemek és ki a Kalifornia állam. Miután a diákok befejezték a HIC IESL Program, Hancock International College elősegítette kapcsolatok számos egyetem teszi át még könnyebb.

Hancock International College Kereskedelmi származó JL43 Entertainment on Vimeo.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Hancock International College

Ez egy sor Intenzív angol nyelvtanfolyamok diákok számára, hogy szeretné javítani az angol tanulmányi vagy szakmailag. Ezek a kurzusok segítségével a diákok fejleszteni a ... [+]

Hancock International College kínál 6 szinten a Intenzív ESL (IESL) Program. A szintek a következők:

IESL 100 (Beginner): A cél ennek a képzésnek, hogy a tanulók megszerezzék az alapvető beszédértés és beszédkészség a mindennapi élet; fejlesztése alapvető angol szókincs és olvasási készségek és fejlesztése alapvető nyelvtani és írás. Ezen túlmenően, ez a kurzus bevezeti a hallgatókat az amerikai kultúra és történelem.

IESL 101 (Beginner Magas): A cél ennek a képzésnek, hogy a hallgatók továbbra is szert alapvető beszédértés és beszédkészség a mindennapi élet; folytassa az alapvető angol szókincs és olvasási készségek, és folytassa a nyelvtan és írás előállításához szükséges bekezdését. Ezen túlmenően, ez a kurzus bevezeti a hallgatókat az amerikai kultúra és történelem.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Irvine
Kérj Információt
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul

Undergraduate Pathway

Hancock International College

A Hancock International College Út Program a diákok a lehetőséget, hogy adjon meg egy amerikai főiskola vagy egyetem elvégzése után HIC azon IESL Program! ... [+]

A Hancock International College út programja a diákok a lehetőséget, hogy adjon meg egy amerikai főiskola vagy egyetem elvégzése után HIC azon IESL Program!

Miután a diákok alkalmazni az egyik partner iskolák, főiskola vagy egyetem fogja meghatározni, hogy azok jogosultak a felvételi. Amennyiben a hallgató megfelel a felvételi, de nem rendelkezik a szükséges szintű angol, a tanuló kap Feltételes Felvételi a főiskola vagy egyetem. Ez azt jelenti, a hallgató képes lesz elindítani osztályok miután sikeresen befejezte a HIC 's IESL Program.

[-]
Amerikai Egyesült Államok Irvine
Szeptember 2020
Angol
Campus
Bővebben magyarul

Hancock International College