Hudson County Community College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Hudson County Community College

Hudson County Community College egy nyilvános, átfogó városi közösségi főiskola, amely elkötelezett amellett, hogy jó minőségű, megfizethető, elérhető és közösségközpontú programokat kínáljon. A HCCC hallgatói két egyetemen folytathatnak tanfolyamokat, amelyek mind a tömegközlekedési csomópontok közelében találhatók.

A Főiskola Hudson megye lakóit és vállalkozásait szolgálja, Amerika egyik legsűrűbben lakott és etnikailag sokszínű területe. Hallgatói testületünk tükrözi Hudson megye felépítését: valamivel több mint 50% a spanyol örökség része, körülbelül 16% afro-amerikai, 11% fehér és 8% ázsiai-amerikai / csendes-óceáni szigetország. A HCCC hallgatók több mint egyharmada az Egyesült Államokon kívül született, és csaknem 105 különböző országot jelentett születési helyként. A Főiskola hallgatóinak hatvan százaléka nő.

142813_pexels-photo-3776852.jpeg
A 2011. őszi ciklus rekordot jelentő több mint 9400 hallgató felvételével kezdődött, akiknek 97% -a diplomát keres. A HCCC hallgatói minden eddiginél több kreditórát vesznek fel szemeszterenként, és a teljes munkaidős egyenértéket tekintve a College jelenleg New Jersey nyolcadik legnagyobb közösségi főiskolája. 2011 májusában a Főiskolának volt az eddigi legnagyobb végzős osztálya - több mint 1000 hallgató!

Az elmúlt néhány évben a HCCC példátlan növekedést tervezett a tanfolyamok kínálatában, létrehozott egy központi tanácsadó programot, átszervezte a hallgatói tevékenységeket és a kormányzati programokat, valamint bővítette létesítményeinek számát és minőségét. A nappali és esti órák mellett a Főiskola mostantól a hét minden napján biztosít tanulmányokat, és online tanfolyam-kínálata teljes mértékben megvalósult.

A HCCC-t teljes mértékben akkreditálta a Középiskolai Főiskolák és Iskolák Szövetségének Felsőoktatási Bizottsága. Egyéb akkreditációk közé tartozik a Mérnöki Technológia Akkreditációs Testületének Technológiai Akkreditációs Bizottsága; az Országos Ápolói Akkreditáló Liga; és a Légzőellátás Akkreditációs Bizottságával.

Hudson County Community College régóta ismert a Kulináris Művészetek Intézetéről. A díjnyertes, országosan elismert CAI tanterv a New York-i régió két olyan programjának egyike, amelyet az American Culinary Federation akkreditációs bizottsága akkreditált. A CAI hallgatói különféle féléves és egyéves bizonyítványokat, valamint kétéves társult diplomákat folytathatnak. A Fairleigh Dickinson Egyetemmel kötött megállapodás lehetővé teszi a CAI hallgatói számára, hogy alap- és mesterképzéseket szerezzenek, miközben még mindig a HCCC Culinary Arts Institute területén tanultak. A CAI tanúsító és AAS programokat is biztosít a vendéglátás területén.

A HCCC Közösségi Oktatási Osztály a CAI-val együttműködve, és számos helyi közösségi csoporttal együttműködve képzést, munkára való felkészültséget / életvezetési ismereteket oktat és tanúsító vizsgákat nyújt a nők és családjaik önellátásának elérése érdekében. és kielégítő és eredményes életet élni.

A Főiskola Üzleti és Ipari Központja (CBI) elkötelezett amellett, hogy a Hudson megyei közösség számára biztosítsa a képzett és képzett munkaerőt, amely lehetővé teszi a térség boldogulását, valamint oktatási osztályokat és programokat fejleszt és tart a vállalkozások, szervezetek és egyéb tanulási igények kielégítésére. egyének.

Amellett, hogy az egyik legszélesebb pénzügyi támogatási programot kínálja, a Hudson County Community College Alapítvány ösztöndíjakat biztosít a megérdemelt hallgatók számára. A HCCC Alapítvány 1,25 millió dollár ösztöndíjat ítélt oda több mint 1000 hallgatónak.

Fedezze fel a HCCC-t

Ha figyelembe vesszük a Hudson County Community College (HCCC), két szó jut eszembe: akadémiai kiválóság . A magas színvonalú oktatás biztosítása a legfontosabb prioritás a HCCC-nél. Két másik szó is eszembe jut majd a HCCC felfedezése során: kényelem és megfizethetőség . Gyönyörű városi Journal Square campusunk (fő campusunk) kényelmes helyen, Hudson megye szívében található, kevesebb mint 20 percre New York városától és a Newark Liberty nemzetközi repülőtértől, és könnyen megközelíthető PATH-on, vonaton vagy busszal. Miután az egyetemen tartózkodik, látni fogja, milyen könnyű megkerülni. Négy műholdas campusunk stratégiai elhelyezkedésű Hudson megyében, így nem számít hol tartózkodik, hozzáférhet campusunkhoz és programjainkhoz.

A menetrend szerint vegyen részt a főiskolán

A HCCC-nél megkönnyítjük bizonyítványának vagy végzettségének megszerzését azáltal, hogy több mint 300 nappali, esti és hétvégi kredit és nem kredit tanfolyamot kínálunk, amelyek megfelelnek az Ön menetrendjének és költségvetésének. Osztályaink kicsiek, átlagosan 18: 1 tanuló / tanár arány garantálja az egyéni figyelmet. Ha az egyetemre való bejutás nehéz az Ön számára, online diplomát is kínálunk. Bármit igényel életstílusa, segítünk egy ütemterv összeállításában, amely az Ön idővonalán, költségvetésén és életén belül működik.

A legjobb az egészben, hogy a HCCC-n több mint 60 fokozatú és képesítő program közül választhat, köztük kiemelkedő kulináris és ápolói programjaink közül. Sok hallgatónk úgy dönt, hogy továbbtanul a HCCC elvégzése után; mind a Fairleigh Dickinson Egyetem, mind a New Jersey City Egyetem elfogadja a HCCC hallgatók áttelepítését négyéves és mesterképzési programjaikba, és mindkettő ösztöndíjcsomagot kínál.

Megfizethetőség és rugalmasság

Tudjuk, milyen drága lehet egy főiskolai oktatás, de úgy gondoljuk, hogy a HCCC lesz a legjobb ár-érték arány. Kellemes meglepetés lesz, ha megtudja, hogy a HCCC megfizethető tandíjjal rendelkezik a környéken. És tudta, hogy nappali tagozatos hallgatóink 80 százaléka pénzügyi támogatást kap? Tapasztalt tanácsadóink minden hallgatóval külön dolgoznak, segítenek megtalálni az anyagi támogatási csomagokat, a részmunkaidős munkát és az ösztöndíjakat, hogy megkönnyítsék az egyetemre járás költségeit. Különleges oktatási segítséget és / vagy mentességet is kínálunk a veteránok és a munkanélküliek számára. Biztosítani akarjuk, hogy bárki, aki részt akar venni a HCCC-n, nem engedheti meg magának, hogy ne vegyen részt a HCCC-n.

Miután felfedezte a HCCC-t, látni fogja, hogy egyértelműen ez az első választás az oktatás szempontjából.

Helyszínek

Jersey City

Address
70 Sip Avenue
07306 Jersey City, New Jersey, Amerikai Egyesült Államok

Union City

Address
4800 John F. Kennedy Boulevard
07087 Union City, New Jersey, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket