Hivatalos Leírás

Minőségi oktatás Boston belvárosában

A Suffolk University nincsenek határok! Több mint 110 program közül választhat, a diákok folytathatják szenvedélyüket, és diplomát szerezhetnek egy országosan elismert intézménytől. Minden program a Suffolkban úgy van kialakítva, hogy biztosítsa a legjobb oktatást, hogy segítse elérni karriercéljait.

A campus a belváros szívében helyezkedik el, ami azt jelenti, hogy az ország egyik legfontosabb vállalkozója, iparágvezetője és újítója vesz körül. Helyszínének köszönhetően a diákok is hozzáférhetnek a tapasztalati lehetőségek, gyakornokok és önkéntes programok többletéhez. A diploma megszerzését követő egy éven belül a diplomások 92% -a dolgozik, vagy beiratkozik a posztgraduális iskolába.

Kiváló egyetem hazaérkezni

Suffolk University több mint 60 egyetemi programot és több mint 50 végzős programot büszkélkedhet. Az osztályteremben a hallgatók 13: 1 arányban részesülnek a hallgatói / oktatói arányban és 20 fő osztályméretben. Az osztályteremen kívül a Suffolk hallgatók is elkötelezték magukat, hogy visszaadják és mintegy 37 000 órányi közösségi szolgálatot könyveljenek el. A campus körül a diákok részt vehetnek a több mint 80 klubban és szervezetben, vagy az iskolai szellemben vehetnek részt, ha több mint 12 NCAA III. Mint Suffolk alumnus, csatlakozol egy 78.000 diplomás hálózatba, akik segítik egymást a szakmai karrierjükben.

  • 7.560 hallgatói népesség
  • 108 Képviselt országok
  • A legjobb üzleti iskolák (Princeton Review 2017)

INTO Suffolk Center: Egy hely az Ön számára

Az INTO Suffolk Centre ideális helyen, közvetlenül a Mildred F. Sawyer könyvtárban található. Önt körülvevő hallgatói támogató személyzet, oktatók, számítógépes laboratóriumok, tantermek és különböző tudományos források veszik körül.

Legyen a középpontja mindennek

Az INTO Suffolk Centre a fő könyvtárban található, közel az osztálytermekhez és egy étkezőhöz, közvetlenül Boston belvárosában. Meg fogja találni, hogy az összes városi szolgáltatások közelében, további tantermek, szabadidős létesítmények, lakóházak és éttermek közelében tartózkodik. Az INTO központban van egy dedikált munkatársunk, aki készen áll arra, hogy megválaszoljon minden olyan kérdést, amellyel biztos lehet abban, hogy sikere Suffolkban.

Itt vagyunk, hogy támogassuk Önt

Mint INTO Suffolk hallgató, élvezheti a hozzáférést minden hallgatói szolgáltatáshoz és létesítményhez. A kar és a hallgatók név szerint ismerik a hallgatókat. Meg fogják venni az időt, hogy segítsenek felállítani és elérni a tudományos és karrier célokat.

INTO Suffolk szolgáltatások

Tanulási erőforrásközpont

Az erőforrások segítenek elérni felsőoktatási céljait. Ha szüksége van tananyagokra, számítógépre, DVD-re, könyvekre, vagy segít megérteni a házi feladatokat, az iskola megadhatja Önnek a szükséges erőforrásokat és válaszokat.


tantermek

A központ multimédiás képességekkel, vezeték nélküli internetekkel, tágas tanulóteremmel és számítógépes laboratóriumokkal rendelkezik. Nagyszerű hely a többi diákkal való beszélgetésre, valamint a diákok diákjainak képzésére.


Élelmiszer

A Suffolk étkezési lehetőségei közül öt különböző színvonalú éttermi választékot kínál. Kell kávé? A Starbucks-nak igaza van az egyetemen. Gyors falatot, szendvicset vagy salátát a jogi iskola negyedik emeletén található Sargent Law Café felé tart. Ha nem találja meg, amit keres, lépjen ki és menjen a bostoni számos megbecsült étterembe.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Graduate Pathway

Suffolk University

Az INTO Suffolk Graduate Pathway program a Financial Services és a Banking felkészíti Önt, hogy adja meg a következő félévben egy mesterképzést a Suffolk University . ... [+]

Az INTO Suffolk Graduate Pathway program a Financial Services és a Banking felkészíti Önt, hogy adja meg a következő félévben egy mesterképzést a Suffolk University .

Az INTO Suffolk Pathway program sikeres elvégzésével és az egyetemi követelmények teljesítésével a hallgatók beiratkozhatnak a Suffolk University végzett második félévre. Ezt az átállást egy INTO Suffolk Pathway programról egy egyetemi szakra programnak nevezik progressziónak.

Képzési programelemek

2-Félév:

47 kreditóra program13 óra hitel a Pathway34 óra hitelességgel megmaradt egy fokig

1-szemeszter:

47 kreditóra program10 óra hitel a Pathway37 óra hitel óra mértékeA tanfolyam jellemzőiFejlessze ismereteit és készségeit aktív tanulással a kiválasztott tématerületen.Garantált egyetemi elhelyezkedés minden sikeres diák számára.Alkalmazkodjunk az Egyesült Államokban való tanulmányozáshoz, amely nagy hangsúlyt fektet a tanulmányi és kutatási készségekre.Javítani kell angol nyelvű szintjét, és fejleszteni kell a választott szakterület szókincsét.A hallgatóknak lehetősége van arra, hogy tudásukat és készségeiket a tanfolyam elvégzése után szakmai gyakorlatokon keresztül alkalmazzák.Főbb tényekA tanfolyam hossza: 1-2 félévKezdési időpontok: 2019: január, augusztus; 2020: januárDíjak: $ 26,570-tólOsztály órák: heti 12-16 óraOsztályméret: 18Díj: A program vezető szerepet tölt be a Suffolk University pénzügyi szolgáltatásai és bankja mesterképzésében.Pálya lehetőségek:1-szemeszter2-szemeszterBelépési követelmények... [-]
Amerikai Egyesült Államok Boston
Január 2020
Angol
Nappali
1 - 2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Suffolk University

Az INTO Suffolk Graduate Pathway program a Business Administration felkészíti Önt, hogy adja meg a következő félévben egy mesterfokozatot a Suffolk University . Az INTO S ... [+]

Az INTO Suffolk Graduate Pathway program a Business Administration felkészíti Önt, hogy adja meg a következő félévben egy mesterfokozatot a Suffolk University . Az INTO Suffolk Pathway program sikeres elvégzésével és az egyetemi követelmények teljesítésével a hallgatók beiratkozhatnak a Suffolk University végzett második félévre. Ezt az átállást egy INTO Suffolk Pathway programról egy egyetemi szakra programnak nevezik progressziónak.

Képzési programösszetevők:

2-Félév:

49 kreditóra program12 óra hitel a Pathway37 óra hitel óra mértéke

1-szemeszter:

49 kreditóra program9 óra hitel a Pathway40 óra hitel maradt egy fokigA tanfolyam jellemzőiFejlessze ismereteit és készségeit aktív tanulással a kiválasztott tématerületen.Garantált egyetemi elhelyezkedés minden sikeres diák számára.Alkalmazkodjunk az Egyesült Államokban való tanulmányozáshoz, amely nagy hangsúlyt fektet a tanulmányi és kutatási készségekre.Javítani kell angol nyelvű szintjét, és fejleszteni kell a választott szakterület szókincsét.A hallgatóknak lehetősége van arra, hogy tudásukat és készségeiket a tanfolyam elvégzése után szakmai gyakorlatokon keresztül alkalmazzák.Főbb tényekA tanfolyam hossza: 1-2 félévKezdési időpontok: 2019: január, augusztus; 2020: januárDíjak: $ 26,570-tólOsztály órák: heti 12-16 óraOsztályméret: 18Díj: A program a Suffolk University üzleti továbbképzésének vezetője.Pálya lehetőségek:1-szemeszter2-szemeszterBelépési követelmények... [-]
Amerikai Egyesült Államok Boston
Január 2020
Angol
Nappali
1 - 2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Suffolk University

Az INTO Suffolk Graduate Pathway program a Business Analytics programban felkészíti Önt arra, hogy adja meg a Suffolk University mesterképzésének következő félévét. Az IN ... [+]

Az INTO Suffolk Graduate Pathway program a Business Analytics programban felkészíti Önt arra, hogy adja meg a Suffolk University mesterképzésének következő félévét. Az INTO Suffolk Pathway program sikeres elvégzésével és az egyetemi követelmények teljesítésével a hallgatók beiratkozhatnak a Suffolk University végzett második félévre. Ezt az átállást egy INTO Suffolk Pathway programról egy egyetemi szakra programnak nevezik progressziónak.

Képzési programelemek

2-Félév:

31 kreditóra program12 óra hitel a Pathway19 óra hitel óra mértéke

1-szemeszter:

31 kreditóra program9 óra hitel a Pathway22 óra hitel óra mértékeA tanfolyam jellemzőiFejlessze ismereteit és készségeit aktív tanulással a kiválasztott tématerületen.Garantált egyetemi elhelyezkedés minden sikeres diák számára.Alkalmazkodjunk az Egyesült Államokban való tanulmányozáshoz, amely nagy hangsúlyt fektet a tanulmányi és kutatási készségekre.Javítani kell angol nyelvű szintjét, és fejleszteni kell a választott szakterület szókincsét.A hallgatóknak lehetősége van arra, hogy tudásukat és készségeiket a tanfolyam elvégzése után szakmai gyakorlatokon keresztül alkalmazzák.Főbb tényekA tanfolyam hossza: 1-2 félévKezdési időpontok: 2019: január, augusztus; 2020: januárDíjak: $ 26,570-tólOsztály órák: heti 12-16 óraOsztályméret: 18Díj: A program a Suffolk University üzleti analitikus mesterképzéséhez vezet.Pálya lehetőségek:1-szemeszter2-szemeszterBelépési követelmények... [-]
Amerikai Egyesült Államok Boston
Január 2020
Angol
Nappali
1 - 2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Suffolk University

Az INTO Suffolk Graduate Pathway program a kommunikációban felkészíti Önt, hogy adja meg a következő félévben egy mesterfokozatot a Suffolk University . Az INTO Suffolk P ... [+]

Az INTO Suffolk Graduate Pathway program a kommunikációban felkészíti Önt, hogy adja meg a következő félévben egy mesterfokozatot a Suffolk University . Az INTO Suffolk Pathway program sikeres elvégzésével és az egyetemi követelmények teljesítésével a hallgatók beiratkozhatnak a Suffolk University végzett második félévre. Ezt az átállást egy INTO Suffolk Pathway programról egy egyetemi szakra programnak nevezik progressziónak.

Képzési programelemek

1-szemeszter:

36 óra hitel program9 óra hitel a Pathway21 óra hitel óra mértékeA tanfolyam jellemzőiFejlessze ismereteit és készségeit aktív tanulással a kiválasztott tématerületen.Garantált egyetemi elhelyezkedés minden sikeres diák számára.Alkalmazkodjunk az Egyesült Államokban való tanulmányozáshoz, amely nagy hangsúlyt fektet a tanulmányi és kutatási készségekre.Javítani kell angol nyelvű szintjét, és fejleszteni kell a választott szakterület szókincsét.A hallgatóknak lehetősége van arra, hogy tudásukat és készségeiket a tanfolyam elvégzése után szakmai gyakorlatokon keresztül alkalmazzák.Főbb tényekA tantárgy hossza: 1 félévKezdési időpontok: 2019: január, augusztus; 2020: januárDíjak: 18.030 dollárértOsztály órák: heti 12-16 óraOsztályméret: 18Díj: Ez a program a Suffolk University Művészetek Master-je (Közönségkapcsolatok és Reklám vagy Integrált Marketing) címmel vezet.Tanfolyam lehetőségek: 1 félévBelépési követelményekAkadémiai követelmények: Bachelor diploma vagy azzal egyenértékű, 2,5 GPA 4,0-es skálán.Angol nyelvi követelmények: TOEFL iBT 80, IELTS 6.5, PTEA 53, IELA 176.Korhatár: 16 év felett.... [-]
Amerikai Egyesült Államok Boston
Január 2020
Angol
Nappali
1 félév
Campus
Bővebben magyarul
Suffolk University

Az INTO Suffolk Graduate Pathway program Pénzügyminiszter felkészíti Önt, hogy adja meg a következő félévben egy mesterképzést a Suffolk University . ... [+]

Az INTO Suffolk Graduate Pathway program Pénzügyminiszter felkészíti Önt, hogy adja meg a következő félévben egy mesterképzést a Suffolk University .

Az INTO Suffolk Pathway program sikeres elvégzésével és az egyetemi követelmények teljesítésével a hallgatók beiratkozhatnak a Suffolk University végzett második félévre. Ezt az átállást egy INTO Suffolk Pathway programról egy egyetemi szakra programnak nevezik progressziónak.

Képzési programelemek

2-Félév:

47 kreditóra program13 óra hitel a Pathway34 óra hitelességgel megmaradt egy fokig

1-szemeszter:

47 kreditóra program9 óra hitel a Pathway38 óra hitel óra maradt egy fokozatotA tanfolyam jellemzőiFejlessze ismereteit és készségeit aktív tanulással a kiválasztott tématerületen.Garantált egyetemi elhelyezkedés minden sikeres diák számára.Alkalmazkodjunk az Egyesült Államokban való tanulmányozáshoz, amely nagy hangsúlyt fektet a tanulmányi és kutatási készségekre.Javítani kell angol nyelvű szintjét, és fejleszteni kell a választott szakterület szókincsét.A hallgatóknak lehetősége van arra, hogy tudásukat és készségeiket a tanfolyam elvégzése után szakmai gyakorlatokon keresztül alkalmazzák.Főbb tényekA tantárgy hossza: 1 félévKezdési időpontok: 2019: január, augusztusDíjak: $ 26,570-tólOsztály órák: heti 12-16 óraOsztályméret: 18Díj: A program a Suffolk University pénzügyminiszteréhez (Vállalati pénzügyek, befektetések vagy kockázatkezelés koncentrációja) vezet.Pálya lehetőségek:1-szemeszter2-szemeszterBelépési követelményekAkadémiai követelmények: Bachelor diploma vagy azzal egyenértékű, 2,5 GPA 4,0-es skálán. A hallgatóknak az elmúlt öt év során egyetemi szintű statisztikai tanfolyamot kell kapniuk, vagy hasonló ipari tapasztalattal kell rendelkezniük.Angol nyelvi követelmények: TOEFL iBT 80, IELTS 6.5, PTEA 53, IELA 176.Korhatár: 16 év felett.... [-]
Amerikai Egyesült Államok Boston
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 félév
Campus
Bővebben magyarul
Suffolk University

Az INTO Suffolk Graduate Pathway program jogi vagy globális jog és technológia felkészíti Önt, hogy adja meg a következő félévben a mester-fokozat program a Suffolk Unive ... [+]

Az INTO Suffolk Graduate Pathway program jogi vagy globális jog és technológia felkészíti Önt, hogy adja meg a következő félévben a mester-fokozat program a Suffolk University .

Az INTO Suffolk Pathway program sikeres elvégzésével és az egyetemi követelmények teljesítésével a hallgatók beiratkozhatnak a Suffolk University végzett második félévre. Ezt az átállást egy INTO Suffolk Pathway programról egy egyetemi szakra programnak nevezik progressziónak.

Képzési programelemek

2-Félév:

24 óra hitel program7 óra hitel a Pathway17 óra hitel óra mértéke

1-szemeszter:

24 óra hitel program5 óra hitel a Pathway19 óra hitel óra mértékeA tanfolyam jellemzőiFejlessze ismereteit és készségeit aktív tanulással a kiválasztott tématerületen.Garantált egyetemi elhelyezkedés minden sikeres diák számára.Alkalmazkodjunk az Egyesült Államokban való tanulmányozáshoz, amely nagy hangsúlyt fektet a tanulmányi és kutatási készségekre.Javítani kell angol nyelvű szintjét, és fejleszteni kell a választott szakterület szókincsét.A hallgatóknak lehetősége van arra, hogy tudásukat és készségeiket a tanfolyam elvégzése után szakmai gyakorlatokon keresztül alkalmazzák.Főbb tényekA tanfolyam hossza: 1-2 félévKezdési időpontok: 2019: január, augusztus; 2020: januárDíjak: 29.360 dollárértOsztály órák: heti 12-16 óraOsztályméret: 18Díj: A program vezet a Master of Laws vagy Master of Laws a Globális Jog és Technológia a Suffolk University .Pálya lehetőségek:1-szemeszter2-szemeszterBelépési követelmények... [-]
Amerikai Egyesült Államok Boston
Január 2020
Angol
Nappali
1 - 2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Suffolk University

Az INTO Suffolk Graduate Pathway program a Marketing felkészíti Önt, hogy adja meg a következő félévben a mesterfokozat a Suffolk University . ... [+]

Az INTO Suffolk Graduate Pathway program a Marketing felkészíti Önt, hogy adja meg a következő félévben a mesterfokozat a Suffolk University .

Az INTO Suffolk Pathway program sikeres elvégzésével és az egyetemi követelmények teljesítésével a hallgatók beiratkozhatnak a Suffolk University végzett második félévre. Ezt az átállást egy INTO Suffolk Pathway programról egy egyetemi szakra programnak nevezik progressziónak.

Képzési programelemek

2-Félév:

37 óra hitel program12 óra hitel a Pathway25 óra hitel óra mértéke

1-szemeszter:

37 óra hitel program9 óra hitel a Pathway28 kredit óra maradt egy fokozatotA tanfolyam jellemzőiFejlessze ismereteit és készségeit aktív tanulással a kiválasztott tématerületen.Garantált egyetemi elhelyezkedés minden sikeres diák számára.Alkalmazkodjunk az Egyesült Államokban való tanulmányozáshoz, amely nagy hangsúlyt fektet a tanulmányi és kutatási készségekre.Javítani kell angol nyelvű szintjét, és fejleszteni kell a választott szakterület szókincsét.A hallgatóknak lehetősége van arra, hogy tudásukat és készségeiket a tanfolyam elvégzése után szakmai gyakorlatokon keresztül alkalmazzák.Főbb tényekA tanfolyam hossza: 1-2 félévKezdési időpontok: 2019: január, augusztus; 2020: januárDíjak: $ 26,570-tólOsztály órák: heti 12-16 óraOsztályméret: 18Díj: Ez a program a Suffolk University Marketingi Suffolk University vezet.Pálya lehetőségek:1-szemeszter2-szemeszterBelépési követelmények... [-]
Amerikai Egyesült Államok Boston
Január 2020
Angol
Nappali
1 - 2 félévek
Campus
Bővebben magyarul

Tanfolyamok

Suffolk University

Az Akadémiai Angol program magas színvonalú angol nyelvű oktatást és az egyetemi tudást biztosít a Suffolk University . ... [+]

Az Akadémiai Angol program magas színvonalú angol nyelvű oktatást és az egyetemi tudást biztosít a Suffolk University .

A tanfolyam jellemzői

Mit fog tanulni:

Jelenlegi és írásos elképzeléseit pontosan és hatékonyan angolul;Írjon be kutatási anyagokat idézetek és hivatkozások helyes használatával;Az akadémiai szövegek olvasása, megértése és kritikai értékelése;Ismertesse és használja az egyetemi tudományágak közös szókincsét;Használjon hasznos és pontos jegyzeteket az egyetemi előadásokon és előadásokon;Ismerje meg az amerikai értékeket egy akadémiai környezetben.Főbb tényekA tanfolyam hossza: 1-3 félévKezdési időpontok: 2019: január, május, augusztus; 2020: január, májusDíjak: $ 7,600-tólOsztályméret: 18Díj: A hallgatók, akik sikeresen teljesítik az akadémiai angol nyelvet, a Suffolk University elődöntést vagy egyetemi diplomát.Tanfolyam lehetőségek: 2 félévBelépési követelményekAkadémiai követelmények: középiskolai diploma szükségesAngol nyelvi követelmények: nincs angol nyelvtudás; a diákokat értékelni és elhelyezni érkezéskorKorhatár: 16 év felett.... [-]
Amerikai Egyesült Államok Boston
Január 2020
Angol
Nappali
1 - 3 félévek
Campus
Bővebben magyarul

Undergraduate Pathway

Suffolk University

A Nemzetközi Számítástechnika Egyéves Tanácsa felkészíti Önt, hogy adja meg a Suffolk University a főiskolai diploma következő félévét. A Nemzetközi Év egyik sikeres elvé ... [+]

A Nemzetközi Számítástechnika Egyéves Tanácsa felkészíti Önt, hogy adja meg a Suffolk University a főiskolai diploma következő félévét.

A Nemzetközi Év egyik sikeres elvégzésével és az egyetemi felvételi követelmények egyetemi követelményeinek teljesítésével a Suffolk University folytathatja a következő féléves egyetemi tanulmányait. Ez az átmenet az INTO Suffolk programtól az egyetemi képzési programig progressziónak nevezik.

Képzési programelemek

2-Félév:

126 óra hitel programA Pathway tól 33 óra hitel érkezik93 óra hitel maradt egy fokig

1-szemeszter:

126 óra hitel programA Pathway ból 17 óra hitel érkezik109 óra hitel óra mértékeA tanfolyam jellemzőiKezdje el kreditjét a diploma irányába, még akkor is, ha nem felel meg az egyetemi és angol nyelvű követelményeknek a közvetlen belépéshez.További támogatást kap, hogy sikeresen mozogjon az első évben egy amerikai egyetemen.Végezz el ugyanabban az időben, mint a hazai hallgatók.A kisebb osztályméretek lehetővé teszik, hogy több időt töltsön a tanárokkal.Fejlessze tudását és képességeit a diploma során a választott Pathway keresztül.Főbb tényekA tanfolyam hossza: 1-3 félévKezdési időpontok: 2019: január, augusztus; 2020: januárDíjak: 22 970 $ -tólOsztály órák: heti 12-16 óraOsztályméret: 18Díj: A Pathway program a Suffolk University szerez Suffolk University .Pálya lehetőségek:1 féléves Pathway2 féléves Pathway3 féléves PathwayBelépési követelmények... [-]
Amerikai Egyesült Államok Boston
Január 2020
Angol
Nappali
1 - 3 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Suffolk University

Ha már befejezte a főiskolai vagy egyetemi szintű tanfolyamokat, és át kívánja utalni Suffolkba, az egyetemi átutalási program (UTP) az Ön számára. A program elindítása e ... [+]

Ha már befejezte a főiskolai vagy egyetemi szintű tanfolyamokat, és át kívánja utalni Suffolkba, az egyetemi átutalási program (UTP) az Ön számára. A program elindítása előtt átutalható kreditek becslését kapod az okleveled felé.

Az UTP személyre szabott utat biztosít a főiskolai diploma megszerzéséhez a Suffolk University . Nem fogod ismételni a tanfolyamot, és további akadémiai, nyelvi és kulturális támogatást kapsz, hogy segítsen az amerikai egyetemen kitűnni.

Képzési programösszetevők:

124-126 óra hitel program1 félév: 9-16 óra hitel az UTP-től2 félév: 18-32 óra hitel az UTP-tőlA fennmaradó mértékű hitelek az alkalmazott átutalási kreditektől függenekA tanfolyam jellemzőiKreditek átutalása a főiskolai vagy egyetemi szintű óráktól a diplomájától.Egyetemi hitelképző kurzusok egyéni tanterve.Garantált előrelépés minden alapképzésre az UTP sikeres befejezése után a George Mason Egyetemen, a Drew Egyetemen, a Colorado Állami Egyetemen vagy az Oregon Állami Egyetemen.Akadémiai tanácsadás a program egészében, beleértve a progresszió és a diák sikere tanácsadókat.A képzett diákok között évente odaítélt ösztöndíjak között 1000 és 15 000 dollár közötti ösztöndíjak állnak rendelkezésre. Forduljon INTO képviselőjéhez a részletekért.Főbb tényekA tanfolyam hossza: 1-2 félévKezdési időpontok: 2019: január, augusztus; 2020: januárDíjak: 22 970 $ -tólOsztály órák: heti 12-16 óraOsztályméret: 18Díj: Az INTO Suffolk Egyetemi Átutalási Program sikeres elvégzésével és az egyetemi követelményeknek megfelelő egyetemi követelmények teljesítésével a Suffolk University folytathatja a következő féléves egyetemi tanulmányait.Pálya lehetőségek:1 féléves Pathway2 féléves PathwayBelépési követelmények... [-]
Amerikai Egyesült Államok Boston
Január 2020
Angol
Nappali
1 - 2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Suffolk University

A Nemzetközi Egyéves Tudomány és Matematika program előkészíti Önt a Suffolk University főiskolai diploma következő félévére. A Nemzetközi Év egyik sikeres elvégzésével é ... [+]

A Nemzetközi Egyéves Tudomány és Matematika program előkészíti Önt a Suffolk University főiskolai diploma következő félévére.

A Nemzetközi Év egyik sikeres elvégzésével és az egyetemi felvételi követelmények egyetemi követelményeinek teljesítésével a Suffolk University folytathatja a következő féléves egyetemi tanulmányait. Ez az átmenet az INTO Suffolk programtól az egyetemi képzési programig progressziónak nevezik.

Képzési programelemek

2-Félév:

126 óra hitel programA Pathway tól 33 óra hitel érkezik93 óra hitel maradt egy fokig

1-szemeszter:

126 óra hitel programA Pathway ból 17 óra hitel érkezik109 óra hitel óra mértékeA tanfolyam jellemzőiKezdje el kreditjét a diploma irányába, még akkor is, ha nem felel meg az egyetemi és angol nyelvű követelményeknek a közvetlen belépéshez.További támogatást kap, hogy sikeresen mozogjon az első évben egy amerikai egyetemen.Végezz el ugyanabban az időben, mint a hazai hallgatók.A kisebb osztályméretek lehetővé teszik, hogy több időt töltsön a tanárokkal.Fejlessze tudását és képességeit a diploma során a választott Pathway keresztül.Főbb tényekA tanfolyam hossza: 1-3 félévKezdési időpontok: 2019: január, augusztus; 2020: januárDíjak: 22 970 $ -tólOsztály órák: heti 12-16 óraOsztályméret: 18Díj: A Pathway program a biológiai, biokémiai, kémiai, környezettudományi, matematikai, fizikai vagy sugárzástudományi diplomát végzett a Suffolk University .Pálya lehetőségek:1 féléves Pathway2 féléves Pathway3 féléves PathwayBelépési követelmények... [-]
Amerikai Egyesült Államok Boston
Január 2020
Angol
Nappali
1 - 3 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Suffolk University

Az International Year of General Studies felkészíti Önt arra, hogy adja meg a Suffolk University főiskolai diploma következő félévét. A Nemzetközi Év egyik sikeres elvégz ... [+]

Az International Year of General Studies felkészíti Önt arra, hogy adja meg a Suffolk University főiskolai diploma következő félévét.

A Nemzetközi Év egyik sikeres elvégzésével és az egyetemi felvételi követelmények egyetemi követelményeinek teljesítésével a Suffolk University folytathatja a következő féléves egyetemi tanulmányait. Ez az átmenet az INTO Suffolk programtól az egyetemi képzési programig progressziónak nevezik.

Képzési programelemek

2-Félév:

126 óra hitel programA Pathway tól 32 órányi hitel óra érvényes94 hitel óra maradt egy fokig

1-szemeszter:

126 óra hitel program16 óra hitel a Pathway110 kredit óra maradt egy fokigA tanfolyam jellemzőiKezdje el kreditjét a diploma irányába, még akkor is, ha nem felel meg az egyetemi és angol nyelvű követelményeknek a közvetlen belépéshez.További támogatást kap, hogy sikeresen mozogjon az első évben egy amerikai egyetemen.Végezz el ugyanabban az időben, mint a hazai hallgatók.A kisebb osztályméretek lehetővé teszik, hogy több időt töltsön a tanárokkal.Fejlessze tudását és képességeit a diploma során a választott Pathway keresztül.Főbb tényekA tanfolyam hossza: 1-3 félévKezdési időpontok: 2019: január, augusztus; 2020: januárDíjak: 22 970 $ -tólOsztály órák: heti 12-16 óraOsztályméret: 18Díj: Ez a Pathway program fokozatot szerez a Reklám, művészettörténet, ázsiai tanulmányok, közgazdaságtan, angol, környezeti tanulmányok, globális és kulturális kommunikáció, kormány, történelem, újságírás, jog, média és film, filozófia, politika, filozófiaPálya lehetőségek:1 féléves Pathway2 féléves Pathway3 féléves PathwayBelépési követelmények... [-]
Amerikai Egyesült Államok Boston
Január 2020
Angol
Nappali
1 - 3 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Suffolk University

Az International Year One in Business felkészíti Önt arra, hogy adja meg a Suffolk University főiskolai végzettségének következő félévét. A Nemzetközi Év egyik sikeres el ... [+]

Az International Year One in Business felkészíti Önt arra, hogy adja meg a Suffolk University főiskolai végzettségének következő félévét.

A Nemzetközi Év egyik sikeres elvégzésével és az egyetemi felvételi követelmények egyetemi követelményeinek teljesítésével a Suffolk University folytathatja a következő féléves egyetemi tanulmányait. Ez az átmenet az INTO Suffolk programtól az egyetemi képzési programig progressziónak nevezik.

Képzési programelemek

2-Félév:

124 óra hitel programA Pathway tól 30 óra hitel94 hitel óra maradt egy fokig

1-szemeszter:

124 óra hitel programA Pathway tól 15 óra hitel109 óra hitel óra mértékeA tanfolyam jellemzőiKezdje el kreditjét a diploma irányába, még akkor is, ha nem felel meg az egyetemi és angol nyelvű követelményeknek a közvetlen belépéshez.További támogatást kap, hogy sikeresen mozogjon az első évben egy amerikai egyetemen.Végezz el ugyanabban az időben, mint a hazai hallgatók.A kisebb osztályméretek lehetővé teszik, hogy több időt töltsön a tanárokkal.Fejlessze tudását és képességeit a diploma során a választott Pathway keresztül.Főbb tényekA tanfolyam hossza: 1-3 félévKezdési időpontok: 2019: január, augusztus; 2020: januárDíjak: 22 970 $ -tólOsztály órák: heti 12-16 óraOsztályméret: 18Díj: A Pathway program a Suffolk University végzett számviteli, üzleti közgazdasági, vállalkozói, pénzügyi, globális üzleti, informatikai, menedzsment- vagy marketingmérnökké.Pálya lehetőségek:1 féléves Pathway2 féléves Pathway3 féléves PathwayBelépési követelmények... [-]
Amerikai Egyesült Államok Boston
Január 2020
Angol
Nappali
1 - 3 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Suffolk University

A Nemzetközi Év egyik képzőművészete felkészíti Önt, hogy adja meg a Suffolk University főiskolai diploma következő félévét. Az első nemzetközi év sikeres elvégzésével és ... [+]

A Nemzetközi Év egyik képzőművészete felkészíti Önt, hogy adja meg a Suffolk University főiskolai diploma következő félévét.

Az első nemzetközi év sikeres elvégzésével és az egyetemi követelményeknek való megfelelés érdekében a diploma megszerzése után a Suffolk University folytathatja a következő féléves egyetemi tanulmányait. Ez az átmenet az INTO Suffolk programtól az egyetemi képzési programig progressziónak nevezik.

Képzési programelemek

2-Félév:

124 óra hitel programA Pathway tól 18-22 óra hitel óra érvényes102-106 hitel óra maradt fokig

1-szemeszter:

124 óra hitel programA Pathway ból 9-13 óra hitel érkezik112-115 óra hitel óra maradt egy fokozatotA tanfolyam jellemzőiKezdje el kreditjét a diploma irányába, még akkor is, ha nem felel meg az egyetemi és angol nyelvű követelményeknek a közvetlen belépéshez.További támogatást kap, hogy sikeresen mozogjon az első évben egy amerikai egyetemen.Végezz el ugyanabban az időben, mint a hazai hallgatók.A kisebb osztályméretek lehetővé teszik, hogy több időt töltsön a tanárokkal.Fejlessze tudását és képességeit a diploma során a választott Pathway keresztül.Főbb tényekA tanfolyam hossza: 1-3 félévKezdési időpontok: 2019: január, augusztusDíjak: 22 970 $ -tólOsztály órák: heti 12-16 óraOsztályméret: 18Díj: A Pathway program képzőművészeti, grafikai vagy belsőépítészeti oklevelet szerez a Suffolk University .Pálya lehetőségek:1 féléves Pathway2 féléves Pathway3 féléves PathwayBelépési követelmények... [-]
Amerikai Egyesült Államok Boston
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 - 3 félévek
Campus
Bővebben magyarul