Hivatalos Leírás

A Harvest Angol Intézet

A Harvest Intézet nemzetközileg elismert angolt mint második nyelv magas minőségi követelményeknek. 1999 óta az intézet már a fejlett módszerek, amelyek lehetővé tették számunkra, hogy a legmagasabb megbízólevél az Oktatási Minisztérium, az Egyesült Államokban.

Lásd, amit a diákok mondanak a Harvest Intézet

MISSION

"A Harvest Institute, fő célja, hogy integrálja a diákok az angol nyelv, az amerikai kultúra és életmód, amely azokat a készségeket és tudást, hogy legyen nyelvileg jártasak."

VISION

Ahhoz, hogy egy központ, amely vonzza és támogatja unió révén a kommunikáció és a kultúra. Előmozdítása globális polgárság és a megértés az emberek a különböző nemzetek.

VALUES

Oktatás - Tisztelet - Erkölcs - Kreativitás - folyamatos frissítése.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Harvest English Institute

Ma szerte a világon az emberek beszélnek, utazás, tanulás és az üzleti angol. "A rövid, de intenzív angol a mindennapi program azok számára, akik javítani kívánják maguka ... [+]

Természetesen a rekreációs angol

Ma szerte a világon az emberek beszélnek, utazás, tanulás és az üzleti angol. A rövid, de intenzív angol a mindennapi program azok számára, akik javítani kívánják magukat. A tanuló vízum nem szükséges, ha figyelembe 17 óra osztályok vagy kevesebb heti. Beszél angolul folyékonyan tud segíteni, hogy a legtöbbet az életed. Javítani az angol - Megtanulják, hogyan kell beszélni, mint egy amerikai!

[-]
Amerikai Egyesült Államok Newark Hosszú ág Orlando
Nyílt Beiratkozás
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Harvest English Institute

A IEP - Intenzív angol Program - van felosztva, hat szinten és teszi felejthetetlenné angol révén többszörös kitettségeket nyelv, számos lehetőséget gyakorolják, és inten ... [+]

Kurzus Intenzív angol

A IEP - Intenzív angol Program - van felosztva, hat szinten és teszi felejthetetlenné angol révén többszörös kitettségeket nyelv, számos lehetőséget gyakorolják, és intenzív újrahasznosítása a szókincs.

Ez felkészíti a tanulókat, hogy kommunikálni angolul, változatos skáláját hangszórók a világ minden tájáról, akik széles körű hazai és a nem őshonos díszítéssel.

Hangsúlyt a kulturális folyékonyan lehetővé teszi a hallgatók, hogy navigálni a szociális, az utazás és üzleti helyzetek, hogy lesz találkozás a mindennapi életükben.

Szabadon választható kurzusok

• Írás

Ez természetesen segít a diákoknak javítsák írás előkészítése a további tudományos munka. Tanáraink nyújt hasznos technikákat, tippeket és tanácsokat, hogy javítsa a diákok bizalmát. Mint diák haladás, akkor bizalmának elnyerése, hogy össze, és megérteni a szöveget a biztonság és a kreativitás.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Newark Hosszú ág Orlando
Nyílt Beiratkozás
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Harvest English Institute

Gondolt tanul egy főiskola vagy egyetem az Egyesült Államokban? Figyelembe TOEFL® szükséges lépés az olyan nem amerikai művelt diák, aki akar tanulni Észak-Amerikában. ... [+]

TOEFL

Gondolt tanul egy főiskolán vagy egyetemen az Egyesült Államokban? A kezelés ideje alatt a TOEFL ® szükséges lépés minden nem amerikai művelt diák, aki meg akarja tanulni Észak-Amerikában. Azt is egyre inkább szükség más oktatási intézmények az egész világon, valamint a kívánt vagy kötelező munkát képesítést.

TOEFL ® rövidítése Test az angol mint idegen nyelv. Méri a képesség, hogy kommunikálni angolul a főiskolák és egyetemek által elfogadott 7000 + célpontok több mint 130 országban. Ez a legszélesebb körben elfogadott angol nyelvű teszt a világon.

A TOEF ® L vizsga, a négy nyelvi készség, mely hatékony a kommunikáció, tesztelik. Ezek olvasás, szövegértés, beszéd és írás. TOEFL ® két verziója létezik; Az internet alapú (IBT) és a papír alapú. Ezek a napok, a legtöbb TOEFL ® központok használja az internet alapú egyet. A teszt kényelmes, mert akkor vigye minden a központok, és csak a szükséges néhány óráig is eltarthat.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Newark Hosszú ág Orlando
Nyílt Beiratkozás
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul