Hivatalos Leírás

Mason campus életre kel

Ön részesülhet a George Mason University elkötelezettségében, hogy olyan nemzetközi diákok számára kínálja Önt, mint a kiváló egyetemi tapasztalatok. A Mason programok kiemelik az osztályteremben kívüli lehetőségeket; így lehetősége nyílik arra, hogy felfedezze a gyakornoki és szabadidős lehetőségeket, amelyeket csak Washington, DC kínálhat. Lehetősége lesz arra is, hogy gyakorlati kutatást végezzen a karokkal, akik több mint 101 millió dollárt nyertek az egyetemen versenyképes kutatási alapokban.

Péntek esténként kipróbáltam egy 3D nyomtatót? Vegyen részt egy jövőbeli amerikai elnök beszédében? A Mason a Carnegie Felsőoktatási Intézményeinek osztályozásában az USA legmagasabb kutatóegyetemei között található, a Virginia legnagyobb állami kutatóegyede, négy virtuális egyetemen és egy koreai Songdo-ban.

És nem nőttek fel. Ahogy a kar és a vizsgáló testület növekszik, látni fogják az egyetemi létesítményekben és a legmodernebb technológiák fejlődését.

A vezető amerikai egyetem

A George Mason University hallgatójaként hozzáférhet a legjobb kulturális, üzleti és kutatási lehetőségekhez az Egyesült Államokban. Élvezheti a gyakorlati tanulási tapasztalatokat az osztályteremben belülről és azon kívül olyan professzorokkal, akik szakemberei a szakterületükön dolgoznak.

Először a Mason Egyetem hallgatói érkeznek. Ott hozzáférhet az USA legjobb kulturális, üzleti és kutatási lehetőségeihez. Mason nagyszerű akadémiai környezetet biztosít, ahol 130 országból és 50 államból származó hallgatókkal léphet kapcsolatba. Masonnál pedig élvezheti a gyakorlati tanulás olyan professzorokkal, akik szakemberei a szakterületükön dolgoznak. A kar tagjai, tanácsadói és munkatársai keményen dolgoznak annak érdekében, hogy transzformációs tanulási élményt nyújtsanak annak érdekében, hogy amikor befejeződtek, készen állsz arra, hogy kritikusan gondolkodjon a globális kérdésekről, és hatással legyen a munkájára.

A Mason Career Services rendezvényeket, workshopokat, kurzusokat és egyéni tanácsadást kínál, ahol interjúkat és munkahelyi vadászatra taníthat. Minden félévben részt vehet a munkahelyi és szakmai vásárokon, hogy több mint 170 munkáltatóval, például a The Washington Postel, a Smithsonian Intézettel és számos Fortune 500 céggel kapcsolódjon.

INTO Mason

INTO Mason tudja, hogy a nyelvtudás javítására, az új barátok létrehozására és az amerikai oktatási kultúrához való alkalmazkodásra összpontosít, és segíteni fog. INTO Mason dedikált munkatársa lesz veled minden lépésnél, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a tanulás első éve a lehető legegyszerűbb. Mint a Mason Global Center-ben tanuló diák, élvezni fogjuk a legmodernebb akadémiai létesítményünk minden előnyét, amelyet kifejezetten az Önhöz hasonló nemzetközi diákok számára terveztek. Ez az épület a campus életének központja és évente 365 nyitva tart. Minden, amit meg kell kezdeni a Mason-i akadémiai utazásnál, egy fedél alatt van!

Otthona otthonról

INTO Mason a Mason Global Center-en belül található. Ez az, ahol sok angol nyelvet vagy Pathway órát veszel. Ez a tágas, 7 emeletes lakóház több mint 270 Mason hallgatónak ad otthont. Ha szüksége van valakire, aki segíteni fog, barátságos arcot talál a nap 24 órájában az üdvözlő asztalnál. A hallgatói szolgálat személyzete megválaszolhatja kérdéseit, és kapcsolatban maradhat a tudományos tanácsadókkal. Élvezze az ételeket a The Globe éttermi nemzetközi menüből az év minden napján.

Élet és tanulás együtt

A Mason Global Center egy tágas, nagy kaliberű létesítmény és az első év tapasztalatának központja a Mason-ban. Eredetileg szállodaként tervezték, ez a gyönyörű létesítmény az ablakok falával, amelyek természetes fényt hoznak luxus lakóterekbe. Találkozzon barátaival és professzoraival, vagy vegyen részt egy eseményen a virágzó előcsarnokban. Jelentkezzen fel egy beszélgetőpartnerre vagy oktatóra a Learning Resource Centerben. Többet keres? Rendkívül fantasztikus ünnepeket, filmesteket és társas rendezvényeket tartanak Önnek egész évben.

Bővebben a campusról

Élelmiszer

Keres otthonra? Megtalálható a The Globe-ban, amely az egyetem campus éttermeinek egyike, amely a nemzetközi konyha változó menüt kínálja. Az év minden napján nyitva tart, és mindig halálos, vegetáriánus és gluténmentes lehetőségeket talál. És ha különleges ételre vágysz, kérhetsz egy kérést a menüben. Kérem, vigye el receptjeit otthonról!


Tanulási erőforrásközpont

Elgondolkodva, hová menjen, ha szüksége van egy oktatóra? A Learning Resource Center (LRC) az a hely, ahol egy-egy segítséget szeretne írni vagy matematikai segítséget igényel. Önnek hozzáférést kell kapnia olyan dedikált oktatókhoz, akiknek tapasztalata van az angol nyelvtanulók segítésében. Az LRC egy számítógépes laboratórium és csendes tanulmányi terület, ahol kölcsönözhet egy laptopot és dolgozhat csoportprojekteken.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Graduate Pathway

George Mason University

Azok a hallgatók, akik sikeresen befejezik az INTO Mason Graduate Pathway programot a Táplálkozásban, biztosítják a Mason-fokozatot végző továbbképzést további szükséges ... [+]

Azok a hallgatók, akik sikeresen befejezik az INTO Mason Graduate Pathway programot a Táplálkozásban, biztosítják a Mason-fokozatot végző továbbképzést további szükséges alkalmazási anyagok benyújtásával.

Az INTO Mason Pathway program sikeres elvégzésével és az egyetemi követelményeknek való megfelelés érdekében a George Mason University elvégezheti a második félév végzős tanulmányait. Ezt az átállást az INTO Mason Pathway programból egy egyetemi programba "progressziónak" nevezik.

Képzési programösszetevők:

2-Félév:

39 óra hitel program6 óra hitel a Pathway33 óra hitel óra mértéke

1-szemeszter:

39 óra hitel program3 óra hitel a Pathway36 óra hitel óra mértékeA tanfolyam jellemzőiFejlessze ismereteit és készségeit aktív tanulással a kiválasztott tématerületen.Garantált egyetemi elhelyezkedés minden sikeres diák számára.Alkalmazkodjunk az Egyesült Államokban való tanulmányozáshoz, amely nagy hangsúlyt fektet a tanulmányi és kutatási készségekre.Javítani kell angol nyelvű szintjét, és fejleszteni kell a választott szakterület szókincsét.Végezz el ugyanabban az időben, mint a hazai hallgatók.Főbb tényekA tanfolyam hossza: 1-2 félévKezdési időpontok: 2019: január, augusztus; 2020: januárDíjak: $ 21,150-tólOsztályórák: heti 9-13 óraOsztályméret: 15Díj: A program a George Mason University Táplálkozástudományi Mesterévé vezet.Pálya lehetőségek:1-szemeszter2-szemeszterBelépési követelmények... [-]
Amerikai Egyesült Államok Fairfax
Január 2020
Angol
Nappali
1 - 2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
George Mason University

Azok a hallgatók, akik sikeresen befejezik az INTO Mason Graduate Pathway programot a sport- és szabadidős tanulmányokban, biztosíthatók egy progresszív Mason-fokozatot a ... [+]

Azok a hallgatók, akik sikeresen befejezik az INTO Mason Graduate Pathway programot a sport- és szabadidős tanulmányokban, biztosíthatók egy progresszív Mason-fokozatot a további szükséges alkalmazási anyagok benyújtása után.

Az INTO Mason Pathway program sikeres elvégzésével és az egyetemi követelményeknek való megfelelés érdekében a George Mason University elvégezheti a második félév végzős tanulmányait. Ezt az átállást az INTO Mason Pathway programból egy egyetemi programba "progressziónak" nevezik.

Képzési programelemek

2-Félév:

30 óra hitel program9 óra hitel a Pathway21 óra hitel óra mértéke

1-szemeszter:

30 óra hitel program6 óra hitel a Pathway24 óra hitel óra mértékeA tanfolyam jellemzőiFejlessze ismereteit és készségeit aktív tanulással a kiválasztott tématerületen.Garantált egyetemi elhelyezkedés minden sikeres diák számára.Alkalmazkodjunk az Egyesült Államokban való tanulmányozáshoz, amely nagy hangsúlyt fektet a tanulmányi és kutatási készségekre.Javítani kell angol nyelvű szintjét, és fejleszteni kell a választott szakterület szókincsét.Végezz el ugyanabban az időben, mint a hazai hallgatók.Főbb tényekA tanfolyam hossza: 2 félévKezdési időpontok: 2019: augusztusDíjak: A tanfolyamok árait a 2019 - 2020 tanév kezdetén még nem erősítették meg.Osztályórák: heti 9-13 óraOsztályméret: 15Díj: Ez a program vezet a mesterképzés sport-és szabadidős tanulmányok egyike a következő koncentrációk a George Mason University : Nemzetközi Sport Menedzsment, Szabadidő Adminisztráció, Sport és Szabadidő Tanulmányok, Sport Coaching vagy Sport Management.Pálya lehetőségek:1-szemeszter2-szemeszterBelépési követelményekTanulmányi követelmények: Négyéves egyetemi diploma vagy azzal egyenértékű. 2,75 egyetemi GPA egyenértékű.Angol nyelvi követelmények: TOEFL iBT 75 (17 olvasási és hallgatási alpont), IELTS 6.5 (6.0 algoritmus olvasás és hallgatás), PTEA 52, Jelszó 7.0 Tudás és 6.0 írása, AE Core és OCS szint 5. vagy IELA 176 befejezése 169 alátámasztja az olvasást és a hallgatást).Korhatár: 17 év... [-]
Amerikai Egyesült Államok Fairfax
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
George Mason University

Azok a hallgatók, akik sikeresen befejezik az INTO Mason Graduate Pathway programot a távközlésben, biztosítják a progresszió egy Mason diplomás program benyújtása után t ... [+]

Azok a hallgatók, akik sikeresen befejezik az INTO Mason Graduate Pathway programot a távközlésben, biztosítják a progresszió egy Mason diplomás program benyújtása után további szükséges alkalmazási anyagok.

Az INTO Mason Pathway program sikeres elvégzésével és az egyetemi követelményeknek való megfelelés érdekében a George Mason University elvégezheti a második félév végzős tanulmányait. Ezt az átállást az INTO Mason Pathway programból egy egyetemi programba progresszívnak nevezik.

Képzési programelemek

2-Félév:

30 óra hitel program9 óra hitel a Pathway21 óra hitel óra mértéke

1-szemeszter:

30 óra hitel program6 óra hitel a Pathway24 óra hitel óra mértékeA tanfolyam jellemzőiFejlessze ismereteit és készségeit aktív tanulással a kiválasztott tématerületen.Garantált egyetemi elhelyezkedés minden sikeres diák számára.Alkalmazkodjunk az Egyesült Államokban való tanulmányozáshoz, amely nagy hangsúlyt fektet a tanulmányi és kutatási készségekre.Javítani kell angol nyelvű szintjét, és fejleszteni kell a választott szakterület szókincsét.Végezz el ugyanabban az időben, mint a hazai hallgatók.Főbb tényekA tanfolyam hossza: 1-2 félévKezdési időpontok: 2019: január, augusztus; 2020: januárDíjak: $ 21,150-tólOsztályórák: heti 9-13 óraOsztályméret: 15Díj: Ez a program a George Mason University távközlési George Mason University vezetője.Pálya lehetőségek:1-szemeszter2-szemeszterBelépési követelmények... [-]
Amerikai Egyesült Államok Fairfax
Január 2020
Angol
Nappali
1 - 2 találd meg a neked való juris doctor képzést
Campus
Bővebben magyarul
George Mason University

A "Top-Up" programokhoz hasonlóan az INTO Mason Bridge Pathway Programja olyan kiegészítő hallgatókat is felkészít a hallgatók számára, akiknek kiválasztott nemzetközi, h ... [+]

A "Top-Up" programokhoz hasonlóan az INTO Mason Bridge Pathway Programja olyan kiegészítő hallgatókat is felkészít a hallgatók számára, akiknek kiválasztott nemzetközi, hároméves vagy 90 kredites fokozattal rendelkezik.

Ez a két féléves Pathway tartalmazza:

Graduális tanfolyam szükséges az adott képzési programokhoz;Általános oktatási osztályok;Pályakezdő átmeneti előkészítés;Angol írásfejlesztés.A tanfolyam jellemzőiFejlessze ismereteit és készségeit aktív tanulással a kiválasztott tématerületen.Garantált egyetemi elhelyezkedés minden sikeres diák számára.Alkalmazkodjunk az Egyesült Államokban való tanulmányozáshoz, amely nagy hangsúlyt fektet a tanulmányi és kutatási készségekre.Javítani kell angol nyelvű szintjét, és fejleszteni kell a választott szakterület szókincsét.Végezz el ugyanabban az időben, mint a hazai hallgatók.Főbb tényekA tanfolyam hossza: 2 félévKezdési időpontok: 2019: január, augusztus; 2020: januárDíjak: $ 36,800-tólDíj: Ez a program mesterképzést George Mason University a George Mason University résztvevő végzős programjaiból.Tanfolyam lehetőségek: HídBelépési követelményekAkadémiai követelmények: Bachelor degree vagy azzal egyenértékű, minimum 2.75 GPA egyenértékű, igények szerint változik a Pathway program.Angol nyelvi követelmények: IELTS 6.5 vagy TOEFL 85 vagy azzal egyenértékű... [-]
Amerikai Egyesült Államok Fairfax
Január 2020
Angol
Nappali
2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
George Mason University

Azok a hallgatók, akik sikeresen befejezik az INTO Mason Graduate Pathway programot a Bioinformatika és Számítástudományi Biológia területén, biztosíthatók egy progresszí ... [+]

Azok a hallgatók, akik sikeresen befejezik az INTO Mason Graduate Pathway programot a Bioinformatika és Számítástudományi Biológia területén, biztosíthatók egy progresszív Mason-fokozatú programhoz, további szükséges alkalmazási anyagok benyújtásával.

Az INTO Mason Pathway program sikeres elvégzésével és az egyetemi követelményeknek való megfelelés érdekében a George Mason University elvégezheti a második félév végzős tanulmányait. Ezt az átállást az INTO Mason Pathway programból egy egyetemi programba "progressziónak" nevezik.

Képzési programösszetevők:

2-Félév:

30-31 óra hitel program16 óra hitel a Pathway24-25 óra hitel óra maradt egy fokozatot... [-]
Amerikai Egyesült Államok Fairfax
Január 2020
Angol
Nappali
1 - 2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
George Mason University

Azok a hallgatók, akik sikeresen befejezik az INTO Mason Graduate Pathway programot a Bioinformatika menedzsmentben, biztosítják a Mason-diplomás továbbképzés proganálásá ... [+]

Azok a hallgatók, akik sikeresen befejezik az INTO Mason Graduate Pathway programot a Bioinformatika menedzsmentben, biztosítják a Mason-diplomás továbbképzés proganálását további szükséges alkalmazási anyagok benyújtásával.

Az INTO Mason Pathway program sikeres elvégzésével és az egyetemi követelményeknek való megfelelés érdekében a George Mason University elvégezheti a második félév végzős tanulmányait. Ezt az átállást egy INTO Mason Pathway programból egy egyetemi programba "progressziónak" nevezik.

Képzési programösszetevők:

2-Félév:

30-31 óra hitel program16 óra hitel a Pathway24-25 óra hitel óra maradt egy fokozatot... [-]
Amerikai Egyesült Államok Fairfax
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 - 2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
George Mason University

Azok a hallgatók, akik sikeresen befejezik az INTO Mason Graduate Pathway programot a Digital Forensics és a Cyber ​​Analysis segítségével, biztosítják, hogy progresszíve ... [+]

Azok a hallgatók, akik sikeresen befejezik az INTO Mason Graduate Pathway programot a Digital Forensics és a Cyber ​​Analysis segítségével, biztosítják, hogy progresszívek legyenek a Mason-diplomás programban további szükséges alkalmazási anyagok benyújtásával.

Az INTO Mason Pathway program sikeres elvégzésével és az egyetemi követelményeknek való megfelelés érdekében a George Mason University elvégezheti a második félév végzős tanulmányait. Ezt az átállást az INTO Mason Pathway programból egy egyetemi programba "progressziónak" nevezik.

Képzési programelemek

1-szemeszter:

30 óra hitel program6 óra hitel a Pathway24 óra hitel óra mértékeA tanfolyam jellemzőiFejlessze ismereteit és készségeit aktív tanulással a kiválasztott tématerületen.Garantált egyetemi elhelyezkedés minden sikeres diák számára.Alkalmazkodjunk az Egyesült Államokban való tanulmányozáshoz, amely nagy hangsúlyt fektet a tanulmányi és kutatási készségekre.Javítani kell angol nyelvű szintjét, és fejleszteni kell a választott szakterület szókincsét.Végezz el ugyanabban az időben, mint a hazai hallgatók.Főbb tényekA tantárgy hossza: 1 félévKezdési időpontok: 2019: január, augusztus; 2020: januárDíjak: $ 21,150-tólOsztályórák: heti 9-13 óraOsztályméret: 15Díj: Ez a program a George Mason University Digitális Forenzika és Cyber ​​Elemzése Master of Science diplomáját vezette.Tanfolyam lehetőségek: 1 félévBelépési követelményekAkadémiai követelmények: Négyéves egyetemi diploma vagy azzal egyenértékű terület a számítástechnika, a számítástechnika, az informatika, az üzleti, a közgazdasági vagy a kapcsolódó fegyelem területén. A hallgatóknak egyenértékű végzettséggel kell rendelkezniük a következő témákban: TCP / IP, számítógépes operációs rendszerek, számítógépes hálózatok és hálózatirányítás. 2,75 egyetemi GPA egyenértékű.Angol nyelvi követelmények: TOEFL iBT 80 (17 olvasási és írásbeli alpont), IELTS 6.5 (6.0 aláírás olvasás és írás), PTEA 53, AE Core és OCS Level 6 befejezése, vagy IELA 176 (169 olvasás és írás).... [-]
Amerikai Egyesült Államok Fairfax
Január 2020
Angol
Nappali
1 félév
Campus
Bővebben magyarul
George Mason University

Azok a hallgatók, akik sikeresen befejezik az INTO Mason Graduate Pathway programot a Forensic Science-ben, biztosítják a Mason-fokozatot végző továbbképzést további szük ... [+]

Azok a hallgatók, akik sikeresen befejezik az INTO Mason Graduate Pathway programot a Forensic Science-ben, biztosítják a Mason-fokozatot végző továbbképzést további szükséges alkalmazási anyagok benyújtásával.

Az INTO Mason Pathway program sikeres elvégzésével és az egyetemi követelményeknek való megfelelés érdekében a George Mason University elvégezheti a második félév végzős tanulmányait. Ezt az átállást az INTO Mason Pathway programból egy egyetemi programba "progressziónak" nevezik.

Képzési programelemek

2-Félév:

33 óra hitel program9 óra hitel a Pathway24 óra hitel óra mértéke

1-szemeszter:

33 óra hitel program6 óra hitel a Pathway27 óra hitel óra mértékeA tanfolyam jellemzőiFejlessze ismereteit és készségeit aktív tanulással a kiválasztott tématerületen.Garantált egyetemi elhelyezkedés minden sikeres diák számára.Alkalmazkodjunk az Egyesült Államokban való tanulmányozáshoz, amely nagy hangsúlyt fektet a tanulmányi és kutatási készségekre.Javítani kell angol nyelvű szintjét, és fejleszteni kell a választott szakterület szókincsét.Végezz el ugyanabban az időben, mint a hazai hallgatók.Főbb tényekA tanfolyam hossza: 1-2 félévKezdési időpontok: 2019: január, augusztus; 2020: januárDíjak: $ 21,150-tólOsztályórák: heti 9-13 óraOsztályméret: 15Díj: Ez a program a George Mason University továbbképzéséhez vezet.Pálya lehetőségek:1-szemeszter2-szemeszterBelépési követelmények... [-]
Amerikai Egyesült Államok Fairfax
Január 2020
Angol
Nappali
1 - 2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
George Mason University

Azok a hallgatók, akik sikeresen befejezik az INTO Mason Graduate Pathway programot a Föld-tudományi Tudományban, biztosíthatók egy progresszív Mason-fokozatot a további ... [+]

Azok a hallgatók, akik sikeresen befejezik az INTO Mason Graduate Pathway programot a Föld-tudományi Tudományban, biztosíthatók egy progresszív Mason-fokozatot a további szükséges alkalmazási anyagok benyújtásával.

Az INTO Mason Pathway program sikeres elvégzésével és az egyetemi követelményeknek való megfelelés érdekében a George Mason University elvégezheti a második félév végzős tanulmányait. Ezt az átállást az INTO Mason Pathway programból egy egyetemi programba "progressziónak" nevezik.

Képzési programelemek

2-Félév:

30 óra hitel program10 óra hitel a Pathway20 óra hitel óra mértéke

1-szemeszter:

30 óra hitel program6 óra hitel a Pathway24 óra hitel óra mértékeA tanfolyam jellemzőiFejlessze ismereteit és készségeit aktív tanulással a kiválasztott tématerületen.Garantált egyetemi elhelyezkedés minden sikeres diák számára.Alkalmazkodjunk az Egyesült Államokban való tanulmányozáshoz, amely nagy hangsúlyt fektet a tanulmányi és kutatási készségekre.Javítani kell angol nyelvű szintjét, és fejleszteni kell a választott szakterület szókincsét.Végezz el ugyanabban az időben, mint a hazai hallgatók.Főbb tényekA tanfolyam hossza: 1-2 félévKezdési időpontok: 2019: január, augusztus; 2020: januárDíjak: $ 21,150-tólOsztályórák: heti 9-13 óraOsztályméret: 15Díj: Ez a program a George Mason University földtudományi tudományok mesterképzéséhez vezet.Pálya lehetőségek:1-szemeszter2-szemeszterBelépési követelmények... [-]
Amerikai Egyesült Államok Fairfax
Január 2020
Angol
Nappali
1 - 2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
George Mason University

Azok a hallgatók, akik sikeresen befejezik az INTO Mason Graduate Pathway programot a Földrajzi és Kartográfiai Tudományokban, biztosítják a Mason-fokozatot végző program ... [+]

Azok a hallgatók, akik sikeresen befejezik az INTO Mason Graduate Pathway programot a Földrajzi és Kartográfiai Tudományokban, biztosítják a Mason-fokozatot végző program továbblépését további szükséges alkalmazási anyagok benyújtásával.

Az INTO Mason Pathway program sikeres elvégzésével és az egyetemi követelményeknek való megfelelés érdekében a George Mason University elvégezheti a második félév végzős tanulmányait. Ezt az átállást az INTO Mason Pathway programból egy egyetemi programba "progressziónak" nevezik.

Képzési programelemek

2-Félév:

30 (tézis opció) vagy 36 (nem tézis) hitel óra program6 óra hitel a Pathway24-30 óra hitel óra mértéke... [-]
Amerikai Egyesült Államok Fairfax
Január 2020
Angol
Nappali
1 - 2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
George Mason University

Azok a hallgatók, akik sikeresen befejezik az INTO Mason Graduate Pathway programot a Globális ügyekben, biztosíthatók egy progresszív Mason diplomás programnak, további ... [+]

Azok a hallgatók, akik sikeresen befejezik az INTO Mason Graduate Pathway programot a Globális ügyekben, biztosíthatók egy progresszív Mason diplomás programnak, további benyújtott pályázati anyagok benyújtásával.

Az INTO Mason Pathway program sikeres elvégzésével és az egyetemi követelményeknek való megfelelés érdekében a George Mason University elvégezheti a második félév végzős tanulmányait. Ezt az átállást az INTO Mason Pathway programból egy egyetemi programba "progressziónak" nevezik.

Képzési programelemek

2-Félév:

30 óra hitel program9 óra hitel a Pathway21 óra hitel óra mértékeA tanfolyam jellemzőiFejlessze ismereteit és készségeit aktív tanulással a kiválasztott tématerületen.Garantált egyetemi elhelyezkedés minden sikeres diák számára.Alkalmazkodjunk az Egyesült Államokban való tanulmányozáshoz, amely nagy hangsúlyt fektet a tanulmányi és kutatási készségekre.Javítani kell angol nyelvű szintjét, és fejleszteni kell a választott szakterület szókincsét.Végezz el ugyanabban az időben, mint a hazai hallgatók.Főbb tényekA tanfolyam hossza: 2 félévKezdési időpontok: 2019: augusztusDíjak: A tanfolyamok árait a 2019 - 2020 tanév kezdetén még nem erősítették megOsztályórák: heti 9-13 óraOsztályméret: 15Díj: A program a George Mason University Globális Művészetek Mestere George Mason UniversityTanfolyam lehetőségek: 2 félévBelépési követelményekTanulmányi követelmények: Négyéves egyetemi diploma vagy azzal egyenértékű. 2,75 egyetemi GPA egyenértékű.Angol nyelvi követelmények: TOEFL iBT 70 (13 olvasási és hallgatási alpont), IELTS 6.0 (5,5 aláírás olvasás és hallgatás), PTEA 47, Jelszó 6,0 tudás és 6,0 írás, AE Core és OCS Level 5 befejezése, vagy IELA 169 162 olvasmányt és hallgatást jelent).Korhatár: 17 év felett.... [-]
Amerikai Egyesült Államok Fairfax
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
George Mason University

Azok a hallgatók, akik sikeresen befejezik az INTO Mason Graduate Pathway programot a Grafikai Tervezésben, biztosítják a Mason-fokozatú továbbképzés progresszióját továb ... [+]

Azok a hallgatók, akik sikeresen befejezik az INTO Mason Graduate Pathway programot a Grafikai Tervezésben, biztosítják a Mason-fokozatú továbbképzés progresszióját további szükséges alkalmazási anyagok benyújtásával.

Az INTO Mason Pathway program sikeres elvégzésével és az egyetemi követelményeknek való megfelelés érdekében a George Mason University elvégezheti a második félév végzős tanulmányait. Ezt az átállást az INTO Mason Pathway programból egy egyetemi programba "progressziónak" nevezik.

Képzési programelemek

2-Félév:

36 óra hitel program14 óra hitel a Pathway22 óra hitel óra mértéke

1-szemeszter:

36 óra hitel program9 óra hitel a Pathway27 óra hitel óra mértékeA tanfolyam jellemzőiFejlessze ismereteit és készségeit aktív tanulással a kiválasztott tématerületen.Garantált egyetemi elhelyezkedés minden sikeres diák számára.Alkalmazkodjunk az Egyesült Államokban való tanulmányozáshoz, amely nagy hangsúlyt fektet a tanulmányi és kutatási készségekre.Javítani kell angol nyelvű szintjét, és fejleszteni kell a választott szakterület szókincsét.Végezz el ugyanabban az időben, mint a hazai hallgatók.Főbb tényekA tanfolyam hossza: 1-2 félévKezdési időpontok: 2019: augusztusDíjak: A tanfolyamok árait a 2019 - 2020 tanév kezdetén még nem erősítették megOsztályórák: heti 9-13 óraOsztályméret: 15Díj: Ez a program a George Mason University Grafikai Design Master of Arts kurzusához vezet.Pálya lehetőségek:1-szemeszter2-szemeszterBelépési követelmények... [-]
Amerikai Egyesült Államok Fairfax
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 - 2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
George Mason University

Azok a hallgatók, akik sikeresen befejezik az INTO Mason Graduate Pathway programot a Konfliktuselemzésben és a Felbontásban, biztosíthatók egy progresszív Mason diplomás ... [+]

Azok a hallgatók, akik sikeresen befejezik az INTO Mason Graduate Pathway programot a Konfliktuselemzésben és a Felbontásban, biztosíthatók egy progresszív Mason diplomás programnak, további szükséges pályázati anyagok benyújtásával.

Az INTO Mason Pathway program sikeres elvégzésével és az egyetemi követelményeknek való megfelelés érdekében a George Mason University elvégezheti a második félév végzős tanulmányait. Ezt az átállást az INTO Mason Pathway programból egy egyetemi programba "progressziónak" nevezik.

Képzési programelemek

2-Félév:

42 kreditóra program12 óra hitel a Pathway30 óra hitel óra maradt egy fokozatot

1-szemeszter:... [-]

Amerikai Egyesült Államok Fairfax
Január 2020
Angol
Nappali
1 - 2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
George Mason University

Azok a hallgatók, akik sikeresen befejezik az INTO Mason Graduate Pathway programot a környezeti tudományok és politikák, biztosítják progresszió Mason diplomát program b ... [+]

Azok a hallgatók, akik sikeresen befejezik az INTO Mason Graduate Pathway programot a környezeti tudományok és politikák, biztosítják progresszió Mason diplomát program benyújtása után további szükséges alkalmazási anyagok.

Az INTO Mason Pathway program sikeres elvégzésével és az egyetemi követelményeknek való megfelelés érdekében a George Mason University elvégezheti a második félév végzős tanulmányait. Ezt az átállást az INTO Mason Pathway programból egy egyetemi programba "progressziónak" nevezik.

Képzési programelemek

2-Félév:

37 óra hitel program0 óra hitel a Pathway37 óra hitel óra mértéke

1-szemeszter:

37 óra hitel program6 óra hitel a Pathway31 óra hitel óra mértékeA tanfolyam jellemzőiFejlessze ismereteit és készségeit aktív tanulással a kiválasztott tématerületen.Garantált egyetemi elhelyezkedés minden sikeres diák számára.Alkalmazkodjunk az Egyesült Államokban való tanulmányozáshoz, amely nagy hangsúlyt fektet a tanulmányi és kutatási készségekre.Javítani kell angol nyelvű szintjét, és fejleszteni kell a választott szakterület szókincsét.Végezz el ugyanabban az időben, mint a hazai hallgatók.Főbb tényekA tanfolyam hossza: 1-2 félévKezdési időpontok: 2019: január, augusztus; 2020: januárDíjak: $ 21,150-tólOsztályórák: heti 9-13 óraOsztályméret: 15Díj: Ez a program vezet a környezeti tudományok és politikák szakirányú környezetgazdálkodási diplomával a George Mason University .Pálya lehetőségek:1-szemeszter2-szemeszterBelépési követelmények... [-]
Amerikai Egyesült Államok Fairfax
Január 2020
Angol
Nappali
1 - 2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
George Mason University

Azok a hallgatók, akik sikeresen befejezik az INTO Mason Graduate Pathway programot a matematika biztosítják progresszió Mason diplomás program benyújtása után további sz ... [+]

Azok a hallgatók, akik sikeresen befejezik az INTO Mason Graduate Pathway programot a matematika biztosítják progresszió Mason diplomás program benyújtása után további szükséges alkalmazási anyagok.

Az INTO Mason Pathway program sikeres elvégzésével és az egyetemi követelményeknek való megfelelés érdekében a George Mason University elvégezheti a második félév végzős tanulmányait. Ezt az átállást az INTO Mason Pathway programból egy egyetemi programba "progressziónak" nevezik.

Képzési programelemek

2-Félév:

30 óra hitel programA Pathway ból 0-6 óra hitel érkezik24-30 óra hitel óra mértéke feléA tanfolyam jellemzőiFejlessze ismereteit és készségeit aktív tanulással a kiválasztott tématerületen.Garantált egyetemi elhelyezkedés minden sikeres diák számára.Alkalmazkodjunk az Egyesült Államokban való tanulmányozáshoz, amely nagy hangsúlyt fektet a tanulmányi és kutatási készségekre.Javítani kell angol nyelvű szintjét, és fejleszteni kell a választott szakterület szókincsét.Végezz el ugyanabban az időben, mint a hazai hallgatók.Főbb tényekA tanfolyam hossza: 2 félévKezdési időpontok: 2019: január, augusztus; 2020: januárDíjak: $ 36,800-tólOsztályórák: heti 9-13 óraOsztályméret: 15Díj: A program George Mason University matematika matematika George Mason University .Tanfolyam lehetőségek: 2 félévBelépési követelményekTanulmányi követelmények: Négyéves egyetemi diploma vagy azzal egyenértékű matematika vagy statisztika. 2,75 egyetemi GPA egyenértékű.Angol nyelvi követelmények: TOEFL iBT 70 (13 olvasási és hallgatási alpont), IELTS 6.0 (5,5 aláírás olvasás és hallgatás), PTEA 47, Jelszó 6,0 tudás és 6,0 írás, AE Core és OCS Level 5 befejezése, vagy IELA 169 162 olvasmányt és hallgatást jelent).Korhatár: 17 év felett.... [-]
Amerikai Egyesült Államok Fairfax
Január 2020
Angol
Nappali
2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
George Mason University

Azok a hallgatók, akik sikeresen befejezik az INTO Mason Graduate Pathway programot a Műveleti Kutatásban, biztosítják a Mason-diplomás továbbképzésnek a további szüksége ... [+]

Azok a hallgatók, akik sikeresen befejezik az INTO Mason Graduate Pathway programot a Műveleti Kutatásban, biztosítják a Mason-diplomás továbbképzésnek a további szükséges alkalmazási anyagok benyújtásával történő előrehaladását.

Az INTO Mason Pathway program sikeres elvégzésével és az egyetemi követelményeknek való megfelelés érdekében a George Mason University elvégezheti a második félév végzős tanulmányait. Ezt az átállást az INTO Mason Pathway programból egy egyetemi programba "progressziónak" nevezik.

Képzési programelemek

2-Félév:

30 óra hitel program0-9 óra hitel alkalmazni Pathway21-30 kreditóra maradt egy fokig... [-]
Amerikai Egyesült Államok Fairfax
Január 2020
Angol
Nappali
1 - 2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
George Mason University

Azok a hallgatók, akik sikeresen befejezik az INTO Mason Graduate Pathway programot a Művészeti Menedzsmentben, biztosíthatók egy progresszív Mason-fokozatú program elvég ... [+]

Azok a hallgatók, akik sikeresen befejezik az INTO Mason Graduate Pathway programot a Művészeti Menedzsmentben, biztosíthatók egy progresszív Mason-fokozatú program elvégzésére további szükséges alkalmazási anyagok benyújtásával.

Az INTO Mason Pathway program sikeres elvégzésével és az egyetemi követelményeknek való megfelelés érdekében a George Mason University elvégezheti a második félév végzős tanulmányait. Ezt az átállást az INTO Mason Pathway programból egy egyetemi programba "progressziónak" nevezik.

Képzési programelemek

2-Félév:

36 óra hitel program8 óra hitel a Pathway28 kredit óra maradt egy fokozatotA tanfolyam jellemzőiFejlessze ismereteit és készségeit aktív tanulással a kiválasztott tématerületen.Garantált egyetemi elhelyezkedés minden sikeres diák számára.Alkalmazkodjunk az Egyesült Államokban való tanulmányozáshoz, amely nagy hangsúlyt fektet a tanulmányi és kutatási készségekre.Javítani kell angol nyelvű szintjét, és fejleszteni kell a választott szakterület szókincsét.Végezz el ugyanabban az időben, mint a hazai hallgatók.Főbb tényekA tanfolyam hossza: 1-2 félévKezdési időpontok: 2019: január, augusztus; 2020: januárDíjak: $ 21,150-tólOsztályórák: heti 9-13 óraOsztályméret: 15Díj: Ez a program a George Mason University Művészeti Művészetek Mesterévé vezet.Tanfolyam lehetőségek: 2 félévBelépési követelményekAkadémiai követelmények: Négyéves egyetemi diploma vagy ezzel egyenértékű a kapcsolódó területen. Kapcsolódó témák: színház, zenei előadás, vezetés, irodalom, tánc, művészettörténet, filmes tanulmányok, stúdióművészet és grafikai tervezés, művészeti menedzsment, kulturális menedzsment, marketing / kommunikáció és menedzsment / üzlet. 2,75 egyetemi GPA egyenértékű. Ajánlott: Egy év szakmai gyakorlat (kell egy művészeti szervezet, de nem kell teljes munkaidőben).Angol nyelvi követelmények: TOEFL iBT 75 (17 olvasási és hallgatási alpont), IELTS 6.5 (6.0 algoritmus olvasás és hallgatás), PTEA 52, Jelszó 7.0 Tudás és 6.0 írása, AE Core és OCS szint 5. vagy IELA 176 befejezése 169 alátámasztja az olvasást és... [-]
Amerikai Egyesült Államok Fairfax
Január 2020
Angol
Nappali
1 - 2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
George Mason University

Azok a hallgatók, akik sikeresen befejezik az INTO Mason Graduate Pathway programot a Nemzetközi Kereskedelem és Politika biztosítják progresszió Mason diplomás program b ... [+]

Azok a hallgatók, akik sikeresen befejezik az INTO Mason Graduate Pathway programot a Nemzetközi Kereskedelem és Politika biztosítják progresszió Mason diplomás program benyújtása után további szükséges alkalmazási anyagok.

Az INTO Mason Pathway program sikeres elvégzésével és az egyetemi követelményeknek való megfelelés érdekében a George Mason University elvégezheti a második félév végzős tanulmányait. Ezt az átállást az INTO Mason Pathway programból egy egyetemi programba "progressziónak" nevezik.

Képzési programelemek

2-Félév:

36 óra hitel program9 óra hitel a Pathway27 óra hitel óra mértékeA tanfolyam jellemzőiFejlessze ismereteit és készségeit aktív tanulással a kiválasztott tématerületen.Garantált egyetemi elhelyezkedés minden sikeres diák számára.Alkalmazkodjunk az Egyesült Államokban való tanulmányozáshoz, amely nagy hangsúlyt fektet a tanulmányi és kutatási készségekre.Javítani kell angol nyelvű szintjét, és fejleszteni kell a választott szakterület szókincsét.Végezz el ugyanabban az időben, mint a hazai hallgatók.Főbb tényekA tanfolyam hossza: 2 félévKezdési időpontok: 2019: január, augusztus; 2020: januárDíjak: $ 36,800-tólOsztályórák: heti 9-13 óraOsztályméret: 15Díj: Ez a program a George Mason University Nemzetközi Kereskedelmi és Politikai Mesterképzéséhez vezet.Tanfolyam lehetőségek: 2 félévBelépési követelményekTanulmányi követelmények: Négyéves egyetemi diploma vagy azzal egyenértékű. 2,75 egyetemi GPA egyenértékű.Angol nyelvi követelmények: TOEFL iBT 75 (17 olvasási és írásbeli alpont), IELTS 6.5 (6.0 aláírás olvasás és írás), PTEA 52, Jelszó 7.0 tudás és 6.0 írása, AE Core és OCS Level 5 befejezése vagy IELA 176 169 aláírja az olvasást és az írást).Korhatár: 17 év felett.... [-]
Amerikai Egyesült Államok Fairfax
Január 2020
Angol
Nappali
2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
George Mason University

Azok az hallgatók, akik sikeresen befejezik az INTO Mason Graduate Pathway programot az angol nyelvű nyelvészetben, biztosítják a Mason-diplomás továbbképzéshez szükséges ... [+]

Azok az hallgatók, akik sikeresen befejezik az INTO Mason Graduate Pathway programot az angol nyelvű nyelvészetben, biztosítják a Mason-diplomás továbbképzéshez szükséges további anyagokat.

Az INTO Mason Pathway program sikeres elvégzésével és az egyetemi követelményeknek való megfelelés érdekében a George Mason University elvégezheti a második félév végzős tanulmányait. Ezt az átállást az INTO Mason Pathway programból egy egyetemi programba "progressziónak" nevezik.

Képzési programelemek

2-Félév:

30 óra hitel program9 óra hitel a Pathway21 óra hitel óra mértékeA tanfolyam jellemzőiFejlessze ismereteit és készségeit aktív tanulással a kiválasztott tématerületen.Garantált egyetemi elhelyezkedés minden sikeres diák számára.Alkalmazkodjunk az Egyesült Államokban való tanulmányozáshoz, amely nagy hangsúlyt fektet a tanulmányi és kutatási készségekre.Javítani kell angol nyelvű szintjét, és fejleszteni kell a választott szakterület szókincsét.Végezz el ugyanabban az időben, mint a hazai hallgatók.Főbb tényekA tanfolyam hossza: 2 félévKezdési időpontok: 2019: január, augusztus; 2020: januárDíjak: $ 36,800-tólOsztályórák: heti 9-13 óraOsztályméret: 15Díj: Ez a program a George Mason University Angol Nyelvészetének Master of Arts kurzusához vezet.Tanfolyam lehetőségek: 2 félévBelépési követelményekAkadémiai követelmények: Négyéves egyetemi diploma vagy ezzel egyenértékű a kapcsolódó területen. Kapcsolódó területek: angol, ESL, nyelvészet és nyelvi felvétel. 2,75 egyetemi GPA egyenértékű.Angol nyelvi követelmények: TOEFL iBT 75 (17 olvasási és írásbeli alpont), IELTS 6.5 (6.0 aláírás olvasás és írás), PTEA 52, Jelszó 7.0 tudás és 6.0 írása, AE Core és OCS Level 5 befejezése vagy IELA 176 169 aláírja az olvasást és az írást).Korhatár: 17 év felett.... [-]
Amerikai Egyesült Államok Fairfax
Január 2020
Angol
Nappali
1 - 2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
George Mason University

Azok a hallgatók, akik sikeresen befejezik az INTO Mason Graduate Pathway programot a polgári és infrastrukturális mérnöki, biztosítják progresszió Mason diplomás program ... [+]

Azok a hallgatók, akik sikeresen befejezik az INTO Mason Graduate Pathway programot a polgári és infrastrukturális mérnöki, biztosítják progresszió Mason diplomás program benyújtása után további szükséges alkalmazási anyagok.

Az INTO Mason Pathway program sikeres elvégzésével és az egyetemi követelményeknek való megfelelés érdekében a George Mason University elvégezheti a második félév végzős tanulmányait. Ezt az átállást az INTO Mason Pathway programból egy egyetemi programba progresszívnak nevezik.

Képzési programelemek

2-Félév:

30 óra hitel program9 óra hitel a Pathway21 óra hitel óra mértéke

1-szemeszter:

30 óra hitel program6 óra hitel a Pathway24 óra hitel óra mértékeA tanfolyam jellemzőiFejlessze ismereteit és készségeit aktív tanulással a kiválasztott tématerületen.Garantált egyetemi elhelyezkedés minden sikeres diák számára.Alkalmazkodjunk az Egyesült Államokban való tanulmányozáshoz, amely nagy hangsúlyt fektet a tanulmányi és kutatási készségekre.Javítani kell angol nyelvű szintjét, és fejleszteni kell a választott szakterület szókincsét.A hallgatóknak lehetősége van arra, hogy tudásukat és készségeiket a tanfolyam elvégzése után szakmai gyakorlatokon keresztül alkalmazzák.Főbb tényekA tanfolyam hossza: 1-2 félévKezdési időpontok: 2019: január, augusztus; 2020: januárDíjak: $ 21,150-tólOsztályórák: heti 9-13 óraOsztályméret: 15Díj: A program a George Mason University Pszichológiai és Infrastrukturális Mérnöki George Mason University .Pálya lehetőségek:1-szemeszter2-szemeszterBelépési követelmények... [-]
Amerikai Egyesült Államok Fairfax
Január 2020
Angol
Nappali
1 - 2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
George Mason University

Az INTO Mason Graduate Pathway a pszichológiában felkészíti Önt, hogy adja meg a következő félévben egy alapképzést a George Mason University . Az INTO Mason Graduate Pat ... [+]

Az INTO Mason Graduate Pathway a pszichológiában felkészíti Önt, hogy adja meg a következő félévben egy alapképzést a George Mason University .

Az INTO Mason Graduate Pathway program sikeres elvégzésével és az egyetemi követelményeknek való megfelelés érdekében beírhatja a George Mason University egyetemi tanulmányait. Ez az átmenet az INTO Mason végzettségű Pathway programtól az egyetemi szintű programig progressziónak nevezik.

Képzési programelemek

2-Félév:

32 óra hitel programA Pathway ból 10-11 óra hitel óra érvényes21-22 óra hitel óra mértéke felé

1-szemeszter:

32 óra hitel program7 óra hitel a Pathway25 óra hitel óra mértékeA tanfolyam jellemzőiFejlessze ismereteit és készségeit aktív tanulással a kiválasztott tématerületen.Garantált egyetemi elhelyezkedés minden sikeres diák számára.Alkalmazkodjunk az Egyesült Államokban való tanulmányozáshoz, amely nagy hangsúlyt fektet a tanulmányi és kutatási készségekre.Javítani kell angol nyelvű szintjét, és fejleszteni kell a választott szakterület szókincsét.Végezz el ugyanabban az időben, mint a hazai hallgatók.Főbb tényekA tanfolyam hossza: 1-2 félévKezdési időpontok: 2019: augusztusDíjak: A tanfolyamok árait a 2019 - 2020 tanév kezdetén még nem erősítették megOsztályórák: heti 9-13 óraOsztályméret: 15Díj: Ez a program a George Mason University pszichológiai mesterképzéséhez vezet.Pálya lehetőségek:1-szemeszter2-szemeszterBelépési követelmények... [-]
Amerikai Egyesült Államok Fairfax
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 - 2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
George Mason University

Azok a hallgatók, akik sikeresen befejezik az INTO Mason Graduate Pathway programot a Speciális oktatásban, biztosítják a Mason-fokozatot végző program progresszióját tov ... [+]

Azok a hallgatók, akik sikeresen befejezik az INTO Mason Graduate Pathway programot a Speciális oktatásban, biztosítják a Mason-fokozatot végző program progresszióját további szükséges alkalmazási anyagok benyújtásával.

Az INTO Mason Pathway program sikeres elvégzésével és az egyetemi követelményeknek való megfelelés érdekében a George Mason University elvégezheti a második félév végzős tanulmányait. Ezt az átállást az INTO Mason Pathway programból egy egyetemi programba "progressziónak" nevezik.

Képzési programelemek

2-Félév:

30 óra hitel program9 óra hitel a Pathway21 óra hitel óra mértéke

1-szemeszter:

30 óra hitel program6 óra hitel a Pathway24 óra hitel óra mértékeA tanfolyam jellemzőiFejlessze ismereteit és készségeit aktív tanulással a kiválasztott tématerületen.Garantált egyetemi elhelyezkedés minden sikeres diák számára.Alkalmazkodjunk az Egyesült Államokban való tanulmányozáshoz, amely nagy hangsúlyt fektet a tanulmányi és kutatási készségekre.Javítani kell angol nyelvű szintjét, és fejleszteni kell a választott szakterület szókincsét.Végezz el ugyanabban az időben, mint a hazai hallgatók.Főbb tényekA tanfolyam hossza: 1-2 félévKezdési időpontok: 2019: augusztusDíjak: A tanfolyamok árait a 2019 - 2020 tanév kezdetén még nem erősítették meg.Osztályórák: heti 9-13 óraOsztályméret: 15Díj: Ez a program a Master Education of Special Education-hez vezet, koncentrálva a George Mason University .Pálya lehetőségek:1-szemeszter2-szemeszterBelépési követelmények... [-]
Amerikai Egyesült Államok Fairfax
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 - 2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
George Mason University

Azok a hallgatók, akik sikeresen befejezik az INTO Mason Graduate Pathway programot a Statisztikai Tudományban, biztosítják a Mason-fokozatot végző továbbképzést további ... [+]

Azok a hallgatók, akik sikeresen befejezik az INTO Mason Graduate Pathway programot a Statisztikai Tudományban, biztosítják a Mason-fokozatot végző továbbképzést további szükséges alkalmazási anyagok benyújtásával.

Az INTO Mason Pathway program sikeres elvégzésével és az egyetemi követelményeknek való megfelelés érdekében a George Mason University elvégezheti a második félév végzős tanulmányait. Ezt az átállást az INTO Mason Pathway programból egy egyetemi programba "progressziónak" nevezik.

Képzési programelemek

2-Félév:

30 óra hitel program9 óra hitel a Pathway21 óra hitel óra mértéke

1-szemeszter:

30 óra hitel program6 óra hitel a Pathway24 óra hitel óra mértékeA tanfolyam jellemzőiFejlessze ismereteit és készségeit aktív tanulással a kiválasztott tématerületen.Garantált egyetemi elhelyezkedés minden sikeres diák számára.Alkalmazkodjunk az Egyesült Államokban való tanulmányozáshoz, amely nagy hangsúlyt fektet a tanulmányi és kutatási készségekre.Javítani kell angol nyelvű szintjét, és fejleszteni kell a választott szakterület szókincsét.Végezz el ugyanabban az időben, mint a hazai hallgatók.Főbb tényekA tanfolyam hossza: 1-2 félévKezdési időpontok: 2019: január, augusztus; 2020: januárDíjak: $ 21,150-tólOsztályórák: heti 9-13 óraOsztályméret: 15Díj: Ez a program a George Mason University Statisztikai Tudományok Mesterévé vezet.Pálya lehetőségek:1-szemeszter2-szemeszterBelépési követelmények... [-]
Amerikai Egyesült Államok Fairfax
Január 2020
Angol
Nappali
1 - 2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
George Mason University

Azok a hallgatók, akik sikeresen befejezik az INTO Mason Graduate Pathway programot a Systems Engineering-ben, biztosítják a Mason-fokozatot végző továbbképzést további s ... [+]

Azok a hallgatók, akik sikeresen befejezik az INTO Mason Graduate Pathway programot a Systems Engineering-ben, biztosítják a Mason-fokozatot végző továbbképzést további szükséges alkalmazási anyagok benyújtásával.

Az INTO Mason Pathway program sikeres elvégzésével és az egyetemi követelményeknek való megfelelés érdekében a George Mason University elvégezheti a második félév végzős tanulmányait. Ezt az átállást az INTO Mason Pathway programból egy egyetemi programba "progressziónak" nevezik.

Képzési programelemek

2-Félév:

30 óra hitel program0-9 óra hitel alkalmazni Pathway21-30 kreditóra maradt egy fokig

1-szemeszter:

30 óra hitel programA Pathway tól 0-3 óra hitel27-30 óra hitel (legalább) egy fokigA tanfolyam jellemzőiFejlessze ismereteit és készségeit aktív tanulással a kiválasztott tématerületen.Garantált egyetemi elhelyezkedés minden sikeres diák számára.Alkalmazkodjunk az Egyesült Államokban való tanulmányozáshoz, amely nagy hangsúlyt fektet a tanulmányi és kutatási készségekre.Javítani kell angol nyelvű szintjét, és fejleszteni kell a választott szakterület szókincsét.Végezz el ugyanabban az időben, mint a hazai hallgatók.Főbb tényekA tanfolyam hossza: 1-2 félévKezdési időpontok: 2019: január, augusztus; 2020: januárDíjak: $ 21,150-tólOsztályórák: heti 9-13 óraOsztályméret: 15Díj: A program vezető szerepet tölt be a George Mason University a rendszermérnöki képzésben.Pálya lehetőségek:1-szemeszter2-szemeszterBelépési követelmények... [-]
Amerikai Egyesült Államok Fairfax
Január 2020
Angol
Nappali
1 - 2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
George Mason University

Azoknak a hallgatóknak, akik sikeresen befejezik az INTO Mason Graduate Pathway programot a szociális munkában, biztosítják a Mason-diplomás továbbképzésre való továbblép ... [+]

Azoknak a hallgatóknak, akik sikeresen befejezik az INTO Mason Graduate Pathway programot a szociális munkában, biztosítják a Mason-diplomás továbbképzésre való továbblépést további szükséges pályázati anyagok benyújtásával.

Az INTO Mason Pathway program sikeres elvégzésével és az egyetemi követelményeknek való megfelelés érdekében a George Mason University elvégezheti a második félév végzős tanulmányait. Ezt az átállást az INTO Mason Pathway programból egy egyetemi programba progresszívnak nevezik.

Képzési programelemek

2-Félév:

60 óra hitel program6 óra hitel a Pathway54 óra hitel maradt egy fokigA tanfolyam jellemzőiFejlessze ismereteit és készségeit aktív tanulással a kiválasztott tématerületen.Garantált egyetemi elhelyezkedés minden sikeres diák számára.Alkalmazkodjunk az Egyesült Államokban való tanulmányozáshoz, amely nagy hangsúlyt fektet a tanulmányi és kutatási készségekre.Javítani kell angol nyelvű szintjét, és fejleszteni kell a választott szakterület szókincsét.Végezz el ugyanabban az időben, mint a hazai hallgatók.Főbb tényekA tanfolyam hossza: 2 félévKezdési időpontok: 2019: augusztusDíjak: A tanfolyamok árait a 2019 - 2020 tanév kezdetén még nem erősítették megOsztályórák: heti 9-13 óraOsztályméret: 15Díj: A program a George Mason University szociális munkásságának vezetője.Tanfolyam lehetőségek: 2 félévBelépési követelményekAkadémiai követelmények: Négyéves egyetemi diploma vagy azzal egyenértékű 30 kredit általános tanulmányok vagy bölcsész kurzusok munkáját. 2,75 egyetemi GPA egyenértékű.Angol nyelvi követelmények: TOEFL iBT 75 (17 olvasási és írásbeli alpont), IELTS 6.5 (6.0 aláírás olvasás és írás), PTEA 52, Jelszó 7.0 tudás és 6.0 írása, AE Core és OCS Level 5 befejezése vagy IELA 176 169 aláírja az olvasást és az írást).Korhatár: 17 év felett.... [-]
Amerikai Egyesült Államok Fairfax
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 - 2 félévek
Campus
On-line
Bővebben magyarul
George Mason University

Azok a hallgatók, akik sikeresen befejezik az INTO Mason Graduate Pathway programot a szoftverfejlesztés területén, biztosítják a Mason-fokozatot végző továbbképzési prog ... [+]

Azok a hallgatók, akik sikeresen befejezik az INTO Mason Graduate Pathway programot a szoftverfejlesztés területén, biztosítják a Mason-fokozatot végző továbbképzési program elérését további szükséges alkalmazási anyagok benyújtásával.

Az INTO Mason Pathway program sikeres elvégzésével és az egyetemi követelményeknek való megfelelés érdekében a George Mason University elvégezheti a második félév végzős tanulmányait. Ezt az átállást az INTO Mason Pathway programból egy egyetemi programba progresszívnak nevezik.

Képzési programelemek

2-Félév:

30 óra hitel program6-9 óra hitel érkezik a Pathway21-24 óra hitel óra mértéke... [-]
Amerikai Egyesült Államok Fairfax
Január 2020
Angol
Nappali
1 - 2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
George Mason University

Azok a hallgatók, akik sikeresen befejezik az INTO Mason Graduate Pathway programot a számítástechnikai tudományban, biztosíthatók egy progresszív Mason-fokozatú programr ... [+]

Azok a hallgatók, akik sikeresen befejezik az INTO Mason Graduate Pathway programot a számítástechnikai tudományban, biztosíthatók egy progresszív Mason-fokozatú programra, további szükséges alkalmazási anyagok benyújtásával.

Az INTO Mason Pathway program sikeres elvégzésével és az egyetemi követelményeknek való megfelelés érdekében a George Mason University elvégezheti a második félév végzős tanulmányait. Ezt az átállást az INTO Mason Pathway programból egy egyetemi programba "progressziónak" nevezik.

Képzési programelemek

2-Félév:

30 óra hitel program6 óra hitel a Pathway24 óra hitel óra mértéke

1-szemeszter:

30 óra hitel program6 óra hitel a Pathway24 óra hitel óra mértékeA tanfolyam jellemzőiFejlessze ismereteit és készségeit aktív tanulással a kiválasztott tématerületen.Garantált egyetemi elhelyezkedés minden sikeres diák számára.Alkalmazkodjunk az Egyesült Államokban való tanulmányozáshoz, amely nagy hangsúlyt fektet a tanulmányi és kutatási készségekre.Javítani kell angol nyelvű szintjét, és fejleszteni kell a választott szakterület szókincsét.Végezz el ugyanabban az időben, mint a hazai hallgatók.Főbb tényekA tanfolyam hossza: 2 félévKezdési időpontok: 2019: január, augusztus; 2020: januárDíjak: $ 36,800-tólOsztályórák: heti 9-13 óraOsztályméret: 15Díj: Ez a program a George Mason University Számítástechnikai tudományok mesterképzéséhez vezet.Pálya lehetőségek:1-szemeszter2-szemeszterBelépési követelményekTanulmányi követelmények: Négyéves egyetemi diploma vagy azzal egyenértékű matematika vagy statisztika. 2,75 egyetemi GPA egyenértékű.Angol nyelvi követelmények: TOEFL iBT 70 (13 olvasási és hallgatási alpont), IELTS 6.0 (5,5 aláírás olvasás és hallgatás), PTEA 47, Jelszó 6,0 tudás és 6,0 írás, AE Core és OCS Level 5 befejezése, vagy IELA 169 162 olvasmányt és hallgatást jelent).Korhatár: 17 év felett.... [-]
Amerikai Egyesült Államok Fairfax
Január 2020
Angol
Nappali
2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
George Mason University

Azok a hallgatók, akik sikeresen befejezik az INTO Mason Graduate Pathway programot a Számítástechnika területén, biztosítják a Mason-fokozatot végző továbbképzést tovább ... [+]

Azok a hallgatók, akik sikeresen befejezik az INTO Mason Graduate Pathway programot a Számítástechnika területén, biztosítják a Mason-fokozatot végző továbbképzést további szükséges alkalmazási anyagok benyújtásával.

Az INTO Mason Pathway program sikeres elvégzésével és az egyetemi követelményeknek való megfelelés érdekében a George Mason University elvégezheti a második félév végzős tanulmányait. Ezt az átállást az INTO Mason Pathway programból egy egyetemi programba "progressziónak" nevezik.

Képzési programelemek

2-Félév:

30 óra hitel program0-9 óra hitel alkalmazni Pathway21-30 kreditóra maradt egy fokig

1-szemeszter:... [-]

Amerikai Egyesült Államok Fairfax
Január 2020
Angol
Nappali
1 - 2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
George Mason University

Azok a hallgatók, akik sikeresen befejezik az INTO Mason Graduate Pathway programot a számítástechnikában, biztosítják a Mason-fokozatot végző program progresszióját tová ... [+]

Azok a hallgatók, akik sikeresen befejezik az INTO Mason Graduate Pathway programot a számítástechnikában, biztosítják a Mason-fokozatot végző program progresszióját további szükséges alkalmazási anyagok benyújtásával.

Az INTO Mason Pathway program sikeres elvégzésével és az egyetemi követelményeknek való megfelelés érdekében a George Mason University elvégezheti a második félév végzős tanulmányait. Ezt az átállást egy INTO Mason Pathway programból egy egyetemi programba "progressziónak" nevezik.

Képzési programelemek

2-Félév:

30 óra hitel program6-9 óra hitel érkezik a Pathway21-24 óra hitel óra mértéke

1-szemeszter:... [-]

Amerikai Egyesült Államok Fairfax
Január 2020
Angol
Nappali
1 - 2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
George Mason University

Azok a hallgatók, akik sikeresen befejezik az INTO Mason Graduate Pathway programot a Tantervben és az Oktatásban / Speciális Oktatásban, biztosíthatók a Mason-fokozatot ... [+]

Azok a hallgatók, akik sikeresen befejezik az INTO Mason Graduate Pathway programot a Tantervben és az Oktatásban / Speciális Oktatásban, biztosíthatók a Mason-fokozatot végző program továbbfejlesztése további szükséges pályázati anyagok benyújtásával.

Az INTO Mason Pathway program sikeres elvégzésével és az egyetemi követelményeknek való megfelelés érdekében a George Mason University elvégezheti a második félév végzős tanulmányait. Ezt az átállást az INTO Mason Pathway programból egy egyetemi programba "progressziónak" nevezik.

Képzési programelemek

2-Félév:

30 óra hitel program9 óra hitel a Pathway21 óra hitel óra mértéke... [-]
Amerikai Egyesült Államok Fairfax
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 - 2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
George Mason University

Azok a hallgatók, akik sikeresen befejezik az INTO Mason Graduate Pathway programot a villamosmérnöki képzésben, biztosíthatók egy progresszív Mason-fokozatot a további s ... [+]

Azok a hallgatók, akik sikeresen befejezik az INTO Mason Graduate Pathway programot a villamosmérnöki képzésben, biztosíthatók egy progresszív Mason-fokozatot a további szükséges alkalmazási anyagok benyújtásával.

Az INTO Mason Pathway program sikeres elvégzésével és az egyetemi követelményeknek való megfelelés érdekében a George Mason University elvégezheti a második félév végzős tanulmányait. Ezt az átállást az INTO Mason Pathway programból egy egyetemi programba "progressziónak" nevezik.

Képzési programelemek

2-Félév:

30-36 óra hitel program0-9 óra hitel alkalmazni Pathway21-36 óra hitel óra mértéke

1-szemeszter:

30-36 óra hitel programA Pathway ból 0-6 óra hitel érkezik24-36 óra hitel óra mértékeA tanfolyam jellemzőiFejlessze ismereteit és készségeit aktív tanulással a kiválasztott tématerületen.Garantált egyetemi elhelyezkedés minden sikeres diák számára.Alkalmazkodjunk az Egyesült Államokban való tanulmányozáshoz, amely nagy hangsúlyt fektet a tanulmányi és kutatási készségekre.Javítani kell angol nyelvű szintjét, és fejleszteni kell a választott szakterület szókincsét.Végezz el ugyanabban az időben, mint a hazai hallgatók.Főbb tényekA tanfolyam hossza: 1-2 félévKezdési időpontok: 2019: január, augusztus; 2020: januárDíjak: $ 21,150-tólOsztályórák: heti 9-13 óraOsztályméret: 15Díj: Ez a program a George Mason University villamosmérnöki mesterképzéséhez vezet.Pálya lehetőségek:1-szemeszter2-szemeszterBelépési követelmények... [-]
Amerikai Egyesült Államok Fairfax
Január 2020
Angol
Nappali
1 - 2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
George Mason University

Azok az hallgatók, akik sikeresen befejezik az INTO Mason Graduate Pathway programot az adatelemzésben, biztosíthatók egy progresszív Mason-diplomás programnak további sz ... [+]

Azok az hallgatók, akik sikeresen befejezik az INTO Mason Graduate Pathway programot az adatelemzésben, biztosíthatók egy progresszív Mason-diplomás programnak további szükséges pályázati anyagok benyújtásával.

Az INTO Mason Pathway program sikeres elvégzésével és az egyetemi követelményeknek való megfelelés érdekében a George Mason University elvégezheti a második félév végzős tanulmányait. Ezt az átállást az INTO Mason Pathway programból egy egyetemi programba "progressziónak" nevezik.

Képzési programelemek

2-Félév:

30 óra hitel program9 óra hitel a Pathway21 óra hitel óra mértéke

1-szemeszter:

30 óra hitel program6 óra hitel a Pathway24 óra hitel óra mértékeA tanfolyam jellemzőiFejlessze ismereteit és készségeit aktív tanulással a kiválasztott tématerületen.Garantált egyetemi elhelyezkedés minden sikeres diák számára.Alkalmazkodjunk az Egyesült Államokban való tanulmányozáshoz, amely nagy hangsúlyt fektet a tanulmányi és kutatási készségekre.Javítani kell angol nyelvű szintjét, és fejleszteni kell a választott szakterület szókincsét.Végezz el ugyanabban az időben, mint a hazai hallgatók.Főbb tényekA tanfolyam hossza: 1-2 félévKezdési időpontok: 2019: január, augusztus; 2020: januárDíjak: $ 21,150-tólOsztályórák: heti 9-13 óraOsztályméret: 15Díj: A program a George Mason University az adatelemzési mérnöki képzésben.Pálya lehetőségek:1-szemeszter2-szemeszterBelépési követelmények... [-]
Amerikai Egyesült Államok Fairfax
Január 2020
Angol
Nappali
1 - 2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
George Mason University

Azok az hallgatók, akik sikeresen befejezik az INTO Mason Graduate Pathway programot az Alkalmazott Informatikai Technológiában, biztosítják a Mason-fokozatot végző progr ... [+]

Azok az hallgatók, akik sikeresen befejezik az INTO Mason Graduate Pathway programot az Alkalmazott Informatikai Technológiában, biztosítják a Mason-fokozatot végző program továbbfejlesztését további szükséges alkalmazási anyagok benyújtásával.

Az INTO Mason Pathway program sikeres elvégzésével és az egyetemi követelményeknek való megfelelés érdekében a George Mason University elvégezheti a második félév végzős tanulmányait. Ezt az átállást az INTO Mason Pathway programból egy egyetemi programba "progressziónak" nevezik.

Képzési programelemek

2-Félév:

30 óra hitel program9 óra hitel a Pathway21 óra hitel óra mértéke

1-szemeszter:... [-]

Amerikai Egyesült Államok Fairfax
Január 2020
Angol
Nappali
1 - 2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
George Mason University

Azok az hallgatók, akik sikeresen befejezik az INTO Mason Graduate Pathway programot az Alkalmazott és a Mérnöki Fizika területén, biztosítják a Mason-fokozatot végző pro ... [+]

Azok az hallgatók, akik sikeresen befejezik az INTO Mason Graduate Pathway programot az Alkalmazott és a Mérnöki Fizika területén, biztosítják a Mason-fokozatot végző program továbbfejlesztését további szükséges alkalmazási anyagok benyújtásával.

Az INTO Mason Pathway program sikeres elvégzésével és az egyetemi követelményeknek való megfelelés érdekében a George Mason University elvégezheti a második félév végzős tanulmányait. Ezt az átállást az INTO Mason Pathway programból egy egyetemi programba "progressziónak" nevezik.

Képzési programelemek

2-Félév:

30 óra hitel program6 óra hitel a Pathway24 óra hitel óra mértéke... [-]
Amerikai Egyesült Államok Fairfax
Január 2020
Angol
Nappali
2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
George Mason University

Azok az hallgatók, akik sikeresen befejezik az INTO Mason Graduate Pathway programot az információbiztonsági és biztosítási, biztosítják progresszió egy Mason diplomás pr ... [+]

Azok az hallgatók, akik sikeresen befejezik az INTO Mason Graduate Pathway programot az információbiztonsági és biztosítási, biztosítják progresszió egy Mason diplomás program benyújtása után további szükséges alkalmazási anyagok.

Az INTO Mason Pathway program sikeres elvégzésével és az egyetemi követelményeknek való megfelelés érdekében a George Mason University elvégezheti a második félév végzős tanulmányait. Ezt az átállást az INTO Mason Pathway programból egy egyetemi programba "progressziónak" nevezik.

Képzési programelemek

2-Félév:

30 óra hitel program9 óra hitel a Pathway21 óra hitel óra mértéke

1-szemeszter:

30 óra hitel program6 óra hitel a Pathway24 óra hitel óra mértékeA tanfolyam jellemzőiFejlessze ismereteit és készségeit aktív tanulással a kiválasztott tématerületen.Garantált egyetemi elhelyezkedés minden sikeres diák számára.Alkalmazkodjunk az Egyesült Államokban való tanulmányozáshoz, amely nagy hangsúlyt fektet a tanulmányi és kutatási készségekre.Javítani kell angol nyelvű szintjét, és fejleszteni kell a választott szakterület szókincsét.Végezz el ugyanabban az időben, mint a hazai hallgatók.Főbb tényekA tanfolyam hossza: 1-2 félévKezdési időpontok: 2019: január, augusztus; 2020: januárDíjak: $ 21,150-tólOsztályórák: heti 9-13 óraOsztályméret: 15Díj: Ez a program a George Mason University Informatikai Biztonsági és Biztosítási Mesterévé vezet.Pálya lehetőségek:1-szemeszter2-szemeszterBelépési követelmények... [-]
Amerikai Egyesült Államok Fairfax
Január 2020
Angol
Nappali
1 - 2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
George Mason University

Azok az hallgatók, akik sikeresen befejezik az INTO Mason Graduate Pathway programot az információs rendszerekben, biztosíthatók egy Mason diplomás továbbképzésre, tovább ... [+]

Azok az hallgatók, akik sikeresen befejezik az INTO Mason Graduate Pathway programot az információs rendszerekben, biztosíthatók egy Mason diplomás továbbképzésre, további szükséges alkalmazási anyagok benyújtásával.

Az INTO Mason Pathway program sikeres elvégzésével és az egyetemi követelményeknek való megfelelés érdekében a George Mason University elvégezheti a második félév végzős tanulmányait. Ezt az átállást az INTO Mason Pathway programból egy egyetemi programba "progressziónak" nevezik.

Képzési programelemek

2-Félév:

30 óra hitel program6-9 óra hitel érkezik a Pathway21-24 óra hitel óra mértéke

1-szemeszter:

30 óra hitel programA Pathway tól 3-6 óra hitel érkezik24-27 óra hitel óra mértéke feléA tanfolyam jellemzőiFejlessze ismereteit és készségeit aktív tanulással a kiválasztott tématerületen.Garantált egyetemi elhelyezkedés minden sikeres diák számára.Alkalmazkodjunk az Egyesült Államokban való tanulmányozáshoz, amely nagy hangsúlyt fektet a tanulmányi és kutatási készségekre.Javítani kell angol nyelvű szintjét, és fejleszteni kell a választott szakterület szókincsét.Végezz el ugyanabban az időben, mint a hazai hallgatók.Főbb tényekA tanfolyam hossza: 1-2 félévKezdési időpontok: 2019: január, augusztus; 2020: januárDíjak: $ 21,150-tólOsztályórák: heti 9-13 óraOsztályméret: 15Díj: Ez a program a George Mason University Informatikai Rendszerek Master-je.Pálya lehetőségek:1-szemeszter2-szemeszterBelépési követelmények... [-]
Amerikai Egyesült Államok Fairfax
Január 2020
Angol
Nappali
1 - 2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
George Mason University

Azok az hallgatók, akik sikeresen befejezik az INTO Mason Graduate Pathway programot az ingatlanfejlesztésben, biztosíthatók egy progresszív Mason-fokozatot a további szü ... [+]

Azok az hallgatók, akik sikeresen befejezik az INTO Mason Graduate Pathway programot az ingatlanfejlesztésben, biztosíthatók egy progresszív Mason-fokozatot a további szükséges alkalmazási anyagok benyújtása után.

Az INTO Mason Pathway program sikeres elvégzésével és az egyetemi követelményeknek való megfelelés érdekében a George Mason University elvégezheti a második félév végzős tanulmányait. Ezt az átállást az INTO Mason Pathway programból egy egyetemi programba "progressziónak" nevezik.

Képzési programelemek

2-Félév:

36 óra hitel program6 óra hitel a Pathway30 óra hitel óra maradt egy fokozatot

1-szemeszter:

36 óra hitel program3 óra hitel a Pathway33 óra hitel óra mértékeA tanfolyam jellemzőiFejlessze ismereteit és készségeit aktív tanulással a kiválasztott tématerületen.Garantált egyetemi elhelyezkedés minden sikeres diák számára.Alkalmazkodjunk az Egyesült Államokban való tanulmányozáshoz, amely nagy hangsúlyt fektet a tanulmányi és kutatási készségekre.Javítani kell angol nyelvű szintjét, és fejleszteni kell a választott szakterület szókincsét.Végezz el ugyanabban az időben, mint a hazai hallgatók.Főbb tényekA tanfolyam hossza: 1-2 félévKezdési időpontok: 2019: január, augusztus; 2020: januárDíjak: $ 21,150-tólOsztályórák: heti 9-13 óraOsztályméret: 15Díj: A program vezető szerepet tölt be a George Mason University ingatlanfejlesztésében.Pálya lehetőségek:1-szemeszter2-szemeszterBelépési követelmények... [-]
Amerikai Egyesült Államok Fairfax
Január 2020
Angol
Nappali
1 - 2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
George Mason University

Azok az hallgatók, akik sikeresen befejezik az INTO Mason Graduate Pathway programot az oktatási pszichológiában, biztosítják a Mason-fokozatot végző program progressziój ... [+]

Azok az hallgatók, akik sikeresen befejezik az INTO Mason Graduate Pathway programot az oktatási pszichológiában, biztosítják a Mason-fokozatot végző program progresszióját további szükséges alkalmazási anyagok benyújtásával.

Az INTO Mason Pathway program sikeres elvégzésével és az egyetemi követelményeknek való megfelelés érdekében a George Mason University elvégezheti a második félév végzős tanulmányait. Ezt az átállást az INTO Mason Pathway programból egy egyetemi programba "progressziónak" nevezik.

Képzési programelemek

2-Félév:

30 óra hitel program9 óra hitel a Pathway21 óra hitel óra mértéke

1-szemeszter:

30 óra hitel program6 óra hitel a Pathway24 óra hitel óra mértékeA tanfolyam jellemzőiFejlessze ismereteit és készségeit aktív tanulással a kiválasztott tématerületen.Garantált egyetemi elhelyezkedés minden sikeres diák számára.Alkalmazkodjunk az Egyesült Államokban való tanulmányozáshoz, amely nagy hangsúlyt fektet a tanulmányi és kutatási készségekre.Javítani kell angol nyelvű szintjét, és fejleszteni kell a választott szakterület szókincsét.Végezz el ugyanabban az időben, mint a hazai hallgatók.Főbb tényekA tanfolyam hossza: 1-2 félévKezdési időpontok: 2019: január, augusztus; 2020: januárDíjak: $ 36,800-tólOsztályórák: heti 9-13 óraOsztályméret: 15Díj: Ez a program a George Mason University oktatási pszichológiájának mesterképzéséhez vezet.Pálya lehetőségek:1-szemeszter2-szemeszterBelépési követelmények... [-]
Amerikai Egyesült Államok Fairfax
Január 2020
Angol
Nappali
1 - 2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
George Mason University

Azok a hallgatók, akik sikeresen befejezik az INTO Mason Graduate Pathway programot a Business Administration (MBA), biztosítják progresszió Mason diplomás program benyúj ... [+]

Azok a hallgatók, akik sikeresen befejezik az INTO Mason Graduate Pathway programot a Business Administration (MBA), biztosítják progresszió Mason diplomás program benyújtása után további szükséges alkalmazási anyagok.

Az INTO Mason Pathway program sikeres elvégzésével és az egyetemi követelményeknek való megfelelés érdekében a George Mason University elvégezheti a második félév végzős tanulmányait. Ezt az átállást az INTO Mason Pathway programból egy egyetemi programba "progressziónak" nevezik.

Képzési programelemek

2-Félév:

48 óra hitel program6 óra hitel a Pathway42 óra hitel óra mértéke

1-szemeszter:

48 óra hitel program3 óra hitel a Pathway45 óra hitel óra mértékeA tanfolyam jellemzőiFejlessze ismereteit és készségeit aktív tanulással a kiválasztott tématerületen.Garantált egyetemi elhelyezkedés minden sikeres diák számára.Alkalmazkodjunk az Egyesült Államokban való tanulmányozáshoz, amely nagy hangsúlyt fektet a tanulmányi és kutatási készségekre.Javítani kell angol nyelvű szintjét, és fejleszteni kell a választott szakterület szókincsét.Végezz el ugyanabban az időben, mint a hazai hallgatók.Főbb tényekA tanfolyam hossza: 1-2 félévKezdési időpontok: 2019: január, augusztus; 2020: januárDíjak: $ 21,150-tólOsztályórák: heti 9-13 óraOsztályméret: 15Díj: A program vezető szerepet tölt be a George Mason University .Pálya lehetőségek:1-szemeszter2-szemeszterBelépési követelmények... [-]
Amerikai Egyesült Államok Fairfax
Január 2020
Angol
Nappali
1 - 2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
George Mason University

Azok a hallgatók, akik sikeresen befejezik az INTO Mason Graduate Pathway programot a Számvitelben, biztosítják a Mason-fokozatot végző továbbképzést további szükséges al ... [+]

Azok a hallgatók, akik sikeresen befejezik az INTO Mason Graduate Pathway programot a Számvitelben, biztosítják a Mason-fokozatot végző továbbképzést további szükséges alkalmazási anyagok benyújtásával.

Az INTO Mason Pathway program sikeres elvégzésével és az egyetemi követelményeknek való megfelelés érdekében a George Mason University elvégezheti a második félév végzős tanulmányait. Ezt az átállást az INTO Mason Pathway programból egy egyetemi programba "progressziónak" nevezik.

Képzési programelemek

2-Félév:

30 óra hitel program0 óra hitel a Pathway30 óra hitel óra maradt egy fokozatot

1-szemeszter:

30 óra hitel program0 óra hitel a Pathway30 óra hitel óra maradt egy fokozatotA tanfolyam jellemzőiFejlessze ismereteit és készségeit aktív tanulással a kiválasztott tématerületen.Garantált egyetemi elhelyezkedés minden sikeres diák számára.Alkalmazkodjunk az Egyesült Államokban való tanulmányozáshoz, amely nagy hangsúlyt fektet a tanulmányi és kutatási készségekre.Javítani kell angol nyelvű szintjét, és fejleszteni kell a választott szakterület szókincsét.Végezz el ugyanabban az időben, mint a hazai hallgatók.Főbb tényekA tanfolyam hossza: 2-3 félévKezdési időpontok: 2019: január, augusztus; 2020: januárDíjak: 46,150 dollárértOsztályórák: heti 9-13 óraOsztályméret: 15Díj: Ez a program a George Mason University Számviteli Mesterévé vezet.Pálya lehetőségek:1-szemeszter2-szemeszterBelépési követelmények... [-]
Amerikai Egyesült Államok Fairfax
Január 2020
Angol
Nappali
2 - 3 félévek
Campus
Bővebben magyarul
George Mason University

Azok a hallgatók, akik sikeresen befejezik az INTO Mason Graduate Pathway programot a biostatisztikaban, biztosíthatók egy progresszív Mason-fokozatot a további szükséges ... [+]

Azok a hallgatók, akik sikeresen befejezik az INTO Mason Graduate Pathway programot a biostatisztikaban, biztosíthatók egy progresszív Mason-fokozatot a további szükséges alkalmazási anyagok benyújtásával.

Az INTO Mason Pathway program sikeres elvégzésével és az egyetemi követelményeknek való megfelelés érdekében a George Mason University elvégezheti a második félév végzős tanulmányait. Ezt az átállást az INTO Mason Pathway programból egy egyetemi programba "progressziónak" nevezik.

Képzési programösszetevők:

2-Félév:

36 óra hitel program9 óra hitel a Pathway27 óra hitel óra mértéke

1-szemeszter:

36 óra hitel program6 óra hitel a Pathway30 óra hitel óra maradt egy fokozatotA tanfolyam jellemzőiFejlessze ismereteit és készségeit aktív tanulással a kiválasztott tématerületen.Garantált egyetemi elhelyezkedés minden sikeres diák számára.Alkalmazkodjunk az Egyesült Államokban való tanulmányozáshoz, amely nagy hangsúlyt fektet a tanulmányi és kutatási készségekre.Javítani kell angol nyelvű szintjét, és fejleszteni kell a választott szakterület szókincsét.Végezz el ugyanabban az időben, mint a hazai hallgatók.Főbb tényekA tanfolyam hossza: 1-2 félévKezdési időpontok: 2019: január, augusztus; 2020: januárDíjak: $ 21,150-tólOsztályórák: heti 9-13 óraOsztályméret: 15Díj: Ez a program a George Mason University biostatisztikai George Mason University mestere.Pálya lehetőségek:1-szemeszter2-szemeszterBelépési követelmények... [-]
Amerikai Egyesült Államok Fairfax
Január 2020
Angol
Nappali
1 - 2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
George Mason University

Azok a hallgatók, akik sikeresen befejezik az INTO Mason Graduate Pathway program menedzsment biztosítják progresszió egy Mason diplomás program benyújtása után további s ... [+]

Azok a hallgatók, akik sikeresen befejezik az INTO Mason Graduate Pathway program menedzsment biztosítják progresszió egy Mason diplomás program benyújtása után további szükséges alkalmazási anyagok.

Az INTO Mason Pathway program sikeres elvégzésével és az egyetemi követelményeknek való megfelelés érdekében a George Mason University elvégezheti a második félév végzős tanulmányait. Ezt az átállást az INTO Mason Pathway programból egy egyetemi programba "progressziónak" nevezik.

Képzési programelemek

2-Félév:

36 óra hitel program6 óra hitel a Pathway30 óra hitel óra maradt egy fokozatot

1-szemeszter:

36 óra hitel program3 óra hitel a Pathway33 óra hitel óra mértékeA tanfolyam jellemzőiFejlessze ismereteit és készségeit aktív tanulással a kiválasztott tématerületen.Garantált egyetemi elhelyezkedés minden sikeres diák számára.Alkalmazkodjunk az Egyesült Államokban való tanulmányozáshoz, amely nagy hangsúlyt fektet a tanulmányi és kutatási készségekre.Javítani kell angol nyelvű szintjét, és fejleszteni kell a választott szakterület szókincsét.Végezz el ugyanabban az időben, mint a hazai hallgatók.Főbb tényekA tanfolyam hossza: 1-2 félévKezdési időpontok: 2019: január, augusztus; 2020: januárDíjak: $ 21,150-tólOsztályórák: heti 9-13 óraOsztályméret: 15Díj: Ez a program a George Mason University mesterévé vezet.Pálya lehetőségek:1-szemeszter2-szemeszterBelépési követelmények... [-]
Amerikai Egyesült Államok Fairfax
Január 2020
Angol
Nappali
1 - 2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
George Mason University

Azok a hallgatók, akik sikeresen befejezik az INTO Mason Graduate Pathway programot a Zene, biztosítják a progresszió egy Mason diplomás program benyújtása után további s ... [+]

Azok a hallgatók, akik sikeresen befejezik az INTO Mason Graduate Pathway programot a Zene, biztosítják a progresszió egy Mason diplomás program benyújtása után további szükséges alkalmazási anyagok.

Az INTO Mason Pathway program sikeres elvégzésével és az egyetemi követelményeknek való megfelelés érdekében a George Mason University elvégezheti a második félév végzős tanulmányait. Ezt az átállást az INTO Mason Pathway programból egy egyetemi programba "progressziónak" nevezik.

Képzési programelemek

2-Félév:

30 kreditóra program10 óra hitel a Pathway20 óra hitel óra mértéke

1-szemeszter:

30 óra hitel program8 óra hitel a Pathway22 óra hitel óra mértékeA tanfolyam jellemzőiFejlessze ismereteit és készségeit aktív tanulással a kiválasztott tématerületen.Garantált egyetemi elhelyezkedés minden sikeres diák számára.Alkalmazkodjunk az Egyesült Államokban való tanulmányozáshoz, amely nagy hangsúlyt fektet a tanulmányi és kutatási készségekre.Javítani kell angol nyelvű szintjét, és fejleszteni kell a választott szakterület szókincsét.Végezz el ugyanabban az időben, mint a hazai hallgatók.Főbb tényekA tanfolyam hossza: 2 félévKezdési időpontok: 2019: január; 2020: januárDíjak: 36 800 $Osztályórák: heti 9-13 óraOsztályméret: 15Díj: Ez a program vezet a zenei mester a George Mason University koncentrációja a következő Composition, vezetésével, Jazz Tanulmányok, zenei nevelés, teljesítmény és pedagógia.Pálya lehetőségek:1-szemeszter2-szemeszterBelépési követelményekAkadémiai követelmények: Négyéves egyetemi diploma vagy azzal egyenértékű zenei előadás, zenei nevelés, zeneelmélet, kompozíció vagy jazz-tanulmányok. 2,75 egyetemi GPA. Az audicionális felvételeket az alkalmazás idején DVD vagy webes fájlként kell benyújtani.Angol nyelvi követelmények: TOEFL iBT 70 (13 olvasási és hallgatási alpont), IELTS 6.0 (5,5 aláírás olvasás és hallgatás), PTEA 47, Jelszó 6,0 tudás és 6,0 írás, AE Core és OCS Level 5 befejezése, vagy IELA 169 162 olvasmányt és hallgatást jelent).Korhatár: 17 év felett.... [-]
Amerikai Egyesült Államok Fairfax
Január 2020
Angol
Nappali
2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
George Mason University

Azok a hallgatók, akik sikeresen befejezik az INTO Mason Graduate Pathway programot a közpolitikában, biztosíthatók egy progresszív Mason-fokozatot a további szükséges pá ... [+]

Azok a hallgatók, akik sikeresen befejezik az INTO Mason Graduate Pathway programot a közpolitikában, biztosíthatók egy progresszív Mason-fokozatot a további szükséges pályázati anyagok benyújtásával.

Az INTO Mason Pathway program sikeres elvégzésével és az egyetemi követelményeknek való megfelelés érdekében a George Mason University elvégezheti a második félév végzős tanulmányait. Ezt az átállást az INTO Mason Pathway programból egy egyetemi programba "progressziónak" nevezik.

Képzési programelemek

2-Félév:

36-39 óra óra program (változó szakmai gyakorlat miatt)9 óra hitel a Pathway27-30 óra hitel óra mértéke feléA tanfolyam jellemzőiFejlessze ismereteit és készségeit aktív tanulással a kiválasztott tématerületen.Garantált egyetemi elhelyezkedés minden sikeres diák számára.Alkalmazkodjunk az Egyesült Államokban való tanulmányozáshoz, amely nagy hangsúlyt fektet a tanulmányi és kutatási készségekre.Javítani kell angol nyelvű szintjét, és fejleszteni kell a választott szakterület szókincsét.Végezz el ugyanabban az időben, mint a hazai hallgatók.... [-]
Amerikai Egyesült Államok Fairfax
Január 2020
Angol
Nappali
2 félévek
Campus
Bővebben magyarul

Tanfolyamok

George Mason University

Az Academic English program biztosítja Önnek a csúcsminőségű angol nyelvű oktatást és az akadémiai készségeket ahhoz, hogy sikerrel bírhasson a Masonnál. ... [+]

Az Academic English program biztosítja Önnek a csúcsminőségű angol nyelvű oktatást és az akadémiai készségeket ahhoz, hogy sikerrel bírhasson a Masonnál.

A tanfolyam jellemzői

Mit fog tanulni:

Jelenlegi és írásos elképzeléseit pontosan és hatékonyan angolul;Írjon be kutatási anyagokat idézetek és hivatkozások helyes használatával;Az akadémiai szövegek olvasása, megértése és kritikai értékelése;Ismertesse és használja az egyetemi tudományágak közös szókincsét;Használjon hasznos és pontos jegyzeteket az egyetemi előadásokon és előadásokon;Ismerje meg az amerikai értékeket egy akadémiai környezetben.Főbb tényekA tanfolyam hossza: 1-3 félévKezdési időpontok: 2019: január, május, augusztus; 2020: január, májusDíjak: $ 8,610-tólOsztály órák: heti 18-22 óraOsztályméret: 20Díj: Miután befejeztük ezt az intenzív programot, a sikeres hallgatók képesek lesznek haladni a George Mason University alapképzésére vagy posztgraduális képzéseire.Pálya lehetőségek:1-szemeszter2-szemeszterBelépési követelményekAkadémiai követelmények: középiskolai diploma szükséges.Angol nyelvi követelmények: nincs angol nyelvtudás; a diákokat értékelni és elhelyezni érkezéskorKorhatár: 17 év felett.... [-]
Amerikai Egyesült Államok Fairfax
Január 2020
Angol
Nappali
1 - 3 félévek
On-line
Bővebben magyarul

Undergraduate Pathway

George Mason University

Ha már elvégezte a főiskolai vagy egyetemi szintű kurzusokat, és át kívánja utalni a George Mason University , az 1-Féléves Egyetemes Átutalási Program (UTP) az Ön számár ... [+]

Ha már elvégezte a főiskolai vagy egyetemi szintű kurzusokat, és át kívánja utalni a George Mason University , az 1-Féléves Egyetemes Átutalási Program (UTP) az Ön számára. A program elindítása előtt átutalható kreditek becslését kapod az okleveled felé.

Képzési programelemek

1-szemeszter:

120 óra hitel program16 óra hitel az UTP-tőlA fokozatosan megszerzett kreditek az alkalmazott átutalási kreditektől függenekA tanfolyam jellemzőiKreditek átutalása a főiskolai vagy egyetemi szintű óráktól a diplomájától.Egyetemi hitelképző kurzusok egyéni tanterve.Garantált előrelépés minden alapképzésre az UTP sikeres befejezése után a George Mason University , a Drew Egyetemen, a Colorado Állami Egyetemen vagy az Oregon Állami Egyetemen.Akadémiai tanácsadás a program egészében, beleértve a progresszió és a diák sikere tanácsadókat.A képzett diákok között évente odaítélt ösztöndíjak között 1000 és 15 000 dollár közötti ösztöndíjak állnak rendelkezésre. Forduljon INTO képviselőjéhez a részletekért.Főbb tényekA tantárgy hossza: 1 félévKezdési időpontok: 2019: január, augusztus; 2020: januárDíjak: $ 21,150-tólOsztályórák: heti 17-21 óraOsztályméret: 20Díj: Az INTO Mason Undergraduate Transfer Program sikeres elvégzésével és az egyetemi követelményeknek megfelelő egyetemi követelmények teljesítésével a George Mason University elvégezheti a következő féléves egyetemi tanulmányait.Tanfolyam lehetőségek: 1-szemeszter PathwayBelépési követelményekAkadémiai követelmények: Legalább 30 főiskolai / egyetemi kredit Középiskolai diploma; 2,5 GPA-egyenérték (a C-nél alacsonyabb fokozat a főbb témákban).Angol nyelvtudás: TOEFL iBT 80 (17 olvasási és írásbeli alpont), IELTS 6.5 (6.0 alpont olvasás és írás), PTEA 53, Angol nyelvű és OCS 5-ös vagy magasabb szintű befejezése, vagy IELA 176 összesen olvasás és írás).Korhatár: 17 év felett.... [-]
Amerikai Egyesült Államok Fairfax
Január 2020
Angol
Nappali
1 félév
Campus
Bővebben magyarul
George Mason University

A Nemzetközi Egyetem Bölcsészettudományi és Társadalomtudományi Intézetében a George Mason University főiskolai diplomáját választja. Az első nemzetközi év sikeres elvégz ... [+]

A Nemzetközi Egyetem Bölcsészettudományi és Társadalomtudományi Intézetében a George Mason University főiskolai diplomáját választja. Az első nemzetközi év sikeres elvégzésével és az egyetemi felvételi egyetemi követelmények teljesítésével a George Mason University folytathatja a következő féléves egyetemi tanulmányait. Ez az átmenet az INTO Mason programtól az egyetemi képzési programig progressziónak nevezik.

Képzési programelemek

2-Félév:

120 óra hitel programA Pathway tól 27-31 óra hitel óra érvényes89-93 hitel óra maradt egy fokozatot

1-szemeszter:

120 óra hitel programA Pathway tól 15-16 óra hitel óra érvényes104-105 óra hitel óra mértéke feléA tanfolyam jellemzőiKezdje el kreditjét a diploma irányába, még akkor is, ha nem felel meg az egyetemi és angol nyelvű követelményeknek a közvetlen belépéshez.További támogatást kap, hogy sikeresen mozogjon az első évben egy amerikai egyetemen.Végezz el ugyanabban az időben, mint a hazai hallgatók.A kisebb osztályméretek lehetővé teszik, hogy több időt töltsön a tanárokkal.Fejlessze tudását és képességeit a diploma során a választott Pathway keresztül.Főbb tényekA tanfolyam hossza: 1-3 félévKezdési időpontok: 2019: január, augusztus; 2020: januárDíjak: $ 21,150-tólOsztályórák: heti 17-21 óraOsztályméret: 20Díja: antropológia, művészettörténet, kommunikáció, angol, környezeti és fenntarthatósági tanulmányok, idegen nyelvek, globális ügyek, kormány és nemzetközi politika, történelem, latin-amerikai tanulmányok, zene, filozófia, vallási tanulmányok, orosz és eurázsiai Tanulmányok, szociológia; Bachelor of Science vagy Bachelor of Arts a kriminológia, a jog és a társadalom; Közgazdaságtan; Integrált tanulmányok; Pszichológia; Bachelor of Science in Neuroscience; Zenei Bachelor; Közgazdaságtudományi Bachelor.Pálya lehetőségek:1 féléves Pathway2 féléves Pathway3 féléves PathwayBelépési követelmények... [-]
Amerikai Egyesült Államok Fairfax
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 - 3 félévek
Campus
Bővebben magyarul
George Mason University

A Nemzetközi Mérnöki, számítástechnikai és statisztikai évek előkészítik Önt arra, hogy belépjen a George Mason University főiskolai végzettségének következő félévébe. Az ... [+]

A Nemzetközi Mérnöki, számítástechnikai és statisztikai évek előkészítik Önt arra, hogy belépjen a George Mason University főiskolai végzettségének következő félévébe. Az első nemzetközi év sikeres elvégzésével és az egyetemi felvételi egyetemi követelmények teljesítésével a George Mason University folytathatja a következő féléves egyetemi tanulmányait. Ez az átmenet az INTO Mason programtól az egyetemi képzési programig progressziónak nevezik.

Képzési programelemek

2-Félév:

120 óra hitel programA Pathway tól 23-31 óra hitel óra érvényes89-97 óra hitel óra mértéke feléA tanfolyam jellemzőiKezdje el kreditjét a diploma irányába, még akkor is, ha nem felel meg az egyetemi és angol nyelvű követelményeknek a közvetlen belépéshez.További támogatást kap, hogy sikeresen mozogjon az első évben egy amerikai egyetemen.Végezz el ugyanabban az időben, mint a hazai hallgatók.A kisebb osztályméretek lehetővé teszik, hogy több időt töltsön a tanárokkal.Fejlessze tudását és képességeit a diploma során a választott Pathway keresztül.Főbb tényekA tanfolyam hossza: 1-3 félévKezdési időpontok: 2019: január, augusztus; 2020: januárDíjak: $ 21,150-tólOsztályórák: heti 17-21 óraOsztályméret: 20Díj: Ez a Pathway program az Alkalmazott Számítástudományi, Biotechnológiai, Polgári és Infrastrukturális Mérnöki, Számítástechnikai, Számítástechnikai, Számítástechnikai Biztonsági, Villamosmérnöki, Informatikai, Gépészeti vagy Rendszertechnikai Bachelor- Pathway vezet.Pálya lehetőségek:2 féléves Pathway3 féléves PathwayBelépési követelmények... [-]
Amerikai Egyesült Államok Fairfax
Január 2020
Angol
Nappali
1 - 3 félévek
Campus
Bővebben magyarul
George Mason University

Az 1. Nemzetközi Emberi és Szociális Fejlesztés felkészíti Önt, hogy lépjen be a George Mason University főiskolai George Mason University következő félévére. Az első nem ... [+]

Az 1. Nemzetközi Emberi és Szociális Fejlesztés felkészíti Önt, hogy lépjen be a George Mason University főiskolai George Mason University következő félévére. Az első nemzetközi év sikeres elvégzésével és az egyetemi felvételi egyetemi követelmények teljesítésével a George Mason University folytathatja a következő féléves egyetemi tanulmányait. Ez az átmenet az INTO Mason programtól az egyetemi képzési programig progressziónak nevezik.

Képzési programelemek

2-Félév:

120 óra hitel programA Pathway tól 27-31 óra hitel óra érvényes89-93 hitel óra maradt egy fokozatot

1-szemeszter:

120 óra hitel programA Pathway tól 15-16 óra hitel óra érvényes104-105 óra hitel óra mértéke feléA tanfolyam jellemzőiKezdje el kreditjét a diploma irányába, még akkor is, ha nem felel meg az egyetemi és angol nyelvű követelményeknek a közvetlen belépéshez.További támogatást kap, hogy sikeresen mozogjon az első évben egy amerikai egyetemen.Végezz el ugyanabban az időben, mint a hazai hallgatók.A kisebb osztályméretek lehetővé teszik, hogy több időt töltsön a tanárokkal.Fejlessze tudását és képességeit a diploma során a választott Pathway keresztül.Főbb tényekA tanfolyam hossza: 1-3 félévKezdési időpontok: 2019: január, augusztus; 2020: januárDíjak: $ 21,150-tólOsztályórák: heti 17-21 óraOsztályméret: 20Díj: A Pathway program a George Mason University Egészségügyi Központja (BS) George Mason University Pathway egyikét végzi; Konfliktuselemzés és felbontás, BA vagy BS; Egészség, fitness és szabadidős erőforrások, BS; Health Administration, BS; Vendéglátás, idegenforgalom és rendezvények menedzsmentje, BS; Kinesiology, BS; vagy szociális munka, BSW.Pálya lehetőségek:1 féléves Pathway2 féléves Pathway3 féléves PathwayBelépési követelmények... [-]
Amerikai Egyesült Államok Fairfax
Január 2020
Angol
Nappali
1 - 3 félévek
Campus
Bővebben magyarul
George Mason University

Az "International Year One in Business" előkészíti Önt arra, hogy belépjen a George Mason University főiskolai diplomájának következő félévébe. Az első nemzetközi év sike ... [+]

Az "International Year One in Business" előkészíti Önt arra, hogy belépjen a George Mason University főiskolai diplomájának következő félévébe. Az első nemzetközi év sikeres elvégzésével és az egyetemi felvételi egyetemi követelmények teljesítésével a George Mason University folytathatja a következő féléves egyetemi tanulmányait. Ez az átmenet az INTO Mason programtól az egyetemi képzési programig progressziónak nevezik.

Képzési programelemek

2-Félév:

120 óra hitel program26-29 óra hitel a Pathway91-94 hitel óra maradt egy fokig

1-szemeszter:

120 óra hitel programA Pathway tól 15 óra hitel105 óra hitel óra mértékeA tanfolyam jellemzőiKezdje el kreditjét a diploma irányába, még akkor is, ha nem felel meg az egyetemi és angol nyelvű követelményeknek a közvetlen belépéshez.További támogatást kap, hogy sikeresen mozogjon az első évben egy amerikai egyetemen.Végezz el ugyanabban az időben, mint a hazai hallgatók.A kisebb osztályméretek lehetővé teszik, hogy több időt töltsön a tanárokkal.Fejlessze tudását és képességeit a diploma során a választott Pathway keresztül.Főbb tényekA tanfolyam hossza: 1-3 félévKezdési időpontok: 2019: január, augusztus; 2020: januárDíjak: $ 21,150-tólOsztályórák: heti 17-21 óraOsztályméret: 20Díj: Ez a Pathway program Bachelor of Science for Accounting, Finance, Information Systems és Operations Management, Management vagy Marketing.Pálya lehetőségek:1 féléves Pathway2 féléves PathwayBelépési követelmények... [-]
Amerikai Egyesült Államok Fairfax
Január 2020
Angol
Nappali
1 - 3 félévek
Campus
Bővebben magyarul
George Mason University

A Science International Year One felkészül arra, hogy a George Mason University főiskolai diploma programjának következő félévébe lépjen. Az első nemzetközi év sikeres el ... [+]

A Science International Year One felkészül arra, hogy a George Mason University főiskolai diploma programjának következő félévébe lépjen. Az első nemzetközi év sikeres elvégzésével és az egyetemi felvételi egyetemi követelmények teljesítésével a George Mason University folytathatja a következő féléves egyetemi tanulmányait. Ez az átmenet az INTO Mason programtól az egyetemi képzési programig progressziónak nevezik.

Képzési programelemek

2-Félév:

120 óra hitel programA Pathway tól 27-34 óra hitel óra érvényes86-93 hitel óra maradt egy mértékben

1-szemeszter:

120 óra hitel program18 óra hitel a Pathway102 kreditóra maradt egy fokigA tanfolyam jellemzőiKezdje el kreditjét a diploma irányába, még akkor is, ha nem felel meg az egyetemi és angol nyelvű követelményeknek a közvetlen belépéshez.További támogatást kap, hogy sikeresen mozogjon az első évben egy amerikai egyetemen.Végezz el ugyanabban az időben, mint a hazai hallgatók.A kisebb osztályméretek lehetővé teszik, hogy több időt töltsön a tanárokkal.Fejlessze tudását és képességeit a diploma során a választott Pathway keresztül.Főbb tényekA tanfolyam hossza: 1-3 félévKezdési időpontok: 2019: január, augusztus; 2020: januárDíjak: $ 36,800-tólOsztályórák: heti 17-21 óraOsztályméret: 20Díj: Ez a Pathway program a Biológia, Kémia, Földtudomány, Környezettudomány, Geológia, Matematika, Asztronómia Bachelor, Forensic Science, Földrajz, Orvosi Laboratóriumi Tudományok, Fizika Bachelor of Arts Számítástechnikai és Adatkutató vagy Környezetvédelmi és Fenntarthatósági Tanulmányok.Tanfolyam lehetőségek: 1-szemeszter PathwayBelépési követelményekTanulmányi követelmények: középiskolai diploma; 2.5 minimális GPA egyenérték.Angol nyelvtudás: TOEFL iBT 80 (17 olvasási és írásbeli alpont), IELTS 6.5 (6.0 alpont olvasás és írás), PTEA 53, Angol nyelvű és OCS 5-ös vagy magasabb szintű befejezése, vagy IELA 176 összesen olvasás és írás).Korhatár: 16 év felett.... [-]
Amerikai Egyesült Államok Fairfax
Január 2020
Angol
Nappali
1 - 3 félévek
Campus
Bővebben magyarul