International Education Corporation - Florida Career College/Anthem College, Anthem College Online, UEI College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az International Education Corporation ( IEC ) a középiskolai posztgraduális képzés első számú országos szolgáltatója, amely olyan nagy keresletű ágazatokat kínál, mint az egészségügy, a kereskedelem, az üzleti élet, a technológia, a közlekedés és a büntető igazságszolgáltatás. Az International Education Corporation az Egyesült Oktatási Intézet Főiskolája, az Egyesült Oktatási Intézet, a Florida Karrier Főiskola és az Egyesült Államok Főiskoláinak anyavállalata.

Munkavállalói tulajdonban lévő szervezetként az International Education Corporation és leányvállalatai elkötelezettek a hallgatók sikerei és az alkalmazottak sikere mellett.

Az International Education Corporationnél megtiszteltetésnek tartjuk, hogy szenvedélyünket, pozitív energiánkat, a minőség és az integritás iránti elkötelezettségünket, valamint jelentős erőforrásainkat ebből az erényes és alapvető célból árasztjuk el. Az International Education Corporation hallgatói mindennapjaink középpontjában állnak. Minden tanszék a mag körül van igazítva a legjobb tanulási környezet megteremtése érdekében.

Helyszínek

Irvine

Address
Laguna Canyon Road,16485
92618 Irvine, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: