Hivatalos Leírás

A közepén minden

Saint Louis University megnyitja az utat a város folyamatos felújításához. Az SLU több mint 850 millió dollárt fektetett be a campusba az elmúlt 25 évben. Az SLU központjában található a város szívében. Csak pár lépésre lesz a St. Louis Grand Center művészeti negyedétől, amely színházak, múzeumok, éttermek és sok más otthona van. Nézzen meg egy turnézott Broadway-zenét, hallgassa meg a világszínvonalú St. Louis-i Szimfonikus Zenekart vagy élvezhesse kortárs művészeti kiállítását.

Tanulási támogatás, amikor szüksége van rá

Az SLU-nál az oktatás nem korlátozódik az osztályra. Elsőéves diákként innovatív programokat várhat az egyetemről való sikeres átmenethez. Az új diákok a tanulási közösségekbe vannak csoportosítva, amelyek kreatív tudományos támogatást nyújtanak.

Ösztönözni fogják, hogy kihívást jelentjenek a gondolkodás és az erős válaszokat. Mint egy nagy kutatóintézet, elkötelezettek vagyunk arra, hogy megtanítsuk, hogyan gondolkodjunk logikusan, hangsúlyozhassunk és egyértelműen kifejezzük magunkat. Az SLU egyike azon nyolc katolikus egyetemnek, amelyek magas vagy nagyon magas kutatási különbséggel rendelkeznek. Az egyetem és a környező közösségek egészében közös értékünk van a közös jólét támogatásában. Az SLU létrehozta ezeket az értékeket, hogy ösztönözze a személyzetet és a hallgatókat arra, hogy a személyes és a szakmai gyakorlatra legmagasabb szintű magatartást vezessenek.

Lépjen be az SLU-ba

A Beracha terem az átjáró az SLU campus tevékenységeihez. Az INTO Saint Louis University Központ kényelmesen helyezkedik el a campus közepén. Minden, amire szükséged lesz, itt van. A Wi-Fi mindenhol rendelkezésre áll, és a többcélú társalgó helyiségei a diák-tanár találkozók számára. A kis osztályú méretek sok egyedi tanulási időt biztosítanak. Személyre szabott támogatási szolgáltatásokat és sürgősségi segítséget is kap a nap 24 órájában.

Csatlakozzon nemzetközi közösségünkhöz

Az INTO Saint Louis University csatlakozhat egy olyan támogató nemzetközi közösséghez, amely elkötelezte magát amellett, hogy segíti Önt az amerikai egyetemi életben, miközben felkészül a diploma tanulmányaira. Az SLU-nál egy felsőfokú 100 egyetemet szerzett, csatlakozva az összes 50 állam és 75 ország diákjaihoz. Teljes körű hozzáférést biztosít az egyetemi erőforrásokhoz és az egyetemi oktatók által oktatott kis osztályokban. A Pathway Program legjobb része: Önnek akadémiai krediteket kell szereznie az SLU diplomájához.

Történelmi campus, új technológiák

Az SLU arra törekszik, hogy fenntartsa az egyetem történelmi jellegét, miközben új technológiákat és környezetbarát gyakorlatokat foglal magában. Az oktatótermek teljesen integrált digitális prezentációs rendszerekkel vannak felszerelve, beleértve a nagy felbontású vetítést, az LCD kijelzőket és a videó falakat.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Graduate Pathway

Saint Louis University

A mérnöki gyakorlat módszerei 2. szemeszter Akadémiai beszéd / hallgatás II A mérnöki gyakorlat módszerei II Épületinformációs modellezés vagy mérnöki vállalkozói tevéke ... [+]

A mérnöki gyakorlat módszerei

2. szemeszter

Akadémiai beszéd / hallgatás II A mérnöki gyakorlat módszerei II Épületinformációs modellezés vagy mérnöki vállalkozói tevékenység

1-SEMESTER PATHWAY

HITEL ÓRA RÉSZLETEK

33 óra hitel program 9 óra hitel a Pathway-ból 24 óra hitel óra mértéke felé

Félév 1

Akadémiai angol készségek A mérnöki gyakorlat I vagy II módszerei Fenntartható építkezés vagy mérnöki vállalkozás

[-]
Amerikai Egyesült Államok St. Louis
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 - 2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Saint Louis University

Ez a Pathway program a számítógépes és informatikai tudományok mesterképzéséhez vezet. ... [+]

Szeretne diplomát szerezni az Egyesült Államokban, de javítani kell az angol nyelvtudást vagy a teszteredményeket? A Pathway program akadémiai, nyelvi és kulturális támogatást nyújt az amerikai egyetem sikeréhez. A hallgatók garantálják, hogy progresszív diplomát kapnak a hitelképes kurzusokból álló tananyagon keresztül.

30 óra hitel program 9 óra hitel a Pathway-ból 21 óra hitel óra mértéke felé

Félév 1

Akadémiai angol készségek Adatbázis-kezelő rendszerek Hálózat Networking Lab Számítástechnikai biztonság

MEGJEGYZÉS: Ez a program 12 hónap alatt elkészíthető, beleértve a Pathway programot is.

* A hallgatók más CIS-végzős kurzusokat is felajánlhatnak az adott szemeszter helyett a felsorolt ​​kurzusok helyett, feltéve, hogy legalább a 21 óra hitel órát a 600-as szinten kell venni. Legfeljebb 9 óra hiteles lehet az 500-as szinten. Ezenkívül a CS510 nem vehető igénybe MS hitel esetén, ha a CS610-et már bevették; hasonlóan a CS520 nem fogadható a CS620 után, és a CS550 nem fogadható a CS650 után.... [-]

Amerikai Egyesült Államok St. Louis
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 - 2 félévek
Campus
Bővebben magyarul

Saint Louis University