Hivatalos Leírás

Nemzetközi Mid Pac College kihasználja a stratégiai helyen, a csendes-óceáni, ahol Kelet-Nyugat találkozik, és felkéri egyének különböző kulturális perspektívák be az osztályterembe a vita. Mint ilyen, IMPAC programok célja, hogy javítsa nem csak a szükséges kommunikációs képességek, hanem a bizalmat, hogy használja őket megfelelően a szakmai, tudományos és társadalmi színtereken. Sőt, IMPAC fejlesztésére összpontosít kultúraközi kommunikációs készség. Hogy ezt, IMPAC kínál kis osztályok és a gondosan összehangolt tantervet, amely kommunikatív, reális, interaktív és praktikus. IMPAC elkötelezett a kiválóság és magas követelményeket támaszt a diákok.

IMPAC at a Glance

IMPAC, 1991-ben alakult, kínál intenzív angol nyelvi képzés egy sokszínű nyelvtanulók az alábbi területeken:

Intenzív angol nyelvtudás Program-IEPP (tanuló vízummal, 12 hét ~) Intenzív angol beszélgetés Program-IECP (turisták, vízummentességi program, a lakosok, 1 hét ~) Magánórák (rugalmas időbeosztás) Különleges Angol Program (egyedi tervezésű, az angol nyelvű képzésben, rugalmas)

A legfőbb okok, hogy tanulmányozza az IMPAC

Több mint 20 éve az üzleti Által akkreditált CEA, Bizottság English Language Program Akkreditáció Kiváló minőségű angol oktatásra megnyerő, tapasztalt oktatók Kiváló ár-érték / megfizethető tandíj Kényelmes helyen, közel buszjárat és Ala Moana Center (Bevásárlóközpont) Csak angol politika Vidám és segítőkész személyzet Egyetemi Híd Program *

  • IMPAC kínál az útvonal / lehetőség a diákok, akik szeretnének belépni főiskolai és / vagy egyetemek Hawaii-on. Jelenleg IMPAC megállapodást kötött Kapiolani Community College (KCC), a University of Hawaii-rendszer iskolában, sikeres teljesítésétől függ az emelt szintű. A részletekért kérjük, látogasson el honlapunkra.

Iskola Mission

A misszió a Nemzetközi Mid Pac College, hogy biztosítsa a diákok egy szilárd alapot az angol kommunikatív és tudományos ismeretek, mint második nyelv mellett interkulturális készségek, hogy megfeleljen a különböző igényeit a diákokat, hogy sikeres legyen a mai globális piacon.

IMPAC elkötelezett:

Megbízható utasítást be különböző módszerek kielégíteni az igényeit a diákok. Adjon meg egy kihívást jelentő oktatási tapasztalat, hogy támogatja a további tanulmányok és integráció a globális közösség. Fenntartani egy kellemes légkört az osztályban, hogy elősegítse a tanulók motivációját. Előmozdítása multikulturális megértés a kulturális tevékenységek.

Magánórák

IMPAC rendezi magánórákat azoknak, akik szeretnék, hogy egy-egy leckét rugalmas időbeosztás. Ütemezés rugalmas függően az oktató elérhetőségét. Egyéni órák $ 40 / óra. Félig magánórákat is kérhető.

Különleges programok

Ezek a programok célja, hogy befogadni csoportok eltérő méretű és korú, időtartama maximum három hónapig. Ezek a személyre szabott programok bele speciális tananyag középpontjában a tanulók igényeit és érdekeit. A díjak és a menetrend, vegye fel a kapcsolatot a Felvételi Iroda a info@impachawaii.edu.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

International Mid Pac College (IMPAC)

Intenzív angol beszélgetés Program (IECP) egy hat-szintű program célja, hogy igazodjon a turisták, vízummentességi programba, egyéb nem-bevándorló vízummal és a lakosok, ... [+]

IECP (Tourist, vízummentességi program, a lakosok, 1 hét ~)

Intenzív angol beszélgetés Program (IECP) egy hat-szintű program célja, hogy igazodjon a turisták, vízummentességi programba, egyéb nem-bevándorló vízummal és a lakosok, akik szeretnének tanulni a részmunkaidőben (vagy teljes munkaidőben függően vízumok). Ez a program azok számára, akik szeretnének javítani az angol nyelvtudás szükséges kommunikáció a különböző társadalmi, kulturális és túlélési helyzeteket.

Időszak Tandíj (ALL Integrált készségek + 1 Kiegészítés pálya (heti 15 órát) Tandíj 2 Integrált készségek + 1 Kiegészítés pálya (9 óra hetente) 1 ... [-]
Amerikai Egyesült Államok Honolulu
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
Campus
Bővebben magyarul
International Mid Pac College (IMPAC)

Intenzív angol nyelvtudás Program (IEPP) egy hat-szintű program célja, hogy igazodjon a hosszú távú diák tanul három vagy több hónapig (igényel F1 diákvízumra). ... [+]

IEPP (Student Visa, 12 hét ~)

Intenzív angol nyelvtudás Program (IEPP) egy hat-szintű program célja, hogy igazodjon a hosszú távú diák tanul három vagy több hónapig (igényel F1 diákvízumra). Ez a program azok számára, akik előre belépő rendszeres tanulmányok a főiskolai szintű, illetve azok számára, akik szeretnék mélyebben megértem az angol nyelvet.

Időszak Tandíj (tartalmazza az adót) Előtörlesztési Kedvezmény 1 távú (12 hét) $ 1950 * N / A 2 féléves (24 hét) $ 3900 * $ 3315 (15% kedvezmény) 4 félév (48 hét) $ 7800 * $ 6240 (20% kedvezmény) PÁLYA MELLÉLET ismertetése Kezdő (B) Kommunikálni képes minim... [-]
Amerikai Egyesült Államok Honolulu
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul