International Mid Pac College (IMPAC)

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Nemzetközi Mid Pac College kihasználja a stratégiai helyen, a csendes-óceáni, ahol Kelet-Nyugat találkozik, és felkéri egyének különböző kulturális perspektívák be az osztályterembe a vita. Mint ilyen, IMPAC programok célja, hogy javítsa nem csak a szükséges kommunikációs képességek, hanem a bizalmat, hogy használja őket megfelelően a szakmai, tudományos és társadalmi színtereken. Sőt, IMPAC fejlesztésére összpontosít kultúraközi kommunikációs készség. Hogy ezt, IMPAC kínál kis osztályok és a gondosan összehangolt tantervet, amely kommunikatív, reális, interaktív és praktikus. IMPAC elkötelezett a kiválóság és magas követelményeket támaszt a diákok.

IMPAC at a Glance

IMPAC, 1991-ben alakult, kínál intenzív angol nyelvi képzés egy sokszínű nyelvtanulók az alábbi területeken:

Intenzív angol nyelvtudás Program-IEPP (tanuló vízummal, 12 hét ~) Intenzív angol beszélgetés Program-IECP (turisták, vízummentességi program, a lakosok, 1 hét ~) Magánórák (rugalmas időbeosztás) Különleges Angol Program (egyedi tervezésű, az angol nyelvű képzésben, rugalmas)

A legfőbb okok, hogy tanulmányozza az IMPAC

Több mint 20 éve az üzleti Által akkreditált CEA, Bizottság English Language Program Akkreditáció Kiváló minőségű angol oktatásra megnyerő, tapasztalt oktatók Kiváló ár-érték / megfizethető tandíj Kényelmes helyen, közel buszjárat és Ala Moana Center (Bevásárlóközpont) Csak angol politika Vidám és segítőkész személyzet Egyetemi Híd Program *

  • IMPAC kínál az útvonal / lehetőség a diákok, akik szeretnének belépni főiskolai és / vagy egyetemek Hawaii-on. Jelenleg IMPAC megállapodást kötött Kapiolani Community College (KCC), a University of Hawaii-rendszer iskolában, sikeres teljesítésétől függ az emelt szintű. A részletekért kérjük, látogasson el honlapunkra.

Iskola Mission

A misszió a Nemzetközi Mid Pac College, hogy biztosítsa a diákok egy szilárd alapot az angol kommunikatív és tudományos ismeretek, mint második nyelv mellett interkulturális készségek, hogy megfeleljen a különböző igényeit a diákokat, hogy sikeres legyen a mai globális piacon.

IMPAC elkötelezett:

Megbízható utasítást be különböző módszerek kielégíteni az igényeit a diákok. Adjon meg egy kihívást jelentő oktatási tapasztalat, hogy támogatja a további tanulmányok és integráció a globális közösség. Fenntartani egy kellemes légkört az osztályban, hogy elősegítse a tanulók motivációját. Előmozdítása multikulturális megértés a kulturális tevékenységek.

Magánórák

IMPAC rendezi magánórákat azoknak, akik szeretnék, hogy egy-egy leckét rugalmas időbeosztás. Ütemezés rugalmas függően az oktató elérhetőségét. Egyéni órák $ 40 / óra. Félig magánórákat is kérhető.

Különleges programok

Ezek a programok célja, hogy befogadni csoportok eltérő méretű és korú, időtartama maximum három hónapig. Ezek a személyre szabott programok bele speciális tananyag középpontjában a tanulók igényeit és érdekeit. A díjak és a menetrend, vegye fel a kapcsolatot a Felvételi Iroda a info@impachawaii.edu.

Helyszínek

Honolulu

International Mid Pac College

Address
1311 Kapiolani Blvd.,
Honolulu,

96814 Honolulu, Hawaii, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
+1 808-593-9388