High Point University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Válassza ki, hogy rendkívüli legyen!

Kivételes a választás. Arról szól, hogy összekapcsolják a tudományos ismereteket a gyakorlati készségekkel. Arról van szó, hogy egyensúlyba hozza az életet, szolgálja és él.
Ezt hiszünk a HPU-nál.

Élet tapasztalat

A diploma nem az a dolog, ami munkát kap. Fogsz neked munkát. A HPU egy élet gyorsítója - a tömörítési idő, amely lehetővé teszi, hogy mindössze négy éven át élményt kölcsönözzenek. Amint megérkezik az egyetemre, elkezdi szakmai karrierjét. Készen állsz a valós világra. És a valós világ meg akar.

HPU Spirit

High Point University 16 Division I csapata versenyez a Big South konferencián. Több száz diák vesz részt a dinamikus, bajnoki szintű Club Sports és Intramural Sports csapatokban. Nem játékos? Csatlakozzon a rögös szekcióhoz minden esetben a "Purple Reign" néven ismert diákok által vezetett éljenzős csoporttal.

Squad Célok

Több mint 100 egyetemi hallgatói szervezet és több mint 600 hallgató versenyzői a klubok és intramurális sportokban, a High Point University , nemcsak arra kérjük, hogy megkérdőjelezzék a körülötte lévő világot - akkor várhatóan aktív állampolgár lesz.

Csodálatos dorms

A Niche.com a High Point University t a 2018-as Amerikában a # 1 legjobb dorms helyszínével helyezte el, és jó okból. A HPU-n a campus élete a diákokat arra készteti, hogy segítsen nekik erős önérzetet teremteni mind az osztályteremben, mind a lakókörnyezetükben.

Értékek alapú tanulás

High Point University a John Templeton Alapítvány 100 amerikai főiskolai listáján szerepel, amely a karakterfejlesztést ösztönzi. A mi DNS-ben végezzünk el olyan fiatalokat, akiknek jó erkölcsi döntéshozatalra van szükségük.

Növekedés gondolkodásmód

A növekedési gondolkodásmód erősíti. Tehetségeid és képességeid kemény munkával, új stratégiák megtanulásával, mások segítségével és bevitelével fejleszthetők ki. High Point University felöleli ezt a gondolkodásmódot, hogy segítsen megtanulni értékelni a haladást, nem tökéletességet.

Globális oktatás

Ma a munkáltatók többet keresnek, mint csupán egy fokozatot; akik jól ismerik a különböző kultúrákat, a különleges készségeket és a globális piacon való ismereteket. High Point University hallgatói külföldön több hétig, vagy egy egész félévre több mint 29 országba utazhatnak 61 külföldi tanulmányi program keretében.

Gondolj a vonalakon kívül

A tapasztalati tanulás a High Point University minden fő egyetemi óra 25% -át teszi ki. A hallgatók az osztályteremben tanulnak, de a tanteremen kívül a laboratóriumokban, stúdiókban, karrierhelyzetben, gyakornoki helyeken, külföldön tanulnak, kutatást végeznek, és a vállalkozásokban valós tapasztalatokat szereznek tudományukon belül.

Ön itt van

Az új útja hív. Együtt, te és a HPU is megváltoztathatod az életcélodat. Mi különböztet meg minket? A HPU-nál különleges gondoskodással találkozik a gondoskodó környezetben.

Helyszínek

Csúcspont

High Point University

Telefonszám
(800) 345-6993

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket