Hivatalos Leírás

Üdvözöljük az INTO Hofstra University

Ismerje meg a gyönyörű, festői egyetemet, miközben mindössze néhány percre fekszik New York City minden előnyétől. Tanulmányozza az iparágvezető karunkat, akik elkötelezettek az Ön tudományos és szakmai céljaival. A Pathway program első napján kezdje el a diplomát.

A 13: 1-es hallgató-oktatók arányával Hofstra hangsúlyozza a kutatást, az osztályon kívüli tanulási tapasztalatokat és az egyéni személyes figyelmet a karokkal és a személyzettel. A karok együttműködnek minden egyes iparág felsővezetőjével, hogy erős programokat építsenek ki és biztosítsák, hogy a Hofstra diákok megfeleljenek a munkaerő-piaci igényeknek. Támogassa a kutatási és szakmai gyakorlatokat az egyetemen vagy a városban. Vegyük azt, amit megtanultál a világba, tudva, hogy teljesen felkészült.

Élj egy biztonságos és szép környéken, ahol az egyik legnagyobb város a közelben van. Használja ki a New York City kulturális, üzleti és oktatási előnyeit. Éljen a megfizethető, campus-házban, élvezze a Hofstra University és a környező Long-sziget perks- Hofstra University , majd a városba utazzon tovább.

Használja a nagyváros és a kis közösség előnyeit

Amikor angol és Pathway programjainkban tanul, segítünk az amerikai egyetemi élethez való alkalmazkodásban, és nemcsak a diplomamunkákra, hanem a karrierlehetőségekre is felkészülni. Találkozni fogsz barátaival az Egyesült Államokban és a világ minden tájáról, amikor részt vesz a tevékenységekben, és átviheted a készségeket az osztályon belül és kívül.

117044_rsz_adobestock_125218431.jpg

Tanulási lehetőségek

Egy egyetem kiválasztása nagy döntés, ezért az INTO Hofstra azért van itt, hogy támogassa Önt. Amint megerősíted az ajánlatodat, segítünk Önnek a külföldön élő élet és tanulás kiigazításában. Az előzetes érkezéstől való segítségnyújtástól, hogy figyeljünk arra, hogy az érettségi színpadon jársz, biztosítjuk a sikerhez szükséges támogatást.

Segítünk Önnek, hogy teljes mértékben kihasználja a tudományos, szakmai és társadalmi lehetőségeinket. Ismerje meg a legjobb üzleti gyakorlatokat a Frank G. Zarb School of Business-ben, egy vadonatúj, 52 000 négyzetméteres épületben, amely iparágvezető karral rendelkezik. Tanulmányozzuk és kutassuk a fogyasztók fizikai és fiziológiai viselkedését a legújabb technológiával a viselkedési tudomány és a piackutató laborban. A Martin B. Greenberg Trading Room a nemzet egyik legnagyobb akadémiai kereskedési helyiségét kínálja, amely megegyezik a vezető pénzügyi intézmények által használt és 34 Bloomberg Professional terminálnal felszereltekkel.

Bármi legyen is érdeked, hozzáférhetsz a Hofstra University minden figyelemre méltó lehetőségéhez. Minden erőforrás és osztály felkészíti Önt arra, hogy kipróbálhassa és folytassa lehetőségeit az egyetemen és New Yorkban. Válasszon a legmodernebb kutatás, a globális szervezetekkel folytatott szakmai gyakorlatok közül, és így tovább. A végzős hallgatók 99% -a foglalkoztat, részt vesz vagy tervezi, hogy végzős iskolába jár (Alumni eredmények, 2016-17).

Az INTO Hofstra Advantage

Hofstra partnerek az INTO-val, hogy támogató rendszert hozzanak létre a nemzetközi diákok számára. Akadémiai angol, egyéves és diplomás Pathway programjaink segítenek az amerikai szakirányú programra való Pathway . Belép egy teljesen integrált programba, ahol az amerikai társaik mellett megtanulja, hogy akadémiai krediteket szerezzen a Hofstra fokozata felé, miközben angol és akadémiai készségeit fejleszti. A Pathway program sikeres befejezése után folytatja a munkát a Hofstra fokozat teljesítéséhez.

Egy zökkenőmentes amerikai átmenet

Attól a pillanattól kezdve, hogy beiratkozol egy egyetemi programba, hozzáférhet az összes létesítményhez és erőforráshoz az egyetemen. Használja ki a legmodernebb technológiát és az Ön igényeinek megfelelő, kényelmes egyetemi szállást. Azt akarjuk, hogy a Hofstra-nál töltött idő alatt a lehető legjobb tudományos tapasztalat legyen.

Az egyetemi erőforrások

Hofstra tele van a sikerhez szükséges erőforrásokkal. Találjon támogatást az INTO Hofstra Központban, kutasson a könyvtárba, és vegyen részt a tanulási szervezeteket bővítő diákszervezetekben. INTO Hofstra kar segíthet mindent a házi feladatoktól a karrierjére átruházható készségekig.

Érkezés előtti támogatási szolgáltatások

Az INTO Hofstra támogatása megkezdi az ajánlat megerősítésének napját. Több, az érkezés előtti támogatási szolgáltatást nyújtunk, például segítünk megérteni a vízumfolyamatot, felszedni a repülőtérről, és részletes tájékoztatást adni az iskola megkezdése előtt.

Kis méretű méretek

Tanulj meg nemzetközi és amerikai hallgatókkal, és készítsd el angol nyelvtudásodat. A kis osztályméretek lehetővé teszik, hogy több egy-egy interakció legyen az oktatókkal és más diákokkal való együttműködés.

Program oktatási nyelve:
  • English (USA)

Az intézmény további kínálata:

Graduate Pathway

Hofstra University

Az INTO Hofstra Graduate Pathway program a felsőoktatási vezetői és szakpolitikai tanulmányokban előkészíti Önt arra, hogy a Hofstra University mesterfokozatának következ ... [+]

Az INTO Hofstra Graduate Pathway program a felsőoktatási vezetői és szakpolitikai tanulmányokban előkészíti Önt arra, hogy a Hofstra University mesterfokozatának következő félévébe lépjen.

A Pathway program sikeres lezárása és az egyetemi követelményeknek való megfelelés a hallgatók számára a Hofstra University folytathatja tanulmányait. Ezt az átmenetet az INTO Hofstra programról az egyetemi diploma programra progressziónak nevezik.

Képzési programelemek

2-szemeszter

36 óra hitel program12 óra hitel a Pathway24 óra hitel óra mértéke

1-szemeszter

36 óra hitel program9 óra hitel a Pathway27 óra hitel óra mértékeA tanfolyam jellemzőiFejlessze ismereteit és készségeit aktív tanulással a kiválasztott tématerületen.Garantált egyetemi elhelyezkedés minden sikeres diák számára.Alkalmazkodjunk az Egyesült Államokban való tanulmányozáshoz, amely nagy hangsúlyt fektet a tanulmányi és kutatási készségekre.Javítani kell angol nyelvű szintjét, és fejleszteni kell a választott szakterület szókincsét.A hallgatóknak lehetőségük van arra, hogy a tanfolyamok elvégzése után szakmai gyakorlaton keresztül alkalmazzák tudásukat és készségeiket.Legfontosabb tényeketA tantárgy hossza: 1 - 2 félévKezdő dátumok: 2019: augusztus; 2020: január, augusztus; 2021: januárDíjak: 20.400 $Tudományos követelmények: Minimális GPA 2,5. Bachelor fokozat vagy azzal egyenértékű.Angol nyelvi követelmények: IELTS 5.5 vagy TOEFL 65 vagy azzal egyenértékűDíj: Ez a Pathway program a felsőoktatási és szakpolitikai tanulmányok mesterképzéséhez vezet a Hofstra University .Tanfolyam opciók: 2 félév, 1 félévA tanfolyam lehetőségei2-szemeszter... [-]
Amerikai Egyesült Államok New York
Január 2020
Angol
Nappali
1 - 2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Hofstra University

Egy INTO Hofstra Graduate Pathway program a Marketing Research-ben előkészíti Önt arra, hogy a Hofstra University mesterfokozatának következő félévébe lépjen be. ... [+]

Egy INTO Hofstra Graduate Pathway program a Marketing Research- ben előkészíti Önt arra, hogy a Hofstra University mesterfokozatának következő félévébe lépjen be.

A Pathway program sikeres lezárása és az egyetemi követelményeknek való megfelelés a hallgatók számára a Hofstra University folytathatja tanulmányait. Ezt az átmenetet az INTO Hofstra programról az egyetemi diploma programra progressziónak nevezik.

Képzési programelemek

2-szemeszter

33 óra hitel program9 óra hitel a Pathway24 óra hitel óra mértéke

1-szemeszter

33 óra hitel program9 óra hitel a Pathway24 óra hitel óra mértékeA tanfolyam jellemzőiFejlessze ismereteit és készségeit aktív tanulással a kiválasztott tématerületen.Garantált egyetemi elhelyezkedés minden sikeres diák számára.Alkalmazkodjunk az Egyesült Államokban való tanulmányozáshoz, amely nagy hangsúlyt fektet a tanulmányi és kutatási készségekre.Javítani kell angol nyelvű szintjét, és fejleszteni kell a választott szakterület szókincsét.A hallgatóknak lehetőségük van arra, hogy a tanfolyamok elvégzése után szakmai gyakorlaton keresztül alkalmazzák tudásukat és készségeiket.Legfontosabb tényeketA tantárgy hossza: 1 - 2 félévKezdő dátumok: 2019: augusztus; 2020: január, augusztus; 2021: januárDíjak: 20.400 $Tudományos követelmények: Minimális GPA 2,5. Bachelor fokozat vagy azzal egyenértékű.Angol nyelvi követelmények: IELTS 5.5 vagy TOEFL 65 vagy azzal egyenértékűDíj: Ez a Pathway program a Hofstra University folytatott marketingkutatás mesterképzéséhez vezet.Tanfolyam opciók: 2 félév, 1 félévA tanfolyam lehetőségei2-szemeszter... [-]
Amerikai Egyesült Államok New York
Január 2020
Angol
Nappali
1 - 2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Hofstra University

Az INTO Hofstra Graduate Pathway program az egészségügyi informatikában előkészíti Önt a Hofstra University mesterképzésének következő félévében. ... [+]

Az INTO Hofstra Graduate Pathway program az egészségügyi informatikában előkészíti Önt a Hofstra University mesterképzésének következő félévében.

A Pathway program sikeres lezárása és az egyetemi követelményeknek való megfelelés a hallgatók számára a Hofstra University folytathatja tanulmányait. Ezt az átmenetet az INTO Hofstra programról az egyetemi diploma programra progressziónak nevezik.

Képzési programelemek

2-szemeszter

41 hitelóra program11 óra hitel a Pathway30 óra hitel óra maradt egy fokozatot

1-szemeszter

41 hitelóra program8 óra hitel a Pathway33 óra hitel óra mértékeA tanfolyam jellemzőiFejlessze ismereteit és készségeit aktív tanulással a kiválasztott tématerületen.Garantált egyetemi elhelyezkedés minden sikeres diák számára.Alkalmazkodjunk az Egyesült Államokban való tanulmányozáshoz, amely nagy hangsúlyt fektet a tanulmányi és kutatási készségekre.Javítani kell angol nyelvű szintjét, és fejleszteni kell a választott szakterület szókincsét.A hallgatóknak lehetőségük van arra, hogy a tanfolyamok elvégzése után szakmai gyakorlaton keresztül alkalmazzák tudásukat és készségeiket.Legfontosabb tényeketA tantárgy hossza: 1 - 2 félévKezdő dátumok: 2019: augusztus; 2020: január, augusztus; 2021: januárDíjak: 20.400 $Tudományos követelmények: Minimális GPA 2,5. Bachelor diploma vagy azzal egyenértékű üzleti, klinikai szakmák (pl. Orvostudomány, fogászat, farmakológia), egészségügyi szakmák, egészségügyi tudományok, informatika vagy más kapcsolódó területek.Angol nyelvi követelmények: IELTS 5.5 vagy TOEFL 65 vagy azzal egyenértékűDíj: Ez a Pathway program a Hofstra University egészségügyi informatikai mesterképzéséhez vezet.Tanfolyam opciók: 2 félév, 1 félévA tanfolyam lehetőségei2-szemeszter... [-]
Amerikai Egyesült Államok New York
Január 2020
Angol
Nappali
1 - 2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Hofstra University

Az INTO Hofstra Graduate Pathway program a Computer Science-ben előkészíti Önt, hogy adja meg a Hofstra University mesterfokozatának következő félévét. ... [+]

Az INTO Hofstra Graduate Pathway program a Computer Science- ben előkészíti Önt, hogy adja meg a Hofstra University mesterfokozatának következő félévét.

A Pathway program sikeres lezárása és az egyetemi követelményeknek való megfelelés a hallgatók számára a Hofstra University folytathatja tanulmányait. Ezt az átmenetet az INTO Hofstra programról az egyetemi diploma programra progressziónak nevezik.

Képzési programelemek

2-szemeszter

30 óra hitel program12 óra hitel a Pathway18 óra hitel óra mértéke

1-szemeszter

30 óra hitel program9 óra hitel a Pathway21 óra hitel óra mértékeA tanfolyam jellemzőiFejlessze ismereteit és készségeit aktív tanulással a kiválasztott tématerületen.Garantált egyetemi elhelyezkedés minden sikeres diák számára.Alkalmazkodjunk az Egyesült Államokban való tanulmányozáshoz, amely nagy hangsúlyt fektet a tanulmányi és kutatási készségekre.Javítani kell angol nyelvű szintjét, és fejleszteni kell a választott szakterület szókincsét.A hallgatóknak lehetőségük van arra, hogy a tanfolyamok elvégzése után szakmai gyakorlaton keresztül alkalmazzák tudásukat és készségeiket.Legfontosabb tényeketA tantárgy hossza: 1 - 2 félévKezdő dátumok: 2019: augusztus; 2020: január, augusztus; 2021: januárDíjak: 20.400 $Tudományos követelmények: Minimális GPA 2,5. Bachelor diploma vagy azzal egyenértékű a számítástechnikában vagy a kapcsolódó területen.Angol nyelvi követelmények: IELTS 5.5 vagy TOEFL 65 vagy azzal egyenértékűDíj: Ez a Pathway program a Hofstra University számítástechnikai mesterképzéséhez vezet.Tanfolyam opciók: 2 félév, 1 félévA tanfolyam lehetőségei2-szemeszter... [-]
Amerikai Egyesült Államok New York
Január 2020
Angol
Nappali
1 - 2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Hofstra University

Az INTO Hofstra Graduate Pathway program az Információs Rendszerekben előkészíti Önt, hogy adja meg a Hofstra University mesterfokozatának következő félévét. ... [+]

Az INTO Hofstra Graduate Pathway program az Információs Rendszerekben előkészíti Önt, hogy adja meg a Hofstra University mesterfokozatának következő félévét.

A Pathway program sikeres lezárása és az egyetemi követelményeknek való megfelelés a hallgatók számára a Hofstra University folytathatja tanulmányait. Ezt az átmenetet az INTO Hofstra programról az egyetemi diploma programra progressziónak nevezik.

Képzési programelemek

2-szemeszter

30 óra hitel program9 óra hitel a Pathway21 óra hitel óra mértéke

1-szemeszter

30 óra hitel program9 óra hitel a Pathway21 óra hitel óra mértékeA tanfolyam jellemzőiFejlessze ismereteit és készségeit aktív tanulással a kiválasztott tématerületen.Garantált egyetemi elhelyezkedés minden sikeres diák számára.Alkalmazkodjunk az Egyesült Államokban való tanulmányozáshoz, amely nagy hangsúlyt fektet a tanulmányi és kutatási készségekre.Javítani kell angol nyelvű szintjét, és fejleszteni kell a választott szakterület szókincsét.A hallgatóknak lehetőségük van arra, hogy a tanfolyamok elvégzése után szakmai gyakorlaton keresztül alkalmazzák tudásukat és készségeiket.Legfontosabb tényeketA tantárgy hossza: 1 - 2 félévKezdő dátumok: 2019: augusztus; 2020: január, augusztus; 2021: januárDíjak: 20.400 $Tudományos követelmények: Minimális GPA 2,5. Bachelor fokozat vagy azzal egyenértékű.Angol nyelvi követelmények: IELTS 5.5 vagy TOEFL 65 vagy azzal egyenértékűDíj: Ez az Pathway program a Hofstra University Információs Rendszerek Mesterképzéséhez vezet.Tanfolyam opciók: 2 félév, 1 félévA tanfolyam lehetőségei2-szemeszter... [-]
Amerikai Egyesült Államok New York
Január 2020
Angol
Nappali
1 - 2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Hofstra University

Az INTO Hofstra Graduate Pathway program az Analytics Business Analytics-ben elkészíti a Hofstra University mesterképzési programjának következő félévét. ... [+]

Az INTO Hofstra Graduate Pathway program az Analytics Business Analytics- ben elkészíti a Hofstra University mesterképzési programjának következő félévét.

A Pathway program sikeres lezárása és az egyetemi követelményeknek való megfelelés a hallgatók számára a Hofstra University folytathatja tanulmányait. Ezt az átmenetet az INTO Hofstra programról az egyetemi diploma programra progressziónak nevezik.

Képzési programelemek

2-szemeszter

30 óra hitel program9 óra hitel a Pathway21 óra hitel óra mértéke

1-szemeszter

30 óra hitel program9 óra hitel a Pathway21 óra hitel óra mértékeA tanfolyam jellemzőiFejlessze ismereteit és készségeit aktív tanulással a kiválasztott tématerületen.Garantált egyetemi elhelyezkedés minden sikeres diák számára.Alkalmazkodjunk az Egyesült Államokban való tanulmányozáshoz, amely nagy hangsúlyt fektet a tanulmányi és kutatási készségekre.Javítani kell angol nyelvű szintjét, és fejleszteni kell a választott szakterület szókincsét.A hallgatóknak lehetőségük van arra, hogy a tanfolyamok elvégzése után szakmai gyakorlaton keresztül alkalmazzák tudásukat és készségeiket.Legfontosabb tényeketA tantárgy hossza: 1 - 2 félévKezdő dátumok: 2019: augusztus; 2020: január, augusztus; 2021: januárDíjak: 20.400 $Tudományos követelmények: Minimális GPA 2,5. Bachelor fokozat vagy azzal egyenértékű.Angol nyelvi követelmények: IELTS 5.5 vagy TOEFL 65 vagy azzal egyenértékűDíj: Ez a Pathway program a Hofstra University Business Analytics mesterképzéséhez vezet.Tanfolyam opciók: 2 félév, 1 félévA tanfolyam lehetőségei2-szemeszter... [-]
Amerikai Egyesült Államok New York
Január 2020
Angol
Nappali
1 - 2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Hofstra University

Az INTO Hofstra Graduate Pathway program a számviteli programban felkészíti Önt arra, hogy a Hofstra University mesterfokozatának következő félévébe lépjen be. ... [+]

Az INTO Hofstra Graduate Pathway program a számviteli programban felkészíti Önt arra, hogy a Hofstra University mesterfokozatának következő félévébe lépjen be.

A Pathway program sikeres lezárása és az egyetemi követelményeknek való megfelelés a hallgatók számára a Hofstra University folytathatja tanulmányait. Ezt az átmenetet az INTO Hofstra programról az egyetemi diploma programra progressziónak nevezik.

Képzési programelemek

2-szemeszter

30 óra hitel program9 óra hitel a Pathway21 óra hitel óra mértéke

1-szemeszter

30 óra hitel program9 óra hitel a Pathway21 óra hitel óra mértékeA tanfolyam jellemzőiFejlessze ismereteit és készségeit aktív tanulással a kiválasztott tématerületen.Garantált egyetemi elhelyezkedés minden sikeres diák számára.Alkalmazkodjunk az Egyesült Államokban való tanulmányozáshoz, amely nagy hangsúlyt fektet a tanulmányi és kutatási készségekre.Javítani kell angol nyelvű szintjét, és fejleszteni kell a választott szakterület szókincsét.A hallgatóknak lehetőségük van arra, hogy a tanfolyamok elvégzése után szakmai gyakorlaton keresztül alkalmazzák tudásukat és készségeiket.Legfontosabb tényeketA tantárgy hossza: 1 - 2 félévKezdő dátumok: 2019: augusztus; 2020: január, augusztus; 2021: januárDíjak: 20.400 $Tudományos követelmények: Minimális GPA 2,5. Bachelor diploma vagy azzal egyenértékű üzleti tevékenységben legalább két számviteli kurzusAngol nyelvi követelmények: A TOEFL 65-ből vagy az IELTS 5.5-ből vagy azzal egyenértékűDíj: Ez a Pathway program a Hofstra University számviteli mesterképzéséhez vezet.Tanfolyam opciók: 2 félév, 1 félévA tanfolyam lehetőségei2-szemeszter... [-]
Amerikai Egyesült Államok New York
Január 2020
Angol
Nappali
1 - 2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Hofstra University

Az INTO Hofstra Graduate Pathway program pénzügyekben felkészíti Önt arra, hogy a Hofstra University mesterképzésének következő félévébe lépjen be. ... [+]

Az INTO Hofstra Graduate Pathway program pénzügyekben felkészíti Önt arra, hogy a Hofstra University mesterképzésének következő félévébe lépjen be.

A Pathway program sikeres lezárása és az egyetemi követelményeknek való megfelelés a hallgatók számára a Hofstra University folytathatja tanulmányait. Ezt az átmenetet az INTO Hofstra programról az egyetemi diploma programra progressziónak nevezik.

Képzési programelemek

2-szemeszter

30 óra hitel program9 óra hitel a Pathway21 óra hitel óra mértéke

1-szemeszter

30 óra hitel program6 óra hitel a Pathway24 óra hitel óra mértékeA tanfolyam jellemzőiFejlessze ismereteit és készségeit aktív tanulással a kiválasztott tématerületen.Garantált egyetemi elhelyezkedés minden sikeres diák számára.Alkalmazkodjunk az Egyesült Államokban való tanulmányozáshoz, amely nagy hangsúlyt fektet a tanulmányi és kutatási készségekre.Javítani kell angol nyelvű szintjét, és fejleszteni kell a választott szakterület szókincsét.A hallgatóknak lehetőségük van arra, hogy a tanfolyamok elvégzése után szakmai gyakorlaton keresztül alkalmazzák tudásukat és készségeiket.Legfontosabb tényeketA tantárgy hossza: 1 - 2 félévKezdő dátumok: 2019: augusztus; 2020: január, augusztus; 2021: januárDíjak: 20.400 $Tudományos követelmények: Minimális GPA 2,5. A főiskolai végzettség vagy azzal egyenértékű üzleti tevékenységben, legalább egy osztályban az alábbiak mindegyikében: kalkulus, mikroökonómia, makroökonómia, számviteli és 2 osztály a statisztikákban.Angol nyelvi követelmények: IELTS 5.5 vagy TOEFL 65 vagy azzal egyenértékűDíj: Ez a Pathway program vezet a Master of Science in Finance a Hofstra University .Tanfolyam opciók: 2 félév, 1 félévA tanfolyam lehetőségei2-szemeszter... [-]
Amerikai Egyesült Államok New York
Január 2020
Angol
Nappali
1 - 2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Hofstra University

A INTO Hofstra Graduate Pathway program a marketingben előkészíti Önt arra, hogy a Hofstra University mesterképzésének következő félévébe lépjen be. ... [+]

A INTO Hofstra Graduate Pathway program a marketingben előkészíti Önt arra, hogy a Hofstra University mesterképzésének következő félévébe lépjen be.

A Pathway program sikeres lezárása és az egyetemi követelményeknek való megfelelés a hallgatók számára a Hofstra University folytathatja tanulmányait. Ezt az átmenetet az INTO Hofstra programról az egyetemi diploma programra progressziónak nevezik.

Képzési programelemek

2-szemeszter

30 óra hitel program9 óra hitel a Pathway21 óra hitel óra mértéke

1-szemeszter

30 óra hitel program9 óra hitel a Pathway21 óra hitel óra mértékeA tanfolyam jellemzőiFejlessze ismereteit és készségeit aktív tanulással a kiválasztott tématerületen.Garantált egyetemi elhelyezkedés minden sikeres diák számára.Alkalmazkodjunk az Egyesült Államokban való tanulmányozáshoz, amely nagy hangsúlyt fektet a tanulmányi és kutatási készségekre.Javítani kell angol nyelvű szintjét, és fejleszteni kell a választott szakterület szókincsét.A hallgatóknak lehetőségük van arra, hogy a tanfolyamok elvégzése után szakmai gyakorlaton keresztül alkalmazzák tudásukat és készségeiket.Legfontosabb tényeketA tantárgy hossza: 1 - 2 félévKezdő dátumok: 2019: augusztus; 2020: január, augusztus; 2021: januárDíjak: 20.400 $Tudományos követelmények: Minimális GPA 2,5. Bachelor fokozat vagy azzal egyenértékű.Angol nyelvi követelmények: IELTS 5.5 vagy TOEFL 65 vagy azzal egyenértékűDíj: Ez a Pathway program vezet a Master of Science-hez a Hofstra University .Tanfolyam opciók: 2 félév, 1 félévA tanfolyam lehetőségei2-szemeszter... [-]
Amerikai Egyesült Államok New York
Január 2020
Angol
Nappali
1 - 2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Hofstra University

Az INTO Hofstra Graduate Pathway program MBA-ben felkészíti Önt arra, hogy adja meg a Hofstra University mesterfokozatának következő félévét. ... [+]

Az INTO Hofstra Graduate Pathway program MBA- ben felkészíti Önt arra, hogy adja meg a Hofstra University mesterfokozatának következő félévét.

A Pathway program sikeres lezárása és az egyetemi követelményeknek való megfelelés a hallgatók számára a Hofstra University folytathatja tanulmányait. Ezt az átmenetet az INTO Hofstra programról az egyetemi diploma programra progressziónak nevezik.

Képzési programelemek

2-szemeszter

38-45 kreditóra program12 óra hitel a Pathway26-33 kreditóra maradt a fokozat felé

1-szemeszter

38-45 kreditóra program12 óra hitel a Pathway26-33 kreditóra maradt a fokozat feléA tanfolyam jellemzőiFejlessze ismereteit és készségeit aktív tanulással a kiválasztott tématerületen.Garantált egyetemi elhelyezkedés minden sikeres diák számára.Alkalmazkodjunk az Egyesült Államokban való tanulmányozáshoz, amely nagy hangsúlyt fektet a tanulmányi és kutatási készségekre.Javítani kell angol nyelvű szintjét, és fejleszteni kell a választott szakterület szókincsét.A hallgatóknak lehetőségük van arra, hogy a tanfolyamok elvégzése után szakmai gyakorlaton keresztül alkalmazzák tudásukat és készségeiket.Legfontosabb tényeketA tantárgy hossza: 1 - 2 félévKezdő dátumok: 2019: augusztus; 2020: január, augusztus; 2021: januárDíjak: 20.400 $Tudományos követelmények: Minimális GPA 2,5. Bachelor fokozat vagy azzal egyenértékű.Angol nyelvi követelmények: IELTS 5.5 vagy TOEFL 65 vagy azzal egyenértékűDíj: A Pathway program vezet MBA Számviteli, Business Analytics, pénzügy, Health Services Management, Information Systems, International Business, Management, Marketing, Minőségirányítási és adóztatják Hofstra University .Tanfolyam opciók: 2 félév, 1 félévA tanfolyam lehetőségei2-szemeszter... [-]
Amerikai Egyesült Államok New York
Január 2020
Angol
Nappali
1 - 2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Hofstra University

Az INTO Hofstra Graduate Pathway program a közegészségügyben felkészíti Önt arra, hogy a Hofstra University mesterképzésének következő félévébe lépjen be. ... [+]

Az INTO Hofstra Graduate Pathway program a közegészségügyben felkészíti Önt arra, hogy a Hofstra University mesterképzésének következő félévébe lépjen be.

A Pathway program sikeres lezárása és az egyetemi követelményeknek való megfelelés a hallgatók számára a Hofstra University folytathatja tanulmányait. Ezt az átmenetet az INTO Hofstra programról az egyetemi diploma programra progressziónak nevezik.

Képzési programelemek

2-szemeszter

42 kreditóra program13 óra hitel a Pathway29 óra hitel óra mértéke

1-szemeszter

42 kreditóra program9 óra hitel a Pathway33 óra hitel óra mértékeA tanfolyam jellemzőiFejlessze ismereteit és készségeit aktív tanulással a kiválasztott tématerületen.Garantált egyetemi elhelyezkedés minden sikeres diák számára.Alkalmazkodjunk az Egyesült Államokban való tanulmányozáshoz, amely nagy hangsúlyt fektet a tanulmányi és kutatási készségekre.Javítani kell angol nyelvű szintjét, és fejleszteni kell a választott szakterület szókincsét.A hallgatóknak lehetőségük van arra, hogy a tanfolyamok elvégzése után szakmai gyakorlaton keresztül alkalmazzák tudásukat és készségeiket.Legfontosabb tényeketA tantárgy hossza: 1 - 2 félévKezdő dátumok: 2019: augusztus; 2020: január, augusztus; 2021: januárDíjak: 20.400 $Tudományos követelmények: Minimális GPA 2,5. A biológia, az egészségügy, a közegészségügy, az egészségpolitika, a közpolitika, a politikai tudomány, a közgazdaságtan, az egészségügyi menedzsment, a fenntarthatósági tanulmányok, az antropológia vagy más kapcsolódó területeken végzett alapképzés vagy azzal egyenértékű . Egy statisztika kurzus.Angol nyelvi követelmények: IELTS 5.5 vagy TOEFL 65 vagy azzal egyenértékűDíj: Ez a Pathway program a Hofstra University közegészségügyi mesterképzéséhez vezet.Tanfolyam opciók: 2 félév, 1 félévA tanfolyam lehetőségei2-szemeszter... [-]
Amerikai Egyesült Államok New York
Január 2020
Angol
Nappali
1 - 2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Hofstra University

Az INTO Hofstra Graduate Pathway program a biológiában előkészíti Önt arra, hogy a Hofstra University mesterfokozatának következő félévébe lépjen be. ... [+]

Az INTO Hofstra Graduate Pathway program a biológiában előkészíti Önt arra, hogy a Hofstra University mesterfokozatának következő félévébe lépjen be.

A Pathway program sikeres lezárása és az egyetemi követelményeknek való megfelelés a hallgatók számára a Hofstra University folytathatja tanulmányait. Ezt az átmenetet az INTO Hofstra programról az egyetemi diploma programra progressziónak nevezik.

Képzési programelemek

2-szemeszter

33 óra hitel program12 óra hitel a Pathway21 óra hitel óra mértéke

1-szemeszter

33 óra hitel program9 óra hitel a Pathway24 óra hitel óra mértékeA tanfolyam jellemzőiFejlessze ismereteit és készségeit aktív tanulással a kiválasztott tématerületen.Garantált egyetemi elhelyezkedés minden sikeres diák számára.Alkalmazkodjunk az Egyesült Államokban való tanulmányozáshoz, amely nagy hangsúlyt fektet a tanulmányi és kutatási készségekre.Javítani kell angol nyelvű szintjét, és fejleszteni kell a választott szakterület szókincsét.A hallgatóknak lehetőségük van arra, hogy a tanfolyamok elvégzése után szakmai gyakorlaton keresztül alkalmazzák tudásukat és készségeiket.Legfontosabb tényeketA tantárgy hossza: 1 - 2 félévKezdő dátumok: 2019: augusztus; 2020: január, augusztus; 2021: januárDíjak: 20.400 $Tudományos követelmények: Minimális GPA 2,5. Bachelor fokozat vagy azzal egyenértékű a biológiában. A hallgatónak legalább három felsőfokú biológiai kurzusban kell lennie B-nek vagy jobbnak, amelyek mindegyike legalább 3 félév óra (amerikai rendszer egyenértékű).Angol nyelvi követelmények: A TOEFL 65-ből vagy az IELTS 5.5-ből vagy azzal egyenértékűDíj: Ez az Pathway a Hofstra University integrált biológia mesterképzéséhez vezet.Tanfolyam opciók: 2 félév, 1 félévA tanfolyam lehetőségei2-szemeszter... [-]
Amerikai Egyesült Államok New York
Január 2020
Angol
Nappali
1 - 2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Hofstra University

Az INTO Hofstra Graduate Pathway program a Fenntarthatóságban felkészíti Önt arra, hogy a Hofstra University mesterfokozatának következő félévébe lépjen be. ... [+]

Az INTO Hofstra Graduate Pathway program a Fenntarthatóságban felkészíti Önt arra, hogy a Hofstra University mesterfokozatának következő félévébe lépjen be.

A Pathway program sikeres lezárása és az egyetemi követelményeknek való megfelelés a hallgatók számára a Hofstra University folytathatja tanulmányait. Ezt az átmenetet az INTO Hofstra programról az egyetemi diploma programra progressziónak nevezik.

Képzési programelemek

2-szemeszter

30 óra hitel program12 óra hitel a Pathway18 óra hitel óra mértéke

1-szemeszter

30 óra hitel program9 óra hitel a Pathway21 óra hitel óra mértékeA tanfolyam jellemzőiFejlessze ismereteit és készségeit aktív tanulással a kiválasztott tématerületen.Garantált egyetemi elhelyezkedés minden sikeres diák számára.Alkalmazkodjunk az Egyesült Államokban való tanulmányozáshoz, amely nagy hangsúlyt fektet a tanulmányi és kutatási készségekre.Javítani kell angol nyelvű szintjét, és fejleszteni kell a választott szakterület szókincsét.A hallgatóknak lehetőségük van arra, hogy a tanfolyamok elvégzése után szakmai gyakorlaton keresztül alkalmazzák tudásukat és készségeiket.Legfontosabb tényeketA tantárgy hossza: 1 - 2 félévKezdő dátumok: 2019: augusztus; 2020: január, augusztus; 2021: januárDíjak: 20.400 $Tudományos követelmények: Minimális GPA 2,5. Bachelor fokozat vagy azzal egyenértékű.Angol nyelvi követelmények: IELTS 5.5 vagy TOEFL 65 vagy azzal egyenértékűDíj: Ez az Pathway a Hofstra University fenntartható mesterképzéshez vezet.Tanfolyam opciók: 2 félév, 1 félévA tanfolyam lehetőségei2-szemeszter... [-]
Amerikai Egyesült Államok New York
Január 2020
Angol
Nappali
1 - 2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Hofstra University

Az INTO Hofstra Graduate Pathway program a Creative Arts Therapy tanácsadásban előkészíti Önt, hogy adja meg a Hofstra University mesterfokozatának következő félévét. ... [+]

Az INTO Hofstra Graduate Pathway program a Creative Arts Therapy tanácsadásban előkészíti Önt, hogy adja meg a Hofstra University mesterfokozatának következő félévét.

A Pathway program sikeres lezárása és az egyetemi követelményeknek való megfelelés a hallgatók számára a Hofstra University folytathatja tanulmányait. Ezt az átmenetet az INTO Hofstra programról az egyetemi diploma programra progressziónak nevezik.

Képzési programelemek

2-szemeszter

60 óra hitel program12 óra hitel a Pathway48 óra hitel óra mértéke

1-szemeszter

60 óra hitel program9 óra hitel a Pathway51 óra hitel óra mértékeA tanfolyam jellemzőiFejlessze ismereteit és készségeit aktív tanulással a kiválasztott tématerületen.Garantált egyetemi elhelyezkedés minden sikeres diák számára.Alkalmazkodjunk az Egyesült Államokban való tanulmányozáshoz, amely nagy hangsúlyt fektet a tanulmányi és kutatási készségekre.Javítani kell angol nyelvű szintjét, és fejleszteni kell a választott szakterület szókincsét.A hallgatóknak lehetőségük van arra, hogy a tanfolyamok elvégzése után szakmai gyakorlaton keresztül alkalmazzák tudásukat és készségeiket.Legfontosabb tényeketA tantárgy hossza: 1 - 2 félévKezdő dátumok: 2019: augusztus; 2020: január, augusztus; 2021: januárDíjak: 20.400 $Tudományos követelmények: Minimális GPA 2,5. Bachelor fokozat vagy azzal egyenértékű , 18 kredit stúdióművészet, beleértve a rajz, festészet és 3D művészet, valamint 12 kredit pszichológiai kurzusok.Angol nyelvi követelmények: IELTS 5.5 vagy TOEFL 65 vagy azzal egyenértékűDíj: Ez a Pathway program a művészettudományi Master of Creative Arts Therapy tanácsadáshoz vezet a Hofstra University .Tanfolyam opciók: 2 félév, 1 félévA tanfolyam lehetőségei2-szemeszter... [-]
Amerikai Egyesült Államok New York
Január 2020
Angol
Nappali
1 - 2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Hofstra University

Az INTO Hofstra Graduate Pathway program a kvantitatív pénzügyekben felkészíti Önt arra, hogy a Hofstra University mesterfokozatának következő félévébe lépjen be. ... [+]

Az INTO Hofstra Graduate Pathway program a kvantitatív pénzügyekben felkészíti Önt arra, hogy a Hofstra University mesterfokozatának következő félévébe lépjen be.

A Pathway program sikeres lezárása és az egyetemi követelményeknek való megfelelés a hallgatók számára a Hofstra University folytathatja tanulmányait. Ezt az átmenetet az INTO Hofstra programról az egyetemi diploma programra progressziónak nevezik.

Képzési programelemek

2-szemeszter

33 óra hitel program9 óra hitel a Pathway24 óra hitel óra mértéke

1-szemeszter

33 óra hitel program6 óra hitel a Pathway24 óra hitel óra mértékeA tanfolyam jellemzőiFejlessze ismereteit és készségeit aktív tanulással a kiválasztott tématerületen.Garantált egyetemi elhelyezkedés minden sikeres diák számára.Alkalmazkodjunk az Egyesült Államokban való tanulmányozáshoz, amely nagy hangsúlyt fektet a tanulmányi és kutatási készségekre.Javítani kell angol nyelvű szintjét, és fejleszteni kell a választott szakterület szókincsét.A hallgatóknak lehetőségük van arra, hogy a tanfolyamok elvégzése után szakmai gyakorlaton keresztül alkalmazzák tudásukat és készségeiket.Legfontosabb tényeketA tantárgy hossza: 1 - 2 félévKezdő dátumok: 2019: augusztus; 2020: január, augusztus; 2021: januárDíjak: 20.400 $Tudományos követelmények: Minimális GPA 2,5. A főiskolai végzettség vagy azzal egyenértékű üzleti tevékenységben, legalább egy osztályban az alábbiak mindegyikében: számítás, mikroökonómia, makrogazdaság és számviteli 2 osztály a statisztikákban.Angol nyelvi követelmények: IELTS 5.5 vagy TOEFL 65 vagy azzal egyenértékűDíj: Ez a Pathway program a Hofstra University kvantitatív pénzügyi mesterképzéshez vezet.Tanfolyam opciók: 2 félév, 1 félévA tanfolyam lehetőségei2-szemeszter... [-]
Amerikai Egyesült Államok New York
Augusztus 2020
Angol
Nappali
1 - 2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Hofstra University

Egy INTO Hofstra diplomás Pathway program a mérnöki menedzsmentben felkészíti Önt arra, hogy a Hofstra University mesterfokozatának következő félévébe lépjen be. ... [+]

Egy INTO Hofstra diplomás Pathway program a mérnöki menedzsmentben felkészíti Önt arra, hogy a Hofstra University mesterfokozatának következő félévébe lépjen be.

A Pathway program sikeres lezárása és az egyetemi követelményeknek való megfelelés a hallgatók számára a Hofstra University folytathatja tanulmányait. Ezt az átmenetet az INTO Hofstra programról az egyetemi diploma programra progressziónak nevezik.

Képzési programelemek

2-szemeszter

30 óra hitel program12 óra hitel a Pathway18 óra hitel óra mértéke

1-szemeszter

30 óra hitel program9 óra hitel a Pathway21 óra hitel óra mértékeA tanfolyam jellemzőiFejlessze ismereteit és készségeit aktív tanulással a kiválasztott tématerületen.Garantált egyetemi elhelyezkedés minden sikeres diák számára.Alkalmazkodjunk az Egyesült Államokban való tanulmányozáshoz, amely nagy hangsúlyt fektet a tanulmányi és kutatási készségekre.Javítani kell angol nyelvű szintjét, és fejleszteni kell a választott szakterület szókincsét.A hallgatóknak lehetőségük van arra, hogy a tanfolyamok elvégzése után szakmai gyakorlaton keresztül alkalmazzák tudásukat és készségeiket.Legfontosabb tényeketA tantárgy hossza: 1 - 2 félévKezdő dátumok: 2019: augusztus; 2020: január, augusztus; 2021: januárDíjak: 20.400 $Tudományos követelmények: GPA 2,5. Bachelor diploma vagy azzal egyenértékű a mérnöki.Angol nyelvi követelmények: IELTS 5.5 vagy TOEFL 65 vagy azzal egyenértékűDíj: Ez a Pathway program vezet a mesterképzéshez a Hofstra University .Tanfolyam opciók: 2 félév, 1 félévA tanfolyam lehetőségei2-szemeszter... [-]
Amerikai Egyesült Államok New York
Január 2020
Angol
Nappali
1 - 2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Hofstra University

Az INTO Hofstra Graduate Pathway program a sporttudományi gyakorlatban - a fiziológia gyakorlása a Hofstra University mesterképzési programjának következő félévébe lép. ... [+]

Az INTO Hofstra Graduate Pathway program a sporttudományi gyakorlatban - a fiziológia gyakorlása a Hofstra University mesterképzési programjának következő félévébe lép.

A Pathway program sikeres lezárása és az egyetemi követelményeknek való megfelelés a hallgatók számára a Hofstra University folytathatja tanulmányait. Ezt az átmenetet az INTO Hofstra programról az egyetemi diploma programra progressziónak nevezik.

Képzési programelemek

2-szemeszter

34 hitelóra program12 óra hitel a Pathway22 óra hitel óra mértéke

1-szemeszter

34 hitelóra program9 óra hitel a Pathway25 óra hitel óra mértékeA tanfolyam jellemzőiFejlessze ismereteit és készségeit aktív tanulással a kiválasztott tématerületen.Garantált egyetemi elhelyezkedés minden sikeres diák számára.Alkalmazkodjunk az Egyesült Államokban való tanulmányozáshoz, amely nagy hangsúlyt fektet a tanulmányi és kutatási készségekre.Javítani kell angol nyelvű szintjét, és fejleszteni kell a választott szakterület szókincsét.A hallgatóknak lehetőségük van arra, hogy a tanfolyamok elvégzése után szakmai gyakorlaton keresztül alkalmazzák tudásukat és készségeiket.Legfontosabb tényeketA tantárgy hossza: 1 - 2 félévKezdő dátumok: 2019: augusztus; 2020: január, augusztus; 2021: januárDíjak: 20.400 $Tudományos követelmények: Minimális GPA 2,5. Bachelor diploma vagy azzal egyenértékű a gyakorlati tudomány, az egészség és a fitnesz, a testnevelés vagy más kapcsolódó terület.Angol nyelvi követelmények: IELTS 5.5 vagy TOEFL 65 vagy azzal egyenértékűDíj: Ez a Pathway program vezet a Master of Science-hez a sporttudományban a fiziológiában a Hofstra University .Tanfolyam opciók: 2 félév, 1 félévA tanfolyam lehetőségei2-szemeszter... [-]
Amerikai Egyesült Államok New York
Január 2020
Angol
Nappali
1 - 2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Hofstra University

Az INTO Hofstra Graduate Pathway program a városi ökológiában felkészíti Önt arra, hogy a Hofstra University mesterfokozatának következő félévébe lépjen be. ... [+]

Az INTO Hofstra Graduate Pathway program a városi ökológiában felkészíti Önt arra, hogy a Hofstra University mesterfokozatának következő félévébe lépjen be.

A Pathway program sikeres lezárása és az egyetemi követelményeknek való megfelelés a hallgatók számára a Hofstra University folytathatja tanulmányait. Ezt az átmenetet az INTO Hofstra programról az egyetemi diploma programra progressziónak nevezik.

Képzési programelemek

2-szemeszter

33 óra hitel program12 óra hitel a Pathway21 óra hitel óra mértéke

1-szemeszter

33 óra hitel program9 óra hitel a Pathway24 óra hitel óra mértékeA tanfolyam jellemzőiFejlessze ismereteit és készségeit aktív tanulással a kiválasztott tématerületen.Garantált egyetemi elhelyezkedés minden sikeres diák számára.Alkalmazkodjunk az Egyesült Államokban való tanulmányozáshoz, amely nagy hangsúlyt fektet a tanulmányi és kutatási készségekre.Javítani kell angol nyelvű szintjét, és fejleszteni kell a választott szakterület szókincsét.A hallgatóknak lehetőségük van arra, hogy a tanfolyamok elvégzése után szakmai gyakorlaton keresztül alkalmazzák tudásukat és készségeiket.Legfontosabb tényeketA tantárgy hossza: 1 - 2 félévKezdő dátumok: 2019: augusztus; 2020: január, augusztus; 2021: januárDíjak: 20.400 $Tudományos követelmények: Minimális GPA 2,5. Bachelor fokozat vagy azzal egyenértékű a biológiában.Angol nyelvi követelmények: IELTS 5.5 vagy TOEFL 65 vagy azzal egyenértékűDíj: Ez az Pathway a Hofstra University városi ökológia mesterképzéséhez vezet.Tanfolyam opciók: 2 félév, 1 félévA tanfolyam lehetőségei2-szemeszter... [-]
Amerikai Egyesült Államok New York
Január 2020
Angol
Nappali
1 - 2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Hofstra University

INTO Hofstra Graduate Pathway program az angol nyelveken kívüli nyelveken ... [+]

INTO Hofstra Graduate Pathway program az angol nyelveken kívüli nyelveken

A Pathway program sikeres lezárása és az egyetemi követelményeknek való megfelelés a hallgatók számára a Hofstra University folytathatja tanulmányait. Ezt az átmenetet az INTO Hofstra programról az egyetemi diploma programra progressziónak nevezik.

Képzési programelemek

2-szemeszter

40 kreditóra program12 óra hitel a Pathway28 kredit óra maradt egy fokozatot

1-szemeszter

40 kreditóra program9 óra hitel a Pathway31 óra hitel óra mértékeA tanfolyam jellemzőiFejlessze ismereteit és készségeit aktív tanulással a kiválasztott tématerületen.Garantált egyetemi elhelyezkedés minden sikeres diák számára.Alkalmazkodjunk az Egyesült Államokban való tanulmányozáshoz, amely nagy hangsúlyt fektet a tanulmányi és kutatási készségekre.Javítani kell angol nyelvű szintjét, és fejleszteni kell a választott szakterület szókincsét.A hallgatóknak lehetőségük van arra, hogy a tanfolyamok elvégzése után szakmai gyakorlaton keresztül alkalmazzák tudásukat és készségeiket.Legfontosabb tényeketA tantárgy hossza: 1 - 2 félévKezdő dátumok: 2019: augusztus; 2020: január, augusztus; 2021: januárDíjak: 20.400 $Tudományos követelmények: Minimális GPA 3,0. Bachelor diploma vagy azzal egyenértékű a célnyelv (arab, kínai / mandarin, francia, német, olasz, orosz vagy spanyol), vagy legalább 36 óra a főiskolai szintű tanfolyam felett a 4. szint felett, az adott nyelven. Általános liberális művészeti tanfolyam szükséges.Angol nyelvi követelmények: IELTS 5.5 vagy TOEFL 65 vagy azzal egyenértékűDíj: Ez a Pathway program az angol nyelveken és a Hofstra University TESOL- Hofstra University mesterképzéshez vezet.Tanfolyam opciók: 2 félév, 1 félévA tanfolyam lehetőségei2-szemeszter... [-]
Amerikai Egyesült Államok New York
Január 2020
Angol
Nappali
1 - 2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Hofstra University

Az INTO Hofstra Graduate Pathway program az Egészségügyi Igazgatóságban felkészíti Önt arra, hogy belépjen a Hofstra University mesterfokozatának következő félévébe. ... [+]

Az INTO Hofstra Graduate Pathway program az Egészségügyi Igazgatóságban felkészíti Önt arra, hogy belépjen a Hofstra University mesterfokozatának következő félévébe.

A Pathway program sikeres lezárása és az egyetemi követelményeknek való megfelelés a hallgatók számára a Hofstra University folytathatja tanulmányait. Ezt az átmenetet az INTO Hofstra programról az egyetemi diploma programra progressziónak nevezik.

Képzési programelemek

2-szemeszter

48 óra hitel program12 óra hitel a Pathway36 óra hitel óra mértéke

1-szemeszter

48 óra hitel program9 óra hitel a Pathway39 kreditóra maradt a fokozat feléA tanfolyam jellemzőiFejlessze ismereteit és készségeit aktív tanulással a kiválasztott tématerületen.Garantált egyetemi elhelyezkedés minden sikeres diák számára.Alkalmazkodjunk az Egyesült Államokban való tanulmányozáshoz, amely nagy hangsúlyt fektet a tanulmányi és kutatási készségekre.Javítani kell angol nyelvű szintjét, és fejleszteni kell a választott szakterület szókincsét.A hallgatóknak lehetőségük van arra, hogy a tanfolyamok elvégzése után szakmai gyakorlaton keresztül alkalmazzák tudásukat és készségeiket.Legfontosabb tényeketA tantárgy hossza: 1 - 2 félévKezdő dátumok: 2019: augusztus; 2020: január, augusztus; 2021: januárDíjak: 20.400 $Tudományos követelmények: Minimális GPA 2,5. Bachelor diploma vagy azzal egyenértékű üzleti, klinikai szakmák (pl. Gyógyászat, fogászat, farmakológia), egészségügyi szakmák, egészségügyi tudományok vagy más kapcsolódó területek.Angol nyelvi követelmények: IELTS 5.5 vagy TOEFL 65 vagy azzal egyenértékűDíj: Ez az Pathway a Hofstra University Egészségügyi Igazgatóságának vezetéséhez vezet.Tanfolyam opciók: 2 félév, 1 félévA tanfolyam lehetőségei2-szemeszter... [-]
Amerikai Egyesült Államok New York
Január 2020
Angol
Nappali
1 - 2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Hofstra University

Az INTO Hofstra Graduate Pathway program humánerőforrás-menedzsmentben felkészíti Önt arra, hogy adja meg a Hofstra University mesterfokozatának következő félévét. ... [+]

Az INTO Hofstra Graduate Pathway program humánerőforrás-menedzsmentben felkészíti Önt arra, hogy adja meg a Hofstra University mesterfokozatának következő félévét.

A Pathway program sikeres lezárása és az egyetemi követelményeknek való megfelelés a hallgatók számára a Hofstra University folytathatja tanulmányait. Ezt az átmenetet az INTO Hofstra programról az egyetemi diploma programra progressziónak nevezik.

Képzési programelemek

2-szemeszter

30 óra hitel program9 óra hitel a Pathway21 óra hitel óra mértéke

1-szemeszter

30 óra hitel program9 óra hitel a Pathway21 óra hitel óra mértékeA tanfolyam jellemzőiFejlessze ismereteit és készségeit aktív tanulással a kiválasztott tématerületen.Garantált egyetemi elhelyezkedés minden sikeres diák számára.Alkalmazkodjunk az Egyesült Államokban való tanulmányozáshoz, amely nagy hangsúlyt fektet a tanulmányi és kutatási készségekre.Javítani kell angol nyelvű szintjét, és fejleszteni kell a választott szakterület szókincsét.A hallgatóknak lehetőségük van arra, hogy a tanfolyamok elvégzése után szakmai gyakorlaton keresztül alkalmazzák tudásukat és készségeiket.Legfontosabb tényeketA tantárgy hossza: 1 - 2 félévKezdő dátumok: 2019: augusztus; 2020: január, augusztus; 2021: januárDíjak: 20.400 $Tudományos követelmények: Minimális GPA 2,5. Bachelor fokozat vagy azzal egyenértékű.Angol nyelvi követelmények: IELTS 5.5 vagy TOEFL 65 vagy azzal egyenértékűDíj: Ez a Pathway program vezet a humán erőforrás menedzsmenthez a Hofstra University .Tanfolyam opciók: 2 félév, 1 félévA tanfolyam lehetőségei2-szemeszter... [-]
Amerikai Egyesült Államok New York
Január 2020
Angol
Nappali
1 - 2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Hofstra University

Az INTO Hofstra Graduate Pathway program az orvosi fizikában előkészíti Önt, hogy adja meg a Hofstra University mesterfokozatának következő félévét. ... [+]

Az INTO Hofstra Graduate Pathway program az orvosi fizikában előkészíti Önt, hogy adja meg a Hofstra University mesterfokozatának következő félévét.

A Pathway program sikeres lezárása és az egyetemi követelményeknek való megfelelés a hallgatók számára a Hofstra University folytathatja tanulmányait. Ezt az átmenetet az INTO Hofstra programról az egyetemi diploma programra progressziónak nevezik.

Képzési programelemek

2-szemeszter

39 óra hitel program12 óra hitel a Pathway27 óra hitel óra mértéke

1-szemeszter

39 óra hitel program8 óra hitel a Pathway31 óra hitel óra mértékeA tanfolyam jellemzőiFejlessze ismereteit és készségeit aktív tanulással a kiválasztott tématerületen.Garantált egyetemi elhelyezkedés minden sikeres diák számára.Alkalmazkodjunk az Egyesült Államokban való tanulmányozáshoz, amely nagy hangsúlyt fektet a tanulmányi és kutatási készségekre.Javítani kell angol nyelvű szintjét, és fejleszteni kell a választott szakterület szókincsét.A hallgatóknak lehetőségük van arra, hogy a tanfolyamok elvégzése után szakmai gyakorlaton keresztül alkalmazzák tudásukat és készségeiket.Legfontosabb tényeketA tantárgy hossza: 1 - 2 félévKezdő dátumok: 2019: augusztus; 2020: január, augusztus; 2021: januárDíjak: 20.400 $Tudományos követelmények: Minimális GPA 2,5. A főiskolai végzettség vagy azzal egyenértékű, vagy fizikában vagy mérnöki diplomában legalább három felsőfokú fizikai kurzus.Angol nyelvi követelmények: IELTS 5.5 vagy TOEFL 65 vagy azzal egyenértékűDíj: Ez a Pathway program vezet a mesterképzéshez az orvosi fizikában a Hofstra University .Tanfolyam opciók: 2 félév, 1 félévA tanfolyam lehetőségei2-szemeszter... [-]
Amerikai Egyesült Államok New York
Január 2020
Angol
Nappali
1 - 2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Hofstra University

Az INTO Hofstra Graduate Pathway program az írástudási tanulmányokban, a 6-os vagy az 5-12. Osztályban (nem minősítés) elkészíti Önt a Hofstra University mesterképzésének ... [+]

Az INTO Hofstra Graduate Pathway program az írástudási tanulmányokban, a 6-os vagy az 5-12. Osztályban (nem minősítés) elkészíti Önt a Hofstra University mesterképzésének következő félévében.

A Pathway program sikeres lezárása és az egyetemi követelményeknek való megfelelés a hallgatók számára a Hofstra University folytathatja tanulmányait. Ezt az átmenetet az INTO Hofstra programról az egyetemi diploma programra progressziónak nevezik.

Képzési programelemek

2-szemeszter

32 óra hitel program12 óra hitel a Pathway20 óra hitel óra mértéke

1-szemeszter

32 óra hitel program9 óra hitel a Pathway23 óra hitel óra mértékeA tanfolyam jellemzőiFejlessze ismereteit és készségeit aktív tanulással a kiválasztott tématerületen.Garantált egyetemi elhelyezkedés minden sikeres diák számára.Alkalmazkodjunk az Egyesült Államokban való tanulmányozáshoz, amely nagy hangsúlyt fektet a tanulmányi és kutatási készségekre.Javítani kell angol nyelvű szintjét, és fejleszteni kell a választott szakterület szókincsét.A hallgatóknak lehetőségük van arra, hogy a tanfolyamok elvégzése után szakmai gyakorlaton keresztül alkalmazzák tudásukat és készségeiket.Legfontosabb tényeketA tantárgy hossza: 1 - 2 félévKezdő dátumok: 2019: augusztus; 2020: január, augusztus; 2021: januárDíjak: 20.400 $Tudományos követelmények: Minimális GPA 2,5. Bachelor fokozat vagy azzal egyenértékű.Angol nyelvi követelmények: IELTS 5.5 vagy TOEFL 65 vagy azzal egyenértékűDíj: A Pathway program vezet a Master of Arts Literacy Studies, Születés-Grade 6 vagy fokozat 5-12 (nem minősítés) a Hofstra University .Tanfolyam opciók: 2 félév, 1 félévA tanfolyam lehetőségei2-szemeszter... [-]
Amerikai Egyesült Államok New York
Január 2020
Angol
Nappali
1 - 2 félévek
Campus
Bővebben magyarul

Tanfolyamok

Hofstra University

Az Akadémiai Angol program az Egyesült Államokban való egyetemi tanulmányokra készül. ... [+]

A tanfolyam jellemzői

Mit fog tanulni:

A beszélt és írott ötleteket pontosan és hatékonyan jelenítse meg angolulÍrjon be kutatási anyagokat a hivatkozások és hivatkozások helyes használatávalAz akadémiai szövegek olvasása, megértése és kritikai értékeléseIsmertesse és használja az egyetemi tudományok közös szókincsétHasználjon hasznos és pontos jegyzeteket a tudományos előadásokon és előadásokonIsmerje meg az amerikai értékeket egy akadémiai környezetbenLegfontosabb tényeketA tantárgy hossza: 1 - 3 félévKezdő dátumok: 2019: augusztus; 2020: január, május, augusztus; 2021: január, májusDíjak: 7 400 $Tudományos követelmények: A középiskolai diploma szükséges.Angol nyelvi követelmények: IELTS 0.0 vagy TOEFL 00 vagy azzal egyenértékűDíj: A kívánt nyelvi szint elérése és az összes többi követelmény teljesítése után előrehaladhat egy Pathway programba vagy egyetemi képzésre.Tanfolyam opciók: 1 félév, 2 félév, 3 félév.... [-]
Amerikai Egyesült Államok New York
Január 2020
Angol
Nappali
1 - 3 félévek
Campus
Bővebben magyarul

Undergraduate Pathway

Hofstra University

Az első év a számítógép-tudományban előkészíti Önt a Hofstra University főiskolai programjának következő félévében. ... [+]

Az első év a számítógép-tudományban előkészíti Önt a Hofstra University főiskolai programjának következő félévében.

Miután sikeresen befejezte a Nemzetközi Év első és megfelel az egyetemi követelményeknek az egyetemi felvételhez, akkor adja meg a következő félévben az egyetemi tanulmányokat a Hofstra University . Ez a program párosítja Önt a dedikált karokkal, akik segítenek a Hofstra University az első évben.

Képzési programelemek

2-szemeszter

124 óra hitel programA Pathway tól 33 óra hitel érkezik91 kreditóra maradt a fokozat felé

1-szemeszter

124 óra hitel program16 óra hitel a Pathway108 óra hitel maradt egy fokigA tanfolyam jellemzőiKezdje el kreditjét a diploma irányába, még akkor is, ha nem felel meg az egyetemi és angol nyelvű követelményeknek a közvetlen belépéshez.További támogatást kap, hogy sikeresen mozogjon az első évben egy amerikai egyetemen.Végezz el ugyanabban az időben, mint a hazai hallgatók.A kisebb osztályméretek lehetővé teszik, hogy több időt töltsön a tanárokkal.Fejlessze tudását és képességeit a diploma során a választott Pathway keresztül.Legfontosabb tényeketA tantárgy hossza: 1 - 3 félévKezdő dátumok: 2019: augusztus; 2020: január, augusztus; 2021: januárDíjak: 27.400 $Tudományos követelmények: Minimális GPA 2,5. Érettségi.Angol nyelvi követelmények: IELTS 5.0 vagy TOEFL 50 vagy azzal egyenértékűDíj: Ez a Pathway program számos főiskolai diplomát eredményez a Hofstra University .Természetesen lehetőség: 1 szemeszter Pathway , 2-Félév Pathway , 3 szemeszter PathwayA tanfolyam lehetőségei1 féléves Pathway... [-]
Amerikai Egyesült Államok New York
Január 2020
Angol
Nappali
1 - 3 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Hofstra University

Ha már befejezte a főiskolai vagy egyetemi szintű tanfolyamokat, és szeretné átutalni a Hofstra University , a 2-félév / 1-félévi alapképzési programunk (UTP) az Ön számá ... [+]

Ha már befejezte a főiskolai vagy egyetemi szintű tanfolyamokat, és szeretné átutalni a Hofstra University , a 2-félév / 1-félévi alapképzési programunk (UTP) az Ön számára. Mielőtt elindítaná a programot, kap egy becslést az átruházható hitelekről a diplomád felé.

Képzési programelemek124 - 128 kreditóra program1 félév: 15 kreditóra vonatkozik az UTP-től2 félév: 31 kreditóra vonatkozik az UTP-tőlA fennmaradó mértékű hitelek az alkalmazott átutalási kreditektől függenekA tanfolyam jellemzőiKreditek átutalása a főiskolai vagy egyetemi szintű óráktól a diplomájátólEgyetemi tanfolyamok testreszabott tanterveGarantált progresszió bármely alapképzési programhoz az UTP sikeres befejezése utánAkadémiai tanácsadás a program egészében, beleértve a progresszió és a diák sikere tanácsadókatLegfontosabb tényeketA tantárgy hossza: 1 - 2 félévKezdő dátumok: 2019: augusztus; 2020: január, augusztus; 2021: januárDíjak: 27.400 $Tudományos követelmények: Minimális GPA 2,5. Érettségi. A hallgatónak legalább 24 főiskolai / egyetemi átutalási kreditnek kell lennie.Angol nyelvi követelmények: IELTS 5.5 vagy TOEFL 60 vagy azzal egyenértékűDíj: Ez a Pathway program számos főiskolai diplomát eredményez a Hofstra University .Természetesen lehetőség: 1 szemeszter Pathway , 2-szemeszter PathwayA tanfolyam lehetőségei1 féléves Pathway... [-]
Amerikai Egyesült Államok New York
Január 2020
Angol
Nappali
1 - 2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Hofstra University

A Nemzetközi Év a Finom és Előadóművészetben felkészíti Önt arra, hogy adja meg a Hofstra University főiskolai programjának következő félévét. ... [+]

A Nemzetközi Év a Finom és Előadóművészetben felkészíti Önt arra, hogy adja meg a Hofstra University főiskolai programjának következő félévét.

Miután sikeresen befejezte a Nemzetközi Év első és megfelel az egyetemi követelményeknek az egyetemi felvételhez, akkor adja meg a következő félévben az egyetemi tanulmányokat a Hofstra University . Ez a program párosítja Önt a dedikált karokkal, akik segítenek a Hofstra University az első évben.

Képzési programelemek

2-szemeszter

124 óra hitel programA Pathway tól 30 óra hitel94 hitel óra maradt egy fokig

1-szemeszter

124 óra hitel programA Pathway tól 15 óra hitel109 óra hitel óra mértékeA tanfolyam jellemzőiKezdje el kreditjét a diploma irányába, még akkor is, ha nem felel meg az egyetemi és angol nyelvű követelményeknek a közvetlen belépéshez.További támogatást kap, hogy sikeresen mozogjon az első évben egy amerikai egyetemen.Végezz el ugyanabban az időben, mint a hazai hallgatók.A kisebb osztályméretek lehetővé teszik, hogy több időt töltsön a tanárokkal.Fejlessze tudását és képességeit a diploma során a választott Pathway keresztül.Legfontosabb tényeketA tantárgy hossza: 1 - 3 félévKezdő dátumok: 2019: augusztus; 2020: január, augusztus; 2021: januárDíjak: 27.400 $Tudományos követelmények: Minimális GPA 2,5. Érettségi.Angol nyelvi követelmények: IELTS 5.0 vagy TOEFL 50 vagy azzal egyenértékűDíj: Ez a Pathway program számos főiskolai diplomát eredményez a Hofstra University .Természetesen lehetőség: 1 szemeszter Pathway , 2-Félév Pathway , 3 szemeszter PathwayA tanfolyam lehetőségei1 féléves Pathway... [-]
Amerikai Egyesült Államok New York
Január 2020
Angol
Nappali
1 - 3 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Hofstra University

A nemzetközi év egyik közleménye felkészíti Önt, hogy adja meg a Hofstra University főiskolai programjának következő félévét. ... [+]

A nemzetközi év egyik közleménye felkészíti Önt, hogy adja meg a Hofstra University főiskolai programjának következő félévét.

Miután sikeresen befejezte a Nemzetközi Év első és megfelel az egyetemi követelményeknek az egyetemi felvételhez, akkor adja meg a következő félévben az egyetemi tanulmányokat a Hofstra University . Ez a program párosítja Önt a dedikált karokkal, akik segítenek a Hofstra University az első évben.

Képzési programelemek

2-szemeszter

124 óra hitel programA Pathway től 30-31 óra hitel93-94 kreditóra maradt

1-szemeszter

124 óra hitel programA Pathway tól 15 óra hitel109 óra hitel óra mértékeA tanfolyam jellemzőiKezdje el kreditjét a diploma irányába, még akkor is, ha nem felel meg az egyetemi és angol nyelvű követelményeknek a közvetlen belépéshez.További támogatást kap, hogy sikeresen mozogjon az első évben egy amerikai egyetemen.Végezz el ugyanabban az időben, mint a hazai hallgatók.A kisebb osztályméretek lehetővé teszik, hogy több időt töltsön a tanárokkal.Fejlessze tudását és képességeit a diploma során a választott Pathway keresztül.Legfontosabb tényeketA tantárgy hossza: 1 - 3 félévKezdő dátumok: 2019: augusztus; 2020: január, augusztus; 2021: januárDíjak: 27.400 $Tudományos követelmények: Minimális GPA 2,5. Érettségi.Angol nyelvi követelmények: IELTS 5.0 vagy TOEFL 50 vagy azzal egyenértékűDíj: Ez a Pathway program számos főiskolai diplomát eredményez a Hofstra University .Természetesen lehetőség: 1 szemeszter Pathway , 2-Félév Pathway , 3 szemeszter PathwayA tanfolyam lehetőségei1 féléves Pathway... [-]
Amerikai Egyesült Államok New York
Január 2020
Angol
Nappali
1 - 3 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Hofstra University

Az egyik év a mérnöki programban felkészíti Önt arra, hogy adja meg a Hofstra University főiskolai programjának következő félévét. ... [+]

Az egyik év a mérnöki programban felkészíti Önt arra, hogy adja meg a Hofstra University főiskolai programjának következő félévét.

Miután sikeresen befejezte a Nemzetközi Év első és megfelel az egyetemi követelményeknek az egyetemi felvételhez, akkor adja meg a következő félévben az egyetemi tanulmányokat a Hofstra University . Ez a program párosítja Önt a dedikált karokkal, akik segítenek a Hofstra University az első évben.

Képzési programelemek

2-szemeszter

128 - 133 kreditóra programA Pathway tól 32 órányi hitel óra érvényes112 - 117 kreditóra marad

1-szemeszter

128 - 133 kreditóra program16 óra hitel a Pathway108 óra hitel maradt egy fokigA tanfolyam jellemzőiKezdje el kreditjét a diploma irányába, még akkor is, ha nem felel meg az egyetemi és angol nyelvű követelményeknek a közvetlen belépéshez.További támogatást kap, hogy sikeresen mozogjon az első évben egy amerikai egyetemen.Végezz el ugyanabban az időben, mint a hazai hallgatók.A kisebb osztályméretek lehetővé teszik, hogy több időt töltsön a tanárokkal.Fejlessze tudását és képességeit a diploma során a választott Pathway keresztül.Legfontosabb tényeketA tantárgy hossza: 1 - 3 félévKezdő dátumok: 2019: augusztus; 2020: január, augusztus; 2021: januárDíjak: 27.400 $Tudományos követelmények: Minimális GPA 2,5. Érettségi.Angol nyelvi követelmények: IELTS 5.0 vagy TOEFL 50 vagy azzal egyenértékűDíj: Ez a Pathway program számos főiskolai diplomát eredményez a Hofstra University .Természetesen lehetőség: 1 szemeszter Pathway , 2-Félév Pathway , 3 szemeszter PathwayA tanfolyam lehetőségei1 féléves Pathway... [-]
Amerikai Egyesült Államok New York
Január 2020
Angol
Nappali
1 - 3 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Hofstra University

Az egyik év a természettudományokban előkészíti Önt a Hofstra University főiskolai programjának következő félévében. ... [+]

Az egyik év a természettudományokban előkészíti Önt a Hofstra University főiskolai programjának következő félévében.

Miután sikeresen befejezte a Nemzetközi Év első és megfelel az egyetemi követelményeknek az egyetemi felvételhez, akkor adja meg a következő félévben az egyetemi tanulmányokat a Hofstra University . Ezt az átmenetet az INTO Hofstra programról az egyetemi diploma programra progressziónak nevezik.

Képzési programelemek

2-szemeszter

124 óra hitel programA Pathway tól 33 óra hitel érkezik91 kreditóra maradt a fokozat felé

1-szemeszter

124 óra hitel programA Pathway ból 17 óra hitel érkezik107 kreditóra maradt a fokozat feléA tanfolyam jellemzőiKezdje el kreditjét a diploma irányába, még akkor is, ha nem felel meg az egyetemi és angol nyelvű követelményeknek a közvetlen belépéshez.További támogatást kap, hogy sikeresen mozogjon az első évben egy amerikai egyetemen.Végezz el ugyanabban az időben, mint a hazai hallgatók.A kisebb osztályméretek lehetővé teszik, hogy több időt töltsön a tanárokkal.Fejlessze tudását és képességeit a diploma során a választott Pathway keresztül.Legfontosabb tényeketA tantárgy hossza: 1 - 3 félévKezdő dátumok: 2019: augusztus; 2020: január, augusztus; 2021: januárDíjak: 27.400 $Tudományos követelmények: Minimális GPA 2,5. Érettségi.Angol nyelvi követelmények: IELTS 5.0 vagy TOEFL 50 vagy azzal egyenértékűDíj: Ez a Pathway program számos főiskolai diplomát eredményez a Hofstra University .Természetesen lehetőség: 1 szemeszter Pathway , 2-Félév Pathway , 3 szemeszter PathwayA tanfolyam lehetőségei1 féléves Pathway... [-]
Amerikai Egyesült Államok New York
Január 2020
Angol
Nappali
1 - 3 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Hofstra University

Az egyik év az egészségtudományi / gyakorlati tudományban előkészíti Önt, hogy adja meg a Hofstra University főiskolai programjának következő félévét. ... [+]

Az egyik év az egészségtudományi / gyakorlati tudományban előkészíti Önt, hogy adja meg a Hofstra University főiskolai programjának következő félévét.

Miután sikeresen befejezte a Nemzetközi Év első és megfelel az egyetemi követelményeknek az egyetemi felvételhez, akkor adja meg a következő félévben az egyetemi tanulmányokat a Hofstra University . Ezt az átmenetet az INTO Hofstra programról az egyetemi diploma programra progressziónak nevezik.

Képzési programelemek

2-szemeszter

127 kreditóra programA Pathway tól 32 órányi hitel óra érvényes95 hitel óra maradt egy fokozatot

1-szemeszter

127 kreditóra program16 óra hitel a Pathway111 kreditóra maradt a fokozat feléA tanfolyam jellemzőiKezdje el kreditjét a diploma irányába, még akkor is, ha nem felel meg az egyetemi és angol nyelvű követelményeknek a közvetlen belépéshez.További támogatást kap, hogy sikeresen mozogjon az első évben egy amerikai egyetemen.Végezz el ugyanabban az időben, mint a hazai hallgatók.A kisebb osztályméretek lehetővé teszik, hogy több időt töltsön a tanárokkal.Fejlessze tudását és képességeit a diploma során a választott Pathway keresztül.Legfontosabb tényeketA tantárgy hossza: 1 - 3 félévKezdő dátumok: 2019: augusztus; 2020: január, augusztus; 2021: januárDíjak: 27.400 $Tudományos követelmények: Minimális GPA 2,5. Érettségi.Angol nyelvi követelmények: IELTS 5.0 vagy TOEFL 50 vagy azzal egyenértékűDíj: Ez a Pathway program számos főiskolai diplomát eredményez a Hofstra University .Természetesen lehetőség: 1 szemeszter Pathway , 2-Félév Pathway , 3 szemeszter PathwayA tanfolyam lehetőségei1 féléves Pathway... [-]
Amerikai Egyesült Államok New York
Január 2020
Angol
Nappali
1 - 3 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Hofstra University

A nemzetközi év első évében felkészítjük Önt arra, hogy a Hofstra University főiskolai programjának következő félévébe lépjen. ... [+]

A nemzetközi év első évében felkészítjük Önt arra, hogy a Hofstra University főiskolai programjának következő félévébe lépjen.

Miután sikeresen befejezte a Nemzetközi Év első és megfelel az egyetemi követelményeknek az egyetemi felvételhez, akkor adja meg a következő félévben az egyetemi tanulmányokat a Hofstra University . Ez a program párosítja Önt a dedikált karokkal, akik segítenek a Hofstra University az első évben.

Képzési programelemek

2-szemeszter

124 óra hitel programA Pathway tól 30 óra hitel94 hitel óra maradt egy fokig

1-szemeszter

124 óra hitel programA Pathway tól 15 óra hitel109 óra hitel óra mértékeA tanfolyam jellemzőiKezdje el kreditjét a diploma irányába, még akkor is, ha nem felel meg az egyetemi és angol nyelvű követelményeknek a közvetlen belépéshez.További támogatást kap, hogy sikeresen mozogjon az első évben egy amerikai egyetemen.Végezz el ugyanabban az időben, mint a hazai hallgatók.A kisebb osztályméretek lehetővé teszik, hogy több időt töltsön a tanárokkal.Fejlessze tudását és képességeit a diploma során a választott Pathway keresztül.Legfontosabb tényeketA tantárgy hossza: 1 - 3 félévKezdő dátumok: 2019: augusztus; 2020: január, augusztus; 2021: januárDíjak: 27.400 $Tudományos követelmények: Minimális GPA 2,5. Érettségi.Angol nyelvi követelmények: IELTS 5.0 vagy TOEFL 50 vagy azzal egyenértékűDíj: Ez a Pathway program számos főiskolai diplomát eredményez a Hofstra University .Természetesen lehetőség: 1 szemeszter Pathway , 2-Félév Pathway , 3 szemeszter PathwayA tanfolyam lehetőségei1 féléves Pathway... [-]
Amerikai Egyesült Államok New York
Január 2020
Angol
Nappali
1 - 3 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Hofstra University

Nemzetközi üzleti év az előkészíti a Hofstra University főiskolai programjának következő félévébe való belépését. ... [+]

Nemzetközi üzleti év az előkészíti a Hofstra University főiskolai programjának következő félévébe való belépését.

Miután sikeresen befejezte a Nemzetközi Év első és megfelel az egyetemi követelményeknek az egyetemi felvételhez, akkor adja meg a következő félévben az egyetemi tanulmányokat a Hofstra University . Ez a program párosítja Önt a dedikált karokkal, akik segítenek a Hofstra University az első évben.

Képzési programelemek

2-szemeszter

128 óra hitel program31 Pathway vonatkozik a Pathway97 kreditóra maradt a fokozat felé

1-szemeszter

128 óra hitel programA Pathway tól 15 óra hitel113 kreditóra maradt a fokozat feléA tanfolyam jellemzőiKezdje el kreditjét a diploma irányába, még akkor is, ha nem felel meg az egyetemi és angol nyelvű követelményeknek a közvetlen belépéshez.További támogatást kap, hogy sikeresen mozogjon az első évben egy amerikai egyetemen.Végezz el ugyanabban az időben, mint a hazai hallgatók.A kisebb osztályméretek lehetővé teszik, hogy több időt töltsön a tanárokkal.Fejlessze tudását és képességeit a diploma során a választott Pathway keresztül.Legfontosabb tényeketA tantárgy hossza: 1 - 3 félévKezdő dátumok: 2019: augusztus; 2020: január, augusztus; 2021: januárDíjak: 27.400 $Tudományos követelmények: Minimális GPA 2,5. Érettségi.Angol nyelvi követelmények: IELTS 5.0 vagy TOEFL 50 vagy azzal egyenértékűDíj: Ez a Pathway program számos főiskolai diplomát eredményez a Hofstra University .Természetesen lehetőség: 1 szemeszter Pathway , 2-Félév Pathway , 3 szemeszter PathwayA tanfolyam lehetőségei1 féléves Pathway... [-]
Amerikai Egyesült Államok New York
Január 2020
Angol
Nappali
1 - 3 félévek
Campus
Bővebben magyarul

Welcome to our new partner: Hofstra University