Independence Community College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Függetlenség Community College (ICC) egy kétéves oktatási intézmény által akkreditált Felsőoktatási Bizottság. Ez 1925-ben alakult, mint évfolyamon 13 és 14 a Függetlenségi állami iskolarendszer. 1967-ben, Függetlenség Community College jogilag elkülönül a kerületi iskola. Építőipar, az új közösség főiskolán egy 68 hektáros campus, korábban a Függetlenség Country Club, 1969-ben kezdődött. Osztályok kezdődött az új helyszín szeptember 1970. ICC campus most otthont az Akadémiai Building, Fine Arts Building, hallgatói önkormányzat, Cessna Learning Center, Field House, igazgatási épület, William Inge Művészeti Központ, fitness központ, sportos gyakorlatban mezőket, lemez golfpálya, 96 ágyas multi-struktúra élő komplexum, valamint egy 200 ágy kollégiumfejlesztés.

Sok felújítások egy adományozott épület, 2010-ben, bővítettük főiskola közé ICC West (2615 West Main Street). Ez a campus található, a nyugati oldalon a Függetlenség és ad otthont a szakmai programok: Allied Health, EMS, kozmetikus, és GED / ABE. További felújítások befejeződtek 2012 elszállásolásáról a legújabb program Állatorvosi Technology. Ez a state-of-the-art létesítmény tartalmaz állati osztályokon, osztályterem, labor, orvos, gyógyszertár, előkészítő helyiség, kis állat kezelés, élelmiszer előkészítő, ápolás, és radiológia.

ICC is jelen van a belvárosban a ICC Alapítvány irodája és a partnerkapcsolatokat a Függetlenség Business Resource Center.

Jelenleg, a mi oktatási és támogatási műsorok között 46 tanulmányi programok számára Associates Művészetek és / vagy tudomány fok, 22 tanulmányi programok tanusítvány befejezése, Student Support Services, férfi és női atlétikai programok, és a különböző egyetemi szervezetek és tevékenységek.

KÜLDETÉSNYILATKOZAT: Függetlenség Community College szolgálja a legjobb érdekeit diákok és a közösség által nyújtott tudományos kiválóság előmozdítása mellett kulturális gazdagodás és a gazdasági fejlődés.

JÖVÔKÉP: Ahhoz, hogy egy közösség főiskolán, amely kivételes oktatási tapasztalat művelésével értelem, kreativitás ösztönzésében, és fokozza karaktert egy diák és közösségi központú környezetben.

Helyszínek

Függetlenség

Address
Independence Community College,
1057 W. College Ave.

KS 67301 Függetlenség, Kansas, Amerikai Egyesült Államok